Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμένα δεν έχει ζηλέψει ποτέ ρε γμτ!

Ο δικος μου ζηλεψε αυτες τις μερες που εφτιαξε τη σελιδα στο φβ και ειδε οτι εχω φιλους γυμναστες μποντιμπιλντεραδες απο το γυμναστηριο...:rolleyes: Γενικα δεν ασχολειται ομως, και γνωριζει τον κωδικο μου, οπως κι εγω τον δικο του.

Αν ήθελε ένα μάτσο κόκκαλα, ας πήγαινε στο νεκροταφείο να παντρευτεί σκελετό.

Τι δηλαδή, είναι μοντέλα βεληνεκούς όλη η οικογένεια κι είχαν κάνει τάμα να μπαίνουν μόνο καταξιωμένα μοντέλα στην οικογένειά τους ως νύφες και γαμπροί;

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μένα δεν ασχολείται και δεν ζηλεύει επίσης.Αλλά κι'εγώ το ίδιο.Εχει στο fb πάνω απο 1000 φίλους .Οι περισσότερες γυναίκες.Σίγα μην κάτσω να ασχοληθώ.Το θέμα είναι να μην σου δίνει δικαιώματα ο άλλος και επειδή ποτέ δεν μου έχει δώσει δεν το ψάχνω κι'εγώ.Τον κώδικο του βέβαια δεν τον ξέρω αλλά πολλές φορές το ξεχνάει ανοιχτό όπως κι'εγώ και οταν καθόμαστε μπορούμε άνετα να δούμε ο ένας του άλλου.

SI5Yp3.png

Άννα πέστου ότι αυτά που λέει και κάνει είναι παιδιαρίσματα και κόψε την συζύτηση;)

Ο πιτσιποπάκος το πρωί πριν φύγουμε για το νοσοκομείο έκανε κακά του...μια σκάφη:shock:...πρώτη φορά τόσα πολλά...λερώθηκαν τα πάντα και παρόλο που του είχα βάλει το μεγάλο σελτεδάκι της κίκο λέρωσε και τα σεντόνια μου. Στον δρόμο για την μπανιέρα πασαλείψαμε και τον διάδρομο με το χαλί του:(...η δε μπανιέρα φράκαρε:roll: γιατί την ώρα που τον έπλενα έκανε κι' άλλα:cool:

Ευτυχώς που τα έκανε στο σπίτι και όχι μέσα στο αυτοκίνητο....:mrgreen:

Μπράβο που όλα πήγαν καλά τελικά!

Πάλι καλά να λες !:mrgreen: Η δικιά μου συνήθως τα κάνει αφού έχουμε φύγει από το σπίτι :rolleyes: και μετά τρέχω να βρω που να την αλλάξω και το κυριότερο που να την πλύνω, αν αυτό είναι εφικτό. Κι έχει ένα ελλάτωμα ... τα κάνει πάντα ενω πηγαίνουμε σε γάμο ή βάφτιση. Τάμα το έχει? Μια νύφη φέτος δεν έχω δει να ανεβαίνει τα σκαλιά, όλο στο φεύγα τις πετυχαίνω και είχα τόσους γάμους αυτό το χρόνο! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας κοριτσουδια!!

Τι μου κανετε?

Εμεις μια χαρουλα

Καναμε την βολτουλα μας στη λαικη κ τώρα ο μικρούλης μου κοιμαται!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Απαράδεκτο! Κι εσύ ακόμα πιο απαράδεκτη που το έφτυσες! Είσαι αδύνατη, πως το λένε; Αν ήθελε ένα μάτσο κόκκαλα, ας πήγαινε στο νεκροταφείο να παντρευτεί σκελετό. Άκου τι τρως πάλι! Σκατά και θα σε φιλήσω μετά! Αντε και τα πήρα τώρα. Εσύ φταις που του κάνεις την χάρη. Να του πεις ότι αντί να προσπαθήσεις να χάσεις, θα επιδιώξεις να πάρεις άλλα 30! Γιατί έτσι γουστάρεις!

Αμάν, πολλά κοινά έχουμε χαχα

Οντως λατινοφέρνει χαχαχα

Τι δηλαδή, είναι μοντέλα βεληνεκούς όλη η οικογένεια κι είχαν κάνει τάμα να μπαίνουν μόνο καταξιωμένα μοντέλα στην οικογένειά τους ως νύφες και γαμπροί;

Χα!!

Καλο!

Και συμφωνώ με την συμφορουμιτισα Χριστίνα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδια!!

Τι μου κανετε?

