Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Επιτέλους ξεκινάει μια πιο ήρεμη εβδομάδα για μένα αφού σήμερα επιτέλους έστειλα τη μικρή επιτέλους στον παιδικό.Βέβαια μη λέω και μεγάλα λόγια γιατί πάλι εχθές το βράδυ έβηχε και ξυπνούσεΣηκώθηκα κατά τις 3 και της έδωσα χαμομήλι της καθάρισα και την μύτη με ορό αλλά και το πρωί πάλι που την ξύπνησα μου έβηχε.Της έδωσα και λίγο σιρόπι απο αυτό το φυτικό με το μέλι και την έστειλα.Ο θεός βοηθός τώρα.Ο άντρας μου μου λέει κάτσε να δεις που θα σε πάρουν απο το σχολείο να πας να την πάρεις.Ας με πάρουν,δεν ξέρω τι να κάνω πια με αυτό τον βήχα.Δεν λέει να περάσει,2η βδομάδα που υποτίθεται θα πρεπε να έχει γίνει τελείως καλά αφού την κράτησα μια εβδομάδα μέσα και ολοκληρώσαμε και την θεραπεία με το αντιαλεργικό σιρόπι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

463462ggmc7cj16v.gif

σημερα σαραντησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βαλαμε κοκάλα ,παπουτσια,τρεντυ φορμακι-φουστανι και πηγαμε!!!!

τωρα περιμενουμε να σχολασει στισ 2.30 ο πατερασ μασ και μετα λεμε να παμε βολτουλα εξω!!!!!

Mπραβο Ειρηνουλα! Να τις καμαρωσεις και νυφουλες! Καλη δυναμη στο μεγαλωμα τους σου ευχομαι. Ειναι καλα και οι δυο τωρα?

Αυτό όμως που δοκίμασα και έπαθα πλάκα ήταν τυροπιτάκια με φέτα και μέλι:cool: ακούγεται χάλια...

Τι χαλια καλε! Εγω τα λατρευω! Οπως επισης σκετη κρητικη γραβιερα με μελι... Η Κατερινα ειμαι σιγουρη πως ξερει...;)

Εγώ στην γιορτή του άντρα μου που είχα μπουφέ είχα:

- αρνί στα κλίματα

- μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιχτό με μελιτζάνες και φέτα

- ρυζότο (για συνοδεία)

- κρέπες με κιμά και σάλτσα ντομάτας

- κρέπες με ζαμπόν τυρί και μανιτάρια

- μελιτζάνες με τυριά και κόκκινη σάλτσα

- τάρτες με κολοκυθάκι

- σπανακόπιτα

- κασερόπιτα

- γεμιστά

- γίγαντες στο φούρνο

- σουφλέ με ζυμαρικά

- πατάτες φούρνου ογκραντέν με λιαστή ντομάτα

- πατάτες φούρνου με σως μουστάρδας

- σουπιές με ψιλικά

- ποικιλία τυριών (φέτα, μανούρι, μετσοβόνε, φορμαέλα, τυρογραβιέρα και μέσα στην πιατέλα είχα και προσούτο)

- σαλάτες 3 ειδών (σεφ, μαρούλι και μάπα)

- τυροκαφτερή, τζατζίκι, τυροσαλάτα

.....και ίσως και κάτι παραπάνω αλλά δεν το θυμάμαι:D

Φυσικά τα είχα όλα φτιάξει από τις προηγούμενες μέρες και στην γιορτή έκανα μόνο τα ψησίματα και τις σαλάτες, μάλιστα το αρνί το έδωσα έξω σε φούρνο για ψήσιμο. Επίσης να σου πω ότι εκτός από την κουζίνα την ηλεκτρική έχω και 2 μεγάλα φουρνάκια (για τέτοια τραπεζώματα), συν την μαμά μου από κάτω και μια ξαδέλφη μου που μένει δίπλα:D οπότε ψήναμε αβέρτα όλη την ημέρα:D

Έπίσης έχω πολλά σκεύη για μπουφέ που από κάτω έχουν κεράκι οπότε διατηρούν την θερμοκρασία:D όταν όμως λέω πολλά ενοώ πάρα πολλά (γι' αυτό δεν χωράω στα ντουλάπια στην κουζίνα αν και είναι τεράστια:tongue:)

Είχα φτιάξει και πολλά νηστίσιμα γιατί η γιορτή του άντρα μου πέφτει μέσα στην σαρακοστή και πολλοί νηστεύουν.

Βέβαια είχα τραπέζια και τρώγανε και όχι όρθιοι γιατί και εμένα δεν μου αρέσει το φαγητό στο πόδι...απλά το σερβίρισμα έγινε στον μπουφέ.

