Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

hello κοριτσια

η βαπτιση μας τελειωσε

εχουμε ονοματακι και επισημα

πηγε καλα , φωτο οταν τις παρω... χεχε

ειχαμε και ευτραπελα

η νονα ξεχασε το σταυρο στο σπιτι

και τρεχαν να τον φερουν

ευτυχως πετυχαμε παπα μαλαμα

εκανε και πλακιτσα ηθελε νατις κερασει ρακι και να τις φτιαξει που ειχαν ανχος... ΘΕΟΣ ο παπας!! τον καρασυμπαθησα....

σας ευχαριστουμε για τις ευχες..

Σημερα ημουν επιθεωρηση εργασιας εγινε πολυ σοου... αχχχ αυριο θα με κερασει επαγγελματικο καφεδακι η κασσιανη...

Η μικρη ειναι με εισπνοες δε μπορει να αναπνευσει απ τον βηχα.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσάκια! τί κάνετε? εγώ έχω πάλι πρόβλημα με το δίκτυο. μια μέρα με χρόνο και όρεξη θα σας πω τα του αρραβώνα για σχολιασμό. την Δευτέρα ο μικρός μου έκανε το εμβόλιο της ιλαράς, αυτή την φορά με κλάμματα. ήταν πριν από αυτόν δυο παιδάκια που τσιρίζαν έντρομα και ο καημένος φοβήθηκε.αλλά το ξέχασε γρήγορα, ευτυχώς!

πήρα και πίνακες τελικά από το bizart. θα πάω και για σκεύη σαν της Αναστασίας για τα τραπεζώματα.

διάβασα λίγα από όσα γράψατε και πέτυχα το θέμα για το άτυχο παιδάκι που έγραφε η ειρήνη. σοκαριστικό, καταστεναχωρέθηκα....

σειρά έχει το σιδέρωμα. σας φιλώ.

HZBPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νομίζω έχει πάει κ το δικό μου εσωτερικό ρολόι μια ώρα πίσω κ ξυπνάω από τις 6:30! :confused:

Πυρεξάκια με καπάκι κ βάση ρεσώ έχω κ εγώ κ με έχουν βολέψει απίστευτα στα τραπεζώματα αλλά δεν αγόρασα κανένα μου είχαν φέρει δώρο στο γάμο κ εγώ δεν ξέρω πόσα.....7-8-10? :shock::-P:razz::-P

Λοιπόν το καλύτερο καλαμάκι ever...ματσούκας Άνω Μητρούση Σερρών!:tongue::tongue::tongue: Εγώ πάντως στα παιδικά μου χρόνια το ήξερα σαντουιτς με σουβλάκι! :shock::oops::tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη-Πειραιά αρνήθηκε αυτός να πληρώσει???Περαστικά στη Φωτεινούλα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

0_good_morning_message.gif

Το σουβλακι είναι το σουβλακι με πιτα

Μα το καλαμακι είναι αυτο που ρουφαμε πχ Φραπε.?!?!

Ε?!?:tongue::tongue:

Aυτη ακριβως την απορια εξεφρασε και ο Αντωνης οταν μας ακουσε να παραγγελνουμε καλαμακια...:rolleyes:

Πέστα χρυσή μου, βγήκε και το βατράχι κι έκανε κουάξ :twisted:

Βγηκε και η Σμυρνια κι επιασε την παρλα παλι!:tongue:

Και φανταστείτε είναι και πολίτισσα. Άλλο από το σκόρδο δεν ξέρουν ήθελα να ξέρω;

Και κανελλα φυσικα! Παντου!

Εμείς οι σμυρνιές όλα τα πετάμε μέσα, όλα! Και το θυμάρι μας, και τα λαχανικούλια μας, τα πιπεροαλάτια μας, τα μυρωδικά μας..

Εκει ειναι το θεμα, τι ματζουνια πετατε αραγε μεσα στο φαγητο?:tongue::mrgreen::twisted:

Ωχ, μ' έπιασε το παραλήρημα πάλι :roll:

Και χτες έφαγα νομίζω κουφέτο, λέτε να φταίει αυτό;

Και με τα σουβλακια σε πιανει, και με τα ντονατσακια σε πιανει...το θεμα ειναι να βρουμε με τι ΔΕΝ σε πιανει!:twisted::lol::lol::lol:

Σημερα ημουν επιθεωρηση εργασιας εγινε πολυ σοου... αχχχ αυριο θα με κερασει επαγγελματικο καφεδακι η κασσιανη...

