Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερούδια ...

Χριστίνα κι εμένα την αδερφή μου Βαρβάρα τη λένε, κάποτε ήθελε να το αλλάξει αλλά δεν έπιασε! Δεν της ερέσει καθόλου μιλάμε, εμείς όμως το έχουμε συνηθίσει.

Επίσης τον άντρα μου λένε Αλέξιο, εξού και το Αλέξης!;)

Το είδατε το νησί εχθές? Μου φάνηκε λίγο εχθές δεν ξέρω γιατί...:rolleyes:

Και τον δικο μου αδερφο Αλεξιο τον λενε (17 Μαρτιου) και πολυ μου τη δινει οταν φωναζουν τους Αλεξανδρους Αλεξιους...(σαν λατινικη φραση μου βγηκε αυτο:?)

Εγω το ειδα λιγο στην αρχη εχασα, τωρα πηρα τη μανα μου που εκλαιγε λεει και ανοιξε κι η μυτη της απο το κλαμα (δεν παμε καλα) αλλα ουτε αυτη καταλαβε τι εγινε στο τελος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα ζαχαροπλαστεια Αννα κι εγω τωρα τα εμαθα που ανοιξε στη γειτονια μου.Περνας απ'εξω (εχει τα ΠΑΝΤΑ μεσα) και μυριζει τσουρεκιλα και σοκολατιλα...

Οσο για τα κιλα, τα πηρα πρωι πρωι με τον αντρα μου που με ειδε να τρωω ενα τυροπιτακι και μου την ειπε: Τι τρως παλι????και το φτυσα κι εγω και του λεω δεν ξανατρωω τιποτα, θα πεθανω αδυνατη να καμαρωνεις κιολας...Ε μα, πια...εχασα 7 κιλα, τι αλλο θελει?Αλλα 3 αν χασω ειμαι στα κανονικα μου...

Οσο για ζηλιες εμεις δεν εχουμε, η πολλη σιγουρια θα μας φαει...Σας ειπα οτι φευγει 4 μερες απο Πεμπτη να παει να ψηφισει και θα ειμαστε μονες οι γυναικες του σπιτιου???

Επισης, η Παναγιωτα δε θελει να φαει αν και πειναει και φωναζει μαμ κι εγω εχω πονολαιμο...

:confused: :confused::roll::shock::lol:

Πολλά και μαζεμένα μας τα είπες...κάποιος έχει νευρα πρωί πρωί!

Καλέ γιατί δεν το έφαγες το τυροπιτάκι σου? Μην τρελαίνεσαι, δεν είσαι και καμιά χοντρή! Ήμαρτον πια! Άστον να λέει!

Πωωω τι μου θύμισες τώρα, έτσι ήταν ο πρώην μου, σπασίκλας σε θέματα φαγητού! Φρόντιζε πολύ το σώμα του έως βλακείας και ήθελε ντε και καλά να το επιβάλει και σε μένα! Δεν θέλω ρε αδερφέ με το ζόρι? Ορίστε τα θυμήθηκα και συγχίστηκα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καποτε ειχα παει 56 κιλα.Καταλαβαινεις πως φαινονται τα 56 κιλα στο 1,75...ε και τοτε κατι εβρισκε να πει ο κυριος.Μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε...Αλλα τον συγχωρω γιατι η βλακεια και εμμονη στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οικογενειακο τους:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με την αλλαγή της ώρας η μικρή ξυπνάει μια ώρα πιο νωρίς(7) αλλά παίζει ήσυχα στο δωμάτιό της με τα παιχνίδια της ;)

Κεφάκια βλέπω είχατε χθες ειδικά η Χριστίνα μετα τα σουβλάκια έχει έμπνευση! :tongue::tongue::tongue:

Καλά κ εγώ τρομάζω με το πόσα κιλά θέλω ακόμα να χάσω(20) κ να πάω σε κιλά που δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλά οκ άμα τα καταφέρω καλά αν δεν τα καταφέρω δεν σκάω γιατί ποτέ δεν ήμουν αδύνατη πάντα είχα πιασίματα :mrgreen: Εχω κολήσει πάντως....:roll:

Kι εμένα χτες ξύπνησε 7 αλλά σήμερα το ξαναπήγε 8μιση.