Εμεις μια χαρουλα

Καναμε την βολτουλα μας στη λαικη κ τώρα ο μικρούλης μου κοιμαται!!

Τι τυχερη εισαι που μπορεις να τον βγαζεις πρωι βολτα...εγω την καημενη που να την παω νυχτα που γυριζω...:(

Το σουβλακι είναι το σουβλακι με πιτα κι αΠο ολα το θες?

Οπως αγαπας...

Μα το καλαμακι είναι αυτο που ρουφαμε πχ Φραπε.?!?!

Ε?!?:tongue::tongue:

Το σουβλακι είναι το σουβλακι με πιτα κι αΠο ολα το θες?

Οπως αγαπας...

Μα το καλαμακι είναι αυτο που ρουφαμε πχ Φραπε.?!?!

Ε?!?:tongue::tongue:

Το καλαμακι του σουβλακιου απο καλαμι (καλαμιας) ειναι φτιαγμενο σαν υλικο αλλα μπορουμε να το πουμε και καλαμακι!!!

Κορίτσια τα φώτα σας...που μπορώ να βρω καμιά τσαντα για τα πράγματα της μικρής. Μου χάλασε αυτή που έχω. Στα ΛΗΤΩ που είχα κοιτάξει έκανε πάνω από 70 ?. Είναι πάρα πολλά, τίποτα πιο οικονομικο?

Εγώ εχω ενα σακιδιακι που χωραει τα απαραίτητα είναι μικρο και βολευει.

Η τσαντα αλλαξιέρα είναι μεγάλη δεν με βολευέι.....

Το καλαμακι του σουβλακιου απο καλαμι (καλαμιας) ειναι φτιαγμενο σαν υλικο αλλα μπορουμε να το πουμε και καλαμακι!!!
Πέστα χρυσή μου, βγήκε και το βατράχι κι έκανε κουάξ :twisted:

Έχω ξεκ#%$^θει στα κουφέτα! Και φτιάχνω και μια φαγητάρα, μιαμ μιαμ! Σίγουρα στην πεθ δεν θα αρέσει όμως (που θα πάμε αργότερα) γιατί έχει κρεμμύδι και δάφνη :rolleyes:

Και φανταστείτε είναι και πολίτισσα. Άλλο από το σκόρδο δεν ξέρουν ήθελα να ξέρω; Εμείς οι σμυρνιές όλα τα πετάμε μέσα, όλα! Και το θυμάρι μας, και τα λαχανικούλια μας, τα πιπεροαλάτια μας, τα μυρωδικά μας.. Εμ πως να γίνει φαί της προκοπής για; Ωχ, μ' έπιασε το παραλήρημα πάλι :roll:

Και χτες έφαγα νομίζω κουφέτο, λέτε να φταίει αυτό;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Δε μας λες ομως τι φαγητάρα φτιάχνεις???

Εγώ έχω γίνει σα μπαούλο...έχω μια αναθεματισμένη όρεξη για τα πάντα...τρώω και απίστευτες ποσότητες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πρώτη φορά στη ζωή μου αυτό!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δε μας λες ομως τι φαγητάρα φτιάχνεις???
Τας κεμπάπ αλλά πέταξα μέσα και πατάτες, βαριόμουν να κάνω έξτρα συνοδευτικό :roll:

ΥΓ το κρέας το έστειλε η πεθ, νομίζω είναι βοδινό, δεν μου αρέσει πολύ, το έχω πλακώσει στα μυρωδικά

WN6Op3.png

Τας κεμπάπ αλλά πέταξα μέσα και πατάτες, βαριόμουν να κάνω έξτρα συνοδευτικό :roll:

ΥΓ το κρέας το έστειλε η πεθ, νομίζω είναι βοδινό, δεν μου αρέσει πολύ, το έχω πλακώσει στα μυρωδικά

Μπράβο χρυσοχέρα!!! Ναι, ναι, ρίξε μυρωδικά να στρώσει!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κορίτσια:D

Μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο...όλα καλά:D τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε μετατόπιση της μύτης.

Λέτε για τσάντες, δεν χρεισιμοποιείτε τις τσάντες από τα καρότσια? εγώ έχω αυτήν της peg perego και με έχει βολέψει πολύ. Αν πάμε κάπου μακρυά και πάρω μαζί μου πολλά πράγματα του μικρού παίρνω μια μαύρη μεγάλη τσάντα sisley που είχα αγοράσει στο Μιλάνο και δεν έχω πρόβλημα κανένα:D

Μπραβο στο φιλο μας τον πιτσιποπακο!

Θα μεινει απειραχτη η ομορφη μυτουλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...