Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα είναι τόσο φαγού η μικρή που αποκλείεται να εγκαταλείψει το τραπέζι πριν μαζευτούν και τα τελευταία αποφάγια!!!:tongue::tongue: Επίσης, βλέπει και το βαγγέλη, οπότε θέλει να είναι και αυτή στην παρέα!

Εμείς σκεφτόμαστε να στολίσουμε το δέντρο στον εξώστη - και θα φαίνεται από το σαλόνι κάτω και θα μείνει και όρθιο!!

Τωρα μου εδωσες ιδεα:εχεις δει τη νεα ταση που κρεμανε τα δεντρα αναποδα απο το ταβανι????Ενα τετοιο θα παρω να το κοιταμε απο μακρια:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα και καλό μήνα!

Εμείς το Σάββατο πήγαμε Golden Hall, το οποίο το έχουν σχεδόν στολίσει Χριστουγεννιάτικα, έχουν βάλει παιχνίδια για να παίζουν τα μικρά, lego, κουκλόσπιτα και κούνιες απ'έξω. Η δικιά μου ξετρελάθηκε, δεν ήθελε να φύγει!!! :D Της ψώνισα μερικές φορμούλες για κάθε μέρα και ένα τζην φορεματάκι!

Από το απόγευμα και μετά σπίτι και βγήκαμε έξω σήμερα το πρωί!:mrgreen:

καλά εχθές που δεν βγήκαμε τα έπαιξε η μικρή μέσα στο σπίτι, τη λυπήθηκα!

Συνεχίζουμε να μην κοιμόμαστε το βράδυ καλά και μάλλον είναι πάλι δόντια! Α θυμάστε που σας έλεγα για το βούρτσισμα των δοντιών? της έχω πάρει μια μικρή οδοντόβουρτσα και λυσσάει κάθε φορά να πλένει τα δόντια της. Όποτε μπαίνουμε στο μπάνιο την οδοντόβουρτσα ζητάει :?

Καλά εχθές όλη μέρα ήταν νηστικιά, μόνο γάλα και μισό τοστ. Το ψάρι που της έφταξα, ούτε να το φτύσει!

Κι εγώ θέλω να στολίσω δέντρο νωρίς φέτος, αλλα δεν θα είναι κοντα στο παράθυρο, δεν χωράει.

Δήμητρα κανένα παιδί δεν κάθεται ήσυχο όταν βγαίνουμε για καφέ ή φαί, μην αγχώνεσαι τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά το ξεπερνάς :mrgreen::tongue:

Ειρήνη από Πειραιά, να χαίρεσαι την Φωτεινή σου!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πωπω ξεχαστηκα, τωρα ειδα τις φωτο στο face.

Ειρηνη να σου ζησει!!!Να χαιρεστε το τελειο ονοματακι σας!Ηθελα πολυ να ερθω αλλα δεν ειχα μεσο αφου ο αντρας μου ηταν υπηρεσια αλλα και η μικρη ειναι αρρωστη.Μαρια εμεις κοιμηθηκαμε 10-7:00:p

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα να εχουμε κ καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολα μου σου στελνω τουρτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι η γκαστρουλα μασ και πρεπει να σε εχουμε στα ωπα ωπα ε??????????????????

το σαββατο ειχε γενεθλια ο συζηγοσ κι εφτιαξα μια με λευκη κρεμα μεσα κ εξω καφε....τελεια!!!!

ειχα φτιαξει και προχτεσ μια τιραμισου τουρτα καθοτι ειχαμε τα μηνογενεθλια!!!!χε χε!!

τωρα πωσ γινεται να καιγεται ο κοσμοσ και να προλαβαινω να φτιαχνω κ τουρτεσ ...αλλο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ κι εμεισ βγενουμε με την αγγελικη ,καποιεσ φορεσ γυρναει τα τραπεζια αλλα ολοι την κανουν γουστο..δεν ενοχλει.και χτεσ το απογευμα πηγαμε για καφε οι τεσσερισ μασ και η αγγελικη πηγαινε και πειραζε κ επαιρνε απο τα αλλα τραπεζακια τισ ζαχαριτσεσ κ τα μπισκοτακια!!!δεν λεω οτι πινω τον καφε μου ξεγνοιαστη αλλα ενταξει..μικρα ειναι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

