Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κας και Ρουλακι καλοταξιδα τα αυτοκινητακια σας

Κασσιανη μου και εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα τα παιχνιδια και μπαινω στο big fish games και βλεπω τι καινουργια εχουν βγει κανω και κανενα δοκιμαστικο αν δω αν οντως ειναι ωραια και μετα εχει ενα φιλο η αδελφη μου που με 5 ευρω της γραφει καμμια εικοσαρια παιχνιδια , κανω εγκατασταση και εχω ολο το παιχνιδι στον υπολογιστη

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είσαι κόλαση ρε Λίζα χαχαχαχαχα! Καλά που δεν σκεφτόσουν κάνα στρινγκ εκείνη την ώρα!

:-P:-P:-P:-P:-P lisa δεν παιζεσαι!!! χριστινα ξερεις εσυ!:-P:-P:-Pα να σου απαντησω εδω αφου ξαναγυρισαμε! επιτελους με καταλαβες! τον μπραντι θελουμε τοσο καιρο αλλα ειπαμε να μην κανουμε το πρωτο βημα!:cool:

Γι' αυτό σας λέω ότι κρύβει.... δεν τα βλέπετε......!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω δεν το ειδα,δεν ειμαι στο face αλλα απο την περιγραφη σου ειναι πολυ ωραιο.βαλτο να το χαρεις!!!!

Μη μου δίνετε σημασία, βγάζω το άχτι μου με τα quote......!!!!!

κ εγωωωωωωωωωωω:-P

Τη ζωη της αλλης το βλεπετε? :tongue:

Παραγγειλαμε κι εμεις το πεζο 3008 και θα το παραλαβουμε με το νεο ετος :D

ΝΑΙ! ε μονο αυτο βλεπω.κ γω σαν την κασσιανη.τα βλεπω και χαλαρωνω!

Με το καλό ρουλάκι!!!

Βρε κορίτσια χαλιά πήρατε για τα παιδικά δωμάτια???? Δεν μπορώ να αποφασίσω κ πιάσαν για τα καλά τα κρύα....έχω ακούσει ότι καλό είναι να είναι βαμβακερό το χαλί αλλά όλα τα παιδικά που βλέπω είναι ακρυλικά! Μηπως δημιουργούν τίποτα αλλεργίες?:confused:

θελω να παρω.αν κ δεν κοιμαται στο δωματιο της θελω να στρωσω και να καθομαστε εκει να παιζουμε.

Κορίτσια θα βέλετε τα μωράκια σε στρατούλα εγώ τα άλλα τα είχα βάλει έχετε να προτείνεται καμία στράτα;:rolleyes:

εγω δεν θα τη βαλω,για τους λογους που ανεφερε η κασσιανη.νομιζω η λιζα ρωτησε τον παιδιατρο κ αυτος ειπε πως δεν ειναι καλο το ''παθητικο'' περπατημα.

Προς το παρον ειμαστε στα διαδικαστικα υπογραφες κλπ. 28 Δεκεμβρη θα το παρουμε με δοκιμαστικες πινακιδες ως 31 του μηνος για να μην πληρωνουμε τα τελη του 09. Ως τοτε θα παω σαν κοτα με το γκολφ μην του κανω καμια ζημια. :lol:

ziZip2.png BhAqp2.png

Σήμερα έχω να κάνω μια επείγουσα μετάφραση ενός βιβλίου, ελπίζω να είναι ο μπέμπης ήσυχος και να με αφήσει...
Σε μια μέρα ένα ολόκληρο βιβλίο;;; Εγώ πέρυσι που έκανα μαθήματα χτυπιόμουν να βγάλω σε 1 μέρα 2 σελίδες :rolleyes:
Κασσιανή η λίτσα είναι επιπέδου κομμώτρια! :tongue::tongue::tongue:
Αει γεια σου :tongue:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Γεια σου κοπελιά :)

Κατ'αρχάς εγώ που πείραξα την Κας για την ζωή της αλληνής, κάνω ακριβώς το ίδιο, βλέπω μαμακίες για να ξεχνιέμαι τελείως. Εκτός δηλαδή του ότι είμαι και τηλεορασάκιας. Φανταστείτε ότι έβλεπα και Μαρία άσχημη και ugly betty, τόσο χαμηλά έπεσα! Αλλά δεν μπόρεσα να δω ποτέ άλλη σειρά απ'αυτές που βάζουν πριν τις ειδήσεις, ειδικά φωσκολιάδες.

