Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

AAA, εχουμε μηνογενεθλεια σημερα, χαχα 15 μηνων. Μολις ειδα το τικερακι μου και το συνειδητοπιησα. Σημερα λοιπον γκρινιαξε λιγο και οπως εκανε το στοματακι της, και ημουν κι εγω σε σωστο σημειο, διαπιστωσα οτι εσκασε μυτη, δηλαδη τι εσκασε, ολο σχεδον εχει βγει, το 7ο δοντακι της. Κι ενω εχει βγαλει τα 4 πανω και τα 2 κάτω, τωρα βγηκε τραπεζιτης κατω αριστερα. Κουφαθηκα. Εντωμεταξυ ειχα δει τις προαλλες κατι σαν σκισιματακι εκει, αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι λεω αποκλειεται να βγαλει εκεί δοντι. Αμ δε!!!!

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πιτσιπομαμα κ λιζακι πολυχρονεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε τισ ομορφεσ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...κολλησε ο αντρασ μου γαστρεντεριτιδα......!!!!!!!!!!!ω ναι!!!!!προσεχουμε ,εχουμε τα ματια μασ χιλια δεκατεσσερα και προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη!!γιατι κ να μην ειμαι ξερω οτι δεν αλλαζει κατι!!!!ο Θεοσ βοηθοσ !!!!

οσο για το σπιτι...εγω εχω ενα κακο!!δεν μπορω καθολου να το βλεπω ακαταστατο!!!!!!ετσι μολισ ησυχασει το αγγελικιδιον καθομαι κ μαζευω...αυτο γινεται καμποσεσ φορεσ μεσα στην μερα...

τα αγαπημενα μασ βεβαια ειναι το ντουλαπι με τα πλαστικα!!!!!

αυριο πρωτα ο θεοσ θα παω να σαραντησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειμαι 40 ημερων...θα γινω το σαββατο ,αλλα επειδη εωσ τοτε δεν θα εχει εκκλησια θα παω αυριο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σημερα θα παρω τα ντεπον μου, θα βαλω τα αποσυμφορητικα μου και ελπιζω να ειμαι καλα το απογευμα! Οχι τιποτε αλλο, θα μεινει κενη και η καρεκλα διπλα στη Χριστινα που θα πινει φραουλαδα ή τιποτα σαν αυτο το "ποτο" της εικονας πιο πανω, και ποιος θα τη μαζεψει αν μεθυσει?:mrgreen::twisted:
Α θα κάτσει η συμπεθέρα Ειρήνη δίπλα μου που έχω καιρό να δω, μετά το τσουρέκι και δίπλα στο τσουρέκι η Μαρία. Οπότε βρες άλλη να ενοχλείς! :cool:
αυτό το Gymboree με έχει σώσει..
Μπιζελ πόσο πληρώνετε και πόσο συχνά πάτε; Έχει και εδώ (Ν.Ερυθραία) και θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες. Πες λίγο τι πως που
οσο για το σπιτι...εγω εχω ενα κακο!!δεν μπορω καθολου να το βλεπω ακαταστατο!!!!!!ετσι μολισ ησυχασει το αγγελικιδιον καθομαι κ μαζευω...αυτο γινεται καμποσεσ φορεσ μεσα στην μερα...

τα αγαπημενα μασ βεβαια ειναι το ντουλαπι με τα πλαστικα!!!!!

Ήμουν σίγουρη! Γι'αυτό δεν ησυχάζεις ποτέ! Είδα σε φωτογραφίες το σπίτι σου και ντράπηκα για λογαριασμό μου :rolleyes:

Αναστασίδιο και Λίζα χρόνια πολλά!

WN6Op3.png

Μάντινόπη και Λίζα πολύχρονες, πάντα με υγεία και ευτυχία!!!

Ξύπνησα σήμερα μ' ένα πόνο απίστευτο, ο οποίος συνεχίζεται ακόμη...ελπίζω να είναι καλά το μωρό...η νύχτα μας ήταν δύσκολη, το Καρόλι έβηχε πολύ και πήγε ο άντρας μου στις 5.30 να πάρει αερολίν γιατί 6 έφευγε για αεροδρόμιο (είχε λήξει το παλιό).

