Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αντε ρε κανονιστε για σουβλακια!!!Το σαββατο τι κανετε?

Baby sitting ολη μερα. Η γιαγια παει εκδρομη...:rolleyes:

Σκεφτομαι να παω τον Αντωνη θεατρο το επομενο σκ. Ενδιαφερεται καμια με συνομηλικο παιδακι? Κασσιανη, Ειρηνη? Εχει 2 καλες παραστασεις στο θεατρο Φουρνος στη Μαυρομιχαλη. Η μια ειδικα ειναι για παιδακια που εχουν μικροτερα αδελφακια...

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη χέσε μας με τα σουβλάκια! :P:p:p:tongue::tongue::tongue:

Επίσης η εταιρεία με τις φωτό βρίσκεται στο Βέλγιο οπότε τώρα κοντά δεν θα πάω να ρωτήσω...στέλνουν στην Ελλάδα:tongue::tongue::tongue:...η αλήθεια είναι ότι με τα μεταφορικά φτάνουν περίπου στα 10 λεπτά αν θυμάμαι καλά αλλά κ πάλι συμφέρει!;);););)

http://gr.foto.com/en/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=foto+com

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Baby sitting ολη μερα. Η γιαγια παει εκδρομη...:rolleyes:

Σκεφτομαι να παω τον Αντωνη θεατρο το επομενο σκ. Ενδιαφερεται καμια με συνομηλικο παιδακι? Κασσιανη, Ειρηνη? Εχει 2 καλες παραστασεις στο θεατρο Φουρνος στη Μαυρομιχαλη. Η μια ειδικα ειναι για παιδακια που εχουν μικροτερα αδελφακια...

πολυ ωραια η σκεψη σου...

πρεπει να ειναι η παρασταση που διαφιμηζεται παντου!!!την εχω πετυχει σε πολλα προγραμματα!

παω και πολυ καθησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγώ το Σάββατο μπορεί κ να μπορώ...καιρό έχει να μου κρατήσει η μάνα μου σουκού τη μικρή....το θέμα είναι ο σύζυξ θα με αφήσει ή θα νομίζει ότι πάω να φάω κανένα λουκάνικο? :shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ το Σάββατο μπορεί κ να μπορώ...καιρό έχει να μου κρατήσει η μάνα μου σουκού τη μικρή....το θέμα είναι ο σύζυξ θα με αφήσει ή θα νομίζει ότι πάω να φάω κανένα λουκάνικο? :shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αμαν πια πες του...ε αν θελετε ανοιξτε event.Εγω δε μπορω ν'ανοιξω

Μεσω του site τις εκτυπωνεις δλδ???

Διαφημίσεις

Λογικά ανεβάζεις τις φωτό στο site κ έτσι παραγγέλνεις....δεν το χω κοιτάξει ακόμα γιατί ασχολούμαι με το photobook αν θες σου λέω σε κανα 2 βδομάδες που σίγουρα θα χω βάλει τη παραγγελία! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λογικά ανεβάζεις τις φωτό στο site κ έτσι παραγγέλνεις....δεν το χω κοιτάξει ακόμα γιατί ασχολούμαι με το photobook αν θες σου λέω σε κανα 2 βδομάδες που σίγουρα θα χω βάλει τη παραγγελία! ;)

Εννοω αυτο ειναι που ελεγες στον...πειραια???

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...όταν κάνετε αγκαλιές και φιλιά με το σύζηγο τα μωρά σας ζηλεύουνε? Η δικιά μου πάντως γκρινιάζει και μας χτυπάει! Ζηλεια δεν είναι?
Mια φορά το έκανε και ήταν έντονη η αντίδραση. Δεν το ξανάκανε πάντως
Επίσης εδώ κ 3 βράδια κ εμείς την έχουμε ανάμεσά μας...ξυπνάει κ φωνάζει μπαμπα,μπαμπά,μπαμπά, μάλλον επειδή δεν τον βλέπει τις τελευταίες μέρες πολύ(μισή ώρα με το ζόρι) κ ξεμένει ανάμεσά μας αφού εγώ δεν την παίρνω καν χαμπάρι πότε τη φέρνει ο άντρας μου(εκείνος ξυπνάει που φωνάζει) κ τη βλέπω το πρωί κ αναρωτιέμαι αν σηκώθηκα κ την έφερα! :confused::confused::oops::oops:

Εγω παλι δεν αναρωτιεμαι αν σηκωθηκα, γιατι δεν ακουω ουτε τις καμπανες απο την εκκλησια που ειναι σχεδον απεναντι!:shock::oops:

Α ρε τυχερές!
Ειρήνη χέσε μας με τα σουβλάκια! :P:p:p:tongue::tongue::tongue:
Αυτό! Να τα φάμε θέλουμε, όχι να μάθουμε πως λέγονται χαχαχα
Κεμπάπ, ανατολίτικο μακρυνάρι θα φας εσύ χαχαχαχα

Εγώ για Σάββατο δεν είναι σίγουρο, θα σας ανοίξω όμως event

WN6Op3.png

Καλησπέρα,μανούλες και παιδάκια.....

Σας γράφει μία ταλαίπωρη μάνα που κοντεύει να σαλτάρει.....

Η Ιωάννα,όσο μεγαλώνει τόσο αναπτύσει τον δύσκολο χαρακτήρα της (που τον πήρε από'μένα αλλά κάνω τα στραβά μάτια!!)....όλη μέρα παλεύουμε για να αλλάξει πάνα,να φάει,να κοιμηθεί,να ντυθεί,να ξεντυθεί κλπ κλπ κλπ.....τα νεύρα μου έχουν βαρέσει κόκκινο!!!Έμαθε να λέει όχι με νεύμα του κεφαλιού και το γνωστό "ού ου" και μας τσακίζει το νευρικό σύστημα καθημερινά.....αν υποψιαστώ ότι ξεκίνησε από τώρα η "φοβερή και τρομερή ηλικία των 2" θα τρελαθώ.....

Θα επανέλθω όταν κοιμηθεί το ζουζούνι...προς το παρόν φιλιά....ματσ μουτσ....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλησπέρα,μανούλες και παιδάκια.....

Σας γράφει μία ταλαίπωρη μάνα που κοντεύει να σαλτάρει.....

Η Ιωάννα,όσο μεγαλώνει τόσο αναπτύσει τον δύσκολο χαρακτήρα της (που τον πήρε από'μένα αλλά κάνω τα στραβά μάτια!!)....όλη μέρα παλεύουμε για να αλλάξει πάνα,να φάει,να κοιμηθεί,να ντυθεί,να ξεντυθεί κλπ κλπ κλπ.....τα νεύρα μου έχουν βαρέσει κόκκινο!!!Έμαθε να λέει όχι με νεύμα του κεφαλιού και το γνωστό "ού ου" και μας τσακίζει το νευρικό σύστημα καθημερινά.....αν υποψιαστώ ότι ξεκίνησε από τώρα η "φοβερή και τρομερή ηλικία των 2" θα τρελαθώ.....

Θα επανέλθω όταν κοιμηθεί το ζουζούνι...προς το παρόν φιλιά....ματσ μουτσ....

Κατι μας ειπες τωρα...εγω δεν αντεχω αλλο, την αφησα νηστικια προχθες και χθες γυμνη να τρεχει με τον κ...εξω.ε μα πια!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά όλα αυτά δεν με τρομάζουν ιδιαίτερα, εγώ το μόνο που θέλω και με ενοχλεί από όταν γεννήθηκε είναι να κοιμάται τα βράδια! Τίποτα άλλο! Αλήθεια μόνο αυτό μου έχει λείψει τρελλά από όταν την έκανα! Ούτε οι βόλτες και οι καφέδες, ούτε ότι πρέπει να την κυνηγάω, μέσα στο σπίτι ή και έξω, ούτε οι ζημιές, ούτε τα κλάμματα...μόνο ύπνο θέλω η δόλια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ποιός ύπνος????Τί είναι αυτό???

