Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι...του έδωσα ναι μεν το κωδικό για το φατσοβιβλίο γιατί εκεί είναι το πρόβλημά του...εδώ είμαι σίγουρη ότι μας διαβάζει κ κάνει τον κινέζο...αλλά του είπα επίσης ότι μέχρι να πειστεί κ να ηρεμήσει να μου μιλάει μόνο σε ότι έχει σχέση με το παιδί κ μετά θα δω κ εγώ αν μπορώ να ξεπεράσω το ότι με έχει για πουτ????!!! Γιατί αυτό καταλαβαίνω όταν με τόσο πάθος υποστηρίζει ότι κάτι έχω να κρύψω κ δεν του δίνω τον κωδικό....απλά δεν κατάλαβα γιατί επειδή παντρεύτηκα πρέπει να μην υπάρχει κανέναν προσωπικό δεδομένο....δηλαδή αν έχω ένα πρόβλημα πχ με την πεθερά κ το συζητάω μέσω μηνυμάτων με την Χριστίνα(λέω εσένα γιατί είσαι δασκάλα:P) να πω κάπου το πόνο μου πρέπει να το μάθει???????:rolleyes:
Συμφωνώ. Κι ο δικός μου καφέ δεν διαβάζει (βαριέται βασικά αλλά και δεν τον νοιάζει να μάθει, αφού ότι αφορά σε μας τα λέμε όλα μεταξύ μας). Στέφανε Στέφανε... Μην παρανοείς, μια χαρά είναι το κορίτσι μας, άμα κάνει καμιά στραβή θα στο καρφώσουμε εμείς, μην ανησυχείς :mrgreen:
Λοιπον, ημουνα που ημουνα τωρα ειμαι ακομα χειροτερα, ο αντρας μου θα κανει λεει μεταπτυχιακο δλδ και απων τα απογευματα απο το σπιτι και 2400 ευρουλακια πεταμενα.Τι θα το κανεις κυριε το μεταπτυχιακο δημσιος υπαλληλος????Εγω που το χρειαζομουν και δεν εκανα...:twisted:
Σ'αυτό θα διαφωνήσω μαζί σου. Οσον αφορά τη μόρφωση και τα προσόντα, ποτέ δεν θα πω όχι.
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω καιω φαγητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:μπηκα να σασ διαβασω και εκαψα τον αρακα που μαγειρευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδεσ χριστινα για να λεσ πολλα????????χα χα!!πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

ευτυχωσ τον εσωσα...λιγοσ καηκε!!!δεν μου λετε τωρα...πωσ βγαζουμε το καμενο απο την κατσαρολα???????????????την εβαλα να βρασει με σαπουνι πιατων...τιποτε αλο ξερετε?

Αστην να μουλιάσει με ζεστό νερό όλη μέρα και το βράδυ τρίψτη με λίγο σύρμα

σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χριστινα σουβλακι εννοουμε το καλαμακι!!!!!!!!!!!αυτο που λεσ ειναι πιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ σπόρε να μην πετάγεσαι :tongue:
Με βλεπει στη τουαλετα -δεν σχολιαζει και οταν παω να ντυθω αρχιζει...τα κοριτσια εχουν τετοιο πουλι που εχεις εσυ? :confused: ωχ λεω αρχιζουν τα δυσκολα ναι του λεω σαν εμενα ολα τα κοριτσια εχουν σαν εμενα και ολα τα αγορια σαν εσενα, συνεχιζει: και δεν εχουν τριχες το ξυριζουν οπως εσυ?:mrgreen: οχι του λεω τα κοριτσακια τα μικρα δεν εχουν τριχες οπως εσυ αλλα οταν μεγαλωσετε θα βγαλετε εσυ θα γινεις σαν τον μπαμπα και τα κοριτσακια σαν τις μαμαδες του και απαντα: ναι αλλα οι αλλες οι μαμαδες τους τα ξυριζουν τα πουλακια τους? Μαριε του λεω δεν ξερω καλα μαμα θα τις ρωτησω εγω:tongue::tongue: αλλα εγω οταν μεγαλωσω θα το ξυριζω το δικο μου γιατι δεν μου αρεσουν και πολυ οι τριχες:confused::confused::confused::confused:
Αντε και πρωταγωνιστής σε τσόντα του εύχομαι χαχαχα

WN6Op3.png

χριστινα......ειμαι γνωστησ του θεματοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κορη σουβλατζη κ σουβλατζουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

βρε κατερινακι μου γλυκο αν πρεπει να χασεισ κι εσυ κιλα...τοτε τι να πουμε οι υπολοιπεσ?????????αφου απο φωτο που ειδα εισαι παρα πολη καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ εγω να δειτε...λοιπον πηρα στην εγκυμοσυνη 7-8,εχω χασει ηδη 15...αλλα κολησε η ζυγαρια εδω κ 2 εβδομαδεσ...θελω τουλαχιστον αλλα 10,αλλα για να γινω οπωσ πριν 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι κ γυμναστικη!!!!!!!!!!!πολυ πλαδαροτητα ρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ παντα ημουν σφιχτη...αλλα τι να σου κανει -15 σε 1 μηνα και εδω και 2,5 χρονια φουσκωνω κ ξεφουσκωνω !!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κορίτσια τα φώτα σας...που μπορώ να βρω καμιά τσαντα για τα πράγματα της μικρής. Μου χάλασε αυτή που έχω. Στα ΛΗΤΩ που είχα κοιτάξει έκανε πάνω από 70 €. Είναι πάρα πολλά, τίποτα πιο οικονομικο?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας...που μπορώ να βρω καμιά τσαντα για τα πράγματα της μικρής. Μου χάλασε αυτή που έχω. Στα ΛΗΤΩ που είχα κοιτάξει έκανε πάνω από 70 €. Είναι πάρα πολλά, τίποτα πιο οικονομικο?