όχι καφέ δεν πίνουμε ξέγνοιαστα, γιατί συνέχεια προσέχουμε τα μπομπιρίκια, αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του!Και στο τραπέζι όλο για αυτά μιλάμε, είναι το πιο επίκαιρο θέμα!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

όχι καφέ δεν πίνουμε ξέγνοιαστα, γιατί συνέχεια προσέχουμε τα μπομπιρίκια, αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του!Και στο τραπέζι όλο για αυτά μιλάμε, είναι το πιο επίκαιρο θέμα!:)

...φατσακι μου ,μου φαινεται οτι πλεον γενικα κ παντοτε πλεον μονο γι αυτα μιλαμε!!!!:tongue::tongue::tongue:;););)

μην στεναχωριεσαι θα πιουμε καποτε και ξεγνοιστεσ καφε...

οταν θα μεγαλωσουν!!!

αχ βρε κοριτσια εδω εχω συγκλονιστει παρα πολυ απο το σαββατο......γενικα ολο το νησι....δυστυχωσ εφυγε ενα μωρακι...11 μολισ μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry:δεν υπαρχουν λογια...δεν υπαρχουν!!ειπαν οτι χαθηκε απο αναρροφηση..αλλα δεν νομιζω..καθωσ τα ξημερωματα πηγε να το δει η μαμα του και ηταν παγωμενο κ συγχρονωσ ιδρωμενο,το σκεπασε και οταν πηγε το πρωι δεν αναπνεε καλα και το πηρε κ το τρεξε νοσοκομειο...δυστυχωσ στον δρομο χαθηκε!!!

αλλα αν ηταν αναροφηση θα διαρκουσε τοσεσ ωρεσ,εφοσον απο τα ξημερωματα δεν ηταν καλα?και δεν ειναι μεγαλο πλεον για αναροφηση?τωρα το μωρακι ειναι αθηνα για να το εξετασουν οι ιατροδικαστεσ...:cry::cry::cry::cry:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τι καταστάσεις είναι αυτές ρε παιδιά? Τι να έπαθε τώρα το μωράκι, ποιος το ξέρει? Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω το πόσο συγκλονισμένοι θα είναι οι γονείς του και όχι μόνο! Καταστάσεις που δεν ξεπερνιούνται ποτέ!:(:cry:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι λες τωρα βρε Ειρηνη?Μ'αυτα που ακουω θα ξαναπαρω την Παναγιωτα στο δωματιο μου μου φαινεται...Πωπω κριμα για το μωρο κριμα και για τους γονεις, τι να πεις...

Ειρήνη δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτούς του γονείς...όλο το πρώτο χρόνο της κόρης μου φοβόμουν για τον αιφνίδιο θάνατο που λένε κ κάθε βράδυ σχεδόν 2-3 φορές έλεγχα αν αναπνέει κ μόλις χρόνισε ηρέμησα κάπως! :rolleyes:

Ειρήνη κ Κασσιανή να χαίρεστε τους άντρες σας κ να σας προσέχουν! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

...φατσακι μου ,μου φαινεται οτι πλεον γενικα κ παντοτε πλεον μονο γι αυτα μιλαμε!!!!:tongue::tongue::tongue:;););)

μην στεναχωριεσαι θα πιουμε καποτε και ξεγνοιστεσ καφε...

οταν θα μεγαλωσουν!!!

αχ βρε κοριτσια εδω εχω συγκλονιστει παρα πολυ απο το σαββατο......γενικα ολο το νησι....δυστυχωσ εφυγε ενα μωρακι...11 μολισ μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry:δεν υπαρχουν λογια...δεν υπαρχουν!!ειπαν οτι χαθηκε απο αναρροφηση..αλλα δεν νομιζω..καθωσ τα ξημερωματα πηγε να το δει η μαμα του και ηταν παγωμενο κ συγχρονωσ ιδρωμενο,το σκεπασε και οταν πηγε το πρωι δεν αναπνεε καλα και το πηρε κ το τρεξε νοσοκομειο...δυστυχωσ στον δρομο χαθηκε!!!

αλλα αν ηταν αναροφηση θα διαρκουσε τοσεσ ωρεσ,εφοσον απο τα ξημερωματα δεν ηταν καλα?και δεν ειναι μεγαλο πλεον για αναροφηση?τωρα το μωρακι ειναι αθηνα για να το εξετασουν οι ιατροδικαστεσ...:cry::cry::cry::cry:

:cry::cry::cry::cry: δεν υπάρχουν λόγια

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...