Όσο για τα χαλιά, έκανα άλλη μαμακία... γενικά δεν έχουμε χαλιά μέσα στο σπίτι. Όταν παντρευτήκαμε έφαγα κόλλημα με ένα ολόμαλλο (μονόχρωμο και κρεμ η έξυπνη!) και το σκυλομετάνιωσα. Εκτός του ότι λερώνεται με την μία, βγάζει τόσο χνούδι, μετά τόσα χρόνια, που φέτος το άφησα όπως το παρέλαβα από το πλυντήριο. Κι έτσι θα μείνει, αμπαλαρισμένο!

credo dear, γουστάρουμε τις γυναίκες να κάνουν το πρώτο βήμα. Εκτός του ότι μας ανεβάζετε το ηθικό, είμεθα και νεωτεριστές, δεν κολλάμε στα κλισέ ;)

Να ενημερώσω δε ότι ο Μπραντης είναι 6150 κιλάκια και 67 ποντάκια. Μετρηθήκαμε μόλις χτες. Επειδή είναι σαν κλαράκι ο νεαρός, μας είπε να χώσουμε καμιά μπισκοτόκρεμα να πάρει καμιά βρωμοθερμίδα να στρογγυλέψει ολίγον. Ε μου έδωσε δείγματα, έβαλα 180ml σήμερα και την εξαφάνισε, πρώτη φορά! Μέχρι και το δάχτυλό του έγλυφε που έπεσε λίγο πάνω :D

Γιαούρτι όχι προς το παρόν, καλύτερα γουρονόφαγο για να πάρει λίγη σάρκα πάνω του. Εγώ δεν καίγομαι να γουρουνέψει βέβαια, οπότε μάλλον δεν θα του δίνω κάθε μέρα τέτοιου στυλ κρέμα.

Ο γιατρός μας σύστησε να κάνουμε το νέο εμβόλιο εγώ κι ο άντρας μου. Το έκανε λέει κι ο ίδιος μπλα μπλα... Εγώ γιατί φοβάμαι να το κάνω; Φοβάμαι δηλαδή μακροπρόθεσμα τις παρενέργειες που μπορεί να έχει, όχι τόσο ότι μπορεί να έχω πρόβλημα τώρα αν το κάνω. Και τι θα κάνω αν τυχόν κολλήσει το μωρό; Θα με φάνε οι τύψεις αν πάθει κάτι!

Σας παρακαλώ, βοηθήστε με γιατί έχουμε κλατάρει από την αϋπνία. Τις τελευταίες μέρες έχει μόνιμα έντονη γκρίνια το βράδυ το παιδί και ζοριζόμαστε για να κοιμηθεί. Ο ντοκ είπε πως είναι από τα δόντια. ΟΚ το πιστεύω. Έχω τσεκάρει κι άλλες απαντήσεις του από διασταύρωση στοιχείων και τον εμπιστεύομαι από χτες περισσότερο (εκτός από το εμβόλιο που το φοβάμαι). Ο άντρας μου τώρα, έφαγε κόλλημα σήμερα ότι το μωρό κάτι άλλο έχει και δεν είναι τα δόντια του. Ενώ μας εξήγησε ο γιατρός ότι τον πιάνει κυρίως βράδυ γιατί τότε ησυχάζει κι αντιμετωπίζει τον πόνο, την μέρα όλο και κάτι θα τον απασχολήσει, παπούδες, παιχνίδια κλπ και θα ξεχαστεί. Κατ'εμέ λογικό. Αλλά ο σύζυξ λύσσαξε να πάμε και σε άλλον γιατρό. Αφού δεν βγάζει δόντια και κλαίει κάτι άλλο είναι λέει...

Μα πείτε μου επιτέλους, είμαι η μοναδική που έχει τόσο πρόβλημα στον ύπνο το μωρό της; Και τι να κάνω για να κοιμάται; Βάζω κρέμα στα ούλα, δεν πιάνει... Τον νανουρίζω αγκαλιά για ώρα.. Μόλις τον βάλω κρεββάτι, στην χειρότερη ξυπνάει και κλαίει, στην καλύτερη κοιμάται μεν, αλλά μέχρι να πέσει σε βαθύ ύπνο μπορεί να κλαψουρίζει κάθε τόσο επειδή φεύγει η πιπίλα... Δεν μπορώ να του δίνω διαρκώς ντεπόν!

Συγγνώμη για την φλυαρία αλλά τώρα βρήκα χρόνο να σας πρήξω και θα σας πρήξω :D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρίτσια.

