Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο θα σας βαλω κ τικερακι με το ποσα θελω να χάσω

Μην τρομαξετε...;):tongue::cool:

Oχι κορίτσι μου, με μένα θα τρομάξετε :mrgreen:
Ευχαριστω πολύ βρε, περνα αυριο να σε κερασουμε κατι!!!!!

Κρατα παιδι μου το ονομα ολοκληρο εκει, αφου σου αρεσει, εχουμε πηξει στα υποκοριστικά... Μια χαρα ειναι το παναγιώτα (ασχετο που εμενα δεν μου αρεσει)

Κοπελιά εξηγούμαι (απολογητικό ύφος και πετάρισμα ματιού για να γλυκάνει η κοπελιά). Το Παναγιώτα κι εμένα δεν μου αρέσει πολύ. Προτιμώ το Γιώτα αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο. Ανάμεσα στα δύο χαϊδευτικά όμως μου αρέσει καλύτερα το Πένυ. Τέλος, είμαι κι εγώ της άποψης να μένει το όνομα ως έχει (εκτός αν είναι Αφροξυλάνθη, εκεί πάω πάσο). Κι η αδερφή μου λέγεται Βαρβάρα. Πήξαμε στις Βέρες, αυτή το κράτησε (με τσαμπουκά από μικρή) ως έχει. Και το Παναγιώτα συγκριτικά με το Βαρβάρα είναι κλάσεις ανώτερο. Είναι όμως και θέμα συνήθειας (οκ, ελπίζω να μην μπει η αδερφή μου και το δει ποτέ!).

Έβγαλες κάνα νόημα ή να κάνω και κακά μου; :-D

Α!!!! κι επίσης θελω να δηλωσω, πως μια συναδελφος που γιορταζε σημερα, πηγε απο το max perry και πηρε σοκολατακια (σας ειπα οτι εχει ανοιξει κοντα στη δουλεια μου) και τα εβαλε ΠΑΝΩ στο γραφειο ΜΟΥ, για να παιρνουν όλοι, και εγω εφαγα μονο ΔΥΟ. Οχι για να μη λετε οτι δεν κρατιεμαι
Πολύ τα αναφέρουμε και θα μας γίνουν εμμονή στο τέλος!
To Παναγιώτα είναι πολύ όμορφο όνομα γιατί να του βάλεις καλέ υποκοριστικό?

Χριστίνα το Αλέξης είναι άλλο όνομα και γι΄αυτό δεν μου αρέσει για υποκοριστικό του μπράντυ...επίσης το όνομα του μικρού είναι καταπληκτικό...μην το πειράξεις:D

Τον πιτσιποπάκο εγώ τον φωνάζω με το κανονικό του όνομα χωρίς υποκοριστικό....ΠΙΤΣΙΠΟΠΑΚΟ....:tongue:

Και το Αλέξης μ'αρέσει, ασχέτως αν είναι Αλέξιος ή Αλέξανδρος. Εγώ επέλεξα πάντως το Αλέξανδρος για να τον φωνάζουμε Αλεσσάντρο (ε ναι, πέρασε από τη ζωή μου κι ένας τέτοιος, εκτός από τα μαμησοπάπουτσα), ελπίζοντας να γίνει τρελλό γκομένι και να τον κυνηγάνε τα κορίτσια φωνάζοντας το σούπερ όνομά του... Ε τώρα να τον λέγανε πχ Τζάκομο δεν θα ταίριαζε με τις ορδές γκομενακίων! Πάντως και το Αλεκούδας καλό δεν είναι;:twisted: Πφφφφ τον έχω τρελλάνει, του έχω τα χειρότερα υποκοριστικά που έχει πει μάνα στον γιο της. Τι αλεπούδα τον λέω, τι τσαδούλη (σας έχω πει την ανώμαλη σύλληψη αυτού; ), τι μπαμπουϊνο (η πεθερά βιδώνει ευγενικά, δεν είναι μαϊμού το παιδί λέει), τι μουσούδαρο...

