Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αλήθεια? Περιμένουμε νεότερα! Ο Βαγγέλης το έμαθε τελικά ή θα του το εμφανίσετε ξαφνικά σε τούρτα έκπληξη???:mrgreen:

Ε, ναι, μετά την άμνιο θα ξέρω σίγουρα!!!! Του το είπαμε, δεν γινόταν αλλιώς, έχω μια κοιλιά σαν 6 μηνών!!!! Μάλλον θα πάρει τα βουνά όμως!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και εγώ έχω ΑΠΕΙΡΑ κοριτσίστικα ρούχα, ιδίως καλοκαιρινά!!! Οταν σιγουρευτώ για το φύλο, θα αρχίσω να μοιράζω....

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ αυτή τη δουλειά έκανα Χριστίνα, μάζευα τα ρουχαλάκια. Τιποτα δεν της κάνει πια! Αλλά δεν ξέρω δεν μπορώ να τα δώσω, ακόμα τουλάχιστον. Είμαι συναισθηματικά κολλημένη και όπως λέει η Κατερίνα το 2ο φατσάκι τι θα φοράει?

Επίσης πρόσεξα ότι τα τίμησες τα ΜΑΧ ΡΕRRYε? Κι εγώ :mrgreen: :mrgreen: 2 φορές!!!Την 28η και εχθές! :mrgreen:

Τι λιχούδες!!!

Μη μου τα θυμιζετε ρε παιδια και ειναι κατω απο το σπιτι μου...κι εμεις τα τιμησαμε με μια τεραστια γκοφρετα (δεν ελεγε και πολλα ομως-σοκοφρετα σκετη) και ενα προφιτερολ!οχι οτι τρελαινομαι, εγω ενα τσουρεκι με καστανο και λευκη σοκολατα θελω να χτυπησω...κλαψ

Εγω Πολα εχω μια φιλη-συνεδελφος του αντρα μου-εγκυος 8 μηνων πια και δε θελει να μαθει τι εχει...τον εχει σκασει τον κακομοιρη τον αντρα της!!

Σας το είπά!! Το σάββατο με την όρεξη εμεινα:(

Δεν βγήκαμε..:@ ο αντρας μου ήρθε αργά και δεν βόλεψε την παρέα μας και λιγο κουρασμενος ο αντρας μου... Κι έτσι μέσα και πάλι!

Ελπίζω για το επόμενο σάββατο!;)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Ο μικρούλης μου τελευταια δεν τρώει....φυσικά και μόλις δει πιατο τρεχει αλλα με μια μπουκια είναι ενταΞει.

Λέτε να φταίει που βγάζει 2 τραπεζίτες μαζί...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Χριστἰνα βρες καμμία στον περίγυρό σου ή πάρε κανα τηλ στο χαμόγελο του παιδιού,στην κιβωτό σε κανα ίδρυμα τελοσπάντων γιατί στο κεντρικό φόρουμ έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με όσες το παίζουν 'σε ανάγκη΄ κ φοβάμαι μην πάνε σε λάθος χέρια τα ρουχαλάκια κ είναι κρίμα....;)

Αχ Σερραική μπουγάτσα....παπαπα κολάστηκα....βατραχάκι δεν πας να πάρεις κανα 2 λαμαρίνες κ να μου στείλεις με το κτελ???! :P:p:p:p

Ηρθε κ η παιδίατρος καλά ήμαστε στην ανάπτυξή μας αλλά δεν με απασχολούν αυτά τώρα....κ εκείνη είπε ότι αν δεν φύγει το κριθαράκι καλό είναι να το ανοίξουμε χειρουργικά αλλάαααα υπάρχει περίπτωση αργότερα να βγει άλλο....είναι ιογενή συνήθως αλλά παίζει κ η κληρονομικότητα αλλά όχι αποδεδειγμένα....συνήθως όμως όταν βγάζουν τα παιδιά σε τόσο μικρή ηλικία βγάζουν κ στη μετέπεια ζωή τους κ άλλοτε φέυγουν άλλοτε πρέπει να ανοιχτούν...:? Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι μέχρι 28/11(πέρυσι αυτή τη μέρα βαπτίστηκε η μικρή) αν δεν φύγει θα πρέπει να πάμε χειρουργείο.....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κι εμένα το ίδιο...δεν τρώει! Δεν την πιέζω όμως, κάτι συμβαίνει, δόντια είναι κάτι άλλο είναι...θα δείξει!

Δεν ξέρεις πόσο μου κακοφάνηκε που πέταξα το ψαράκι απείραχτο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α εγω εχω θεμα με τη φρουτοκρεμα παλι, λιγο με την κρεμα και με το φαγητο μονο μεχρι να μπει στο στομα η πρωτη κουταλια.Γενικα, τρωει καλα απλα δε βολευεται στο καρεκλακι, θελει να φυγει, πεταει πραγματα κλπ κλπ:cry:Συνηθως προσπαθω να την ξεγελασω και της το δινω ολο αλλα προχθες δεν αντεξα και πεταξα ολη τη φρουτοκρεμα.Φυσικα μετα απ

αυτο το ψαρι το εκανε ΝΑ!

Τα δοντια φταινε συχνα παντως για ανορεξιες και αυπνια...

