Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα

Μολις ηρθα στη δουλεια κι εφτιαξα μια μεγαααααλη κουπα καφε να ξυπνησω...να μην αναφερω γιατι:mad:

Βατραχακι και Πολα να χαιρεστε τους αντρες σας!!!Demykou χρονια σου πολλα!

Πολα συγχωρεσε τον...οι αντρες ειναι παιδια,χαζα παιδια...εγω προσπαθω να μην ουρλιαζω μπροστα στο μωρο γιατι μια φορα το εκανα με τη μανα μου και η μικρη τρομαξε τοσο που εκλαιγε κανα διωρο:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά Δήμητρα ότι επιθυμείς!

Οι υπόλοιπες να χαιρόσαστε όσους δικούς σας γιορτάζουν!

Κατερίνα από τι ώρα βαράς καραούλι? Εγώ από τις 4!:-( Το έχω πάρει απόφαση ότι ΄σε αυτό το παιδί δεν αρέσει ο ύπνος!

Άντε καλό καφέ και καλά ξυπνητούρια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν:D εμένα γιορτάζει ο ζωηρός και άτακτος μπαμπάς μου:D

Χτες το βράδυ είχε μία καταιγίδα απίστευτη:shock: ανοίξαν οι ουρανοί...οι δε κεραυνοί:shock: ...έγινε η νύχτα μέρα.

Αύριο έχω άδεια οπότε με τον πιτσιποπάκο θα είμαστε μαζί:D βέβαια θα φάω το ξύλο της αρκούδας:tongue:

Χτες στην πεθερά μου ήταν και ο μικρός της κουνιάδας μου (20 μέρες μικρότερος)...όλο το πρωί ο πιτσιποπάκος τον κυνήγαγε και ο άλλος έτρεχε πανικόβλητος...όταν τον προλάβενε του έριχνε κουτουλιές δυνατές:rolleyes: αυτός δεν είναι μωρό...ο Κόναν ο βάρβαρος είναι:cool: στο μεταξύ του έριχνε και κάποιες δαγκωσιές:rolleyes:

Χρόνια πολλά Δήμητρα ότι επιθυμείς!

Οι υπόλοιπες να χαιρόσαστε όσους δικούς σας γιορτάζουν!

Κατερίνα από τι ώρα βαράς καραούλι? Εγώ από τις 4!:-( Το έχω πάρει απόφαση ότι ΄σε αυτό το παιδί δεν αρέσει ο ύπνος!

Άντε καλό καφέ και καλά ξυπνητούρια!

Ειπα να μην τα πω σημερα, εχω καταντησει κουραστικη...Το νεο προγραμμα υπνου της Παναγιωτας λεει 10:30 με 5:00 και προηγουμενως 2-3 μικρα ξυπνηματα με κλαμα....:mad::mad:

Μαντινοπ να ναι καλα ο πιτσι μ'αυτα που γραφεις ξερενομαστε στο γελιο:mrgreen:Να χαιρεσαι το μπαμπα σου!

Διαφημίσεις

Ειπα να μην τα πω σημερα, εχω καταντησει κουραστικη...Το νεο προγραμμα υπνου της Παναγιωτας λεει 10:30 με 5:00 και προηγουμενως 2-3 μικρα ξυπνηματα με κλαμα....:mad::mad:

Ε αν δεν πούμε κι εδώ τον πόνο μας που θα τον πούμε?;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα πολυχρονη κ παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!περαστικακια στην μικρουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια να χαιρεστε οσουσ εορταζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ'αυτό σαν αφορμή έγινε χοντρή παρεξήγηση πέρυσι το καλοκαίρι και κάναμε να μιλήσουμε 2 μήνες!

.

...χε χε!!οπωσ τον κοβω τον πατερα σου (κ απο προηγουμενα λεγομενα σου )πρεπει να μοιαζουν με τον δικο μου...

κανει οτι του κατεβει στα μωρα κ αν πω κατι μετα μουτρωνει και κανει να μου μιλησει μερεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...δηλαδη στην τελικη βρισκω και τον μπελα μου!!!!!!

