Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθα στη συνάντηση, αλλά ήταν αδύνατον δεδομένης της κατάστασης. Σας έλειψα??? Χαχαχαχαχα!!!:rolleyes::rolleyes:

Στο σπίτι είμαστε σκορποχώρι...ο βαγγς σ' ένα φίλο του από την παρασκευή΄, ο δημήτρης προσγειώνεται από λεπτό σε λεπτό, άντε να μαζεύονται σιγά σιγά!!!:tongue::tongue::tongue:

Το Καρόλι εξακολουθεί να βήχει σαν αράπης στον ύπνο της, οπότε δεν κοιμηθήκαμε καλά χθες, βέβαια σηκωθήκαμε στη 1 σήμερα!!!!

Καλή Κυριακή σε όλες!!!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγώ στην γιορτή του άντρα μου που είχα μπουφέ είχα:

- αρνί στα κλίματα

- μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιχτό με μελιτζάνες και φέτα

- ρυζότο (για συνοδεία)

- κρέπες με κιμά και σάλτσα ντομάτας

- κρέπες με ζαμπόν τυρί και μανιτάρια

- μελιτζάνες με τυριά και κόκκινη σάλτσα

- τάρτες με κολοκυθάκι

- σπανακόπιτα

- κασερόπιτα

- γεμιστά

- γίγαντες στο φούρνο

- σουφλέ με ζυμαρικά

- πατάτες φούρνου ογκραντέν με λιαστή ντομάτα

- πατάτες φούρνου με σως μουστάρδας

- σουπιές με ψιλικά

- ποικιλία τυριών (φέτα, μανούρι, μετσοβόνε, φορμαέλα, τυρογραβιέρα και μέσα στην πιατέλα είχα και προσούτο)

- σαλάτες 3 ειδών (σεφ, μαρούλι και μάπα)

- τυροκαφτερή, τζατζίκι, τυροσαλάτα

.....και ίσως και κάτι παραπάνω αλλά δεν το θυμάμαι:D

Φυσικά τα είχα όλα φτιάξει από τις προηγούμενες μέρες και στην γιορτή έκανα μόνο τα ψησίματα και τις σαλάτες, μάλιστα το αρνί το έδωσα έξω σε φούρνο για ψήσιμο. Επίσης να σου πω ότι εκτός από την κουζίνα την ηλεκτρική έχω και 2 μεγάλα φουρνάκια (για τέτοια τραπεζώματα), συν την μαμά μου από κάτω και μια ξαδέλφη μου που μένει δίπλα:D οπότε ψήναμε αβέρτα όλη την ημέρα:D

Έπίσης έχω πολλά σκεύη για μπουφέ που από κάτω έχουν κεράκι οπότε διατηρούν την θερμοκρασία:D όταν όμως λέω πολλά ενοώ πάρα πολλά (γι' αυτό δεν χωράω στα ντουλάπια στην κουζίνα αν και είναι τεράστια:tongue:)

Είχα φτιάξει και πολλά νηστίσιμα γιατί η γιορτή του άντρα μου πέφτει μέσα στην σαρακοστή και πολλοί νηστεύουν.

Βέβαια είχα τραπέζια και τρώγανε και όχι όρθιοι γιατί και εμένα δεν μου αρέσει το φαγητό στο πόδι...απλά το σερβίρισμα έγινε στον μπουφέ.

:tongue:

Κάποιος να την μαζέψει ρε παιδιά!

Και καλά τώρα της έδωσες ιδέες για ένα απλό μπουφεδάκι; Οχι για το ετήσιο τσιμπούσι κρεοπωλών Πάτρας και περιχώρων, όπου μαζεύονται περί τα 100.000 άτομα και τρώνε νυχθημερόν;

Μμμμ μακαρόνια με κιμά σου λέει μετά για Κυριακή... Τι να σου πει όταν έχεις λίστα Μαντινόπης;;;

Τα ψιλικά τι είναι παιδί μου με την σουπιά;

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθα στη συνάντηση, αλλά ήταν αδύνατον δεδομένης της κατάστασης. Σας έλειψα??? Χαχαχαχαχα!!!:rolleyes::rolleyes:

Το θέμα δεν είναι αν μας έλειψες, το θέμα είναι ότι έλειψες σε λάθος συνάντηση. Ξεσκιστήκαμε στα γλυκά! Η Έφη κι η Ειρήνη φταίνε! Και μας έβαλαν και στο τριπάκι να ψάχνουμε της συγκεκριμένης μάρκας ζαχαροπλαστείο τώρα...