Τις τελευταίες 2 βδομάδες εφαρμόζουμε το εξής σύστημα:ξαπλώνουμε όλοι μαζί στις 12 (πιό πριν δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί) και αρχίζουμε προειδοποιήσεις "σε 3' σβήνει το φως","σε 2' σβήνει το φως","σε 1' σβήνει το φως" και αφού το σβήσουμε λέμε καληνύχτα και κάνουμε ότι κοιμόμαστε...δεν της δίνουμε καμία σημασία ότι και να κάνει..τα πρώτα 2 βράδια είχε αποτέλεσμα,μέσα σε 10' είχε κοιμηθεί...τώρα τελευταία μας παίρνει και 30'...μετά την πάω στο κρεβάτι της....το θέμα είναι ότι μετά από 1,30-2 ώρες ξυπνάει (γιατί ξυπνάει άραγε??πρέπει να το ψάξω),την φέρνω στο κρεβάτι μας και κοιμόμαστε ΠΑΛΙ όλοι μαζί μέχρι το πρωί....ο άντρας μου ο καημένος τρώει κλωτσιές και μπουνιές κανονικότατα....άσε που σκαρφαλώνει στον ύπνο της και κοιμάται πάνω στο κεφάλι του...χτες δοκίμασα να μην την φέρω οπότε πήγα μέσα ,την πήρα αγκαλιά και ξανακοιμήθηκε για άλλες 2 ώρες..μετά φυσικά την έβγαλε πάλι στο κρεβάτι μας....τί να κάνω???Δεν αντέχω άλλο ξενύχτι...λες κι έχω νεογέννητο στο σπίτι....μόνο 3 βράδια κοιμήθηκε καλά στο δωμάτιό της....5-6-7 ώρες σερί!!!Αλλά όπως και όλα τα όνειρα έτσι κι αυτό κάποτε τελείωσε....

MRIip3.png

xnmwp3.png

μόνο 3 βράδια κοιμήθηκε καλά στο δωμάτιό της....5-6-7 ώρες σερί!!!Αλλά όπως και όλα τα όνειρα έτσι κι αυτό κάποτε τελείωσε....

Εχεις παθει οτι ακριβως μου ειπε ο γιατρος οταν του ειπα οτι την εχω ακομα στο δωματιο (6 μηνων);:ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ:(

καλησπερα σας διαβαζω οσο μπορω

για σουβλακια μιλατε και μου τρεχουν τα σαλια βεβαια το καλο εδω ειναι οτι ολες οι σουβλακερι φτιαχνουν δικα τους σουβλακια με το χερι και οχι στη μηχανη αλλα στην Αθηνα το καλυτερο το εχω φαει στο Μαρκοπουλο συμπεθερα εσυ πρεπει να το ξερεις κατι σουβλακια να με το συμπαθειο και χειροποιητα

Βλεπω οτι οι περισσοτερες εχετε τον καημο σας με τα μωρα που τα εχετε στο κρεβατι σας ημουν και εγω παθουσα με τον Μαριο ο οποιος εφυγε οταν γεννηθηκε ο αδελφος του δηλαδη 3 χρονια κοιμομασταν μαζι !!!!

τωρα τελευταια ερχεται παλι στο δωματιο μας και μου ζητα να ξαπλωσει διπλα μας ή αλλες φορες μου ζητα τηλεοραση αλλα στον μικρο το εχω ξεκοψει δεν τον αφηνω να μπαινει στο δωματιο μας κλεινω τη πορτα .

Με τον Μαριο εχω αλλο θεμα οτι δεν εχει κοψει τη νυχτερινη ενουρηση , δεν σηκωνεται να παει στη τουαλετα και ετσι συνεχιζουμε με πανα , δεν ξερω ισως πρεπει να μιλησω με τον παιδιατρο και απο την αλλη λεω να τον αφησω αυτο το καιρο που κανει κρυο και να το προσπαθησουμε παλι απο ανοιξη-καλοκαιρι

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...