Χριστίνα, κάποτε ο γιατρός όταν ο πιτσιποπάκος ήταν σαν μαϊμουδάκι αδύνατος μου είχε πει ότι υπάρχουν γάλατα με περισσότερες θερμίδες και αν δεν έπαιρνε ικανοποιητικό βάρος θα πίναμε απ' αυτά. Μήπως να ρωτήσεις και εσύ τον δικό σου γιατρό? βέβαια ξέρω ότι ο μπράντυ έχει παλλινδρόμιση αλλά ίσως και να μπορεί να αλλάξει γάλα.

Ο πιτσιποπάκος όταν είναι να κοιμηθεί και ενώ νυστάζει και τρίβει μάτια και χασμουριέται, αρχίζει την γκρίνια. Τότε αρχίζω την πιπίλα (που όταν φεύγει κλαίμε γοερά) και τα κουνήματα. Τα μωράκια όταν νυστάζουν γκρινιάζουν και κλαίνε αυτό είναι κανόνας. Ο μπράντυ μάλλον γι' αυτό κλαίει. Όσον αφορά τα δόντια κάμποσο καιρό τα πονάνε οι ρίζες όπως λέει και η μαμά μου ριζοδοντιάζουν.

Εγώ το νέο εμβόλιο μετά από εντολή του παιδιάτρου το έκανα...προς το παρών ζω...για το μέλλον δεν ξέρω...θα δείξει...;)

1461056wq48a957qc.gif

Καλημερα!

Χριστινα υπαρχουν καποια παιδια που απλα κοιμουνται πολυ δυσκολα. Σαφως και δεν πρεπει να δινεις συχνα φαρμακα στο παιδι, και σιγουρα μπορεις να παρεις και δευτερη γνωμη. Παντως, αν απλα ειναι γκρινια και μονο για να κοιμηθει, πιστευω θα τον βοηθουσε η ομοιοπαθητικη, οπως και στο να αντιμετωπισει τους πονους χωρις να παιρνει συνεχως ντεπον ή κρεμες στα ουλα.

Οσο για το εμβολιο, ειναι μεγαλυτερο το ρισκο να το κανετε και να υπαρξουν πιθανες παρενεργειες στο μελλον, παρα να αντιμετωπισετε τη γριπη.

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Κι εμένα τον πιάνει μια γκρίνια και σκέφτομαι μήπως είναι τα δόντια. Επίσης κι εμένα τον πιάνει το βράδυ πιο πολύ... Ο γιατρός δεν μας έδωσε κρέμα για τα ούλα, αλλά ένα διάλυμα. Του το βάζω με μπατονέτα στα ουλάκια του. Ο φαρμακοποιός που το έφτιαξε μου είπε πως ναι μεν κάνει δουλειά, αλλά είναι λιγάκι παλιό.... Δεν ξέρω...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Από το πρωί όλο κ κάτι κάνω εδώ μέσα κ δεν κάθομαι στον ποπό μου....τώρα θέλω να στολίσω κ το δέντρο κ ενώ άλλες χρονιές ανυπομονούσα τώρα πωωωωως βαριέμαι!!!

Εμείς στα δόντια βάζουμε την mundisal σε μεγάλες γκρίνιες όμως....γενικά μασάει το χέρι της αλλά δεν κλαίει γοερά οπότε την αφήνω έτσι δεν ξέρω αν θα χειροτερέψει πάντως προς το παρόν δεν θέλω να της δίνω κ πολλά από φάρμακα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσακια!τι κανετε;Α!και για να μην ξεχαστω...:P;):D:tongue::o:):(:confused::mad::eek:welcome back emoticons!!!!

Εδω ο κοσμος χανεται, εδω πνιγομαστε, η σαπουνοπερα με μαρανε...:tongue:
:lol:
ποια στρινγκ παιδακι μου????

αυτα τα εχουμε καταχωνιασει στο βαθος (μιλαμε για πολυ βαθος ομως) του συρταριου και εχουν περασει στα... αζητητα!!! :rolleyes:

Μια απ τα ιδια χα χα !:D:roll:
Αχ κ εγώ τη λίτσα βλέπω μανιωδώς μάλλον βασικά έχω κρυφοκαψούρα με τον Μάριο Αθανασίου αφού κ το θα βρεις το δάσκαλό σου έβλεπα μανιωδώς!!! Τους μαμάκες την χάσαμε χθες για να βάλουν μπάλα!:mad::mad::mad::mad:
Εγω το θα βρεις το δασκαλο σου το βλεπω και τωρα στις επαναληψεις:rolleyes:...και εννοειται δεν χανω λιτσα!!!
Χαχαχα μου θύμησες αυτό το τραγούδι

tlzn9lVUMtE

Λίζα γιατί σε λένε Λίτσα;

Άννα η κομμώτρια αποφάσισε να μείνει με τον παλιό που είναι αλλιώς, αλλά την παρακολούθησε ο νέος που είναι ωραίος και την είδε να φιλιέται με τον παλιό (που όπως είπαμε είναι αλλιώς). Η δε ψηλογκαμήλα φίλη της είπε στον γκόμενό της ότι επηδιόσαντο με άλλον και την χωρίζει.