Χριστἰνα βρες καμμία στον περίγυρό σου ή πάρε κανα τηλ στο χαμόγελο του παιδιού,στην κιβωτό σε κανα ίδρυμα τελοσπάντων γιατί στο κεντρικό φόρουμ έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με όσες το παίζουν 'σε ανάγκη΄ κ φοβάμαι μην πάνε σε λάθος χέρια τα ρουχαλάκια κ είναι κρίμα....;)

Έχω ήδη και για τις γνωστές μου κρατήσει. Χτες έστειλα για μια φίλη της πεθεράς μου που έχει εγγόνι 1 έτους. Και πάλι είναι πολλά που περίσσεψαν, γι'αυτό είπα και σε σας, αν ξέρετε κάποια κοπέλα, γιατί να μην πάνε εκεί. Άντε, σκεφτείτε, όλο και κάποια ξέρετε!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Ειρηνακι να σου στειλει η Φωτεινουλα

Δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα, θελω να παω να ξαπλωσω

Τι να στειλει????

Χριστινα εγω ειπα οτι εχω γνωστη αλλα δεν ξερει τι θα κανει...Μεχρι τελη Νοεμβρη που θα το κανει βλεπουμε!

Πηγαινε τα ρε παιδι μου στην εκκλησια της γειτονιας σου, εκει τα εχουν περισσοτερη αναγκη αποτι οι δικες μας γνωστες!

Να μην σας αρχίσω για το θέμα ύπνος πάλι έτσι; Μας δουλεύει ο μικρός ψιλό γαζί και δεν μπορώ να το σταματήσω... Χτες πχ αποκοιμήθηκε 11μιση περίπου στο κρεββάτι μας. Μετά καμιά ώρα, τον πάω στο δικό του και πέφτω κι εγώ να κοιμηθώ. Κάνα δίωρο μετά (υποθέτω, δεν είδα και ρολόι) μου έκοψε την γλύκα του ύπνου και άρχισε η κλάψα. Τον φέρνω σε μένα... Λέω του άντρα μου, δεν γίνεται 3 στο κρεββάτι, άμα αργήσεις κι έχουμε απλωθεί, να κοιμηθείς στον καναπέ (κι έτσι έκανε). Ε κιχ δεν έκανε το σκατό! Το πρωί που του έδωσα το γάλα, αλλάξαμε σκοπιά, πήγα εγώ καναπέ και ξανακοιμήθηκε με τον πατέρα του... Να δω που θα πάει αυτή η βαλίτσα...

WN6Op3.png

Τι να στειλει????

Έλα μαρή, να της ζήσει εννοούσε :mrgreen:

Χριστινα εγω ειπα οτι εχω γνωστη αλλα δεν ξερει τι θα κανει...Μεχρι τελη Νοεμβρη που θα το κανει βλεπουμε!

Πηγαινε τα ρε παιδι μου στην εκκλησια της γειτονιας σου, εκει τα εχουν περισσοτερη αναγκη αποτι οι δικες μας γνωστες!

Μμμμ θα πάω να ρωτήσω!

WN6Op3.png

Να μην σας αρχίσω για το θέμα ύπνος πάλι έτσι; Μας δουλεύει ο μικρός ψιλό γαζί και δεν μπορώ να το σταματήσω... Χτες πχ αποκοιμήθηκε 11μιση περίπου στο κρεββάτι μας. Μετά καμιά ώρα, τον πάω στο δικό του και πέφτω κι εγώ να κοιμηθώ. Κάνα δίωρο μετά (υποθέτω, δεν είδα και ρολόι) μου έκοψε την γλύκα του ύπνου και άρχισε η κλάψα. Τον φέρνω σε μένα... Λέω του άντρα μου, δεν γίνεται 3 στο κρεββάτι, άμα αργήσεις κι έχουμε απλωθεί, να κοιμηθείς στον καναπέ (κι έτσι έκανε). Ε κιχ δεν έκανε το σκατό! Το πρωί που του έδωσα το γάλα, αλλάξαμε σκοπιά, πήγα εγώ καναπέ και ξανακοιμήθηκε με τον πατέρα του... Να δω που θα πάει αυτή η βαλίτσα...

Ααααααααχ! Τα ίδια κι εμείς, εμένα κάνει και το άλλο...Δεν φτάνει που την έχουμε ανάμεσα μας, δεν μας αφήνει ούτε έτσι να κοιμηθούμε! Ιδίως εμένα με θέλει γυρισμένη προς την πλευρά της, αν γυρίσω από την άλλη σηκώνεται όρθια και κλαίει. Είμαι πιασμένη! Επίσης όταν ο μπαμπάς της ξυπνάει για δουλειά θέλει κι αυτή να σηκωθεί μαζί του από τις 6 και κλαιει πάλι :mad:Άσε που όλο το βράδυ δεν βολεύεται πουθενα! Καλά αν ήμουν μόνη μου, μάλλον θα την άφηνα να κλαίει στην κούνια της και πείτε με και κακιά, αλλά δεν αντέχω άλλο. ο άντρας μου δεν αντέχει να την ακούει, με το πρώτο κιχ την φέρνει στο κρεβάτι! Να δω που θα βγει αυτό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...