Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:D

Από το πρωί τρέχω πανικόβλητη στην δουλειά....πλάκωσε πολύ πράγμα:mrgreen:

Ο πιτσιποπάκος χτες το βράδυ κοιμήθηκε μαζί μας....σκαρφάλωσε στο κρεβάτι μας και την έπεσε ξερός...λυπηθήκαμε να τον διώξουμε τον καψερό:tongue:

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν (αλήθεια ποιά γιορτή είναι?):cool:

Αύριο θα ξαναπάμε στο νοσοκομείο για επανεξέταση....ελπίζω να μην έχει πρόβλημα.

Ειρήνη στείλε τούρτα και σε μένα καλέ...τρέχουν τα σάλια μου από την περιγραφή σου...:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα.Μπράβο σας πάντως που βγαίνεται και για καφεδάκι.Που μπορείτε εννόω.Εμείς ούτε να το διανοήθουμε.Τι καφέ να πιείς αν είναι να κάθεται ο ένας μόνος του και ο άλλος να κυνηγάει?Σήμερα η βδομάδα μου ξεκίνησε κάπως καλύτερα αφού η μικρή έχει συνέλθει και την έστειλα παιδικό ύστερα απο 2 βδομάδες που την κράτησα σπίτι.Παίρνουμε ακόμα αντιβιώσουλα βέβαια για την ωτίτιδα αλλά αύριο τελειώνει και αυτή.Σήμερα θα πάμε και κολυμβητήριο και έχει καιρό να δεί την δασκάλα της Δευτέρας.Δηλαδή 1 φορά την είδαμε ολο τον μήνα.Και τα πάει καλύτερα με αυτή παρά με την άλλη της Πέμπτης.Επίσης σήμερα έκλεισα και το πρώτο μου ραντεβού για δουλειά για αύριο.Είναι και κοντά μου η δουλειά,δεν ξέρω βέβαια το ωράριο πιο θα είναι και τι θα κάνουμε με την μικρή όταν σχολάει,μάλλον θα την παίρνει ο άντρας μου στη δουλειά.Το θέμα είναι να με πάρουν.

SI5Yp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα.Μπράβο σας πάντως που βγαίνεται και για καφεδάκι.Που μπορείτε εννόω.Εμείς ούτε να το διανοήθουμε.Τι καφέ να πιείς αν είναι να κάθεται ο ένας μόνος του και ο άλλος να κυνηγάει?Σήμερα η βδομάδα μου ξεκίνησε κάπως καλύτερα αφού η μικρή έχει συνέλθει και την έστειλα παιδικό ύστερα απο 2 βδομάδες που την κράτησα σπίτι.Παίρνουμε ακόμα αντιβιώσουλα βέβαια για την ωτίτιδα αλλά αύριο τελειώνει και αυτή.Σήμερα θα πάμε και κολυμβητήριο και έχει καιρό να δεί την δασκάλα της Δευτέρας.Δηλαδή 1 φορά την είδαμε ολο τον μήνα.Και τα πάει καλύτερα με αυτή παρά με την άλλη της Πέμπτης.Επίσης σήμερα έκλεισα και το πρώτο μου ραντεβού για δουλειά για αύριο.Είναι και κοντά μου η δουλειά,δεν ξέρω βέβαια το ωράριο πιο θα είναι και τι θα κάνουμε με την μικρή όταν σχολάει,μάλλον θα την παίρνει ο άντρας μου στη δουλειά.Το θέμα είναι να με πάρουν.

καλή επιτυχία...

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημέρα. Μπήκα για κους κους αλλά διάβασα την χιώτισσα και χαλάστηκα... Πάω να τελειώσω με το μαγείρεμα του μορφονιού και να κατέβω γραφείο, μπας κι αλλάξω διάθεση :(

WN6Op3.png

Καλημέρα. Μπήκα για κους κους αλλά διάβασα την χιώτισσα και χαλάστηκα... Πάω να τελειώσω με το μαγείρεμα του μορφονιού και να κατέβω γραφείο, μπας κι αλλάξω διάθεση :(

sygnvmh bre koritsaki....δεν επρεπε μαλλον να το αναφερω...

γενικα σε ολεσ το λεω...δεν επρεπε για να μην σασ τρομοκρατησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωσ τρομοκρατηθηκα κι εγω....

δεν ξερω αλλα απο το σαββατο εχω μια ανασφαλεια για τα παιδακια μου,συνεχεια παω και τα κοιταζω!!!η δε ξαδελφη μου ,που μου τα ειπε ,πηρε και τα 2 παιδια τησ μαζι το βραδυ οπωσ καναν λεει κ οι φιλεσ τησ..

απλα σασ το ανεφερα ,δεν ξερω κι εγω πωσ με επιασε...δεν επρεπε!