Κατά τ' άλλα θα είμαστε 2 γυναίκες μόνες σήμερα και αύριο...δε με χαλάει και πολύ, αν δεν πονούσα κιόλας θα ήμασταν σούπερ!!!

Χριστίνα και εγώ το σκεφτόμουν για gymboree, είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά σκέφτομαι επίσης ότι όταν πιάσει το κρύο, μικρύνουν οι μέρες και βαρύνω, θα βαριέμαι απίστευτα να βγω...:oops::oops::oops:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τώρα σιγά σιγά θα μαζευεστε για τον καφέ:-(....εγώ είμαι ένα πτώμα αφού η μικρή δεν κοιμήθηκε πάλι το μεσημέρι(μήπως τον κόβουν το μεσημεριανό ύπνο σε κάποια ηλικία????Πάει είμαι τελειωμένη :shock:) από το πρωί έκανα δουλειές πάλι,ο άντρας μου πήρε τη μικρή στο σούπερ κ το έβγαλε τη ψυχή κ έφερε τα μισά από όσα του έγραφα, δεν δέχτηκε να τη κρατήσει να έρθω στον καφέ επειδή σήμερα έχει ένας πρώην μου γενέθλια που είναι φίλος του αδελφού μου κ μου λέει για καφέ ή στα γενέθλια θα πας???? Το πέρασα στο χαβαλέ γιατί είμαι κουρασμένη σωματικά κ ψυχικά αλλιώς θα γινόταν σκοτωμός! :mad::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας:D

Λίζα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα:D

Είναι πολύ αστείο που έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια:D...είσαι και εσύ το '71? ή όχι?...λες να έχουμε γεννηθεί ακριβώς την ίδια ημέρα?

Λοιπόν σήμερα ξεπατώθηκα στις δουλειές...στρώσαμε όλο το σπίτι εκτός του γραφείου...αυτό έχει πολύ δουλειά ακόμα γιατί πρέπει να ξεσκονίσω μια τεράστια βιβλιοθήκη:shock: η οποία εκτός από το μεγάλο μέγεθος και τα άπειρα βιβλία είναι μεταλλική με περίεργα σχέδια:rolleyes: και θέλει πολύ δουλειά :-(

Ήταν να βγούμε με τον άντρα μου για τα γενέθλια αλλά είμαι τόσο πτώμα που το ακυρώσαμε:confused:

καλημερα!!!!!!!!

παει κι αυτος ο γαμος

απογοητευτηκα ομως....

αλλιως περιμενα να ειναι κι αλλιως τα βρηκα

η φιλη μου μας εβαλε να καθισουμε οπου να ναι

εγω περιμανα να ειμαστε με καποιους απο τους συμμαθητες μας αλλα....

ειμασταν με ασχετους

τες πα

γι αυτο φυγαμε κ νωρις...

τι να πεις ....

απογοητευτηκα και στεναχωρεθηκα..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

αλλο θεμα..

την Τριτη γιορταζει ο αλλος μου ερωτας..α αντρας μου!!

θελω να κανω μπουφε με ευκολα φαγητακια

δεν θελω φετος να ειμαι ολη μερα στην κουζινα μεχρι τελευταια στιγμη..

τι προτεινετε λοιπον?!?!?!?

απο γλυκο θα εχω προφιτερολ...αγαπημενο!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωσ τα περασατε χτεσ?

σημερα σαραντησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βαλαμε κοκάλα ,παπουτσια,τρεντυ φορμακι-φουστανι και πηγαμε!!!!

τωρα περιμενουμε να σχολασει στισ 2.30 ο πατερασ μασ και μετα λεμε να παμε βολτουλα εξω!!!!!

απο χτεσ μπενετε κανονικα στο parentscafe????απο το mozzila δεν με βαζει..εχει λεει επικυνδινο (η κατι τετοιο)περιεχομενο!!!:confused:

και τωρα μπηκα απο τον explorer

αννα ολα τα λεφτα ο στεφανοσ με τα γενεθλια!!!!!πλακα μωρε σου εκανε!!!!...αλλα να θυμαται ωσ κ τα γενεθλια του πρωην???!!!!!!!!!!!!αυτο θα πει καλη μνημη!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια

ειρηνουλα καλες βολτες τωρα, ποιος σας πιάνει...

