Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο εμας!!!!!!!!

Αννουλα περαστικα σας!

ευχομαι να ειναι κατι πολυ απλο το ματακι της μικρης και να περασει γρηγορα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

λοιποαν.. περασε και η γιορτη του αντρα μου

2 μερες μαγειρευα σκουπιζα καθαριζα...:shock::shock:τα παιξα..

ευτυχως την ημερα της γιορτης ο αντρας μου δεν δουλευε κι πηρε τον μικρο στο χωριο και γυρισανε το απογευμα;);)

ειχαμε αρκετο κοσμο και τα περασαμε ωραια!!! χαρηκα πολυ που ολοι μειναν ευχαριστημενοι και ειπαν μπραβο για τα φαγητα μου!!

ο μικρος μεχρι της 10.30 ηταν μαζι μας ετρωγε απο ολους:oops::oops:

μολις καποιος επερνε πιατο φωναζε "μαμ....."και ετρεχε κοντα του!

ηταν ωραια τον χαρηκαμε!!

10.30 δοκιμαστηκα του κανω γαλα και τον παω για υπνο

ελεγα σιγα μην κοιμηθει με τοσο κοσμο στο σπιτι.....

αμ δε ηπιε το γαλα και μεσα σε 5 λεπτα ειχε κοιμηθει:shock::shock:

εχθες μου ηρθε και η ακατονομαστη

και ημουν πολυ χαλαρα

στο πλυσιμο των πιατων και τακτοποιηση του σπιτιου...

α...να σας πω?

παλι πηρα 3 κιλα:oops::oops::oops:

3 χανω 3 περνω

μπρος πισω παω και αποτελασμα μηδεν...

ετσι το πηρα αποφασει

η κυρια μου μενει στο διπλανο διαμερισμα απο το δικο μας μου συστησε μια διαιτολογο που καποτε πηγαινε κι αυτη εκει κια εχασε 11 κιλα

η διαιτολογος κανει επισκεψεις στο σπιτι κατι που με βολευει παρααα πολυ

και επισης ειναι πολυ οικονομικη!!!

αντε να δουμε τι θα κανουμε..

γεια σας!!!

εχω παρα πολυ καιρο να μπω κοριτσια!τι κανετε?ειχαμε κ προβλημα με τον υπολογιστη και σας εχασα τελειως! μου λειπετε!

εμεις ειμαστε καλα.εγω δουλεια 3 φορες την εβδομαδα.τριτη,πεμπτη σπιτι!μια χαρα! η μικρη επιτελους εφτασε τα 9 κιλα! δοκιμασε και αυγο,ολα καλα.

βατραχακι μου τι κανετε με την αλλεργια σας?

φιλακια πολλα!!!!

γεια σου credo μου!!!

καλος μας ηρθες και παλι...και αυτη τη φορα μην χαθεις...ε???

εμεις με την αλλεργια μας τα παμε μια χαρα ειμαστε στην τελικη ευθεια

ο μικρος τρωει τα παντα

γιαουρτι αβγο φετα μοσχαρακι

απλα το γαλα το καθυστερει η γιατρος

το γαλα ειναι το τελευταιο που αλλαζουν και πολυ επιφυλακτικα...ετσι κι εμεις απο το alfare πηγαμε στο aptamil υποαλλεργικο και σε λιγο θα κανουμε προκληση με το φρεσκο γαλα

και σε ολα αυτα δεν ειχε καμια ασχημη αντιδραση

αυτα!! επιτελους τελος το μονο που προσεχω ειναι τα φαγητα του να ειναι αναλλατα ή με λιγο αλατι

Διαφημίσεις

που ειστε βρε κοριτσια?????

και σημερα κλειστηκαμε στο σπιτι.....χαμος απο βροχη κι εδω:shock::shock:

ουτε στην παρελαση δεν πηγαμε...:-(:-(

ελπιζω το απογευμα να μας παει καμια βολτα ο μπαμπακας μας...:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια:D

Αννούλα περαστικά στην μικρή...τι πράγμα βρε παιδί μου και αυτό...γράψε μας τα νέα σας.