απλα κι εγω παω να σκασω απο την στεναχωρια μου απο προχτεσ...οσο σκευτομαι ειδικα την μανουλα του..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν χαλάστηκα με σένα αλλά με το γεγονός! Σιγά, τόσα και τόσα ακούμε καθημερινά στις ειδήσεις άλλωστε. Απλά έπεσε καπάκια και με μια άλλη είδηση για μωράκι που άκουγα στην τηλεόραση εκείνη την ώρα και ψιλοσοκαρίστηκα. Τι ζητάς συγγνώμη εσύ ρε χαζούδι;

Λοιπόν, αλλαγή θέματος. Έχουμε καμιά γνωστή να δώσω μωρουδιάκα αγοριού; Και κάποια που να έχει μωρό που να χρονίζει το καλοκαίρι; Έκατσα χτες και ψιλοτελείωσα με τα ρούχα του μικρού κι έκανα ταξινόμηση τι κρατάω και τι δίνω. Μου έφυγε ο κω! Από τις 6 μέχρι τις 9 αυτή την δουλειά έκανα. Κι ανακαλύπτω μόλις τελείωσα μια σακουλάρα από την συμπεθέρα Ειρήνη :twisted:

Είπα πριν βάλω αγγελία να το πω κι εδώ μπας κι έχουμε καμιά δικιά μας.

WN6Op3.png

Λοιπόν, αλλαγή θέματος. Έχουμε καμιά γνωστή να δώσω μωρουδιάκα αγοριού; Και κάποια που να έχει μωρό που να χρονίζει το καλοκαίρι; Έκατσα χτες και ψιλοτελείωσα με τα ρούχα του μικρού κι έκανα ταξινόμηση τι κρατάω και τι δίνω. Μου έφυγε ο κω! Από τις 6 μέχρι τις 9 αυτή την δουλειά έκανα. Κι ανακαλύπτω μόλις τελείωσα μια σακουλάρα από την συμπεθέρα Ειρήνη :twisted:

Xαχαχαχαχα!!!! Εμένα έχετε!!!!!:tongue::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλέ δεν χαλάστηκα με σένα αλλά με το γεγονός! Σιγά, τόσα και τόσα ακούμε καθημερινά στις ειδήσεις άλλωστε. Απλά έπεσε καπάκια και με μια άλλη είδηση για μωράκι που άκουγα στην τηλεόραση εκείνη την ώρα και ψιλοσοκαρίστηκα. Τι ζητάς συγγνώμη εσύ ρε χαζούδι;

Ρε κοπελια, τι τα δινεις???Το δευτερο τι θα φορεσει???:(

Διαφημίσεις

Xαχαχαχαχα!!!! Εμένα έχετε!!!!!:tongue::mrgreen:
Το ξέρω, έχω φροντίσει χαχαχα
Ρε κοπελια, τι τα δινεις???Το δευτερο τι θα φορεσει???:(
Καλέ κράτησα από μπεμπέ ως ενός έτους 4 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, πόσα πια να κρατήσω; Θα περιμένω 2 χρόνια και μετά θα τα δώσω κι αυτά :cool:

WN6Op3.png

Κι εγώ αυτή τη δουλειά έκανα Χριστίνα, μάζευα τα ρουχαλάκια. Τιποτα δεν της κάνει πια! Αλλά δεν ξέρω δεν μπορώ να τα δώσω, ακόμα τουλάχιστον. Είμαι συναισθηματικά κολλημένη και όπως λέει η Κατερίνα το 2ο φατσάκι τι θα φοράει?

Επίσης πρόσεξα ότι τα τίμησες τα ΜΑΧ ΡΕRRYε? Κι εγώ :mrgreen: :mrgreen: 2 φορές!!!Την 28η και εχθές! :mrgreen:

Τι λιχούδες!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Οχι βέβαια!!!!!!!Γι' αυτό έγραψα και "χαχαχαχαχα"!!!! Θα ξέρω σε 15 μέρες σίγουρα όμως!!!

Αλήθεια? Περιμένουμε νεότερα! Ο Βαγγέλης το έμαθε τελικά ή θα του το εμφανίσετε ξαφνικά σε τούρτα έκπληξη???:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι εγώ αυτή τη δουλειά έκανα Χριστίνα, μάζευα τα ρουχαλάκια. Τιποτα δεν της κάνει πια! Αλλά δεν ξέρω δεν μπορώ να τα δώσω, ακόμα τουλάχιστον. Είμαι συναισθηματικά κολλημένη και όπως λέει η Κατερίνα το 2ο φατσάκι τι θα φοράει?

Επίσης πρόσεξα ότι τα τίμησες τα ΜΑΧ ΡΕRRYε? Κι εγώ :mrgreen: :mrgreen: 2 φορές!!!Την 28η και εχθές! :mrgreen:

Τι λιχούδες!!!

Εμένα επειδή μου είχαν δώσει και πολλά ρούχα, είχα γεμίσει. Οπότε έκανα επιλογή, αυτά που βόλεψαν καλύτερα κι εμένα και το παιδί, εννοείται και τα πρώτα του κλπ και τα άλλα στο καλό, να βολευτεί κι άλλη μαμά, όπως με βόλεψαν. Οσο για τα Μαξ, έχω συγκρατηθεί δυο μέρες για να μην τα τελειώσω. Έδωσα και στους γονείς μου λίγα ντονατάκια, έστειλα και στην πεθερά... Μου έμειναν δύο, τα κρατάω για όταν πραγματικά θελήσω γλυκό!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...