Η μικρη ειναι με εισπνοες δε μπορει να αναπνευσει απ τον βηχα.....

Καλα ξεμπερδεματα Ειρηνη, και περαστικα στη Φωτεινουλα!

Πυρεξάκια με καπάκι κ βάση ρεσώ έχω κ εγώ κ με έχουν βολέψει απίστευτα στα τραπεζώματα αλλά δεν αγόρασα κανένα μου είχαν φέρει δώρο στο γάμο κ εγώ δεν ξέρω πόσα.....7-8-10? :shock::-P:razz::-P

Κι εγω απο τον γαμο εχω, αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει!:tongue:

Λοιπόν το καλύτερο καλαμάκι ever...ματσούκας Άνω Μητρούση Σερρών!:tongue::tongue::tongue: Εγώ πάντως στα παιδικά μου χρόνια το ήξερα σαντουιτς με σουβλάκι! :shock::oops::tongue::tongue::tongue:

Κι εγω! Χρησιμοποιουν ψωμι αντι πιτα, και βαζουν και μπουκοβο μεσα! Μιαμ μιαμ! Σας το΄χω ξαναπει νομιζω οτι το παραδοσιακο σουβλακι με τη γευση των παιδικων μας χρονων και φτιαγμενο στο χερι και οχι στη μηχανη, υπαρχει στην Πεντελη ε? Το μαγαζι σερβιρει αποκλειστικα σουβλακι, και ειναι παντα γεματο! Μεσα εξω!

age.png age.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock:να σας πω τι εκανε ο μικρος μου ταλιμπανακος σημερα?

ξυπνησε 8 παρα(νωρις για την ωρα που κοιμηθηκε)

του δωσα το γαλατακι του και τον αφησα στο κρεββατακι του μηπως και ξανακοιμηθει αλλα και να μην κανει φασαρια

γιατι ο αντρας μου γυρισε αργα απο την δουλεια και πρεπει να τον αφησουμε να ξεκουραστει

μια ωριτσα μετα αφου δεν κοιμοταν και ψιλογκρινιαζε

ακουω ενα ντουπ οχι πολυ δυνατο για να ανυσηχησω

και λεω εχει γουστο να πηδηξε!!!!!!!!!

και μετα ακουω ταπ ταπ τα βηματακια του και τον βλεπω να ερχεται στο σαλονι:shock::shock::shock::shock::shock::shock: μες το χαμογελο!!

δεν ξερω πως αλλα πηδηξε τα καγκελα απο το κρεββατακι του

δεν χτυπησε γιατι το ντουπ που ακουσα δεν ηταν τοσο δυνατο...

τι θα κανω? θα κανω επεκταση στα καγκελα...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Πότε πάμε για σουβλάκια??? :tongue::tongue::tongue:

Μαριάννα υποψιάζομαι ότι εσύ δεν κάνεις τραπεζώματα σαν εμάς τα θύματα...καλά κ εγώ τα χω κόψει πια κ ούτε να πηγαίνω θέλω κ από τώρα σκέφτομαι πως θα αποφύγω τη πεθερά τα Χριστούγεννα κ τη Πρωτοχρονιά γιατί αν δεν κάνω τίποτα θα θέλει να πάμε εκεί!!!:P:p

Βατραχάκι ο γιος σου λογικό δεν είναι να πηδάει ψηλά όπως όλα τα βατραχάκια???:P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!!Εκανα τη βλακεια μου και σημερα!Φορτισα χθες βραδυ το παλιο μου κινητο και χτυπησε το αναθεματισμενο στις 6 (αντι για 7...) εχασα μια ωρα υπνο, ξυπνησε κι η μικρη και ξανακοιμηθηκε αφου φυγαμε 8:30..Χτες το μεσημερι ειχε κοιμηθει 3 και λεω ας την αφησω την καημενη μεχρι τις 5:30...Το αποτελεσμα?11 κοιμηθηκε, δεν την επαιρνα κι αγκαλια να τη νανουρισω....Ποναω ολοκληρη, σβερκος, πλατη,μεση και λαιμος...

Σουβλακι ωραιο παραδοσιακο εχει και καπου στις Τζιτζιφιες (πελατης μας)!