Για τα 20 κιλά που θες να χάσεις και να φτάσεις σε νούμερα που δεν ήσουν ποτέ, δεν θα σχολιάσω. Οχι, θα σχολιάσω! Αρχικά, με μείον 20 θα είσαι άφαντη! Κατά δεύτερον, τώρα στα -αντα σου θυμήθηκες να πας σε κιλά πιο κάτω παρά ποτέ; Πολύ καλή είσαι όπως είσαι, σταμάτα με τις εμμονές!!!

Εγω ρε παιδια δεν τα ηξερα αυτα τα ζαχαροπλαστεια. Τωρα εριξα μια ματια και ειδα οτι εχει στο Χαλανδρι (πολυ κοντα στον Τερκενλη), αλλα και στην Αγια Παρασκευη, σε σημειο μαλιστα που περναω καθημερινα!:shock: Ποσο στραβη ειμαι ωεο?:confused:

Οτι είσαι είσαι, ψέμματα να μην πω! (γαμώτο, το είπα ότι θα πάθουμε εμμονή, όλες μ'αυτά ασχολούμαστε εδώ και πόσες μέρες! Η Εφη φταίει!!!)

Οχι οτι καταλαβα πολλα απο αυτα που εγραψες...! Ερωτηση: Τι ειχαν μεσα οι πιτες με σουβλακι που εφαγες? (φαουλ, σουβλακια με κρεατοσφαιριδια!:twisted:) Κανενα περιεργο ματζουνι? :tongue: ...Περιμενω υποστηριξη απο τις βορειες!

Ε πως να πω το μπιφτέκι για; Αν και είναι κιοφτεδάκια τα κρεατοσφαιρίδια, τέσπα. Οϊ, δεν είχαν ματζούνια, τίγκα στη σκορδίλα όμως!
Χθες κοιμηθηκε 10:10 οποτε ειδα και το νησι αλλα δεν καταλαβα ρε κοριτσια...ποιοι ηρθαν στο νησι???αυτοι με το πλοιο εννοω οχι οι ισοβιτες..Ας μου πει καποια, μπερδευτηκα!
Κι άλλοι λεπροί (στο βιβλίο υποτίθεται είναι Αθηναίοι).
Θέμα προς συζήτηση....Οι άντρες σας έχουν τους κωδικούς σας για τις σελίδες που μπαίνετε???...όπως φατσοβιβλίο κτλ....???? :roll::roll::roll: Έχουμε θέμα εμπιστοσύνης από τον άντρα μου προς εμένα(λύσσα με τους πρώην) αν κ δεν ασχολούμαι καν...κ όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν μπαίνω ποτέ στο chat ώστε να μιλάω με κάποιον όπως εκείνος νομίζει! :(
Εμένα δεν έχει ζηλέψει ποτέ ρε γμτ! Τουλάχιστον σοβαρά όχι (ευτυχώς), παρά μόνο ψιλοψεύτικα ψιλοσοβαρά κάνα δυο φορές και μου πετάει χαζοσπόντες.

Από τότε που τα φτιάξαμε σχεδόν, έμπαινε κι αυτός σε όποιο χαζοσάιτ έμπαινα κι έκανε πλάκα μαζί μου. Ξέρει το password μου για το gmail μου, διαχειρίζεται το yahoo μου (λόγω ebay) και δεν έχω πρόβλημα άμα μου ζητήσει πχ και το hotmail μου να του το δώσω, δεν έχω τίποτα κρυφό. Αλλά δεν ζητάει και το εκτιμώ. Εγώ επίσης δεν ζητάω αλλά έχω υποψιαστεί μερικές φορές τι μπορεί να είναι και κατόρθωσα να μπω, εξ'ου και το "χακερού" που μου έχει προσάψει. Χμμμμ τώρα που το σκέφτομαι, αυτός ποτέ δεν μου έδωσε δικό του κωδικό :mad:

Επειδή πάντως ξέρει που μπαίνω και τι κάνω, συνήθως όταν βαριέται, κάθεται δίπλα μου και μου λέει "πες κάνα κουτσομπολιό από τις φίλες σου", ενώ γουστάρει να του λέω ιστορίες για τον Μάριο της Ξανθής. Μπαίνει κι αυτός στο άλλο πάρεντς όταν ψάχνει κάποιο θέμα σχετικό με το παιδί. Γενικώς "συναντιόμαστε" στις βόλτες μας στο διαδίκτυο :cool:

Μπορείς να κάνεις το εξής Αννα. Κατανοώ ότι είναι προσβλητικό το να μη σου έχει εμπιστοσύνη, αυτό τουλάχιστον θα ενοχλούσε εμένα. Στην τελική ρε φίλε, εσένα παντρεύτηκα, παιδί κάναμε, με τα πόδια ανοιχτά να τρέχουν αίματα με είδες, στην τουαλέτα με είδες, με τσίμπλες με είδες, όλα τα κάναμε, γκόμενο θα έψαχνα τώρα και δη τον πρώην; Τέλος πάντων, έλεγα ότι μπορείς να του δώσεις τους κωδικούς σου για ένα διάστημα. Αν όμως (θα του πεις) δεν βρει κάτι να σου προσάψει σε κάποιο χρονικό διάστημα (πχ 3μηνο) θα αλλάξεις κωδικούς επίτηδες, για να του την σπάσεις και θα απαιτήσεις να μην σου ξανακάνει σκηνή για ηλιθιότητες!

WN6Op3.png

Κατερίνα όταν φύγει ο άντρας σου, άσε το μωρό ένα βράδυ στη μαμά σου και βγες με τις φίλες σου. Που θα ξαναβρεις τέτοια ευκαιρία? ;) 4 μέρες θα ψηφίζει? Που είναι το χωριό στον Έβρο? :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για τα κιλα, τα πηρα πρωι πρωι με τον αντρα μου που με ειδε να τρωω ενα τυροπιτακι και μου την ειπε: Τι τρως παλι????και το φτυσα κι εγω και του λεω δεν ξανατρωω τιποτα, θα πεθανω αδυνατη να καμαρωνεις κιολας...Ε μα, πια...εχασα 7 κιλα, τι αλλο θελει?Αλλα 3 αν χασω ειμαι στα κανονικα μου...
Απαράδεκτο! Κι εσύ ακόμα πιο απαράδεκτη που το έφτυσες! Είσαι αδύνατη, πως το λένε; Αν ήθελε ένα μάτσο κόκκαλα, ας πήγαινε στο νεκροταφείο να παντρευτεί σκελετό. Άκου τι τρως πάλι! Σκατά και θα σε φιλήσω μετά! Αντε και τα πήρα τώρα. Εσύ φταις που του κάνεις την χάρη. Να του πεις ότι αντί να προσπαθήσεις να χάσεις, θα επιδιώξεις να πάρεις άλλα 30! Γιατί έτσι γουστάρεις!
Καλημερούδια ...

Χριστίνα κι εμένα την αδερφή μου Βαρβάρα τη λένε, κάποτε ήθελε να το αλλάξει αλλά δεν έπιασε! Δεν της ερέσει καθόλου μιλάμε, εμείς όμως το έχουμε συνηθίσει.

Επίσης τον άντρα μου λένε Αλέξιο, εξού και το Αλέξης!;)

Αμάν, πολλά κοινά έχουμε χαχα
Και τον δικο μου αδερφο Αλεξιο τον λενε (17 Μαρτιου) και πολυ μου τη δινει οταν φωναζουν τους Αλεξανδρους Αλεξιους...(σαν λατινικη φραση μου βγηκε αυτο:?)
Οντως λατινοφέρνει χαχαχα
Καποτε ειχα παει 56 κιλα.Καταλαβαινεις πως φαινονται τα 56 κιλα στο 1,75...ε και τοτε κατι εβρισκε να πει ο κυριος.Μου εχει σπασει τα νευρα μιλαμε...Αλλα τον συγχωρω γιατι η βλακεια και εμμονη στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οικογενειακο τους:rolleyes:
Τι δηλαδή, είναι μοντέλα βεληνεκούς όλη η οικογένεια κι είχαν κάνει τάμα να μπαίνουν μόνο καταξιωμένα μοντέλα στην οικογένειά τους ως νύφες και γαμπροί;

WN6Op3.png

Μου ειπε η κολλητη μου οτι θα ερθουν με μια αλλη φιλη μας που μενει Χιο να δουν και τη μικρη.Εννοειται οτι θα βγω, το εκανα και το σαββατο που ειχε υπηρεσια.

Τωρα που μου το θυμισατε καιρο εχω να μπω να ελεγξω τα email του αντρα μου, κατσε να μπω...:mrgreen::wink:

Παντως με τον πρωην (αλλα μιλαμε για πολυ πρωην 10 χρονια και βαλε) ειμαι και φιλη στο face...

Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι...του έδωσα ναι μεν το κωδικό για το φατσοβιβλίο γιατί εκεί είναι το πρόβλημά του...εδώ είμαι σίγουρη ότι μας διαβάζει κ κάνει τον κινέζο...αλλά του είπα επίσης ότι μέχρι να πειστεί κ να ηρεμήσει να μου μιλάει μόνο σε ότι έχει σχέση με το παιδί κ μετά θα δω κ εγώ αν μπορώ να ξεπεράσω το ότι με έχει για πουτ????!!! Γιατί αυτό καταλαβαίνω όταν με τόσο πάθος υποστηρίζει ότι κάτι έχω να κρύψω κ δεν του δίνω τον κωδικό....απλά δεν κατάλαβα γιατί επειδή παντρεύτηκα πρέπει να μην υπάρχει κανέναν προσωπικό δεδομένο....δηλαδή αν έχω ένα πρόβλημα πχ με την πεθερά κ το συζητάω μέσω μηνυμάτων με την Χριστίνα(λέω εσένα γιατί είσαι δασκάλα:P) να πω κάπου το πόνο μου πρέπει να το μάθει???????:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι δηλαδή, είναι μοντέλα βεληνεκούς όλη η οικογένεια κι είχαν κάνει τάμα να μπαίνουν μόνο καταξιωμένα μοντέλα στην οικογένειά τους ως νύφες και γαμπροί;

Βλεπεις την πεθερα μου να τρωει μονο μια σαλατα ολη μερα μην παρει κανα γραμμαριο και να κυνηγαει τον πεθερο μου μην τυχον και φαει τιποτα και παχυνει (50 χρονων ανθρωποι..)Ο αντρας μου για να χασω εγω (μεχρι και ζυγαρια δωρο μου εφερε ο πεθερος μου:twisted:) εκανε διαιτα κι αυτος κι εχασε 9 κιλα...

Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι...του έδωσα ναι μεν το κωδικό για το φατσοβιβλίο γιατί εκεί είναι το πρόβλημά του...εδώ είμαι σίγουρη ότι μας διαβάζει κ κάνει τον κινέζο...αλλά του είπα επίσης ότι μέχρι να πειστεί κ να ηρεμήσει να μου μιλάει μόνο σε ότι έχει σχέση με το παιδί κ μετά θα δω κ εγώ αν μπορώ να ξεπεράσω το ότι με έχει για πουτ????!!! Γιατί αυτό καταλαβαίνω όταν με τόσο πάθος υποστηρίζει ότι κάτι έχω να κρύψω κ δεν του δίνω τον κωδικό....απλά δεν κατάλαβα γιατί επειδή παντρεύτηκα πρέπει να μην υπάρχει κανέναν προσωπικό δεδομένο....δηλαδή αν έχω ένα πρόβλημα πχ με την πεθερά κ το συζητάω μέσω μηνυμάτων με την Χριστίνα(λέω εσένα γιατί είσαι δασκάλα:P) να πω κάπου το πόνο μου πρέπει να το μάθει???????:rolleyes:

Τοση ζηλεια ρε παιδι μου???Δεν παιρνει απο λογια ε?Κακο αυτο!Αστον να ψαχνεται λες και θα βρει τιποτα...

Διαφημίσεις

Βλεπεις την πεθερα μου να τρωει μονο μια σαλατα ολη μερα μην παρει κανα γραμμαριο και να κυνηγαει τον πεθερο μου μην τυχον και φαει τιποτα και παχυνει (50 χρονων ανθρωποι..)Ο αντρας μου για να χασω εγω (μεχρι και ζυγαρια δωρο μου εφερε ο πεθερος μου:twisted:) εκανε διαιτα κι αυτος κι εχασε 9 κιλα...

Τι λες ρε παιδί μου...αυτό κανταντά χαζομάρα...με το συμπάθειο. Καλό είναι να προσέχεις και να κάνεις μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά από εκεί και πέρα καταντά εμμονή! Νομίζω???

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπον, ημουνα που ημουνα τωρα ειμαι ακομα χειροτερα, ο αντρας μου θα κανει λεει μεταπτυχιακο δλδ και απων τα απογευματα απο το σπιτι και 2400 ευρουλακια πεταμενα.Τι θα το κανεις κυριε το μεταπτυχιακο δημσιος υπαλληλος????Εγω που το χρειαζομουν και δεν εκανα...:twisted:

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω καιω φαγητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:μπηκα να σασ διαβασω και εκαψα τον αρακα που μαγειρευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδεσ χριστινα για να λεσ πολλα????????χα χα!!πλακα κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

ευτυχωσ τον εσωσα...λιγοσ καηκε!!!δεν μου λετε τωρα...πωσ βγαζουμε το καμενο απο την κατσαρολα???????????????την εβαλα να βρασει με σαπουνι πιατων...τιποτε αλο ξερετε?

