Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ααααααααχ! Τα ίδια κι εμείς, εμένα κάνει και το άλλο...Δεν φτάνει που την έχουμε ανάμεσα μας, δεν μας αφήνει ούτε έτσι να κοιμηθούμε! Ιδίως εμένα με θέλει γυρισμένη προς την πλευρά της, αν γυρίσω από την άλλη σηκώνεται όρθια και κλαίει. Είμαι πιασμένη! Επίσης όταν ο μπαμπάς της ξυπνάει για δουλειά θέλει κι αυτή να σηκωθεί μαζί του από τις 6 και κλαιει πάλι :mad:Άσε που όλο το βράδυ δεν βολεύεται πουθενα! Καλά αν ήμουν μόνη μου, μάλλον θα την άφηνα να κλαίει στην κούνια της και πείτε με και κακιά, αλλά δεν αντέχω άλλο. ο άντρας μου δεν αντέχει να την ακούει, με το πρώτο κιχ την φέρνει στο κρεβάτι! Να δω που θα βγει αυτό!

Μεγαλο ζορι τραβας κι εσυ...εγω την εχω στο κρεβατι μου αφου της δωσω το γαλα της για κανα 20λεπτο και μετα αγκαλια και βολτα και τραγουδι μεχρι να γλαρωσει τελειως και στο κρεβατι της. Να δεις αυτο το ζορι, να κοιμιζεις αγκαλια 11,5κιλα...Καλα ο αντρας μου δεν ακουει τιποτα απο την αρχη (και στο δωματιο μας που την ειχαμε) αφου το πρωι με παιρνει τηλ και ρωταει αν κοιμηθηκαμε καλα αποψε:evil:

Α!Εγω δε θα σε πω κακια, καλαταβαινω:|

Τωρα συνειδητοποιω γιατι ειμαι πιασμενη ολοκληρη.Προσπαθουσα το πρωι να την ξανακοιμισω και την πηγαινοεφερνα κανα μισαωρο δεν τα καταφερα τελικα και τωρα η πλατη μου ειναι χαλια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια πειτε κανα καλο υποκοριστικο για την Παναγιωτα αν και μ'αρεσουν ολοκληρα τα ονοματα αλλα μου την ειπε και η κολλητη μου προχθες που τη φωναζω Παναγιωτα...

Ρε κοριτσια πειτε κανα καλο υποκοριστικο για την Παναγιωτα αν και μ'αρεσουν ολοκληρα τα ονοματα αλλα μου την ειπε και η κολλητη μου προχθες που τη φωναζω Παναγιωτα...

Γιώτα-Πἐνυ ;)

Ρε Κατερίνα γιατί δεν ξαπλώνεται παρέα στο κρεβάτι μέχρι να κοιμηθεί????Ἅδύνατον μου φαίνεται να έπρεπε ακόμα να την κουνάω:shock:....εγώ την βάζω στο κρεβάτι μου με κλειστά φώτα κ σε 30-45 λεπτά το πολύ έχει κοιμηθεί....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γιώτα-Πἐνυ ;)

Ρε Κατερίνα γιατί δεν ξαπλώνεται παρέα στο κρεβάτι μέχρι να κοιμηθεί????Ἅδύνατον μου φαίνεται να έπρεπε ακόμα να την κουνάω:shock:....εγώ την βάζω στο κρεβάτι μου με κλειστά φώτα κ σε 30-45 λεπτά το πολύ έχει κοιμηθεί....;)

Αυτο κανω αλλα σηκωνεται, ξαπλωνει,δε βολευεται πουθενα...παει να πεσει απο το κρεβατι και μπορει αυτο να κρατησει καμια ωρα οποτε δεν μπορω να την κυνηγαω και πανω στο κρεβατι (της τραβαω ποδια χερια κλπ μην πεσει) και παλι αγκαλια μου καταληγει.Αν παλι τη βαλω στο κρεβατι της σηκωνεται ορθια και κλαιει να την παρω και μου κανει και "νανά νανά" δλδ τραγουδι:|

Διαφημίσεις

Ούτε κι εμένα μου αρέσουν τα υποκοριστικά. Μια ξαδέρφη εξ' αμερικής που έχω την φωνάζουμε Πέννυ.

Ναι μαλλον ετσι θα το αφησω προς το παρον...σκεφτηκα το Νότα αλλα μου θυμιζει μια ταινια με τον Ψάλτη..

Ναι μαλλον ετσι θα το αφησω προς το παρον...σκεφτηκα το Νότα αλλα μου θυμιζει μια ταινια με τον Ψάλτη..

Χα χα χα! Άστο έτσι καλύτερα, μια χαρά είναι το όνομα. Ας το αλλάξει μετά μόνη της αν θέλει.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Άσε μια θεία του άντρα μου, μου πρότεινε να φωνάζω τη μικρή Σάντρα για πιο σύντομο. Μπλιαχ!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν!

Γιατί να χαλάσω τέτοιο όνομα???:confused: Οκ είναι λίγο μεγάλο αλλά είναι θέμα συνήθειας τελικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Υποκοριστικό της Παναγιώτας προτιμώ το Πένυ από το Γιώτα. Το Νότα πάλι μου θυμίζει ράφτρα :?

Όσο για το Σάντρα, μόλις το άκουσα, θυμήθηκα δεκαετία 80 με το "in the heat of the night" :mrgreen:

Oύτε κι εγώ θα τον φωνάζω Αλέξη ή Σάντρο ή δεν ξέρω τι άλλο. Αλλά πότε τον λέω Αλέξανδρο και πότε Alessandro, να συνηθίζει και το ιταλικό. Ε εντάξει, καμιά φορά τον φωνάζω και Αλέκουρα χαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Βατράχι μόλις μου έφεραν μπουγάτσα από Σέρρες!!!Από το ΡΕΚΟΡ.Καταπληκτική αν και κρύα!