Τζαμπο????Εγω ειχα παρει μια απο εκει που πηρα το καροτσι στη νεα ιωνια μεγαλη,οχι μαρκα ομως, 20 ευρω.Αλλα να σου πω την αληθεια περισσοτερο βολευει μια στυλ σακιδιου πλατης που μας εδωσαν δωρο απο τα λιμπερο στο μαιευτηριο...

Διαφημίσεις

ειναι το μονο επαγγελμα που δεν μου εχει αναφερει.....ακομα:mrgreen::mrgreen:
Το ξούρισμα εκεί σε παραπέμπει, διάβασε τα σήματα που σου στέλνει το παιδί :cool:

Σουβλακοκόριτσο δεν μας τα είπες αυτά! Πότε είπαμε ερχόμαστε Χίο;

Μαρία κι εγώ έχω ψωνίσει από παιδικό κόσμο, καλές τιμές έχει. Αλλά τσάντα πήρα από το τζάμπο την κλασική που έχουν όλες οι μαμάδες (κι ενίοτε μπερδεύομαι και παίρνω άλλης μαμάς από το παγκάκι που καθόμαστε).

Κοίτα και σε καταστήματα με βαλίτσες-σακ βουαγιάζ κλπ αν δεν καλυφθείς.

WN6Op3.png

Γύρισα κι'εγώ απο το ραντεβού για δουλειά που σας έλεγα χθές αλλά πιάστηκα με τις δουλειές στο σπίτι και δεν σας είπα τα νέα.Λοιπόν η δουλειά καλή μου φάνηκε και δεν θέλουν τίποτα ιδιαίτερο.Μια κοπέλα σαν γραμματέα και να ανοίγει και να κλείνει το γραφείο.Το μόνο θέμα είναι το ωράριο που με προβλημάτισε λίγο γιατί είναι καθημερινά 9 με 2 αλλά είναι ανοιχτά και Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα απο τις 5 μέχρι της 9.Τα Σαββατα δεν ανοίγει παρά μόνο θα ανοίξει τώρα τα Χριστούγεννα γιατί είναι σε εμπορικό κέντρο μέσα και επειδή θα έχει κόσμο αυτές τις μέρες θέλει να είναι ανοιχτά.Απο τη μια άποψη με βολεύει γιατί θα προλαβαίνω τα μεσημέρια να παίρνω τη μικρή και είναι και κοντά στο σπίτι μου με τα πόδια 5 λεπτά.Απο την άλλη αν δουλεύω και αυτά τα 3 απογεύματα θα πρέπει να έρχεται ο άντρας μου λίγο νωρίτερα να κρατάει αυτός τη μικρή και πάλι δεν θα την κρατάει πολύ γιατί κοιμάται νωρίς,δηλαδή στις 7 θα τη βάζει για ύπνο.Τώρα για τα Σάββατα δεν ξέρω τι θα γίνει αυτά που θέλει να είναι ανοιχτά αλλά θα το συζητήσουμε με τον άντρα μου όταν γυρίσει απο το χωριό.Πάντως στο τηλέφωνο που του τα είπα δεν απέκλεισε τίποτα μου είπε θα δούμε.Και βέβαια μένει και το πιο σημαντικό να με πάρουν.Το είδα πολύ θετικό το αφεντικό και του άρεσε που μένω κοντά και ήμουν η μόμη κοπέλα που μίλησε για αρκετή ώρα σε σχέση με τις άλλες που φεύγανε στο 5λεπτο.Ηταν άλλες 2 πριν απο μένα.

SI5Yp3.png

Demykou ελπιζω να την παρεις τη δουλεια ή μαλλον να σε παρουν!Πιστεψε με ειναι πολυ σημαντικο να ειναι κοντα στο σπιτι σου!!!Και αν κοιμαται και νωρις η μικρη και μπορει ο αντρας σου να την ταιζει και να τη βαζει για υπνο μια χαρα!

Μαρια εγω μια τσαντα juniors ειχα αλλα μου χαλασε το φερμουαρ..

Γειά σας κορίτσια:D

Μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο...όλα καλά:D τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε μετατόπιση της μύτης.

Λέτε για τσάντες, δεν χρεισιμοποιείτε τις τσάντες από τα καρότσια? εγώ έχω αυτήν της peg perego και με έχει βολέψει πολύ. Αν πάμε κάπου μακρυά και πάρω μαζί μου πολλά πράγματα του μικρού παίρνω μια μαύρη μεγάλη τσάντα sisley που είχα αγοράσει στο Μιλάνο και δεν έχω πρόβλημα κανένα:D

Άννα πέστου ότι αυτά που λέει και κάνει είναι παιδιαρίσματα και κόψε την συζύτηση;)

Ο πιτσιποπάκος το πρωί πριν φύγουμε για το νοσοκομείο έκανε κακά του...μια σκάφη:shock:...πρώτη φορά τόσα πολλά...λερώθηκαν τα πάντα και παρόλο που του είχα βάλει το μεγάλο σελτεδάκι της κίκο λέρωσε και τα σεντόνια μου. Στον δρόμο για την μπανιέρα πασαλείψαμε και τον διάδρομο με το χαλί του:(...η δε μπανιέρα φράκαρε:roll: γιατί την ώρα που τον έπλενα έκανε κι' άλλα:cool:

Ευτυχώς που τα έκανε στο σπίτι και όχι μέσα στο αυτοκίνητο....:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...