Καλά κ εγώ τρομάζω με το πόσα κιλά θέλω ακόμα να χάσω(20) κ να πάω σε κιλά που δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλά οκ άμα τα καταφέρω καλά αν δεν τα καταφέρω δεν σκάω γιατί ποτέ δεν ήμουν αδύνατη πάντα είχα πιασίματα :mrgreen: Εχω κολήσει πάντως....:roll:

-20????????????????ε δεν πασ καλα!!!καλα κοριτσια εγω που την ειδα τον αυγουστο μια χαρα ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν παει -20 ποση θα μεινει ρωταω εγω τωρα...

Οχι οτι καταλαβα πολλα απο αυτα που εγραψες...! Ερωτηση: Τι ειχαν μεσα οι πιτες με σουβλακι που εφαγες? (φαουλ, σουβλακια με κρεατοσφαιριδια!:twisted:) Κανενα περιεργο ματζουνι? :tongue: ...Περιμενω υποστηριξη απο τις βορειες!:mrgreen:

σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χριστινα σουβλακι εννοουμε το καλαμακι!!!!!!!!!!!αυτο που λεσ ειναι πιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παωωωωωωωω η μικρουλα θελει μαμ κλαιει!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κάθεται δίπλα μου και μου λέει "πες κάνα κουτσομπολιό από τις φίλες σου", ενώ γουστάρει να του λέω ιστορίες για τον Μάριο της Ξανθής. Μπαίνει κι αυτός στο άλλο πάρεντς όταν ψάχνει κάποιο θέμα σχετικό με το παιδί. Γενικώς "συναντιόμαστε" στις βόλτες μας στο διαδίκτυο :cool:ς!

καλημερα , δεν ερχεστε να σας φιλοξενησουμε κανενα σ/κ να το δει και Live?

ενα απο τα καλα που μου ειπε τωρα τελευταια ειναι:

Με βλεπει στη τουαλετα -δεν σχολιαζει και οταν παω να ντυθω αρχιζει...τα κοριτσια εχουν τετοιο πουλι που εχεις εσυ? :confused: ωχ λεω αρχιζουν τα δυσκολα ναι του λεω σαν εμενα ολα τα κοριτσια εχουν σαν εμενα και ολα τα αγορια σαν εσενα, συνεχιζει: και δεν εχουν τριχες το ξυριζουν οπως εσυ?:mrgreen: οχι του λεω τα κοριτσακια τα μικρα δεν εχουν τριχες οπως εσυ αλλα οταν μεγαλωσετε θα βγαλετε εσυ θα γινεις σαν τον μπαμπα και τα κοριτσακια σαν τις μαμαδες του και απαντα: ναι αλλα οι αλλες οι μαμαδες τους τα ξυριζουν τα πουλακια τους? Μαριε του λεω δεν ξερω καλα μαμα θα τις ρωτησω εγω:tongue::tongue: αλλα εγω οταν μεγαλωσω θα το ξυριζω το δικο μου γιατι δεν μου αρεσουν και πολυ οι τριχες:confused::confused::confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Με βλεπει στη τουαλετα -δεν σχολιαζει και οταν παω να ντυθω αρχιζει...τα κοριτσια εχουν τετοιο πουλι που εχεις εσυ? :confused: ωχ λεω αρχιζουν τα δυσκολα ναι του λεω σαν εμενα ολα τα κοριτσια εχουν σαν εμενα και ολα τα αγορια σαν εσενα, συνεχιζει: και δεν εχουν τριχες το ξυριζουν οπως εσυ?:mrgreen: οχι του λεω τα κοριτσακια τα μικρα δεν εχουν τριχες οπως εσυ αλλα οταν μεγαλωσετε θα βγαλετε εσυ θα γινεις σαν τον μπαμπα και τα κοριτσακια σαν τις μαμαδες του και απαντα: ναι αλλα οι αλλες οι μαμαδες τους τα ξυριζουν τα πουλακια τους? Μαριε του λεω δεν ξερω καλα μαμα θα τις ρωτησω εγω:tongue::tongue: αλλα εγω οταν μεγαλωσω θα το ξυριζω το δικο μου γιατι δεν μου αρεσουν και πολυ οι τριχες:confused::confused::confused::confused:

:mrgreen::-D:grin::mrgreen::mrgreen::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...