Κι εγω θελω!!!

το σαββατο ειχε γενεθλια ο συζηγοσ κι εφτιαξα μια με λευκη κρεμα μεσα κ εξω καφε....τελεια!!!!

ειχα φτιαξει και προχτεσ μια τιραμισου τουρτα καθοτι ειχαμε τα μηνογενεθλια!!!!χε χε!!

τωρα πωσ γινεται να καιγεται ο κοσμοσ και να προλαβαινω να φτιαχνω κ τουρτεσ ...αλλο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω...!

Ειρήνη κ Κασσιανή να χαίρεστε τους άντρες σας κ να σας προσέχουν! :mrgreen:

Συμφωνω!

Επίσης σήμερα έκλεισα και το πρώτο μου ραντεβού για δουλειά για αύριο.Είναι και κοντά μου η δουλειά,δεν ξέρω βέβαια το ωράριο πιο θα είναι και τι θα κάνουμε με την μικρή όταν σχολάει,μάλλον θα την παίρνει ο άντρας μου στη δουλειά.Το θέμα είναι να με πάρουν.

Καλη τυχη!

Έχουμε καμιά γνωστή να δώσω μωρουδιάκα αγοριού; Και κάποια που να έχει μωρό που να χρονίζει το καλοκαίρι;

Εχω φιλη που θα γεννησει τον Ιουνιο, αλλα δεν ξερει ακομη το φυλο.

Οσο για τα Μαξ, έχω συγκρατηθεί δυο μέρες για να μην τα τελειώσω. Έδωσα και στους γονείς μου λίγα ντονατάκια, έστειλα και στην πεθερά... Μου έμειναν δύο, τα κρατάω για όταν πραγματικά θελήσω γλυκό!

Με εντυπωσιαζεις!:mrgreen:

Μια χαρα ειναι το Παναγιωτα!

Άσε μια θεία του άντρα μου, μου πρότεινε να φωνάζω τη μικρή Σάντρα για πιο σύντομο. Μπλιαχ!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν!

Γιατί να χαλάσω τέτοιο όνομα???:confused: Οκ είναι λίγο μεγάλο αλλά είναι θέμα συνήθειας τελικά!

Συμφωνω μαζι σου.

age.png age.png

Εγινε και η επίσκεψη απο την διαιτολόγο.,

Το ποσο γρηγορα μπορεί να ανέβει η ζυγαρια δεν λεγετε...

Αυριο ξεκιναμε και ο Θεος βοηθος!

Αυριο θα σας βαλω κ τικερακι με το ποσα θελω να χάσω

Μην τρομαξετε...;):tongue::cool:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Υποκοριστικό της Παναγιώτας προτιμώ το Πένυ από το Γιώτα.

Ευχαριστω πολύ βρε, περνα αυριο να σε κερασουμε κατι!!!!!

Κρατα παιδι μου το ονομα ολοκληρο εκει, αφου σου αρεσει, εχουμε πηξει στα υποκοριστικά... Μια χαρα ειναι το παναγιώτα (ασχετο που εμενα δεν μου αρεσει)

Πωωω, ρε κοριτσια τι τραβατε με τον υπνο. εμενα χτες το βραδυ, ξυπνησε στη 1:30, στις 2:30, στις 3:30 και στις 07:00 οριστικά. Βεβαια, δεν σηκωθηκα ουτε μια φορα, οχι ψεμματα σηκωθηκα στη 1:30 να δω μηπως ειχε κανει κακα ή κατουρηθεί. Στις 2:30 τραγουδαγε μονη της, στις 3:30 κατι ελεγε αλλα ξανακοιμηθηκε αμεσως. Αν λοιπον εγω με ενα βραδυ που το εκανε αυτο, και που δεν σηκωθηκα παρα ελαχιστα απλα ξυπνουσα, το πρωι κουτουλαγα, εσεις πως την παλευετε με αυτο το καθημερινο?

Εχει πλακα τωρα, τη βλεπω που αρχιζει και επικοινωνεί πιο καλα πια. Οταν θελει νερο, πηγαινει στον παγκο της κουζινας και δειχνει με το χερι της και λεει νεγιο. Της λεω λοιπον εγω, νερό θες? Και μου απανταει ναι, σαν βρεγμενο γατι μωρε.

Προσπαθω να της μαθω να λεει το ονομα της. Τη ρωταω λοιπον πώς σε λενε? και μου απανταει νανα (Ιλιάνα) χαχα. Αρχιζει και γινεται καραγκιοζακι πια...

4Rnfp3.png

Α!!!! κι επίσης θελω να δηλωσω, πως μια συναδελφος που γιορταζε σημερα, πηγε απο το max perry και πηρε σοκολατακια (σας ειπα οτι εχει ανοιξει κοντα στη δουλεια μου) και τα εβαλε ΠΑΝΩ στο γραφειο ΜΟΥ, για να παιρνουν όλοι, και εγω εφαγα μονο ΔΥΟ. Οχι για να μη λετε οτι δεν κρατιεμαι

4Rnfp3.png

To Παναγιώτα είναι πολύ όμορφο όνομα γιατί να του βάλεις καλέ υποκοριστικό?

Χριστίνα το Αλέξης είναι άλλο όνομα και γι΄αυτό δεν μου αρέσει για υποκοριστικό του μπράντυ...επίσης το όνομα του μικρού είναι καταπληκτικό...μην το πειράξεις:D

Τον πιτσιποπάκο εγώ τον φωνάζω με το κανονικό του όνομα χωρίς υποκοριστικό....ΠΙΤΣΙΠΟΠΑΚΟ....:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...