απαιχτοι ειμαστε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!

Αναστασία παίρνω 2 μέρες στο τηλ που μου έδωσες για το παίδων κ δεν μου απαντάνε??? Κ δεν ξέρω κ ποιο από όλα τα παίδων είναι...το Πεντέλης??? Θυμάμαι καλά??? Να το ψάξω στον γούγλη αν είναι γιατί φουσκώνει επικίνδυνα εδώ κ 2 μέρες το κριθαράκι θα έχουμε τρεχάματα μου φαίνεται... :-(:sad::-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μολισ ειδα οτι ανοιξε τοπικ με μανουλεσ ιουνιου 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απιστευτο ε?πωσ περναν τα χρονια!!

Καλημερα Ειρηνακι!Κι εγω το ειδα, περασαν τα χρονια οντως!Τουλαχιστον εσυ δεν τα αφηνεις να περνανε ανεκμεταλλευτα!!!!Κθε χρονος κατι καλο σου αφηνει!!!Αληθεια, πως τα πατε?Κοιμαστε καλυτερα?Ηρεμησες καθολου?

Αννα τι γινεται ρε παιδι μου μ'αυτο το κριθαρακι...στο παιδων πεντελης ειχε παει η Αναστασια.Βρες κανα αλλο τηλ!!

Αννα δεν κοιτας κι εδω?http://www.ophthalmiatreio.gr/

Ειναι το οφθαλμιατρειο Αθηνων, δουλευει ο αδερφος της μητερας μου εκει.Εχουν πολυ καλους γιατρους.Δεν παιρνεις ενα τηλ να ρωτησεις αν εχει ειδικους για μωρα?Που σιγουρα θα εχει δλδ..

Bonjour κοπελιές

Άννα: http://www.paidon-pentelis.gr/ θα βρεις όλα τα τηλ εδώ, κι εγώ από δω είχα βρει

Δήμητρα χρόνια πολλά. Δεν αφήνετε το τραπέζι για σκ καλύτερα;;

Ρε παιδιά τι ήταν αυτό χτες; Δεν θυμάμαι τέτοια καταιγίδα με αέρα άλλη φορά τόσο ισχυρή!!!

Ψες έπεσα από τις 9.30-10.00, είχα πονοκέφαλο όοοολη μέρα και δεν άντεχα καθόλου το φως. Εννοείται ότι ο γκομενάκος βολεύτηκε ανάμεσά μας όλο το βράδυ :rolleyes:

Πωπω τι όνειρα ρε βλέπω τελευταία (κάνει κακό ο πολύς ύπνος!). Είδα λέει ότι γνωρίστηκα κι έκανα σουξουμουτού με τον άντρα μου, ο οποίος όμως ήταν κατά πολλά χρόνια μικρότερός μου και στο τέλος στεναχωριόμουν γιατί δεν μπορούσε να προχωρήσει η σχέση και τον άφησα :confused:

WN6Op3.png

Ρε παιδιά τι ήταν αυτό χτες; Δεν θυμάμαι τέτοια καταιγίδα με αέρα άλλη φορά τόσο ισχυρή!!!

Ψες έπεσα από τις 9.30-10.00, είχα πονοκέφαλο όοοολη μέρα και δεν άντεχα καθόλου το φως. Εννοείται ότι ο γκομενάκος βολεύτηκε ανάμεσά μας όλο το βράδυ :rolleyes:

Πωπω τι όνειρα ρε βλέπω τελευταία (κάνει κακό ο πολύς ύπνος!). Είδα λέει ότι γνωρίστηκα κι έκανα σουξουμουτού με τον άντρα μου, ο οποίος όμως ήταν κατά πολλά χρόνια μικρότερός μου και στο τέλος στεναχωριόμουν γιατί δεν μπορούσε να προχωρήσει η σχέση και τον άφησα :confused:

Εκτος απο το αστραποβροντο που ξυπνουσε την Παναγιωτα καθε τρεις και λιγο...το μπαλκονι μου ειναι μουσκεμα και δε στεγνωνει με τιποτα.Υγρασια????