Όπως καταλαβαίνεται μου έφυγε η ψυχή στο μαγείρεμα...γι' αυτό αποφασίσαμε στην γιορτή του πιτσιποπάκου να κάνουμε το τραπέζι έξω:D:tongue:

Αυτο δεν ειναι μαγειρικη, αυτο ειναι μαζοχισμος!:shock::shock::shock: Ετσι απο περιεργεια, βγαλε μια φωτογραφια την κουζινα σου και βαλτην στην ομαδα στο φεις!

Η δικη μου απορια... Τι ειναι η μαπα?:confused:

Επίσης: Συμπεθέρα τα σοκολατένια τα άλλα δικά σου ήταν; Πέτυχα ένα ονειρεμένο με καρύδα και λίγωσα! Οτι έπρεπε μετά από το χτεσινό μου τσιμπούσι, καλύτερο κι από τσιγάρο! :rolleyes:

Μα καλα ποσα εφαγες τελικα? Πηρες το κουτι μπροστα σου μολις εφυγα?:tongue:

η μετακομιση ειναι μια πολυ πικρη ιστορια ειδικα με 2 παιδια εκτος αν εχεις βοηθεια, οταν ομως περνανε ολα απο 2 χερια ειναι πικρα.

Αχ κι εγω το σκεφτομαι, και τρομοκρατουμαι στην ιδεα...:rolleyes:

Παντως πριν απο λιγο εφτιαξα κρεπες με νουτελα μπανανα μπισκοτο................

Ευτυχως δε μου αρεσουν οι κρεπες, και ιδιαιτερα οι γλυκες!

Αχ φίλη μου... αυτά μόνο με σφηνάκια, έγιναν τρελές αποκαλύψεις ψες!

Κατι ξερω εγω και τις ποτιζω...;)

age.png age.png

καλημέρα..τι τυχερές οι Αθηναίες με τις συναντήσεις σας:(

κάνει πολύ κρύο σήμερα..και έχω έρθει στην δουλειά με ζακετούλα.:rolleyes:εχτές απο τις 10 το πρωϊ έως και τις 9 το βράδυ έκανα γενικό.(και το είχα κάνει πάλι πριν ένα μήνα στα βαπτίσια του παιδιού).βέβαια έκανα και αλλαγές στο σπίτι.όταν ήρθε ο άντρας μου έμεινε όλο τα σαλόνι τούμπα.πάλι καλά που δεν με έπιασε η μέση γιατί έσειρα έπιπλα βαριά μόνη(βλεπε σύνθεση)ευτυχώς όμως παρόλη την κούραση μου άρεσε το αποτέλεσμα όπως και σε όσους το είδαν:wink::D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα κοπελιες!Ελπιζω να εχετε κοιμηθει καλα, εμεις χαλια απο χθες.Η μικρη εχει πυρετο μαλλον λογω του εμβολιου. δε θελει να πιει το σιροπι της με αποστελεσμα χθες το βραδυ που της το εδωσα με το ζορι να μου ξερασει ολο το σπιτι.2 τη νυχτα πιναμε γαλα αφου ειχε κοιμηθει νηστικια και 5:30 το πρωι ξυπνησε με 38,5 και εκανε και κακα..Ελπιζω να μην εχω πολυ δουλεια σημερα γιατι δεν την παλευω..

Απο την πολυ κουραση και το ξενυχτι μου αγορασα κι ενα ζευγαρι μποτες οπως ερχομουν στη δουλεια:mrgreen:Παω πισω να προσπαθησω να σας διαβασω...

Αληθεια απο το MMR εκανε κανενα πυρετο και ποσες μερες??

Καλημερα κοπελιες!Ελπιζω να εχετε κοιμηθει καλα, εμεις χαλια απο χθες.Η μικρη εχει πυρετο μαλλον λογω του εμβολιου. δε θελει να πιει το σιροπι της με αποστελεσμα χθες το βραδυ που της το εδωσα με το ζορι να μου ξερασει ολο το σπιτι.2 τη νυχτα πιναμε γαλα αφου ειχε κοιμηθει νηστικια και 5:30 το πρωι ξυπνησε με 38,5 και εκανε και κακα..Ελπιζω να μην εχω πολυ δουλεια σημερα γιατι δεν την παλευω..

Απο την πολυ κουραση και το ξενυχτι μου αγορασα κι ενα ζευγαρι μποτες οπως ερχομουν στη δουλεια:mrgreen:Παω πισω να προσπαθησω να σας διαβασω...

Αληθεια απο το MMR εκανε κανενα πυρετο και ποσες μερες??

