Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πωπω ρε κορίτσια..και εγώ με αυτά τα κ@λ@τσίγαρα τα έχω παίξει..όλο το πακέτο θέλει να πάρει..τα βάζω πάντα κάπου ψηλά να μην έχει πρόσβαση βέβαια.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι πολυ επικινδυνη η δηλητηριαση απο τσιγαρο στα παιδια.

Κι εγω παντα καταχωνιασμενα τα εχω και συνεχεια νευριαζω με την καθαριστρια που τα αφηνει εκτεθειμμενα στο τραπεζι της κουζινας για να βγει στο μπαλκονι για τσιγαρο.

Τα ιδια κανει και ο αδελφος μου οταν ερχεται σπιτι και η κοπελα του και σας πληροφορω οτι με κοιτανε και περιεργα αμα τους λεω κρυψτε τα καπου ψηλα.

Οτι δηθεν ειμαι και υπερβολικη.

Γενικα οι παλιοτεροι γονεις και οσοι δεν εχουν παιδια ειναι ολιγον "πισω" σε θεματα ασφαλειας.

Πρεπει να δειτε πως με κοιταει ο πατερας μου οταν του λεω οτι δεν θελω να παω ουτε 5 μετρα με το αυτοκινητο χωρις καθισματα ασφαλειας.

Δηθεν οτι τον κατηγορω για κακο οδηγο ας πουμε.

Λες και δεν κυκλοφορουν αλλοι στο δρομο.

Παλια ομως ετσι ηταν. Ουτε τιποτα ειδη ασφαλειας εβαζαν στα σπιτια, ουτε τσιγαρα και απορρυπαντικα προσεχαν και μες στο τουτου χυμα ημασταν.

ο Θεος μας φυλαξε:tongue:

Παντως Ξανθη σε ολους μπορει να συμβει, μην τα βαζεις και με τον εαυτο σου.

Τα ατιμα ειναι απροβλεπτα...

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμενα ο παιδιατρος μου ειχε απαγορευσει δια ροπαλου να χρησιμοποιω οτιδηποτε στη μυτη του παιδιου για να ρουφαει εξω τις μυξες.

Μονο ορο μου ειπε θα βαζεις και θα βγαινουν μονα τους.

Γιατι ομως? Τι μπορει να προκυψει απο αυτο? Να σου πω την αληθεια, δεν εχω ρωτησει τον γιατρο, νομιζα οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Ναι ρε συ Μαριάννα, πως λένε μάπα το καρπούζι; Εννοούνε άνοστο-άγλυκο σαν λάχανο. Ολα εγώ θα στα μαθαίνω πια; :rolleyes:

Μα εμενα μου αρεσει το λαχανο!

Καλά ο Μάριος κοιμόταν στο πάτωμα?:confused:

Και τα δικα μου παιδια κοιμουνται οπου βρουν...και στο πατωμα!

age.png age.png

Μίλησα με την παιδίατρο κ μου είπε να κάνουμε πλύσεις με δεκάρα σύριγγα κ ορό στη μικρή...με το κεφάλι γυρμένο μπροστά για να μην πνιγεί...επίσης να της βάλω για 3 μέρες παιδικό otrivin...μου είπε κ εμένα πλέον όχι μυξορουφήχτρα εφόσον είναι τόσο πυχτές οι μυξούλες της κ γενικά επειδή τη ρώτησα μου είπε μόνο όταν είναι αραιές δηλαδή βγαίνουν σχεδόν μόνες τους όταν βάζουμε ορό με ελαφρύ ρούφηγμα! :wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι ομως? Τι μπορει να προκυψει απο αυτο? Να σου πω την αληθεια, δεν εχω ρωτησει τον γιατρο, νομιζα οτι δεν υπαρχει προβλημα.

