Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ασε η γυναικα δεν παει καλα...Της ηρθε η περιοδος μετα απο 3 χρονια καονικοτατα...Και πηρε κατευθειαν τηλ τα παιδια της να τους το πει, να κλαιει οτι μαλλον εχει την κακια αρρωστια κλπ...Και ρωταω εγω τωρα, μια μανα πρεπει να αγχωνει και να στενοχωρει τα παιδια της με το παραμικρο???Η μανα μου ειχε ογκο στο στηθος και μας το ειπε λιγες μερες πριν το χειρουργειο μη μας στενοχωρησει.Η πεθερα μου δεν επρεπε να παει πρωτα να το ψαξει να δει αν ειναι κατι σοβαρο και μετα να αρχισει να κλαιγεται και να αγχωνει τα παιδια της??Τελικα, τιποτα δεν εχει.Κοντεψε να χασει και τα υπολοιπα μαλλια του ο αντρας μου και δεν ειναι και πολλα:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι πεινασμένες ξυπνήσατε; Καλημέρα λυσσάρες :D

Κατερίνα, εσένα να σου λείπουν τα σουβλάκια, θα μετράω τις μπουκιές σου και θα σε καταδίδω στον σύζυγο :tongue:

Εγώ πάντως ψηφίζω όπου θέλετε για την επόμενη συνάντηση, θα έχω λεφτά (είπαμε, αποζημίωση ούμπερ άλες!). Από Δεκέμβρη βλέπουμε πάλι χαχαχαχα

Τραπεζώματα εγώ δεν κάνω. Μέχρι και πριν τον ζουζουναρά μου, κάναμε δύο φορές σουαρέ. Μια τα Χριστούγεννα και μια στα γεννέθλιά μου. Χριστούγεννα είχα διπλοβάρδια, γιατί είχα μεσημεριανό σουαρέ για οικογένεια-πεθερικά-αδέλφια και το βράδυ πιο χαλαρό αλλά με περισσότερο κόσμο, φίλοι για ποτά και σνακάκια (πολλά όμως) και γλυκά και στο τέλος καταλήγαμε ως τα ξημερώματα με επιτραπέζια. Και στα γεννέθλιά μου κάπως έτσι. Και στο πιο φόρμαλ και στο πιο χαλαρό πάντα μπουφέ, δεν καθόμαστε τραπέζι.

Ο γιος μου τα κατάφερε και μας χώρισε με τον πατέρα του. Αφού τρεις στο κρεββάτι είμαστε πολλοί και ένας να κουνηθεί, κουνιούνται όλοι, τελικά ήρθε καναπέ 3 βράδια ο άντρας μου... Εννοείται ότι 3 μέρες κιχ δεν έχει βγάλει στον ύπνο του ο κύριος γιατί κοιμάται δίπλα μου χωρίς να τον ενοχλεί κανείς!

WN6Op3.png

Πάλι πεινασμένες ξυπνήσατε; Καλημέρα λυσσάρες :D

Κατερίνα, εσένα να σου λείπουν τα σουβλάκια, θα μετράω τις μπουκιές σου και θα σε καταδίδω στον σύζυγο :tongue:

Εγώ πάντως ψηφίζω όπου θέλετε για την επόμενη συνάντηση, θα έχω λεφτά (είπαμε, αποζημίωση ούμπερ άλες!). Από Δεκέμβρη βλέπουμε πάλι χαχαχαχα

Eίπα κι εγώ που είναι τόση ώρα...για φαί μιλάμε και δεν φάνηκε? :tongue: :tongue:

Ο γιος μου τα κατάφερε και μας χώρισε με τον πατέρα του. Αφού τρεις στο κρεββάτι είμαστε πολλοί και ένας να κουνηθεί, κουνιούνται όλοι, τελικά ήρθε καναπέ 3 βράδια ο άντρας μου... Εννοείται ότι 3 μέρες κιχ δεν έχει βγάλει στον ύπνο του ο κύριος γιατί κοιμάται δίπλα μου χωρίς να τον ενοχλεί κανείς!

Μήπως με κατασκοπεύεις? Κι ο δικός μου εχθές στον καναπέ την έβγαλε, λόγω του ότι ήταν άρρωστη η μικρή. Και σήμερα πάλι αυτό προβλέπεται. Εννοείται ότι κι η δικιά μου κιχ δεν βγάζει, αν και μπουκωμένη μια χαρά κοιμήθηκε! :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εμάς ήταν ανάποδο, ο μπαμπάς είναι ψιλοκρυωμένος αλλά και καλά να ήταν, δεν είμαι για τρίο ρε παιδί μου, ένας ένας οι άντρες στο κρεββάτι μου! Κι όσον αφορά στον ύπνο και μόνο σ'αυτόν, προτιμώ τον μικρό αντράκο :tongue:

WN6Op3.png

Ρε παιδια, δε φοβαστε μηνπεσουν απο το κρεβατι???????Καλα εμεις το κρεβατι της μαμας και του μπαμπα μονο για παιχνιδι το εχουμε...δε βολευεται πουθενα, ειπαμε!

Διαφημίσεις

Ρε παιδια, δε φοβαστε μηνπεσουν απο το κρεβατι???????Καλα εμεις το κρεβατι της μαμας και του μπαμπα μονο για παιχνιδι το εχουμε...δε βολευεται πουθενα, ειπαμε!
Μαμώτο, έλεγαν στη Μενεγάκη για την επιμονή του παιδιού να κοιμάται στο κρεββάτι των γονιών αλλά δεν το πρόλαβα από την αρχή... Λοιπόν, με μένα στο κρεββάτι δύσκολο να πέσει ο μικρός, η μια πλευρά είναι κολλητά στον τοίχο, στα πόδια έχουμε κάγκελο και από την άλλη κοιμάμαι εγώ

WN6Op3.png

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...όταν κάνετε αγκαλιές και φιλιά με το σύζηγο τα μωρά σας ζηλεύουνε? Η δικιά μου πάντως γκρινιάζει και μας χτυπάει! Ζηλεια δεν είναι?

