Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

To 213 δεν εχει σχεση με το τι περιοχη βρισκεται, ειναι προθεμα που εχουν πλεον οι περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες στα τηλεφωνα τους.

Αντί για 210 έχει 213 ενώ όλα τα άλλα τηλέφωνα του παίδων και αυτό που μου δώσαν από το 1535 είναι με 210:confused:δεν το είπα μήπως είναι άλλη περιοχή απλά μήπως είναι 'αυτοτελής' κλινική όπως τελικά είναι γιατί μου έδωσαν άλλο τηλ για να κλείσω ραντεβού δεν κλείναν μέσω του 1535 αλλά κανένα δεν απαντάει...θα προσπαθήσω κ αύριο να δούμε....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια.

Άννα δυστυχώς δεν διάβασα νωρίτερα τα μηνύματά σου γιατί το μεσημέρι ήμουνα με τον πιτσιποπάκο στο νοσοκομείο....χτύπησε πολύ δυνατά την μύτη του και μάλλον την ράγισε:-( βέβαια ως δημόσιο νοσοκομείο που σέβεται τον εαυτό του είχε χαλασμένο ακτινολογικό μηχάνημα:confused: και θα ξαναπάμε αύριο το πρωί για να τον εξετάσουν και ίσως του βγάλουν μια πανοραμική:?: προς το παρών είναι με μια μύτη σαν μελιτζάνα και σκισμένο το κάτω χείλος:-(

Προς το παρών παρακολούθηση, δίαιτα, τακτικά ξυπνήματα και όλα τα γνωστά της πτώσης με το κεφάλι:cool:

Λοιπόν σου ξαναστέλνω τα τηλέφωνα και μιλάω για το παίδων Πεντέλης, αλήθεια δοκίμασες το κινητό του γιατρού?

Η Κασσιανή έχει δίκιο το 213 αφορά δημόσιες υπηρεσίες (όπως και νοσοκομεία).

ωχ, βρε μαντινοπακι πως εγινε αυτο πάλι? Γμτ, δευτερολεπτα χρειαζονται για να χτυπησουν, τι πραγμα ειναι αυτο? Τωρα πως ειναι απο διάθεση? Γκρινιάζει ή το εχει ήδη ξεχάσει? Εσύ? Βαστάς?

4Rnfp3.png

Πω πω ρε Αναστασία πως χτύπησε τόσο???Περαστικά κ εύχομαι να μην έχει τίποτα η μυτούλα του όμορφου! :-(:sad::-( Φιλάκι κ από μας!;)

Ευχαριστώ για τα τηλ σωστά μου τα χες δώσει κ το σταθερό που μου δώσαν από το 1535 μου το γράφεις κ εσύ τώρα....τεσπα θα δοκιμάσω κ αύριο πρωί πρωί κ αν δεν θα καλέσω στο κινητό του....δεν ήθελα να τον ενοχλήσω προσωπικά γιατί δεν ξέρεις πως θα του κάτσει του καθενός....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα...σας πλάκωσαν τα σκεπάσματα;;;εεεεεεεεεεεεεε;;;;:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

2558774g640rn4eic.gif

Ρε παιδιά τι ήταν αυτό χτες; Δεν θυμάμαι τέτοια καταιγίδα με αέρα άλλη φορά τόσο ισχυρή!!!

Εγω φυσικα δεν πηρα χαμπαρι τιποτα...:rolleyes:

Πωπω τι όνειρα ρε βλέπω τελευταία (κάνει κακό ο πολύς ύπνος!). Είδα λέει ότι γνωρίστηκα κι έκανα σουξουμουτού με τον άντρα μου, ο οποίος όμως ήταν κατά πολλά χρόνια μικρότερός μου και στο τέλος στεναχωριόμουν γιατί δεν μπορούσε να προχωρήσει η σχέση και τον άφησα :confused:

Οτι θυμασαι χαιρεσαι!:tongue:

Συγγνωμη που παρεμβαινω και φυσικα ο,τι νομιζεις κανεις και ο,τι σου πει ο γιατρος εφοσον τον εμπιστευεσαι.

Νομιζω οτι απλα ο γιατρος ακολουθει το συστημα "της τα δινω ολα για να μη με πρηζει στα τηλεφωνα" για κατι που ειναι απλα φυσιολογικο και συνηθισμενο.

Κι εγω ηθελα να το πω γιατι εχω παρατηρησει απο καιρο οτι της δινει πολλα φαρμακα. Με καλυψες απολυτα.