νομιζω γιατι σπανε αγγειακια της μυτης, ετσι εχω ακουσει απο τη δασκαλα της Ιλιανας στον παιδικο, κι εκει δεν χρησιμοποιούν καθολου οτρισαλιν και γενικως ρουφηχτηρια. μονο με ορο

εγω εχω τη μικρη με διάρροιες, οι οποιες δεν ξερω αν ειναι απο δοντια ή ιωση. Θυμαστε που σας ελεγα οτι βγαζει εναν τραπεζιτη? Καντε τους 3 παρακαλω, ταυτοχρονα. Και δεν γκρινιαζει καθολου το πουλακι μου. Ανθεκτικο βγηκε

4Rnfp3.png

Πρεπει να δειτε πως με κοιταει ο πατερας μου οταν του λεω οτι δεν θελω να παω ουτε 5 μετρα με το αυτοκινητο χωρις καθισματα ασφαλειας.

Δηθεν οτι τον κατηγορω για κακο οδηγο ας πουμε.

Μ'αυτό σαν αφορμή έγινε χοντρή παρεξήγηση πέρυσι το καλοκαίρι και κάναμε να μιλήσουμε 2 μήνες!
Μα εμενα μου αρεσει το λαχανο!
Κι εμένα, αλλά μπρος στο καρπούζι τι γλύκα έχει; :lol:
Κι εγώ μανούλα Ιουνίου 2009!Βλέπω το τελευταίο μήνυμα το Σεπτέμβριο του 09, γιατί?
Καλώστη. Που βλέπεις τελευταίο μήνυμα καλέ; Εδώ μιλάμε!

Τσάμπα έφυγα τελικά, έπρεπε να μείνω σπίτι. Δεν με ήθελε ούτε και σήμερα η μέρα...

WN6Op3.png

Λοιπόν κορίτσια.Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα φοβόμουν.Η μικρή γύρισε σήμερα απο το σχολείο πάλι με βήχα.Πήρα τον γιατρό και μου είπε να της δώσω για 3-4 μέρες πάλι σιρόπι mucosolvan πρωί-βράδυ και spiropent πρωί-μεσημέρι και βράδυ και απο 2 σταγόνες otrivin και βλέπουμε.Κολυμβητήριο δεν πήγαμε και φυσικά συνέχισε να βήχει και όλο το απόγευμα.Οπότε γυρίσαμε στα ίδια.Πάλι πήρα την κυρία που έρχεται και την παίρνει το πρωί και της είπα να μην έρθει πάλι αυτή τη βδομάδα και βλέπουμε για την άλλη.Το βράδυ που νύσταζε απο τις 7 που είναι η ώρα που κοιμάται οταν πάει σχολείο την έβαλα για ύπνο αλλά απο τον βήχα δεν μπορούσε να κοιμηθεί.Πήγε 9 και ξαναπήρα τον γιατρό και του είπα οτι βήχει πάρα πολύ και δεν δεν μπορεί να ηρεμήσει και μου είπε να της ξαναδώσω το xozal σήμερα και αύριο το πρωί και να τον πάρω να του πω πως πάει και να μου πει αν θα την πάω να τη δει.Μέσα σε όλα αυτά ο άντρας μου είχε κανονίσει να έρθουν αύριο τα πεθερικά μου στην γιορτή μου και να κάνω και τραπέζι και μου έφερε και τα κρέατα.Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν αλλιώς,τώρα με τη μικρή να βήχει όλη μερά και να έχω και τραπέζι μου έρχεται τρέλα μόνο που το σκέφτομαι.Επίσης δεν ήθελα να έρθουν γιατί δεν έχω καμία όρεξη.Αλλά αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι θα γίνει με αυτόν τον βήχα που έχει το κοριτσάκι μου.Δεν μπορώ να την ακούω έτσι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια.Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα φοβόμουν.Η μικρή γύρισε σήμερα απο το σχολείο πάλι με βήχα.Πήρα τον γιατρό και μου είπε να της δώσω για 3-4 μέρες πάλι σιρόπι mucosolvan πρωί-βράδυ και spiropent πρωί-μεσημέρι και βράδυ και απο 2 σταγόνες otrivin και βλέπουμε.Κολυμβητήριο δεν πήγαμε και φυσικά συνέχισε να βήχει και όλο το απόγευμα.Οπότε γυρίσαμε στα ίδια.Πάλι πήρα την κυρία που έρχεται και την παίρνει το πρωί και της είπα να μην έρθει πάλι αυτή τη βδομάδα και βλέπουμε για την άλλη.Το βράδυ που νύσταζε απο τις 7 που είναι η ώρα που κοιμάται οταν πάει σχολείο την έβαλα για ύπνο αλλά απο τον βήχα δεν μπορούσε να κοιμηθεί.Πήγε 9 και ξαναπήρα τον γιατρό και του είπα οτι βήχει πάρα πολύ και δεν δεν μπορεί να ηρεμήσει και μου είπε να της ξαναδώσω το xozal σήμερα και αύριο το πρωί και να τον πάρω να του πω πως πάει και να μου πει αν θα την πάω να τη δει.Μέσα σε όλα αυτά ο άντρας μου είχε κανονίσει να έρθουν αύριο τα πεθερικά μου στην γιορτή μου και να κάνω και τραπέζι και μου έφερε και τα κρέατα.Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν αλλιώς,τώρα με τη μικρή να βήχει όλη μερά και να έχω και τραπέζι μου έρχεται τρέλα μόνο που το σκέφτομαι.Επίσης δεν ήθελα να έρθουν γιατί δεν έχω καμία όρεξη.Αλλά αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι θα γίνει με αυτόν τον βήχα που έχει το κοριτσάκι μου.Δεν μπορώ να την ακούω έτσι.