τη χωριζει;ελα μωρε για μια ξεπετα;!!!!:rolleyes:
Kαλορίζικο με το καλό και καλοτάξιδο!! Θέλω κι εγώ ένα τουτού να βάζω το κοπάδι μου!!Εγώ το βλέπω πού και πού αν και είμαι της κωμωδίας μόνο και τα αποφεύγω αυτά αλλά το συγκεκριμένο είναι ωραίο!!Αυτή η Ξένια πολύ σκρόφα ε;
Να παρεις κοπελια για να κατεβεις κεντρο να παρεις και webcam!!!:lol:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Aγχώθηκα τώρα. Έχω να μπω μια εβδομάδα και δεν ξέρω ούτε τι έχετε γράψει ούτε που παν τα τέσσερα!!!:confused:

Όλα καλά?

Μου φαίνεται ότι όσο μεγαλώνει η μπέμπα όλο και λιγότερο χρόνο μου αφήνει:rolleyes:

Στη δουλειά ένας χαμός, λόγω εποχής και δεν συμμαζεύεται!Χριστίνα είσαι ομοιοπαθής καταλαβαίνεις:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Στη δουλειά ένας χαμός, λόγω εποχής και δεν συμμαζεύεται!Χριστίνα είσαι ομοιοπαθής καταλαβαίνεις:?
Κάτσε να φτάσει παραμονή Χριστουγέννων να δεις πανηγύρια! Εγώ ακόμα (δυστυχώς) είμαι σχετικά χαλαρά...

WN6Op3.png

Ουφ στόλισα και δεν βρίσκω μια μπαλαντέζα να ανάψω τα φωτάκια!!! Θα περιμένω τον άντρα γιατί τις έχει λέει στο πατάρι κ έτσι κ μπω θα θέλω τη πυροσβεστική για να με βγάλει!(το δεύτερο το λέω εγώ):tongue::tongue::tongue:

Fatsaki κ εγώ αυτό παρατηρώ με τη δικιά μου....θέλουν πιο πολλά παιχνίδια....δεν κοιμούνται κ πολύ στη διαρκεια της μέρας....παιδιά δεν θελαμε??? ;)

Αύριο έχουμε κ πρωινό ξύπνημα να πάμε να κοινωνήσουμε την πρώτη από τις 3 Κυριακές που πρέπει μετά τη βάπτιση(γιατί την προηγούμενη ήμουν ένα πτώμα με πονοκέφαλο) κ πως το σκέφτομαι με την κωλογρίπη.....:(

Ειρήνη κ φατσάκι που δουλεύετε κ τρέχεται αυτή τη περίοδο? Θα μου πείτε σχεδόν σε όλες τις δουλειές επικρατεί ένας πανικός αυτό το διάστημα αλλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κορίτσια.Εχθές είχαμε εμβολιάκι και ο γιατρός μας βρήκε πολύ καλά.Η μπουμπού έχει πάει 7,200 και 64cm.Απο σήμερα και για 15 μέρες μας είπε να αρχίσουμε να της δίνουμε το πρωί φρουτόκρεμα μια μέρα μήλο-μπανάνα και μια μήλο-αχλάδι,αλλά μου είπε επειδή πίνει στις 9 γάλα να της το δίνω στο μπιμπερό σαν χυμό γιατί μπορεί εκείνη την ώρα να μην πεινάει και είναι λογικό μετά απο δύο ώρες να μην έχει όρεξη.Μετά τις 15 μέρες θα μπορώ να της δίνω ότι φρούτο θέλω και θα ξεκινήσουμε και χορτόσουπα το μεσημέρι και το απόγευμα θα μπορώ εκτός απο κρέμες να της δίνω και γιαουρτάκια εναλλάξ.Μας είπε ακόμα να κάνουμε εμείς το εμβόλιο για να προστατέψουμε τη μικρή και οτι δεν υπάρχει κανένας φόβος.Τώρα όμως το συζητάμε και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...