Βατραχάκι...φαντάζομαι θα παιδεύτηκες...να τον χαίρεσαι:D

Ειρήνη τι κάνουν οι μικρές?

Ο πιτσιποπάκος δεν ξεπρήζεται:shock: παραμένει η μελιτζάνα στην θέση της:-( από το πρωί έχει γκρεμίσει το μισό σπίτι:rolleyes: και φυσικά δεν έφαγε την φρουτόκρεμα:rolleyes: του έδωσα κι εγώ μια κομματάρα παστίτσιο και την έκανε ταράτσα:oops:

Λοιποοοον.....πήγαμε στο Παίδων μας είδε ο γιατρός μας έδωσε αγωγή με fucidin 2 φορές τη μέρα και tobradex 3 φορές τη μέρα(κρέμες κ οι 2 πολύ μανικι να τις βάλουμε) συν πολλές κομπρέσες μόνο με χλιαρό νερό για 15 μέρες μπας κ υποχωρήσει αλλίως αν σε ένα μήνα από σήμερα είναι ακόμα τα ίδια πρότεινε να το χειρουργήσουμε γιατί συνέχεια αυτή η κατάσταση θα συμβαίνει με αγωγή κ μετά θα φουντώνει πάλι...πρωί θα πάμε μεσημέρι θα φύγουμε αλλά με ολική νάρκωση την κάνουν την επέμβαση κ όχι με μέθη που μου είχε πει ο δικός μου οφθαλμίατρος...:oops: Το θετικό της υπόθεσης που το είχα πάρει χαμπάρι αλλά μου το είπε κ αυτός είναι ότι επειδή έχει μαζέψει πολύ πράμα κάνει μύτη όπως τα σπυράκια κ αν μαλακώσει αρκετά είναι πολύ πιθανό να σπάσει κ να ησυχάσουμε....βέβαια δεν τον ρώτησα πως πρέπει να το καθαρίσω αν σπάσει αλλά θα πάρω τη παιδίατρο αν είναι....;) Αυτά....ελπιζω να σπάσει το παλιοκριθαράκι γμτ κρίμα να πάρει νάρκωση τόσο μικρή γι'αυτό το πράγμα...:-(:-(:-(:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εμεις μια χαρα,εμπαινα και παλιοτερα,δεν ξερω αν θυμαστε.τελοσ παντων,να ρωτησω κατι,τι γαλα δινετε στα παιδακια σας?εγω τισ δινω φρεσκο τησ δελτα και δεν προλαβαινω να της το δωσω,το καταβροχθιζει.το θεμα ειναι οτι μετα ειναι σαν να εχει πιει σπιρουλινα,και τρεχει σε ολο το σπιτι.τησ το δινω κατα τισ 9-9.30 και παει 12 για να κοιμηθει ενω κουτουλαει απο νυστα.γμτ και ξυπναω απο τισ 6.καμμια ιδεα?μηπωσ να το αλλαξω παλι σε σκονη?κολοκαιρο εχει παλι κλειστηκαμε.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις γυρισαμε απο βολτιτσα στο Θησειο. Μαριαλενα δεν ειχα παρει το τηλεφωνο σου για να σε παρω να σου πω οτι ειμαστε κατω μπας και βρισκομασταν, το σκεφτηκα αφου φτασαμε. Ειχα στο νου μου μη σας πετυχω πουθενα μαμα και γοργονιδιο αλλα μπαααα...

Κατα τα αλλα καλα, η μικρη σταματησε τις διαρροιες, αλλα μαλλον ηταν γαστρεντεριτιδα γιατι μας στειλανε χαρτι απο το σταθμο οτι στο βρεφικο τμημα υπαρχουν πολλα κρουσματα με εμετους και διαρροιες και να φροντισουμε λιγο τη διατροφή τους αυτες τις μερες. Οποτε τις εφτιαξα κι εγω μια ωραιοτατη κοτοσουπιτσα σημερα κι εμεις φαγαμε το αλλο μισο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες. Πρωι πρωι εκανα δυο φαγητα, ποιος να μου το ελεγε παλιοτερα. 09:30 ωρα ειχαν μπει το κοτοπουλο στο φουρνο και η κοτοσουπα εβραζε. Μπαμπας και Ιλιανα κοιμοντουσαν οποτε τα εφτιαξα τακα τακα χωρις περισπασμους.