Για το σιροπι, εμενα ο ωρυλα μου ειχε πει περσυ, οτι το σιροπι που αφορα στο βήχα, δημιουργεί ακομα περισσότερο βήχα για να αποβάλει τις βλεννες στην προκειμενη περίπτωση.

Ακριβως.

Γειά σας κορίτσια.

Άννα δυστυχώς δεν διάβασα νωρίτερα τα μηνύματά σου γιατί το μεσημέρι ήμουνα με τον πιτσιποπάκο στο νοσοκομείο....χτύπησε πολύ δυνατά την μύτη του και μάλλον την ράγισε:-( βέβαια ως δημόσιο νοσοκομείο που σέβεται τον εαυτό του είχε χαλασμένο ακτινολογικό μηχάνημα:confused: και θα ξαναπάμε αύριο το πρωί για να τον εξετάσουν και ίσως του βγάλουν μια πανοραμική:?: προς το παρών είναι με μια μύτη σαν μελιτζάνα και σκισμένο το κάτω χείλος:-(

Προς το παρών παρακολούθηση, δίαιτα, τακτικά ξυπνήματα και όλα τα γνωστά της πτώσης με το κεφάλι:cool:

Πως ειναι ο Φιλιππος σημερα? Περαστικα βρε παιδι μου.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι ζωηρότατος, κεφάτος και μόλις ήπιε 500ml γάλα:shock: τώρα θα ετοιμαστούμε να πάμε στο Καραμανδάνειο. Η μύτη του είναι σαν μελιτζάνα και το χειλάκι του μπλέ μαρέν:-(

Χτες το απόγευμα την πέρασε μέσα στο τζάκι:?: νέα περιοχή μεγάλων ανακαλύψεων:shock:.

Ο γιατρός χτες μου είπε ότι στα μωράκια είναι πολύ μεγάλος ο χόνδρος της μύτης και μάλλον εκεί έχει την ζημιά:-( νεότερα θα σας γράψω αργότερα αφού επιστρέψουμε.

Βρέχει πάλι εδώ και φοβάμαι ότι θα έχει τρελή κυκλοφορία....και το νοσοκομείο είναι πολύ μακρυά από το σπίτι:-(

Άννα δεν νομίζω ότι είναι κακό να καλέσεις τον γιατρό στο κινητό του....άλλωστε το γράφει επάνω στην κάρτα του, άρα είναι για χρήση από τους ασθενείς. Πως είναι σήμερα το ματάκι της μικρής?

Πόλα εδώ δεν έχουμε ιδιωτικό νοσοκομείο για μωράκια:mad: μόνο ιδιωτικά μαιευτήρια:oops:

Καλημερα κοριτσια!!Βρε Μαντινοπ τι παθατε??Πως χτυπησε τοσο πολυ???Και της δικιας μου ειχε ανοιξει η μυτη μια μερα απο πεσιμο αλλα σταματησε μετα απο λιγο κι επειδη με επρηξε ο αντρας μου οτι το παιδι νυσταζει την εβαλα και για υπνο:confused:Περαστικα, ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο!Θα ειχε φανει σημερα πιστευω.Σας αφηνω προς το παρον να παρω το δημο να τους ξ..χ...ω για τα σκουπιδια!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μου ήρθε πρωί πρωί η απόφαση του Ικα για την ένσταση της καισαρικής....400 ευρουλάκια δεν είναι κ άσχημα αν κ περίμενα κάτι παραπάνω...ας μη μιλάω καθόλου καλά είναι κ αυτά!!! Το τραγικό είναι ότι γράφει μέσα στην ένσταση ότι ο διευθυντής πρότεινε την απόρριψη αλλά οι παρευρισκόμενοι σκεφτόμενοι σύμφωνα με το νόμο κ επειδή ήταν εμπρόθεσμη η ένσταση την κάνουν εν μέρει δεκτή....ρε τι μπούρδεεεεες! :-P:razz::-P

Το ματάκι της μικρής δεν είναι καλά κ σκεφτόμαστε αύριο που δεν δουλεύουμε να πάμε σε κάποιο Παίδων ή να πάρουμε τον γιατρό της Αναστασίας στο κινητό να μας δει ιδιωτικά αν είναι εδώ γιατί είναι σε άδεια κ θα είναι ξανά στη κλινική τη Τρίτη....δεν κλείνουν ραντεβού απλά θα πρέπει να ήμαστε 8 η ώρα εκεί να πιάσουμε σειρά....

