Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δήμητρα χρόνια σου πολλά, καλά κι' ευτυχισμένα!!! Πολλές ευχές σε όσους γιορτάζουν!!!

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σας ευχές!!! Κασσιανή, εσύ το θυμήθηκες, αλλά εγώ το είχα ξεχάσει :tongue::tongue:!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κασσιανη καλημερα!Ισχυει για σημερα?Ρητορικη η ερωτηση βεβαια..

Κανονικσ. Σε περιμενω.

Δήμητρα χρόνια σου πολλά, καλά κι' ευτυχισμένα!!! Πολλές ευχές σε όσους γιορτάζουν!!!

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σας ευχές!!! Κασσιανή, εσύ το θυμήθηκες, αλλά εγώ το είχα ξεχάσει :tongue::tongue:!!!:tongue::tongue:

Εγω που καθε Οκτωβριο ρωταω τον αντρα μου ποσες μερες εχει ο μηνας και στις 31 εχει γενεθλια???

Δε συζηταμε για επετειο γαμου. Καθε φορα κοιταω τη βερα για να σιγουρευτω:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Κανονικσ. Σε περιμενω.

Εγω που καθε Οκτωβριο ρωταω τον αντρα μου ποσες μερες εχει ο μηνας και στις 31 εχει γενεθλια???

Δε συζηταμε για επετειο γαμου. Καθε φορα κοιταω τη βερα για να σιγουρευτω:rolleyes:

Kαλημέρα κορίτσια ,

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους συζυγους..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν, και σε οσες εχουν ανθρωπους που γιορταζουν να τους χαιρονται.

Εδω γινεται ΧΑΜΟΣ απο γλυκα. Το καθε γραφειο γραμματείας οροφου εχει και 2-3 κουτια με διαφορετικά γλυκα.

Για το σιροπι, εμενα ο ωρυλα μου ειχε πει περσυ, οτι το σιροπι που αφορα στο βήχα, δημιουργεί ακομα περισσότερο βήχα για να αποβάλει τις βλεννες στην προκειμενη περίπτωση. Κι εγω δεν επιμενω πολυ με το βήχα γιατι βλεπω οτι χειροτερευει οταν πηζουν οι μυξες. Οσο ειναι καθαρη η μυτη ηρεμει εως και εξαφανιζεται. αρα φροντιζω να ειναι καθαρή η μυτούλα της οσο καλύτερα μπορω.

4Rnfp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας αλλά το τηλ που μου έδωσε η Αναστασία ξεκινάει από 213 εντελώς άσχετο δηλαδή με του παίδων Πεντέλης οπότε θα περιμένω να δω τι θα μου πει κ εκείνη γιατί δεν είδα στη σελίδα τους οφθαλμολογικό στα εξωτερικά ιατρεία μήπως στεγάζεται αλλού:confused: Πάντως είναι πρησμένο κ 'πεφτει΄ κ προς τα κάτω το κριθαράκι οπότε έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο κ της κάνω κομπρέσες με χαμομήλι αλλά δεν βλέπω διαφορά...:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπερα κοριτσια,

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν, και σε οσες εχουν ανθρωπους που γιορταζουν να τους χαιρονται.

Εδω γινεται ΧΑΜΟΣ απο γλυκα. Το καθε γραφειο γραμματείας οροφου εχει και 2-3 κουτια με διαφορετικά γλυκα.

Φαε εσυ δεν εχεις αναγκη....

Αννα για το οφθαλμιατρειο που σου ειπα δεν δοκιμαζεις?Μπορω να ρωτησω το θειο μου αν θες.

οπότε θα περιμένω να δω τι θα μου πει κ εκείνη γιατί δεν είδα στη σελίδα τους οφθαλμολογικό στα εξωτερικά ιατρεία μήπως στεγάζεται αλλού:confused:
Oχι ρε, έχει, αφού το είχα δει κι εγώ, και πήγε κι η Αναστασία

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Φαε εσυ δεν εχεις αναγκη....

Αννα για το οφθαλμιατρειο που σου ειπα δεν δοκιμαζεις?Μπορω να ρωτησω το θειο μου αν θες.

Α ναι ξέχασα να σου απαντήσω....επειδή όσο να πεις το Παίδων είναι ΤΟ Παίδων κ δεν είδα να αναφέρουν κάπου για παιδιατρικό τμήμα λέω να πάω εκεί γιατί οκ γενικός οφθαλμίατρος μας είδε αλλά κ αυτός μου είπε ότι αν χρειαστεί χειρουργείο να πάω στο παίδων....ο θείος σου είναι γιατρός εκει????Ρώτα τον αν θες τη γνώμη του....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α ναι ξέχασα να σου απαντήσω....επειδή όσο να πεις το Παίδων είναι ΤΟ Παίδων κ δεν είδα να αναφέρουν κάπου για παιδιατρικό τμήμα λέω να πάω εκεί γιατί οκ γενικός οφθαλμίατρος μας είδε αλλά κ αυτός μου είπε ότι αν χρειαστεί χειρουργείο να πάω στο παίδων....ο θείος σου είναι γιατρός εκει????Ρώτα τον αν θες τη γνώμη του....;)

Δεν ειναι γιατρος, οχι.Απλα απο μικρη πηγαινα εκει για απλη παρακολουθηση βεβαια και ξερω οτι ειναι μεσα οι καλυτεροι γιατροι στον τομεα τους.Θα τον παρω ενα τηλ να σου πω.Σιγουρα στο παιδων ειναι καλυτερα για παιδια αλλα κι αυτο ειναι το πλεον εξειδικευμενο για ματια.Θα σου πω αυριο.

Μετά από αρκετή αναμονή στο τηλεφωνικό μου δώσανε ένα άλλο τηλ για να πάρω να κλείσω ραντεβού για τον γιατρό που μου είπε η Αναστασία κ δεν απαντάει ούτε αυτό :mad::x:x:x Κατερίνα ρώτα κ πες μου! Ευχαριστώωω! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας αλλά το τηλ που μου έδωσε η Αναστασία ξεκινάει από 213 εντελώς άσχετο δηλαδή με του παίδων Πεντέλης οπότε θα περιμένω να δω τι θα μου πει κ εκείνη γιατί δεν είδα στη σελίδα τους οφθαλμολογικό στα εξωτερικά ιατρεία μήπως στεγάζεται αλλού:confused: Πάντως είναι πρησμένο κ 'πεφτει΄ κ προς τα κάτω το κριθαράκι οπότε έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο κ της κάνω κομπρέσες με χαμομήλι αλλά δεν βλέπω διαφορά...:-(

To 213 δεν εχει σχεση με το τι περιοχη βρισκεται, ειναι προθεμα που εχουν πλεον οι περισσοτερες δημοσιες υπηρεσιες στα τηλεφωνα τους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...