Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εμενα κοντεψε να μου σκισει το φρυδι μια μερα. αλλα το χειροτερο ειναι οτι μου χαλασε το κινητο...γμτ δε μπορω να μιλησω με ανθρωπο απο χθες...αφου ολο κατω το πεταει:(

Κασσιανη πολυ μπαινεις σημερα και με προκαλεις να σχολιασω το κολιε!!!Τελειο!Και το ντυσιμο φυσικα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χτες το πρωί τον κράταγε η πεθερά μου, όταν ήρθε η ώρα της φρουτόκρεμας αυτός δεν καθότανε με τίποτα στο κάθισμα φαγητού και τον έβαλε στην περπατούρα (ολόκληρο γαϊδουράκο:shock:). Αυτός προσπάθησε να βγει από την περπατούρα και προσγειώθηκε στο πλακάκι με την μύτη:shock: τρελάθηκε στο κλάμα ο καψερούλης:-(

Φυσικά η πεθερά μου όπως και κάθε γιαγιά που σέβεται τον εαυτό της δεν με πήρε τηλέφωνο:twisted: μόλις λοιπόν το μεσημέρι πήγα να τον πάρω δεν μπορούσα να τον δω....μόνο μια μελιτζάνα φαινότανε:-( κατευθείαν τον πήγα στο νοσοκομείο και τά υπόλοιπα τα ξέρετε:-(

Τώρα τελευταία τρελένεται να μου ρίχνει κουτουλιές στο καλάμι:shock: δεν μπορώ από τον πόνο να πάρω τα πόδια μου...και έχω γεμίσει και μελανιές:confused: στο δε πρόσωπο την προηγούμενη βδομάδα ήμουν γεμάτη καρούμπαλα και μελανιές...όλοι με κοιτούσαν κάπως....λέτε να νομίζουν ότι με κοπανάει ο άντρας μου?:tongue::rolleyes:

Αχ μωρέ τον καημένο τον Φιλιππάκο-πιτσιποπάκο!!! Όταν χτυπάνε αυτά, είναι σαν να χτυπάμε εμείς δύο φορές! Δεν θα σχολιάσω ότι η πεθερά σου δεν σε πήρε τηλ. να σου το πει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν... είδα ότι μπήκα στο γραφείο ενός πρώην (ατελιέ γραφικών τεχνών) και θαμπώθηκα από τον αδερφό του, ο οποίος ήτο και συνέταιρος. Ο οποίος έγινε και οδοντίατρός μου (διότι είχε κι αυτή την ιδιότητα). Και φυσικά τα φτιάξαμε. Αλλά μετά με απέφευγε και τον έπαιρνα στο κινητό και το σήκωνε η γραμματέας και στράβωνα. Επειδή ως γνωστό ήμουν και πελάτισσα και ήταν αντιεπαγγελματικό διότι μπορεί να μην τον ήθελα για προσωπικό λόγο αλλά επειδή με πονούσε το δόντι μου! Και τα πήρα και πήγα στον αδερφό (και πρώην) και του τα έσουρα διότι του είχε βάλει λόγια :rolleyes:

Αύριο ξαναρώτα με, θα σου έχω άλλο ανώμαλο όνειρο! Τελικά κατάλαβα ότι όσο νωρίτερα κοιμάμαι, τόσο βλαμμένα όνειρα βλέπω! Από αύριο 3 το ξημέρωμα θα πέφτω. Θα ξυπνάει σε καμιά ώρα κι ο μικρός, μια χαρά, δεν θα κοιμάμαι πολύ!

καλα ολο γκομενο -ονειρα βλεπεις , βεβαια σε θυμαμαι απο παλια οταν "παιρναμε" τους ιδιους ξερεις εσυ BONO και σια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Χριστίνα είσαι ο τύπος μου το ξέρεις ε???Αμα δεν φάω κλωτσιά κάθομαι κ το λιβανίζω ώρες το θέμα!!! :P:p:p

Στο Πεντέλης δεν μπορούσαμε να πάμε αφού εγώ δεν οδηγάω κ ο άντρας δουλεύει κ επειδή έχω πάει κ στο Αγία Σοφία κ στο Αγλαία Κυριακού θα περιμένω κ απόψε κ θα πάμε το πρωί μετά το γάλα μας οικογενειακώς βολτούλα στο Αγία Σοφία.....μιλάμε για άσπρο με μάυρο στην εξυπηρέτηση!:rolleyes:

Καλά κ εγώ με τα όνειρα άλλο πράγμα αλλά εγώ το παθαίνω άμα κοιμηθώ μετά τις 11:30-12 που είναι αργά για μένα....χθες ας πούμε έβλεπα ότι πήγαινα επίσκεψη στο σπίτι της αφεντικίνας μου να δούμε ταινία:confused: κ ότι είχε ένα γυάλινο ασανσερ που ενώ ανέβαινε επειδή κ καλά δεν ήταν τελειωμένο ήταν ανοιχτή η οροφή του κ μου πέφταν πέτρες στο κεφάλι! :confused::confused:

Αναστασία η πεθερά σου είναι απαράδεκτη που δεν πήρε να σε ενημερώσει...συγνώμη αλλά εγώ παίζει κ να την έβριζα κ να μην της ξαναμίλαγα....αν πάθαινε(κούφια η ώρα) κάτι το παιδί μετά από λιγο από το χτύπημα θα σε έπαιρνε να σου πει τρέεεεεχα ήμαστε στο νοσοκομείο έγινε αυτό κ αυτό?????:mad::-x:-x:-x:-x:-x

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα πήγαινε με το μωρό σ' ένα νοσοκομείο, χωρίς να βάλεις κάτι στο ματάκι - να έχουν τη σωστή εικόνα.