Να της έβαζα λίγες σταγόνες αντιβίωση tobrex μπας κ ηρεμήσει λιγάκι κ να πάμε από βδομάδα???? Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν ηρεμήσει μετά τι να πάμε να κάνουμε στο γιατρό?Σκοπός είναι να το δει πως είναι φουντωμένο κ να κρίνει την κατάσταση γιατί δεν νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική πρήζεται-αντιβίωση ξεπρήζεται σταματάμε κ φτου μετά τα ίδια....:oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kas κ εμένα αυτή είναι η γνώμη μου αλλά επειδή μέρα με τη μέρα χειροτερεύει δεν ξέρω αν θα μας βγάλει μέχρι τη Τρίτη κ αυτό που φοβάμαι είναι μην ξυπνήσει καμιά μέρα με τελείως κλεισμένο το μάτι κ τρέχουμε άρων άρων.... Να κάνω μια χαζή ερώτηση???/ Από το μάυρο του ματιού βλέπουμε???Η' κ από το χρωματιστό???Γιατί ήδη ακουμπάει από μέσα στο χρώμα κ είναι οριακά να φτάσει κ στο μαύρο του ματιού....:oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα

Αναστασία ευχομαι γρήγορα καλά και να μην υπάρχει ράγισμα στη μικρή μυτούλα του πίτσι!

Άννα καλύτερα όπως είπες να πάτε το γρηγορότερο στο παίδων, να το δείτε άμεσα το ματάκι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γειά σας κορίτσια.

Λοιπόν σου ξαναστέλνω τα τηλέφωνα και μιλάω για το παίδων Πεντέλης, αλήθεια δοκίμασες το κινητό του γιατρού?

Η Κασσιανή έχει δίκιο το 213 αφορά δημόσιες υπηρεσίες (όπως και νοσοκομεία).

Ρε κοριτσάκι τι πάθατε?!?!!?!? Πω! Πω! Ελπίζω τα νέα από το νοσοκομείο να είναι καλά. Περαστικά στον ομορφούλη:P:p:p:p:p

Kas κ εμένα αυτή είναι η γνώμη μου αλλά επειδή μέρα με τη μέρα χειροτερεύει δεν ξέρω αν θα μας βγάλει μέχρι τη Τρίτη κ αυτό που φοβάμαι είναι μην ξυπνήσει καμιά μέρα με τελείως κλεισμένο το μάτι κ τρέχουμε άρων άρων.... Να κάνω μια χαζή ερώτηση???/ Από το μάυρο του ματιού βλέπουμε???Η' κ από το χρωματιστό???Γιατί ήδη ακουμπάει από μέσα στο χρώμα κ είναι οριακά να φτάσει κ στο μαύρο του ματιού....:oops::oops:

Αννούλα επειδή είναι μάτι θα έλεγα να μην παίζεις πάρε το γιατρό στο κινητό από σήμερα κιόλας και αν δεν είναι εδώ πηγαίντε το το παιδί σε κάποιο ΠΑΙΔΩΝ άμεσα, επιμένει πολλές μέρες αυτό το πράγμα......

Κορίτσια sorry που έχω χαθεί, περνάω πάλι μια περίοδο πίεσης στη δουλειά και όταν γυρνάω σπίτι σχεδόν δεν ανοίγω τον υπολογιστή από την κούραση, άσε που θέλω να ασχολούμαι μόνο με τη Λένα και το Βασίλη:tongue::tongue::tongue::tongue: Πού θα πάει θα τελειώσει και το δεύτερο το ρημάδι το Συνέδριο του Νοεμβρίου και θα ηρεμήσω πιά!!!!!!! Ααααααχχχχχχ θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα!!!!! Χριστινάκι, χρωστάω φωτό από βομβαρδισμένο τοπίο αλλά θα στη βάλω πού θα μου πάει?!?!!?!?!?

Α! Και για να μην ξεχαστώ πάλι χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες για χθες:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε αννακι τοσο πολυ ειναι δηλαδη?οπωσ το ελεγεσ ,φανταζομουν να ειναι πολυ πιο μικρο...

καλυτερα ομωσ να πατε αυριο..θα ησυχασεισ κι εσυ λιγο ,να σου φυγει το αγχοσ

φοβαμαι μην πριστει κι αλλο μεχρι την τριτη...

αναστασια μου τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλια περαστικα του βρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κριμα ο καημενουλησ ,ποσο θα πονεσε ε?αλλα κι εσυ σκευτομαι την τρομαρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα ευχομαι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ το ελεγα και στισ μανουλεσ που γεννησαμε τωρα μαζι....μαρεσει που ενω εδω γινεται χαμοσ παντα θα ξεκλεψω να σασ διαβασω...ειστε η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχωσ τωρα ησυχασαν και οι δυο..ελπιζω να κοιμηθουν καμια ωριτσα να παω κι εγω να κανω καμια δουλεια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...