ωχ κοριτσάκι περαστηκά σας.έχουμε και εμείς αυτό το εμβόλιο τον Νοεμβρη.παναγιά μου.:confused:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες είμασταν σε γενέθλια μιας μικρούλας και περάσαμε υπέροχα. Ο πιτσιποπάκος έτρεχε πίσω από τα άλλα παιδάκια και συνέχεια κάτι τους έλεγε (στην μουσχαρίσια γλώσσα βεβαίως-βεβαίως):tongue:

TARA εμείς εδώ μάπα λέμε το λάχανο :lol:

Φωτογραφίες θα σας βάλω φυσικά στο φατσοβιβλίο με την πρώτη ευκαιρία:D

Ε τωρα τι να πω εγω η μικρη και απονηρευτη μ'αυτα που ακουσα στη συναντηση?????????

Καλα για τα γλυκα δεν εχω παραπονο.Τσακισα κι εκει ειδικα αυτο το ντονατ με τη σοκολατα, τσακισα κι εχθες δυο παστες φρεσκοτατες που εφερε ο κουνιαδος μου οποιος ηρθε να τον τραπεζωσουμε με λαγο (4 κιλα ο λαγος παρακαλω, εχω και για σημερα!!!-στιφαδο!!!...Δεν ειχα μπει το σαββατο στο τοπικ και δεν ηξερα οτι ειχε γινει τοσος λογος για το τσουρεκι αλλιως θα το εφερνα, απλα σκεφτηκα να μη σας παχυνω...

ΤΑΡΑ, ναι γνωριζω οτι στην Κρητη τρωνε κεφαλογραβιερα με μελι, εγω δεν το εχω δοκιμασει, εχω δοκιμασει ομως τα πιταρακια, τα οποια ειναι τα μυζηθροπιτακια με μελι που ανεφερε καποια κοπελα...αχχχχχχχ

Καλημέρα...

Τι να πω για το Σάββατο? Περάσαμε όντως πολύ καλά, γελάσαμε και φάγαμε πολύ καλά επίσης! Άντε και στην επόμενη συνάντηση! Λοίπόν μετά που πήγαμε στο ''τζουγκρί'' ένα έχω να πω, φοβερή κουζίνα!!! Αυτά τα απάκια ακόμα τα σκέφτομαι, ωραίο περιβάλλον, αλλά δεν είναι και για κάθε μέρα γιατί οι τιμές έτσουζαν λίγο! :-(

Evni καλως ήρθες και πάλι!

Liza & mantinop καθυστερημένα χρόνια πολλά!!!

Κατερίνα γρήγορα περαστικά, ξινό σου βγήκε ρε παιδί μου!

Eχθές δεν πήγαμε πουθενά, εκτός από τη μάνα μου για φαγητό. Η μικρή είχε λυσσάξει το απόγευμα και έχυσε τους καφέδες και των δυο μας στο χαλί και στον καναπέ. Έπλενα καναπέδες εχθές :mad:

Σήμερα βαριέμαι να δουλέψω...πειράζει? Θα την αράξω! Το είπε και το ζώδιο στο ράδιο, μεγάλα αραλίκια προβλέπονται :lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα!!!

Ξανθή,χρόνια πολλά!!!Σήμερα δεν γιορτάζεις??

Χριστίνα και Γιώτα,που με ρωτήσατε για το gymboree...λοιπόν,είναι ένα κέντρο με διάφορες δραστηριότητες για παιδιά από 0-5 ετών,ανάλογα με την ηλικία έχει και το αντίστοιχο τμήμα...εμείς π.χ. συμμετέχουμε στο "Παίζω και Μαθαίνω" όπου μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι πώς να σκαρφαλώνουν,να κατεβαίνουν,να μοιράζονται με άλλα παιδάκια,διαφορετικές έννοιες του τύπου αιτία-αποτέλεσμα,αν κάνω αυτό θα γίνει αυτό,γυμνάζονται κλπ κλπ....τώρα αυτά που σας γράφω μπορεί να είναι λίγα αλλά εγώ στην Ιωάννα βλέπω τεράστια διαφορά από τότε που πάμε....εμείς γραφτήκαμε στο 3μηνο και πληρώσαμε 240 ευρώ,έχει και 6μηνη και 9μηνη συνδρομή...παρακολουθούμε και την μουσική,όπου μαθαίνουν τραγουδάκια,πώς να τοποθετούν σωστά τον τόνο της φωνής τους κλπ κλπ...