Το Κάρολ δεν μπορούσες να το αφήσεις 2-3 ώρες στην κυρία που θα την κράταγε, να ερχόσουν; Έχασες και τον Τζέιμς και τα μαμησοπάπουτσα!

Α ναι: Εφη, αν δεν ξαναφέρεις τουλάχιστον τα ντονατάκια, μην ξαναπατήσεις :lol:

Επίσης: Συμπεθέρα τα σοκολατένια τα άλλα δικά σου ήταν; Πέτυχα ένα ονειρεμένο με καρύδα και λίγωσα! Οτι έπρεπε μετά από το χτεσινό μου τσιμπούσι, καλύτερο κι από τσιγάρο! :rolleyes:

Ειρηνάκι τώρα ποιος σε πιάνει. Κόρες τις παντρειάς κι οι δύο :lol:

Για το θέμα του καφέ που είπες, έχει αντίστοιχο τόπικ και στο άλλο πάρεντς, άντε δες.

WN6Op3.png

Μόλις γύρισα από την πεθερά, κοτοπουλάκια στον φούρνο με πατάτες και λαχανόπιτα:D

Μικρή μου εμείς εδώ ψιλικά λέμε την ποικιλία από χόρτα δηλαδή σπανάκι, καυκαλίδες, ζοχά, μυρώνια, πράσσα, κρεμμυδάκια και άλλα αρωματικά χόρτα:D

Το τραπέζι που έκανα και εγώ το βρίσκω υπερβολικό:wink: αλλά όταν πρόκειτε για τραπέζωμα ξεκινάω την μαγειρική και ξεχνάω να την σταματήσω:cool: πάντοτε φοβάμαι ότι δεν έχω αρκετά...στην πορεία μου έρχονται και άλλες ιδέες...οπότε στο τέλος καταλήγω με φαγητά για έναν λόχο:rolleyes: βέβαια δεν πετάω πολλά, δουλεύει ψυγείο με τάπερ και ζέσταμα με μικροκύματα για κάμποσες ημέρες μετά:tongue:

Το θέμα δεν είναι αν μας έλειψες, το θέμα είναι ότι έλειψες σε λάθος συνάντηση. Ξεσκιστήκαμε στα γλυκά! Η Έφη κι η Ειρήνη φταίνε! Και μας έβαλαν και στο τριπάκι να ψάχνουμε της συγκεκριμένης μάρκας ζαχαροπλαστείο τώρα...

Το Κάρολ δεν μπορούσες να το αφήσεις 2-3 ώρες στην κυρία που θα την κράταγε, να ερχόσουν; Έχασες και τον Τζέιμς και τα μαμησοπάπουτσα!

Α ναι: Εφη, αν δεν ξαναφέρεις τουλάχιστον τα ντονατάκια, μην ξαναπατήσεις :lol:

Επίσης: Συμπεθέρα τα σοκολατένια τα άλλα δικά σου ήταν; Πέτυχα ένα ονειρεμένο με καρύδα και λίγωσα! Οτι έπρεπε μετά από το χτεσινό μου τσιμπούσι, καλύτερο κι από τσιγάρο! :rolleyes:

Eπειδή δεν στροφάρω και πολύ, τί είναι καλέ ο Τζέιμς και τα μαμησοπάπουτσα?????:rolleyes::rolleyes:

Πείτε μας κι' εμάς τα ζαχαροπλαστεία να ξέρουμε!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω επεστρεψα. Εχω καμια 10ρια μερες που μου εβαλαν τηλεφωνο αλλα εχει ζοριασει πολυ μετα κοριτσια και ο υπολογιστης ειναι μακρια απο το καθιστικο μοποτε δυσκολο να βρω χρονο να καθησω.

η μετακομιση ειναι μια πολυ πικρη ιστορια ειδικα με 2 παιδια εκτος αν εχεις βοηθεια, οταν ομως περνανε ολα απο 2 χερια ειναι πικρα. τεσπα ολα καλα και μενει μα στρωσω χαλια και να αγορασω νεες κουρτινες στα παιδια και στην κρεβατοκαμαρα.

Εσεις τι νεα? χθες ηταν η συναντηση και το σκεφτομουν πολυ. μου φαινεται θα τους παρατησω ολους εδω και θα ερθω αθηνα για κανενα 2ημερο να στανιαρω να δω και τον αδερφο νυφη και ανηψια και αν πιω και κανενα καφε η δολια μανα.