Καλα, στα ονειρα θα μεινεις...θες και τεκνά:mrgreen:

Γιατι ομως? Τι μπορει να προκυψει απο αυτο? Να σου πω την αληθεια, δεν εχω ρωτησει τον γιατρο, νομιζα οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Σπανε τα τριχοειδη αγγεια της μυτης.

Λοιπόν κορίτσια.Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα φοβόμουν.Η μικρή γύρισε σήμερα απο το σχολείο πάλι με βήχα.Πήρα τον γιατρό και μου είπε να της δώσω για 3-4 μέρες πάλι σιρόπι mucosolvan πρωί-βράδυ και spiropent πρωί-μεσημέρι και βράδυ και απο 2 σταγόνες otrivin και βλέπουμε.Κολυμβητήριο δεν πήγαμε και φυσικά συνέχισε να βήχει και όλο το απόγευμα.Οπότε γυρίσαμε στα ίδια.Πάλι πήρα την κυρία που έρχεται και την παίρνει το πρωί και της είπα να μην έρθει πάλι αυτή τη βδομάδα και βλέπουμε για την άλλη.Το βράδυ που νύσταζε απο τις 7 που είναι η ώρα που κοιμάται οταν πάει σχολείο την έβαλα για ύπνο αλλά απο τον βήχα δεν μπορούσε να κοιμηθεί.Πήγε 9 και ξαναπήρα τον γιατρό και του είπα οτι βήχει πάρα πολύ και δεν δεν μπορεί να ηρεμήσει και μου είπε να της ξαναδώσω το xozal σήμερα και αύριο το πρωί και να τον πάρω να του πω πως πάει και να μου πει αν θα την πάω να τη δει.Μέσα σε όλα αυτά ο άντρας μου είχε κανονίσει να έρθουν αύριο τα πεθερικά μου στην γιορτή μου και να κάνω και τραπέζι και μου έφερε και τα κρέατα.Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν αλλιώς,τώρα με τη μικρή να βήχει όλη μερά και να έχω και τραπέζι μου έρχεται τρέλα μόνο που το σκέφτομαι.Επίσης δεν ήθελα να έρθουν γιατί δεν έχω καμία όρεξη.Αλλά αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι θα γίνει με αυτόν τον βήχα που έχει το κοριτσάκι μου.Δεν μπορώ να την ακούω έτσι.

Συγγνωμη που παρεμβαινω και φυσικα ο,τι νομιζεις κανεις και ο,τι σου πει ο γιατρος εφοσον τον εμπιστευεσαι.

Εγω δυο παιδια εστειλα παιδικο και μικρα και τα δυο, τοσο βηχα εχουμε περασει και τοσα φαρμακα δεν πηραμε ποτε!

Ο βηχας ειναι υπολειμμα της ιωσης και οφειλεται στις βλεννες (μυξες).

Αντε να καταλαβω να παρει λιγο μουκοσολβαν μηπως χρειαζεται να ρευστοποιηθουν οι βλεννες.

Ορο για τον ιδιο λογο. Αερολιν για να διευκολυνθει η αναπνοη.

Το σπιροπεν ομως ειναι αντιβηχικο και εχουν παυσει οι γιατρο να τα δινουν εδω και χροοονια, γιατι αντι για καλο, καλυπτουν απλα τον βηχα.

Το ξοζαλ ειναι αντισταμινικο και ειναι για βηχα αλλεργικης προελευσης.

Νομιζω οτι απλα ο γιατρος ακολουθει το συστημα "της τα δινω ολα για να μη με πρηζει στα τηλεφωνα" για κατι που ειναι απλα φυσιολογικο και συνηθισμενο.

Την πρωτη χρονια του παιδικου η δεσποινα ξεκινησε να βηχει οκτωβριο και σταματησε τον απριλιο.

Τιποτα δεν επαθε, ουτε βροχιτιδες, ουτε τιποτα.

Ορο βαζαμε και αμα βλεπαμε να βαραινει ο βηχας καμμια εισπνοη με αερολιν και λιγο μουκοσολβαν για 2-3 μερες για σιγουρια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...