Αν γραφτείς στο "παίζω και μαθαίνω" σου δίνει δωρεάν 1 μήνα στην μουσική και αντίστροφα και επίσης έχει κάποιες συγκεκριμένες ώρες την ημέρα που πας για ελεύθερο παιχνίδι για να συνηθίζει το παιδί το μέρος,να γυμνάζεται κλπ...αν πάτε να ρωτήσετε έχει μαθήματα γνωριμίας,πας από 1 φορά σε κάθε μάθημα δωρεάν και αποφασίζεις αν σου αρέσει ή όχι...

http://www.gymboree.gr

Εγώ θεωρώ ότι αξίζει να πηγαίνεις,οι δασκάλες είναι υπέροχες και μάλιστα η 1 είναι ψυχολόγος,η Ιωάννα με το που ακούει Gymboree τρελαίνεται...και έχει και μεγάλη διαφορά η ανάπτυξή της (κινητική και πνευματική) και μου το λένε όλοι αυτό....

Αυτά.....ελπίζω να σας διαφώτισα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι σχεδόν άυπνη αφού ξύπναγα κάθε 3 κ λίγο το βράδυ κ έψαχνα τους κλέφτες:confused: Κλέψανε τη γιαγιά(στο Κολωνό) κ τη θεία του άντρα μου (αυτή στο Βέλγιο κ ενώ κοιμόντουσαν) με λίγες μέρες διαφορά κ με έχει πιάσει μια φοβία! :(

Η μικρή έχει πολύ πηχτές μυξούλες με αποτέλεσμα από το δυνατό ρούφηγμα για να βγουν να ματώνει η μυτούλα της! Θα πάρω τη γιατρό μετά να δούμε τι θα μας πει γιατί ακόμα δεν μπορεί να ανασάνει το παιδί.....

Ειρήνη-Πειραιά το ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά φύλλα κρέπας κ να τα έχεις στη κατάψυξη για υπογλυκαιμίες ε??:P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Δραμα βραδυ για μενα χτες.

Αφου ειχαν λυσσαξει ολη μερα να τρεχουν, να παιζουν, να τσακωνονται, να φωναζουν, να τα πετανε ολα κατω, λιγο πριν φυγει ο αντρας μου για δουλεια (ευτυχως) πεφτει η δεσποινα στο ισωμα και σκιζει απο μεσα το πανω χειλος.

Το τι αιμα δεν περιγραφεται...

Και οσο εβλεπε το αιμα η μικρη, δωστου να κλαιει.

Και εκει που υπολογιζα τον αντρα μου για ψυχραιμο, αυτος σχεδον ετρεμε απο τη στενοχωρια του.

Παραταω λοιπον το μικρο κατω στο μπανιο για να φροντισω την πληγη της μεγαλης.

Μεχρι να την καθαρισω και να βαλω οξυζενε, ο μικρος τραβαει το πιγκαλ και τα κανει ολα χαλια...

Απο τις 8 που πεσαμε για υπνο, μεχρι τη μια η δεσποινα εκλαιγε στον υπνο της, προφανως απο το φοβο της και ο μικρος δεν βολευοταν πουθενα.

Χριστινα μια χαρα βολευτηκα με το διπλο κλικ πανω στη γραμμη στο εξελ. Τελικα ισως να μην ειμαι τοσο ζωον:tongue:

Γιωτα μ' αρεσει που με ρωτησες κιολας τι ωρα παει ο αντρας μου για δουλεια και ειπα 11 και με αφησες στο ξενοδοχειο 10.30...

Τι ζωον ειμαι τελικα, ρεζιλι εγινα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή έχει πολύ πηχτές μυξούλες με αποτέλεσμα από το δυνατό ρούφηγμα για να βγουν να ματώνει η μυτούλα της! Θα πάρω τη γιατρό μετά να δούμε τι θα μας πει γιατί ακόμα δεν μπορεί να ανασάνει το παιδί....

Εμενα ο παιδιατρος μου ειχε απαγορευσει δια ροπαλου να χρησιμοποιω οτιδηποτε στη μυτη του παιδιου για να ρουφαει εξω τις μυξες.

Μονο ορο μου ειπε θα βαζεις και θα βγαινουν μονα τους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ωχ ρε Κασσιανή σήμερα πως είναι η μικρή? Σε αυτό το σημείο το αίμα δεν σταματάει εύκολα! Κι εμένα είχε χτυπήσει πριν μερικές εβγομάδες το κάτω χείλος. Πρώτη φορά τρόμαξα τόσο, αλλά ευτυχώς όλα καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κι η Παναγιωτα το εσκισε το χειλακι της και μαλιστα στο γιατρο την περασμενη Τεταρτη.Μονο γαζα μου εδωσε και της εβαλα κι αυτη λιγο την κρατησε.Τοσο αιμα ρε Κασσιανη???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...