Δεν εχουμε τετοια θεματα, δεν αγκαλιαζομαστε! Παντως κι εγω τσαντιζομουν με τους δικους μου...δεν θα το ελεγα ζηλεια ομως

Κατερίνα μου είχε βρει ένα η Ειρήνη-Πειραιά όπου έχει με 7 λεπτα αλλά δεν το θυμάμαι θα στο πω μετά από το σπίτι...έχει κ φθηνά photobook έτοιμάζω ένα με τη βάπτιση της μικρής για την κουμπάρα κ θα στείλω κ καμμιά 200ες φωτό για εκτύπωση! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ είμαι ανώμαλη κ στο σουβλάκι...πρέπει να το ανοίξω να εγκρίνω το κοτόπουλο που έχει μέσα(γιατί μερικοί βάζουν κ πέτσες κ ότι να ναι) κ αν εγκρίνω προχωράω...αν δεν εγκρίνω το βγάζω κ τρώω οικολογικά! :tongue::tongue::tongue::tongue: Ούτε τον Θανάση ξέρω πάντως....:? Φαίνεται ότι δεν κυκλοφορώ πολύ ε? :oops::oops::oops:

Πεθερές....η δικιά μου κλείνει έναν μήνα που έχει να δει τη μικρή κ πήρε προχθές τηλ για να της μιλήσει κ ούτε κουβέντα για να τη δει...αλλά κ να πει θα πρέπει να έρθει σπίτι(που απίθανο) γιατί δεν πρόκειται να πάω.... ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Κ η δικιά μου κάνει μούτρα αν αγκαλιαζόμαστε....της το κάνουμε κ επίτηδες γιατί έχει πλάκα! :P:p:p

Επίσης εδώ κ 3 βράδια κ εμείς την έχουμε ανάμεσά μας...ξυπνάει κ φωνάζει μπαμπα,μπαμπά,μπαμπά, μάλλον επειδή δεν τον βλέπει τις τελευταίες μέρες πολύ(μισή ώρα με το ζόρι) κ ξεμένει ανάμεσά μας αφού εγώ δεν την παίρνω καν χαμπάρι πότε τη φέρνει ο άντρας μου(εκείνος ξυπνάει που φωνάζει) κ τη βλέπω το πρωί κ αναρωτιέμαι αν σηκώθηκα κ την έφερα! :confused::confused::oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστω Αννα.Για αλμπουμ εχω αλλα θελω να εκτυπωσω πολλες φωτο της μικρης τωρα, κριμα ειναι να εχω μονο απο τη βαφτιση..

Αντε ρε κανονιστε για σουβλακια!!!Το σαββατο τι κανετε?

Α!Η Παναγιωτα εχει αρχισει να λεει πολλα,κατ'αρχην κανει "φτου σου" και τη ρωταω τι εφαγες και μου απανταει:αγιά!(αυγα δλδ)

Επίσης εδώ κ 3 βράδια κ εμείς την έχουμε ανάμεσά μας...ξυπνάει κ φωνάζει μπαμπα,μπαμπά,μπαμπά, μάλλον επειδή δεν τον βλέπει τις τελευταίες μέρες πολύ(μισή ώρα με το ζόρι) κ ξεμένει ανάμεσά μας αφού εγώ δεν την παίρνω καν χαμπάρι πότε τη φέρνει ο άντρας μου(εκείνος ξυπνάει που φωνάζει) κ τη βλέπω το πρωί κ αναρωτιέμαι αν σηκώθηκα κ την έφερα! :confused::confused::oops::oops:

Εγω παλι δεν αναρωτιεμαι αν σηκωθηκα, γιατι δεν ακουω ουτε τις καμπανες απο την εκκλησια που ειναι σχεδον απεναντι!:shock::oops:

age.png age.png

Κατερίνα μου είχε βρει ένα η Ειρήνη-Πειραιά όπου έχει με 7 λεπτα αλλά δεν το θυμάμαι θα στο πω μετά από το σπίτι...έχει κ φθηνά photobook έτοιμάζω ένα με τη βάπτιση της μικρής για την κουμπάρα κ θα στείλω κ καμμιά 200ες φωτό για εκτύπωση! :tongue::tongue::tongue::tongue:

:shock::shock::shock::shock:αχ κι εδω τισ βγαζω με 35 λεπτα??????????????????????στην τιμη τησ 1 εσυ βγαζεισ 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια οταν ξαναπασ εκει μπορεισ να ρωτησεισ αν δεχονται παραγγελειεσ απο μακρυα?αν εστελνα με email..οχι για τισ φωτο (γιατι την διαφορα θα την πληρωσω κουριερ)αλλα για φωτομπουκ..

Εγώ είμαι ανώμαλη κ στο σουβλάκι...πρέπει να το ανοίξω να εγκρίνω το κοτόπουλο που έχει μέσα(γιατί μερικοί βάζουν κ πέτσες κ ότι να ναι)

αντε παλι τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι ειπαμε χτεσ?????????????αυτο που ανοιγεισ οπωσ λεσ δεν λεγετε σουβλακι!!λεγετε πιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεμε μια πιτα με σουβλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια πιτα με μπιφτεκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια πιτα με γυρο!!!!!!κτλ!!!!

σουβλακι λεμε το κρεασ που ειναι πανω στο καλαμακι...οκ??????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

α η μαμα μου κανει χειροποιητο κοτοσουβλακι..απλα τελειο και ζουμεροτατο!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...