Κορίτσια, έκλεισα για άμνιο την άλλη Παρασκευή. Εχω ένα θεματάκι εδώ...Ο γιατρός μου θέλει να πάμε σ' ένα "γνωστό" του (είχα κάνει την αυχενική σ' αυτόν και δε μου άρεσε καθόλου, πολύ "προχειροκατάσταση"). Και εγώ θέλω τον Παπαπαναγιώτου, στον οποίο είχα πάει την προηγούμενη φορά και του έχω εμπιστοσύνη. Πως να το χειριστώ? Σ' αυτά τα θέματα είμαι λίγο βλαμμένο, ντρέπομαι ενώ δεν θα έπρεπε ε????

Χριστίνα και εγώ τέτοια όνειρα βλέπω, αλλά νομίζω ότι δικαιολογούμαι λόγω κατάστασης!!!:oops::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αννα πήγαινε με το μωρό σ' ένα νοσοκομείο, χωρίς να βάλεις κάτι στο ματάκι - να έχουν τη σωστή εικόνα.

Κορίτσια, έκλεισα για άμνιο την άλλη Παρασκευή. Εχω ένα θεματάκι εδώ...Ο γιατρός μου θέλει να πάμε σ' ένα "γνωστό" του (είχα κάνει την αυχενική σ' αυτόν και δε μου άρεσε καθόλου, πολύ "προχειροκατάσταση"). Και εγώ θέλω τον Παπαπαναγιώτου, στον οποίο είχα πάει την προηγούμενη φορά και του έχω εμπιστοσύνη. Πως να το χειριστώ? Σ' αυτά τα θέματα είμαι λίγο βλαμμένο, ντρέπομαι ενώ δεν θα έπρεπε ε????

Χριστίνα και εγώ τέτοια όνειρα βλέπω, αλλά νομίζω ότι δικαιλογούμαι λόγω κατάστασης!!!:oops::tongue:

να αφήσεις τις ντροπές και τις αηδίες και να του πεις ότι νιώθεις πιο σίγουρη να πας στον Παπαναγιώτου!!!!!! Ορίστε που θα ντραπείς κιόλας:mad::mad::mad::mad:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χριστίνα και εγώ τέτοια όνειρα βλέπω, αλλά νομίζω ότι δικαιλογούμαι λόγω κατάστασης!!!:oops::tongue:

Οχι θα πας στον Παπαπαναγιώτου απλά λέγοντας του ότι αυτόν ξέρεις αυτόν εμπιστεύεσαι....ο άνθρωπος είναι κορυφή μην τα λέμε πάλι! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα και τα αγλ.κυριακου και το αγ.σοφια μια χαρα νοσοκομεια ειναι!εγω μιλησα με το θειο μου αλλα βλεπουν παιδακια μονο για θεματα οπως στραβισμος κλπ...καλυτερα παιδων

Διαφημίσεις

Χριστίνα και εγώ τέτοια όνειρα βλέπω, αλλά νομίζω ότι δικαιολογούμαι λόγω κατάστασης!!!:oops::tongue:

Ο ανθρωπος ειναι και κορυφαιος γιατρος και σωστος ανθρωπος (ασχολειται, δεν σε ξεπεταει) και εχει και το πιο συγχρονο μηχανημα που υπαρχει στην ευρωπη.

Η αμνιο για εσενα αυτη τη στιγμη ειναι η πλεον σημαντικη σου εξεταση.

Δεν ειναι ωρα για ντροπες.

Πες του οτι νιωθεις πιο ανετα με τον παπαπαναγιωτου και κλεισε εγκαιρως ραντεβου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Pola συμφωνω με τα κορίτσια, τον τρόπο να το πεις ψάχνεις ε? Απλά λες την αλήθεια και ξεμπερδευεις! Μη το ψυρίζεις το θέμα, εσύ πληρώνεις κι εσύ αποφασίζεις το που, με ποιον και πότε! ;)

Αυριο τι έχετε κανονίσει? Σπίτι ή βολτούλα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ο ανθρωπος ειναι και κορυφαιος γιατρος και σωστος ανθρωπος (ασχολειται, δεν σε ξεπεταει) και εχει και το πιο συγχρονο μηχανημα που υπαρχει στην ευρωπη.

Η αμνιο για εσενα αυτη τη στιγμη ειναι η πλεον σημαντικη σου εξεταση.

Δεν ειναι ωρα για ντροπες.

Πες του οτι νιωθεις πιο ανετα με τον παπαπαναγιωτου και κλεισε εγκαιρως ραντεβου.

Έκλεισα για την άλλη Παρασκευή. Και η μ@#&*α είναι ότι με τον ίδιο γιατρό είχα πάει στο "Εμβρυο" και αυτός τη γυναίκα του εκεί την πήγε :rolleyes::rolleyes: Τώρα αν του πέφτει μακριά ή βαριέται την αναμονή, ας μην έρθει...

Κας το κολιέ που λέει η κατερίνα είναι αυτό το τέλειο που φορούσες κάποια στιγμή??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κας το κολιέ που λέει η κατερίνα είναι αυτό το τέλειο που φορούσες κάποια στιγμή??

Ενα με μπιλιες...(πως αλλιως να το πω:D) καρο κοκκινομαυρες!!!!Κι με το ολο συνολο χθες ηταν κουκλα η κας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...