Ησυχία επικρατεί από το μέτωπο "Νάνι-με-τον-μπαμπά". Ελπίζω να μην με ενοχλήσουν σε λίγο που αρχίζει το Νησί. Πουφ, έχω και μια αναπνοή "ψοφάει γελάδα στα 5 χιλιόμετρα" με την τζατζικίλα που αποπνέει το "είναι" μου μετά από 2 σουβλάκια με κρεατοσφαιρίδια :tongue:

Οκ, σας πέρασα για το παράλογο ημερολόγιό μου. Παρασύρθηκα, σχωράτε με! Αυτή η Ταρα που είναι να με μαζέψει η σιχαμένη; :twisted:

Πάω πάω, γεια γεια γειαααααα φιλάκια σκορδάτααααααααα

WN6Op3.png

ελα ρε χριστινα, πως τα λες ρε γαμωτο, ψοφαω απο τα γελια καθε φορα με την παρτη σου

επισης τον πιτσιρικο μπορεις να τον φωναζεις και Αλεχάνδρο απο το τραγουδι της Lady Gaga που εχετε και πολλα αλλα κοινά, όπως το όνομα

4Rnfp3.png

ελα ρε χριστινα, πως τα λες ρε γαμωτο, ψοφαω απο τα γελια καθε φορα με την παρτη σου

επισης τον πιτσιρικο μπορεις να τον φωναζεις και Αλεχάνδρο απο το τραγουδι της Lady Gaga που εχετε και πολλα αλλα κοινά, όπως το όνομα

Να σου θυμήσω ότι στο τραγούδι αναφέρεται και σε έναν Φερνάντο; :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ε το δευτερο που λεγατε πιο πανω βγαλτο φερναντο
Κι εδώ αγαπητή κολλάνε τα μαμησοπάπουτσα. Δεν φτάνει που η γκάγκα αναφέρει το παιδί μου και τον βρωμοπαπουτσή στο τραγούδι της, να πω φερνάντο και το δεύτερο; :mrgreen:

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Διάβασα τα σχόλια της Χριστίνας πιο πάνω για τα ονόματα.Πολύ γέλιο πρωί-πρωί.Να σαι καλά βρε Χριστίνα.

Εμείς ευτυχώς με τον ύπνο δεν έχουμε θέμα.Απο μικρή στο κρεβάτι της και κοιμάται και μόνη της.Αντε να κλάψει μερικές φορές που δεν θέλει να κοιμηθεί αμέσως αλλά μετά απο

5' λεπτά πέφτει και κοιμάται με το νάνι της.Το ίδιο μου λένε κάνει και στο σχολείο,ενώ άλλα παιδάκια θέλουν όπως έχουν μάθει απο το σπίτι τους λίγο αγκαλίτσα απο τις δασκάλες,λίγο νανούρισμα εμένα της δίνουν το νάνι της και πάει και κοιμάται.Αυτό που σκέφτομαι οτι θα είναι πρόβλημα είναι οταν θα πρέπει να βγάλουμε τα κάγκελα απο την κούνια που τότε θα μπορεί εύκολα να σηκώνεται και να έρχεται μέσα να μας βρεί,τότε δεν ξέρω τι θα γίνει.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Με την αλλαγή της ώρας η μικρή ξυπνάει μια ώρα πιο νωρίς(7) αλλά παίζει ήσυχα στο δωμάτιό της με τα παιχνίδια της ;)

Κεφάκια βλέπω είχατε χθες ειδικά η Χριστίνα μετα τα σουβλάκια έχει έμπνευση! :tongue::tongue::tongue:

Καλά κ εγώ τρομάζω με το πόσα κιλά θέλω ακόμα να χάσω(20) κ να πάω σε κιλά που δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλά οκ άμα τα καταφέρω καλά αν δεν τα καταφέρω δεν σκάω γιατί ποτέ δεν ήμουν αδύνατη πάντα είχα πιασίματα :mrgreen: Εχω κολήσει πάντως....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

0_good_day_minnie_mouse.gif

Α!!!! κι επίσης θελω να δηλωσω, πως μια συναδελφος που γιορταζε σημερα, πηγε απο το max perry και πηρε σοκολατακια (σας ειπα οτι εχει ανοιξει κοντα στη δουλεια μου) και τα εβαλε ΠΑΝΩ στο γραφειο ΜΟΥ, για να παιρνουν όλοι, και εγω εφαγα μονο ΔΥΟ. Οχι για να μη λετε οτι δεν κρατιεμαι

Εγω ρε παιδια δεν τα ηξερα αυτα τα ζαχαροπλαστεια. Τωρα εριξα μια ματια και ειδα οτι εχει στο Χαλανδρι (πολυ κοντα στον Τερκενλη), αλλα και στην Αγια Παρασκευη, σε σημειο μαλιστα που περναω καθημερινα!:shock: Ποσο στραβη ειμαι ωεο?:confused:

Οκ, σας πέρασα για το παράλογο ημερολόγιό μου. Παρασύρθηκα, σχωράτε με! Αυτή η Ταρα που είναι να με μαζέψει η σιχαμένη; :twisted:

Πάω πάω, γεια γεια γειαααααα φιλάκια σκορδάτααααααααα

Οχι οτι καταλαβα πολλα απο αυτα που εγραψες...! Ερωτηση: Τι ειχαν μεσα οι πιτες με σουβλακι που εφαγες? (φαουλ, σουβλακια με κρεατοσφαιριδια!:twisted:) Κανενα περιεργο ματζουνι? :tongue: ...Περιμενω υποστηριξη απο τις βορειες!:mrgreen:

Καλά κ εγώ τρομάζω με το πόσα κιλά θέλω ακόμα να χάσω(20) κ να πάω σε κιλά που δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλά οκ άμα τα καταφέρω καλά αν δεν τα καταφέρω δεν σκάω γιατί ποτέ δεν ήμουν αδύνατη πάντα είχα πιασίματα :mrgreen: Εχω κολήσει πάντως....:roll:

Ρε Αννα μας δουλευεις?:tongue: Με -20 θα σε παρει ο ανεμος!:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Ειμαι στη δουλεια και το aircondition εχει χαλασει...να δω πως θα βγαλω το μπουφαν.

Εγω το αλλαξα το προγραμμα της Παναγιωτας μια ωρα αργοτερα απο την Παρασκευη και παει σωστα τωρα.Χθες κοιμηθηκε 10:10 οποτε ειδα και το νησι αλλα δεν καταλαβα ρε κοριτσια...ποιοι ηρθαν στο νησι???αυτοι με το πλοιο εννοω οχι οι ισοβιτες..Ας μου πει καποια, μπερδευτηκα!

Χριστινα τι επαθες χθες βραδυ???Λογοδιαρροια απο τα σουβλακια?Τοση χαρα που εφαγες πιτες με κρεατοσφαιριδια????

Ναι μιλάς κ εσύ Μαριάννα που είσαι ήδη όσα παίρνει ο άνεμος???:tongue::tongue::tongue: Με -20 θα είμαι μοντελάκι κ θα θέλω σίγουρα πλαστική να κόψουν περιττά κρέατα :P αλλά κ με -10 ξέρω ότι θα μαι μια χαρά! :wink:

Εγώ το νησί τελικά δεν παίζει να το δω....κάθε Δευτέρα με παίρνει ο ύπνος από νωρίς με τη μικρή.....:(

Θέμα προς συζήτηση....Οι άντρες σας έχουν τους κωδικούς σας για τις σελίδες που μπαίνετε???...όπως φατσοβιβλίο κτλ....???? :roll::roll::roll: Έχουμε θέμα εμπιστοσύνης από τον άντρα μου προς εμένα(λύσσα με τους πρώην) αν κ δεν ασχολούμαι καν...κ όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν μπαίνω ποτέ στο chat ώστε να μιλάω με κάποιον όπως εκείνος νομίζει! :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τα ζαχαροπλαστεια Αννα κι εγω τωρα τα εμαθα που ανοιξε στη γειτονια μου.Περνας απ'εξω (εχει τα ΠΑΝΤΑ μεσα) και μυριζει τσουρεκιλα και σοκολατιλα...

Οσο για τα κιλα, τα πηρα πρωι πρωι με τον αντρα μου που με ειδε να τρωω ενα τυροπιτακι και μου την ειπε: Τι τρως παλι????και το φτυσα κι εγω και του λεω δεν ξανατρωω τιποτα, θα πεθανω αδυνατη να καμαρωνεις κιολας...Ε μα, πια...εχασα 7 κιλα, τι αλλο θελει?Αλλα 3 αν χασω ειμαι στα κανονικα μου...

Οσο για ζηλιες εμεις δεν εχουμε, η πολλη σιγουρια θα μας φαει...Σας ειπα οτι φευγει 4 μερες απο Πεμπτη να παει να ψηφισει και θα ειμαστε μονες οι γυναικες του σπιτιου???

Επισης, η Παναγιωτα δε θελει να φαει αν και πειναει και φωναζει μαμ κι εγω εχω πονολαιμο...

Καλημερούδια ...

Χριστίνα κι εμένα την αδερφή μου Βαρβάρα τη λένε, κάποτε ήθελε να το αλλάξει αλλά δεν έπιασε! Δεν της ερέσει καθόλου μιλάμε, εμείς όμως το έχουμε συνηθίσει.

Επίσης τον άντρα μου λένε Αλέξιο, εξού και το Αλέξης!;)

Το είδατε το νησί εχθές? Μου φάνηκε λίγο εχθές δεν ξέρω γιατί...:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...