Βατραχακι εγω πηρα κρεβατακι της μικρης στυλ καναπε που ανεβαινουν τα καγκελα και τα κεφαλαρια 2 φορες γι'αυτο το λογο.Να'ναι καλα οι ανθρωποι στο μαγαζι που μου εξηγησαν ποοοοοοσα ειδη βρεφικης κουνιας υπαρχουν:shock:

Ειρηνη να σου ζησει και παλι η μικρη και το πανεμορφο ονοματακι σας!Ηθελα πολυ να ερθω αλλα λογω υπηρεσιας του αντρα μου δεν ειχα μεσο..Τι εγινε με το αφεντικο??????Οσο για την Κασσιανη,αστη τωρα ασχολειται με δικη μου υποθεση:tongue:

Πότε πάμε για σουβλάκια??? :tongue::tongue::tongue:

Μωρε δεν κανονιζουμε επομενη συναντηση για σουβλακια σε καμια Πλακα???Θανασση ή πέριξ???

Βατραχακι ειχα βαλει κι εγω τικερακι αλλα το'βγαλα.14 πολλα δεν ειναι???Μια χαρα φαινεσαι!

Μαριάννα υποψιάζομαι ότι εσύ δεν κάνεις τραπεζώματα σαν εμάς τα θύματα...καλά κ εγώ τα χω κόψει πια κ ούτε να πηγαίνω θέλω κ από τώρα σκέφτομαι πως θα αποφύγω τη πεθερά τα Χριστούγεννα κ τη Πρωτοχρονιά γιατί αν δεν κάνω τίποτα θα θέλει να πάμε εκεί!!!:P:p

Μια φορα εκανα σε ολο το σοι του αντρα μου, και δεν το επαναλαμβανω. Δεν αντεχω την ορθοστασια γιατι λογω σκολιωσης ποναει πολυ η πλατη μου, και θυμαμαι οτι οταν καθησα στο τραπεζι κι εγω, πονουσα τοσο πολυ, που ηθελα να βαλω τα κλαμματα. Δε γουσταρω τις τυπικοτητες και αρνουμαι να ξεπατωνομαι και να περναω χαλια μονο και μονο για να κανω ενα τραπεζι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Για φαί κάτι πήρε το μάτι μου...μέεεεεσα! Θανάσης the best :tongue:;)

Αρρωστήσαμε κι εμείς γμτ! Πολύ μύξα από χθες το μπουμπούκι και δακρύζαν και τα ματάκια της! Έπαιξε πολύ ορός και μυξορουφήχτρα! Πάντως κοιμήθηκε σχετικά καλά, με ένα διάλειμμα για άλλαγμα γιατί είχε κατουρηθεί ως το στήθος επάνω το κακόμοιρο, αλλα ξανακοιμήθηκε αμέσως!

Τα τραπεζώματα τα απεχθάνομαι, εκτός αν είναι για έξω! Τα πυρέξ και τα σκέυη αυτά που μου είχαν φέρει στο γάμο τα ξαπόστειλα όλα και πήρα άλλα πιο χρήσιμα πράγματα για μένα! ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μια φορα εκανα σε ολο το σοι του αντρα μου, και δεν το επαναλαμβανω. Δεν αντεχω την ορθοστασια γιατι λογω σκολιωσης ποναει πολυ η πλατη μου, και θυμαμαι οτι οταν καθησα στο τραπεζι κι εγω, πονουσα τοσο πολυ, που ηθελα να βαλω τα κλαμματα. Δε γουσταρω τις τυπικοτητες και αρνουμαι να ξεπατωνομαι και να περναω χαλια μονο και μονο για να κανω ενα τραπεζι.

Συμφωνω!!Εγω μονο στους κουμπαρους μου που μενουν μακρια οποτε ερχονται λιγα ατομα δλδ...

Ποια μιλησε παλι για πεθερες και μου θυμισατε το θεμα???????Κοριτσια SOS!ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ!!!:confused::(:|:evil:

Συμφωνω!!Εγω μονο στους κουμπαρους μου που μενουν μακρια οποτε ερχονται λιγα ατομα δλδ...

Ποια μιλησε παλι για πεθερες και μου θυμισατε το θεμα???????Κοριτσια SOS!ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ!!!:confused::(:|:evil:

Υπάρχει στο παλιό το parents που είμασταν πριν, ένα topic που λέγεται Θανάσιμα Πεθερικά, μάλλον εκεί θα πρέπει να πεις τον πόνο σου ;) Καλά το τι γράφουν οι κοπέλες ότι περνάνε δεν λέγεται...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...