Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

3 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα σε ολες,την Δευρερα θα παω για ετ, αυριο θα κανω prp κ μετα κατ ευθειαν ετ,δεν θα επρεπε να μεσολαβησει καποιος υπερηχος? Για να δουμε αν λειτουργησε?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

εγω θα το επαιρνα πριν την ανακαινιση, γιατι ηταν σαν γιαπι το σπιτι, εκτος της ακαταστασιας (βεβαια δεν ασχολουμασταν μιας και ξεραμε τι θα ακολουθούσε). Τωρα μετα την ανακαινιση ειμαστε πολυ αξιοπρεπείς, δεν μπορω να πω... Απλα τα μαζευω μια και καλη το βραδυ, αλλωστε το παιδι 5,30 το απογευμα μπαινει σπιτι, μεχρι τις 7,30 που κοιμαται ποσο μπαχαλο να τα κανει?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ αύριο το πρωί θα κάνω όλες τις δουλειές γιατί το μεσημέρι έρχονται τα χαλιά από το καθαρηστήριο (επιτέλους τους τηλεφώνησα):tongue:

Μέχρι αύριο το βράδυ θα γίνεται χαμός:shock:

Έχω 37,5 κοίμιζα 1,5 ώρα τη μικρή γιατί χτυπήσανε 3 τηλέφωνα κ ξύπναγε,καθάρισα σήμερα το σπίτι κ πάλι πρέπει να μαζέψω, θέλω 2 μέρες εργένικης ζωής ...έναν καφέ,ένα ποτό κ αραλίκι μπορω???? ΟΧΙ.... :-(:sad::-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ προσπαθώ να πάρω η κακομοίρα κάνα κιλό και δεν μπορώ. Κάτσε δίπλα μου αύριο με το τσουρέκι. Αχ όχι θα μιλάς πολύ! Βάλε το τσουρέκι να κάτσει δίπλα μου κι εσύ με την Κας απέναντι :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Θα κάτσεις εσύ, το τσουρέκι κι εγώ αμέσως μετά! Θα το έχουμε στη μέση! :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έχω 37,5 κοίμιζα 1,5 ώρα τη μικρή γιατί χτυπήσανε 3 τηλέφωνα κ ξύπναγε,καθάρισα σήμερα το σπίτι κ πάλι πρέπει να μαζέψω, θέλω 2 μέρες εργένικης ζωής ...έναν καφέ,ένα ποτό κ αραλίκι μπορω???? ΟΧΙ.... :-(:sad::-(

Δύσκολα πράγματα ζητάς κι εσύ! Πιο πιθανό είναι να σου πέσει το λαχείο!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δύσκολα πράγματα ζητάς κι εσύ! Πιο πιθανό είναι να σου πέσει το λαχείο!:tongue:

Αν μου πέσει κοπελιά σώθηκα...δεν θα δουλεύω,θα έχω μόνιμα γυναίκα να καθαρίζει το σπίτι κ τα σουκού όποτε θέλω θα αφήνω τη μικρή στη μάνα μου για να γυρνάω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

γεια σας κοριτσια!!!!

τελειωσε κ το γκρεις ανατομη...να δουμε ποτε θα αρχισουν τα νεα επεισοδια??

σημερα αναψαμε πρωτη φορα το τζακι...

ο μικρος μολις το ειδε ελεγε "αμαν...φου φου"

φυσουσε να το σβησει!!!

και οποτε το πλησιαζε του ερχοταν η ζεστη απο τη φωτια και εκανε μεταβολη τρεχοντας:tongue::tongue:

να ενα κολπο για να μην πλησιαζει το τζακι κ γινεται μαυρος...να το καιω ολη μερα!!:confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στα κοριτσια Λιζακι και πιτσιπομαμα!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησετε κ οτι επιθυμειτε!!!

να σας χαιρονται τα παιδακια σας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλα να περασετε αυριο κοριτσια!!!!!!!!!!

πιειτε κανα μπυρονι και για μας τις επαρχιωτησες!!!!:oops::shock::shock:

εμεις αυριο εχουμε και παλι γαμο

καλα να περασουμε κι εμεις λοιπον!!!:-P:tongue::tongue:

καλο βραδυ και καλο σκ!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Λίζα κ Αναστασία πολύχρονες,να είστε γερές κ ευτυχισμένες!!

Τι κρύο ρε κορίτσια χθες βράδυ???? Ευτυχώς πέρα από τα δέκατα που έκανα χθες δεν ανέβασα πυρετό απλά με πονάει λίγο ο λαιμός μου....αυτό μου έλειπε να αρρωστήσω...:rolleyes:

Η μικρή ακόμα κοιμάται κ εγώ πίνω ήσυχη κ το καφεδάκι μου....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

689311ph07293frf.gif

Καλημερα!

Δεσποινα μην ανησυχεις, πινω εγω μπυρες για ολες σας!:tongue:

Αννα, εγω δεν πινω ποτε ησυχη καφεδακι, γιατι ολο και καποιο απο τα δυο θα ξυπνησει...συνηθως ξυπνανε και τα δυο...:rolleyes:

Κι εγω χθες το βραδυ ειχα τοση δακρυρροια που δεν αντεχα φως καθολου. Σημερα θα παρω τα ντεπον μου, θα βαλω τα αποσυμφορητικα μου και ελπιζω να ειμαι καλα το απογευμα! Οχι τιποτε αλλο, θα μεινει κενη και η καρεκλα διπλα στη Χριστινα που θα πινει φραουλαδα ή τιποτα σαν αυτο το "ποτο" της εικονας πιο πανω, και ποιος θα τη μαζεψει αν μεθυσει?:mrgreen::twisted:

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Αναστασία κα Λιζάκι,πολύχρονες!!!Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

Εμείς πάντως για το βομβαρδισμένο σπίτι εφαρμόζουμε ένα σύστημα που πιάνει κάθε φορά...καταρχήν η Ιωάννα όταν παίζει με κάτι οπωσδήποτε θα το βάλει στην θέση του μόλις τελειώσει....είναι νοικοκυροκόριτσο!!Το βράδυ δε,όταν ετοιμαζόμαστε να πάμε για ύπνο της λέω να μαζέψουμε πρώτα τα παιχνίδια για να κάνουνε κι αυτά νάνι,παίρνει από 1 παιχνίδι σε κάθε χέρι και κουνιέται πέρα δώθε για να της πω το τραγουδάκι που λέμε στο gymboree όταν συμμαζεύουμε τα παιχνίδια...οπότε έτσι μαζεύει όλα τα παιχνίδια και πάμε για ύπνο με το σπίτι τακτοποιημένο....αυτό το Gymboree με έχει σώσει..όποτε θέλω να την πείσω να κάνει κάτι αρχίζω να λέω τα τραγουδάκια από τις δραστηριότητες που κάνουμε εκεί (με λίγο παραλλαγμένα λόγια καμιά φορά!!) και το πετυχαίνω!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...