αντε φιλακια και θα τα λεμε τωρα..ελπιζω δεν θα ξαμαχαθω.... ματς μουτς

CYMFp2.png

Nai δικα μου ηταν αυτα που πειρες...χεχε

Eπειδή δεν στροφάρω και πολύ, τί είναι καλέ ο Τζέιμς και τα μαμησοπάπουτσα?????:rolleyes::rolleyes:

Πείτε μας κι' εμάς τα ζαχαροπλαστεία να ξέρουμε!!!!

Πολα αμα σου εξηγησει εδω τι ειναι τα μαμησοπαπουσα και ο τζειμς θα μας κοψουν το καφε για "παρεκτροπη μαμαδων"

Λεει για τα maxperrychocolates και για ενα αλλο γειτονικο μου ζαχαροπλαστειο/...

Παντως πριν απο λιγο εφτιαξα κρεπες με νουτελα μπανανα μπισκοτο................

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Nai δικα μου ηταν αυτα που πειρες...χεχε

Πολα αμα σου εξηγησει εδω τι ειναι τα μαμησοπαπουσα και ο τζειμς θα μας κοψουν το καφε για "παρεκτροπη μαμαδων"

Λεει για τα maxperrychocolates και για ενα αλλο γειτονικο μου ζαχαροπλαστειο/...

Στείλε πμ, εδώ ή φέις, θα σκάσω η έγκυος!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μόλις γύρισα από την πεθερά, κοτοπουλάκια στον φούρνο με πατάτες και λαχανόπιτα:D

Μικρή μου εμείς εδώ ψιλικά λέμε την ποικιλία από χόρτα δηλαδή σπανάκι, καυκαλίδες, ζοχά, μυρώνια, πράσσα, κρεμμυδάκια και άλλα αρωματικά χόρτα:D

Το τραπέζι που έκανα και εγώ το βρίσκω υπερβολικό:wink: αλλά όταν πρόκειτε για τραπέζωμα ξεκινάω την μαγειρική και ξεχνάω να την σταματήσω:cool: πάντοτε φοβάμαι ότι δεν έχω αρκετά...στην πορεία μου έρχονται και άλλες ιδέες...οπότε στο τέλος καταλήγω με φαγητά για έναν λόχο:rolleyes: βέβαια δεν πετάω πολλά, δουλεύει ψυγείο με τάπερ και ζέσταμα με μικροκύματα για κάμποσες ημέρες μετά:tongue:

Κατ'αρχάς λατρεύω καυκαλίθρες (-δες τις λέτε εσείς; ). Οτι καλύτερο συνοδευτικό με το σπανάκι στην σπανακόπιτα.

Σε παρακαλώ, μπορείς να μου μαγειρέψεις για τα Χριστούγεννα και να τα φέρεις-στείλεις; (έτσι θα βγάλουμε και την πρωτοχρονιά!)

Αχ φίλη μου... αυτά μόνο με σφηνάκια, έγιναν τρελές αποκαλύψεις ψες!
Εσεις τι νεα? χθες ηταν η συναντηση και το σκεφτομουν πολυ. μου φαινεται θα τους παρατησω ολους εδω και θα ερθω αθηνα για κανενα 2ημερο να στανιαρω να δω και τον αδερφο νυφη και ανηψια και αν πιω και κανενα καφε η δολια μανα.
Λοιπόν, υπόσχομαι πως αν μου δώσει κάποια ένα κρεββάτι για ένα βράδυ (θα πλύνω τα πόδια μου), θα έρθω στη Θεσσαλονίκη πατ κιουτ για την βόρεια συνάντηση!
Αχόρταγη :lol:

WN6Op3.png

Κατ'αρχάς λατρεύω καυκαλίθρες (-δες τις λέτε εσείς; ). Οτι καλύτερο συνοδευτικό με το σπανάκι στην σπανακόπιτα.

Σε παρακαλώ, μπορείς να μου μαγειρέψεις για τα Χριστούγεννα και να τα φέρεις-στείλεις; (έτσι θα βγάλουμε και την πρωτοχρονιά!)

Θέλω σπανακόπιτα ΤΩΡΑ!!!!! Ποια θα μου φτιάξει/φέρει???;););)

Αχ φίλη μου... αυτά μόνο με σφηνάκια, έγιναν τρελές αποκαλύψεις ψες!