Δε ρωτάς το γιατρό μήπως της δώσεις εισπνοές??? Νομίζω είναι περισσότερο αποτελεσματικές.

Γιωτάκι μου δεν τσιτώνω χωρίς λόγο, πίστεψέ με, άλλα ώρες ώρες φτάνω κι' εγω στα όριά μου!!!:lol::lol::lol:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους κ οσες γιορταζουν!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα και στον αντρουλη μου!!!!!!!!!!!!

να ειναι γερος και να τον χαιρομαστε!!!!!!!!!

εγω τρεχω............!!!!!!!!!!!!!να τα προλαβω ολα τελευταια στιγμη!!!

ταρα?? ειχες κανει ενα κεικ λεμονιου ή κανω λαθος? παω στην συνταγη και μου βγαζει ενα κεικ με μηλα

μπορεις να βρεις την συνταγη με το λενονοκεικ αν ειναι ευκολο?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

1661581kx1a9s9rqv.gif

Μέσα σε όλα αυτά ο άντρας μου είχε κανονίσει να έρθουν αύριο τα πεθερικά μου στην γιορτή μου και να κάνω και τραπέζι και μου έφερε και τα κρέατα.Αν ήμουν μόνη μου θα ήταν αλλιώς,τώρα με τη μικρή να βήχει όλη μερά και να έχω και τραπέζι μου έρχεται τρέλα μόνο που το σκέφτομαι.Επίσης δεν ήθελα να έρθουν γιατί δεν έχω καμία όρεξη.Αλλά αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι θα γίνει με αυτόν τον βήχα που έχει το κοριτσάκι μου.Δεν μπορώ να την ακούω έτσι.

Δημητρα χρονια πολλα και καλα! Συμφωνω μαζι σου, με αρρωστα παιδια δε γινονται τραπεζια. Κι εγω μετανιωσα φριχτα που περσι στη γιορτη του αντρα μου ειχα το μωρο απιστευτα συναχωμενο και ειχα και κοσμο. Βγηκε ξινο σε ολους.

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!

Πωλινα, Δεσποινα, να χαιρεστε τους αντρες σας!

http://delicieuses.forumotion.net/forum-f1/topic-t1983.htm

Δεσποινα, επειδη βγαινει μικρη η δοση, προχθες εβαλα σχεδον τα διπλα υλικα και βγηκε κανονικη δοση για φορμα. Λεω σχεδον, γιατι εκοψα απο ολα. Δηλαδη εβαλα 1,5 φλυτζανι ζαχαρη (καστανη χρησιμοποιω), 4 αυγα (ηταν χωριατικα), ξυσμα απο 2 λεμονια και χυμο απο 1,5, ενα ολοκληρο super fresco με αρωμα βουτυρου, και αλευρι γυρω στα 300+ γραμμαρια (με το ματι ωστε να μη γινει η ζυμη ουτε πολυ σφιχτη ουτε νερουλη).

age.png age.png

καλημέρα.Χρόνια πολλά στις εορτάζοντες..Χρόνια πολλά και καλά και για τα παιδάκια και τους άντρες σας:D:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...