Σημερα μου εμφανισε και εμενα αυτο το μυνημα στον υπολογιστή, αλλα εγω από google chrome μπαινω, το ελεγε και μια αλλη κοπελα σε ενα αλλο θεμα.

Ωραια περασαμε χτες, χαρηκα που ειδα παλι τα κοριτσια

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Οι δουλειές συνεχίζονται και σήμερα, ευτυχώς ο πιτσιποπάκος με τον μπαμπά του πήγαν στην πεθερά και έμεινα μόνη να δουλέψω πιο άνετα.

Το τραπέζι με τον λαγό ήταν θεϊκό....τέτοιο τσιμπούσι δεν είχα ξαναδεί...όμως ο πιτσιποπάκος μου έβγαλε την ψυχή...δεν με άφηνε να φάω...κράταγε το πηρούνι μου, πήρα άλλο...ήθελε και το άλλο:mad: έμεινα χωρίς πηρούνι πως να φάω? τον κράταγα στην αγκαλιά μου έβαζε τα χέρια μέσα στο πιάτο...τον έδινα του μπαμπά του...έκλαιγε σπαρακτικά:-(...τελικά ίσα που τσίμπησα:mad:

Αυτό όμως που δοκίμασα και έπαθα πλάκα ήταν τυροπιτάκια με φέτα και μέλι:cool: ακούγεται χάλια...αλλά όταν τα δοκίμασα ήθελα να φάω όλη την πιατέλα:)...αλλά είπαμε ο μικρός δεν με άφηνε:mad:

Βατραχάκι είναι καλά και για μπουφέ:D

Εγώ στην γιορτή του άντρα μου που είχα μπουφέ είχα:

- αρνί στα κλίματα

- μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιχτό με μελιτζάνες και φέτα

- ρυζότο (για συνοδεία)

- κρέπες με κιμά και σάλτσα ντομάτας

- κρέπες με ζαμπόν τυρί και μανιτάρια

- μελιτζάνες με τυριά και κόκκινη σάλτσα

- τάρτες με κολοκυθάκι

- σπανακόπιτα

- κασερόπιτα

- γεμιστά

- γίγαντες στο φούρνο

- σουφλέ με ζυμαρικά

- πατάτες φούρνου ογκραντέν με λιαστή ντομάτα

- πατάτες φούρνου με σως μουστάρδας

- σουπιές με ψιλικά

- ποικιλία τυριών (φέτα, μανούρι, μετσοβόνε, φορμαέλα, τυρογραβιέρα και μέσα στην πιατέλα είχα και προσούτο)

- σαλάτες 3 ειδών (σεφ, μαρούλι και μάπα)

- τυροκαφτερή, τζατζίκι, τυροσαλάτα

.....και ίσως και κάτι παραπάνω αλλά δεν το θυμάμαι:D

Φυσικά τα είχα όλα φτιάξει από τις προηγούμενες μέρες και στην γιορτή έκανα μόνο τα ψησίματα και τις σαλάτες, μάλιστα το αρνί το έδωσα έξω σε φούρνο για ψήσιμο. Επίσης να σου πω ότι εκτός από την κουζίνα την ηλεκτρική έχω και 2 μεγάλα φουρνάκια (για τέτοια τραπεζώματα), συν την μαμά μου από κάτω και μια ξαδέλφη μου που μένει δίπλα:D οπότε ψήναμε αβέρτα όλη την ημέρα:D

Έπίσης έχω πολλά σκεύη για μπουφέ που από κάτω έχουν κεράκι οπότε διατηρούν την θερμοκρασία:D όταν όμως λέω πολλά ενοώ πάρα πολλά (γι' αυτό δεν χωράω στα ντουλάπια στην κουζίνα αν και είναι τεράστια:tongue:)

Είχα φτιάξει και πολλά νηστίσιμα γιατί η γιορτή του άντρα μου πέφτει μέσα στην σαρακοστή και πολλοί νηστεύουν.

Βέβαια είχα τραπέζια και τρώγανε και όχι όρθιοι γιατί και εμένα δεν μου αρέσει το φαγητό στο πόδι...απλά το σερβίρισμα έγινε στον μπουφέ.

Όπως καταλαβαίνεται μου έφυγε η ψυχή στο μαγείρεμα...γι' αυτό αποφασίσαμε στην γιορτή του πιτσιποπάκου να κάνουμε το τραπέζι έξω:D:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...