Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλουκακι υπομονη και κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μασ φιλησεισ την γοργονιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Ειρηνάκι μου. Φιλιά στις μπουμπούδες σου:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα Ειρηνακι!Κι εγω το ειδα, περασαν τα χρονια οντως!Τουλαχιστον εσυ δεν τα αφηνεις να περνανε ανεκμεταλλευτα!!!!Κθε χρονος κατι καλο σου αφηνει!!!Αληθεια, πως τα πατε?Κοιμαστε καλυτερα?Ηρεμησες καθολου?

κατερινακι μου ευτυχωσ και δοξα τω θεω ηρεμησαμε!!ηρεμησαν και οι ορμονεσ και τωρα χαιρομαι και τισ 2 κορουλεσ μου !!αφου χτεσ ενω ειχε ξυπνησει η μικρουλα και την θηλαζα σκευτομουν ,αντε ποτε θα μου ξυπνησει και η αγγελικουλα να τισ εχω και τισ δυο μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!φανταστειτε!!!!!!ενω αυτο ακριβωσ εαν γινοταν πριν 2-3 εβδομαδεσ ,μονο στην σκεψη με επιανε πανικοσ!!!!!!!!

παντωσ (φτου φτου να μην την ματιασω..)εχει ηρεμησει και η αγγελικη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν ειναι και οι δυο ξυπνεσ ερχετε και οταν κραταω το μωρακι του κανουμε <πω πω>,βεβαια που κ που μασ φευγει και καμια αποτομη αλλα πιστευω οτι επειδη ειναι κ εκεινη μωρο δεν καταλαβαινει κ το κανει αθελα τησ...:tongue:

οταν κλαιει του κανουμε <σουσσσσσσ>:tongue::tongue:και αλλα τετοια!!

αφηστε που επιασε να συνοριζεται στο φαγητο...δηλαδη...ενω το βραδυ επινε πολυ πολυ λιγο γαλα 50-100:shock::shock::shock:τωρα επειδη πινει και το νινι μασ γαλα καποια βραδυα πινει μεχρι και 200!!!!!!!!!!

χτεσ το πρωι δεν πολυεπινε το γαλα τησ ,αλλα μετα απο ενα τεταρτακι που ξυπνησε και το μωρο και επρεπε κι αυτο να φαει εντελωσ τυχαια ηλθε η αγγελικη και να γρινιαζει για να φαει πριν το νινι ...οπωσ κι εγινε...και ηπιε 250 με την μια!!!!!!!!!!(μεχρι να το φαει ειχα το νινι με την πιπιλα γιατι αλλιωσ ποιοσ μασ ακουγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):shock::shock::shock:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα και απο εμενα

Αναστασια μου περαστικα στον πιτσιποπ και συμφωνω με Κας οτι και να κανει κουκλι θα ειναι

Αννα γνωμη μου παντα να πατε αμεσα σε ενα Παιδων να δουν το παιδι ετσι οπως ειναι τωρα

Μη λετε για βομβαρδισμενα σπιτια γιατι εγω δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να το δω τακτοποιημενο με 3 αντρες μες στο σπιτι της ποπης γινεται και εγω να ουρλιαζω και να φωναζω για καλτσες, παπουτσια και οτι αλλο θες μεσα στη μεσα για να μην αναφερω τα παιχνιδια που ειναι διασπαρτα μεσα στο σπιτι και ειναι σαν περπατας σε ναρκοπεδιο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγω λεω να παρεις το παιδι τωρα και να το πας στο Παιδων να το δουνε.

Ουτε αντιβιωση ειναι καλο να παιρνει για πλακα, αλλα καποιος πρεπει να σου πει υπευθυνα τι πρεπει να κανεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!

Αννα, το Πεντέλης εφημερεύει ως 2.30 σήμερα, το Αγλαϊα Κυριακού μέχρι αύριο το πρωί. Φύγετε σφαίρα μόλις μπορέσετε γιατί παράγινε το θέμα.

Να σε ρωτησω κατι προσωπικο????Τι ονειρο ειδες αποψε???:?::):P:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι:D

Τον εξέτασε τον πιτσιποπάκο ΩΡΛας και το διάφραγμα δεν έχει πειραχτεί (ευτυχώς). Όμως το οίδημα είναι μεγάλο και δεν μπορούσε να καταλάβει αν έχει μετατοπιστεί η μυτούλα μας:-( μου είπε να τον ξαναπάω την Τρίτη που θα έχει υποχωρήσει το οίδημα για να βγάλει πιο ασφαλή συμπερέσματα. Αν την έχει σπάσει θα χειρουργηθεί, αν την έχει ραγίσει (το πιο πιθανόν δεν θα κάνουμε τίποτα και αν έχει μετατοπιστεί θα την ξαναβάλουν στην θέση της:-(

Ο δε πιτσιποπάκος άρχισε να ουρλιάζει πριν καν τον ακουμπήσει ο γιατρός:shock:

Άννα και εγώ συμφωνώ με την Χριστίνα, τρέξε άμεσα το παιδί σε κάποιο νοσοκομείο...

Να σε ρωτησω κατι προσωπικο????Τι ονειρο ειδες αποψε???:?::):P:mrgreen::mrgreen:
Λοιπόν... είδα ότι μπήκα στο γραφείο ενός πρώην (ατελιέ γραφικών τεχνών) και θαμπώθηκα από τον αδερφό του, ο οποίος ήτο και συνέταιρος. Ο οποίος έγινε και οδοντίατρός μου (διότι είχε κι αυτή την ιδιότητα). Και φυσικά τα φτιάξαμε. Αλλά μετά με απέφευγε και τον έπαιρνα στο κινητό και το σήκωνε η γραμματέας και στράβωνα. Επειδή ως γνωστό ήμουν και πελάτισσα και ήταν αντιεπαγγελματικό διότι μπορεί να μην τον ήθελα για προσωπικό λόγο αλλά επειδή με πονούσε το δόντι μου! Και τα πήρα και πήγα στον αδερφό (και πρώην) και του τα έσουρα διότι του είχε βάλει λόγια :rolleyes:

Αύριο ξαναρώτα με, θα σου έχω άλλο ανώμαλο όνειρο! Τελικά κατάλαβα ότι όσο νωρίτερα κοιμάμαι, τόσο βλαμμένα όνειρα βλέπω! Από αύριο 3 το ξημέρωμα θα πέφτω. Θα ξυπνάει σε καμιά ώρα κι ο μικρός, μια χαρά, δεν θα κοιμάμαι πολύ!

WN6Op3.png

Και πως θα φύγει το οίδημα, μόνο του ή πρέπει να βοηθήσεις κάνοντας κάτι; Α ρε πίτσι τι τραβάς!

Χτες μου έριξε μια κουτουλιά με το πίσω μέρος ο δικός μου στη μύτη και φυσικά ούρλιαξα. Και μετά την ένιωθα να μεγαλώνει (προβλέπω όνειρο απόψε περί αυτού!) και να πονάει :|

WN6Op3.png

Πως έπεσε Αναστασία το παιδί και έκανε τέτοιο τραύμα?

Χριστίνα από κουτουλιές άλλο τίποτα, προχθές το βράδυ κι ενώ την κοίμιζα, πάει να αλλάξει πλευρό και μου ρίχνει μία με το κεφάλι της, είδα αστράκια και έκλαιγα από τον πόνο :shock:. Πως δε μου έσπασε το δόντι, ακόμα απορώ! Η μικρή βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα, κοιμήθηκε μια χαρά! :confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...