Παντως αν οντως ηταν γαστρεντερίτιδα πολυ ελαφρια την περασε. Ουτε πυρετους μου εκανε, ουτε εμετους ουτε τιποτα. 2-3 φορες τη μερα διαρροια. Νομιζω πολυ νορμαλ, και χωρις γκρινια

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το πιο ήρεμο μπάνιο που έχω κάνει εδώ κ πολλούς μήνες χωρίς να ακούω φωνές απέξω...σήμερα στις 6:30 το πρωί! Με πήρε ο ύπνος χθες μαζί με τη μικρή από τις 10 παρά με φυσικό αποτέλεσμα να ξυπνήσω νωρίς νωρίς! :tongue:

Τη σπάσιμο μωρέ να πρέπει να πάμε δουλειά σήμερα έπρεπε όταν η αργία πέφτει Πέμπτη να μας δίνουν κ τη Παρασκευή άδεια να γίνεται 4ημερο! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα! Αννούλα μια χαρά τα λες κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τι σπάσιμο πρωί πρωί που έπρεπε να έρθω γραφείο. Και το χειρότερο είναι που ο Βασίλης έχει άδεια και τους άφησα να χουχουλιάζουν με την κόρη του και ήρθα εγώ να δουλέψω... γκργκργκρ.......:mad::mad::mad::mad: Αλλά τουλάχιστον είανι 1 μέρα δουλειά και μετά πάλι ξεκούραση και Σαβαβτοκύριακο!!!!!

Γιωτούλα, δε μας είδες γιατί (τι πρωτότυπο) πήραμε τους δρόμους χθες όλη μέρα, πήγαμε στην Πεντέλη για βόλτα και να παίξουν οι μικρές (γιατί εννοείται στις εξορμήσεις είμαστε αυτοκόλλητοι με τον αδερφό του Βασίλη, τη γυναίκα του και την ξαδέρφη μας:P:p:p:p:p), μετά κάτσαμε για φαγητό και μετά πήγαμε από το σπίτι τους στην Ηλιούπολη που έχει πιο πολύ χώρο για να παίξουν οι μικρές και κάτσαμε μέχρι το βράδυ.

Μάντι πώς πάει ο πίτσι? Αννούλα ελπίζω όντως να σπάσει μόνο του το κριθαράκι σας και να μη χρειαστεί νάρκωση η Ζωούλα! Χριστινιώ τι έγινε, τι είδαμε στον ύπνο μας? Άσε εγώ έχω 3 μέρες τώρα που βλέπω όνειρα με τον ίδιο άνθρωπο (πρώην για να μην ξεχνιόμαστε) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!!!!!!! Μάλλον με έχεις επηρρεάσει:P:tongue::P:tongue::P

dWXVp3.png

YqUap3.png

ΕΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕ

το κριθαράκι ντε!!! Βέβαια δεν έχει αδειάσει τελείως αλλά η πρόγνωση από δω κ πέρα βάζοντας όμως κ τα φάρμακα είναι το πιθανότερο να φύγει!!! Ρε κορίτσια το ενστικτο της μάνας...χθες το βράδυ όταν με έπαιρνε ο ύπνος μαζί με τη μικρή είχα αυτή την ιδέα στο μυαλό μου ότι σήμερα θα σκάσει κ δεν το έβγαλα κ μία φωτό να το έχουμε! :tongue::tongue: Κ μόλις ξύπνησε κ την είδα χοροπήδαγα! :P:p

Το κακό που έχουν οι αργίες στα μέσα της εβδομάδας αποσυντονίζεται το σύμπαν κ όλο μλκιες γίνονται στη δουλειά! Εχω πολύ τρέξιμο σήμερα! :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...