Καλά, καλά, παίδευε με εσύ, θα με λυπηθεί κάποια και θα πει...αλλιώς...τί κάνεις αύριο το βράδυ????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

πωλα, νομιζω οτι αυτο με τα μαμησοπαπουτσα (γιατι ο τζεημς ειναι αλλη ιστορια) πρεπει να το ακουσεις απο τη Χριστινα να στο περιγραφει. Θα χασει πολυ στο γραπτο λόγο. Εγω παντως πεθανα απο τα γελια

4Rnfp3.png

πωλα, νομιζω οτι αυτο με τα μαμησοπαπουτσα (γιατι ο τζεημς ειναι αλλη ιστορια) πρεπει να το ακουσεις απο τη Χριστινα να στο περιγραφει. Θα χασει πολυ στο γραπτο λόγο. Εγω παντως πεθανα απο τα γελια

Σωστα για τα μαμησοπαπουσα απευθυνσου στην κοκκινομαλα Α

Για τον Τζεημς στην Εφη

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

πιτσιπομαμα!!!!!!!!!!!!

τι τραπεζι ειναι αυτο?!?!?!?

του χρονου βαλε με κι εμενα στους καλεσμενους;);)

αλλα τωρα....δεν μου φτανουν οι μερες για να κανω ολα αυτα τα φαγητα!!:tongue::tongue::tongue:

Χριστινιω!!!! ελα Σερρες θα σου δωσω και πετσετα για τα ποδια;););)

αλλα φετος το εχω αποφασισει!!! διαλεγω να κανω παααρα πολυ απλα πραγματα!!

εχω και τον μικρο που τριγυρναει στα ποδια μου και να δω και αυτα τα απλα αν τα καταφερω!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

τι μας εκανε σημερα ο μικρος....γινατι που βγαζει ματι!!

πηγαμε να τον παρουμε απο την μαμα μου

οταν φτασαμε ηταν κατω με το που βλεπει το αυτοκινητο τρελαινεται!!!

"βββ...βββ..." να καθισει στην θεση του οδηγου να παιξει με το τιμονι

τον βαζει ο αντρας μου τρελενεται απο χαρα ο μικρος

τον αφησε λιγο

μετα.....

να μην κατεβαινει με τιποτα!!!!!

κλαμα κλαμα για να καθισει στο καρεκλακι του αγωνα δωσαμε!!

εκλαιγε με λιγμους και αναφυλιτα...

τον λυπηθηκα μα τι να κανω?!?!?!:-(:-(:-(

φτασαμε τελικα στην πεθερα

απο την τσατιλα του ολη μερα εφαγε ελαχιστα και συνεχεια πηγαινε στην πορτα και ελεγε "βου...βου.."

και οταν θυμοταν εκλαιγε

το απογευμα αφου δεν υπηρχαν αυτοκινητα στην αυλη;);)τον εβγαλα να παιξει αλλα ειδε το μηχανακι του αντρα μου και τον ανεβασα λιγακι

απο την χαρα του μου δωσε κι ενα φιλι στο μαγουλο:tongue::tongue:

ο αντρασ μου απαρηγορητος "εκλαψε πολυ ο μικρος...στεναχωρεθηκα"

ελπιζω μονο απο δω κ περα να μην εχουμε τετοια κλαματα οταν ειναι να παμε καπου με το αυτοκινητο:confused::confused:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωσ τα περασατε χτεσ?

σημερα σαραντησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βαλαμε κοκάλα ,παπουτσια,τρεντυ φορμακι-φουστανι και πηγαμε!!!!

τωρα περιμενουμε να σχολασει στισ 2.30 ο πατερασ μασ και μετα λεμε να παμε βολτουλα εξω!!!!!

απο χτεσ μπενετε κανονικα στο parentscafe????απο το mozzila δεν με βαζει..εχει λεει επικυνδινο (η κατι τετοιο)περιεχομενο!!!:confused:

και τωρα μπηκα απο τον explorer

αννα ολα τα λεφτα ο στεφανοσ με τα γενεθλια!!!!!πλακα μωρε σου εκανε!!!!...αλλα να θυμαται ωσ κ τα γενεθλια του πρωην???!!!!!!!!!!!!αυτο θα πει καλη μνημη!!!!!!!!!!!

αντε κοριτσια!!!! καλες βολτες τωρα!!

γερα να ειναι τα κοριτσακια σου και να τα χαιρεστε Ειρηνουλα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...