Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους και μου ειπε ολα καλα, αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι το πιο εύκολο κέικ...από την Αργυρώ...βάζεις όλα τα υλικά στο μπωλ και μιξεράκι μετά...that's all!!!!

Καλώς την Κας!!!

Μια φανταστικη συνταγη της Αργυρως ειναι αγριογουρουνο στιφαδο με κρασι και πετιμεζι:!::!::!::!:Απιστευτο!Εχω ενα βιβλιο της

Η Κάρολ, όπως και ο Βαγγς, από νεογέννητα μόνα τους στο καθισματάκι. Μόνο όταν φεύγαμε από το μαιευτήριο κάθισα πίσω...

Kι εμεις το ιδιο!

Να μην τσιμπησουμε τιποτα!!!

Να σεβαστειτε εμενα την καημενη που προσπαθω να χασω κιλα:tongue:

Κι εμενα που εχω 3 μηνες στην πεινα:(:(:(

Κι εμενα που προσπαθω να τα διατηρησω!:tongue:

age.png age.png

Kι εμεις το ιδιο!

Κι εμενα που προσπαθω να τα διατηρησω!:tongue:

Εναξει λοιπον,με πεισατε αυριο λεω να φερω ενα τσουρεκι απο το max perry που ανοιξε στη γειτονια μου:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εναξει λοιπον,με πεισατε αυριο λεω να φερω ενα τσουρεκι απο το max perry που ανοιξε στη γειτονια μου:mrgreen:
Εγώ προσπαθώ να πάρω η κακομοίρα κάνα κιλό και δεν μπορώ. Κάτσε δίπλα μου αύριο με το τσουρέκι. Αχ όχι θα μιλάς πολύ! Βάλε το τσουρέκι να κάτσει δίπλα μου κι εσύ με την Κας απέναντι :lol:

WN6Op3.png

Εγώ προσπαθώ να πάρω η κακομοίρα κάνα κιλό και δεν μπορώ. Κάτσε δίπλα μου αύριο με το τσουρέκι. Αχ όχι θα μιλάς πολύ! Βάλε το τσουρέκι να κάτσει δίπλα μου κι εσύ με την Κας απέναντι :lol:

Καλα, απο τη μια το τσουρεκι και απο την αλλη εγω ως συνηθως!:mrgreen: Θα σου δωσω κι ενα σβουρηχτο φιλακι να δουμε ποσο καλο ανοσοποιητικο εχεις!:twisted:

age.png age.png

Σας έχω πει ότι ζηλεύω τρελά τις συναντήσεις σας???? (Κ τα γλυκά που παίζουν! ):tongue::tongue::tongue:

Να πάρω κ τη κόρη μου μαζί κ να ρθω????Αρκετά μεγάλη για μπύρες δεν είναι???! :shock::shock::oops::oops::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σας έχω πει ότι ζηλεύω τρελά τις συναντήσεις σας???? (Κ τα γλυκά που παίζουν! ):tongue::tongue::tongue:

Να πάρω κ τη κόρη μου μαζί κ να ρθω????Αρκετά μεγάλη για μπύρες δεν είναι???! :shock::shock::oops::oops::tongue::tongue:

Να χώσεις τον πατέρα της να την κρατήσει, ορίστε μας!

Τον έβγαλα μια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ, με σκοπό να πάμε μέχρι την πλατεία μετά. Μόλις τον βλέπει μια υπάλληλος στο σούπερ του λέει "κοίτα τι θα σου δώσω τώρα εγώ" και πριν προλάβω να μαζέψω τον μικρό που στο μεταξύ έπεσε, του χουφτώνει ένα εκλαιράκι ο Αλεξ σαβούρωσε το μικρό μέχρι να πάρω χαμπάρι τι του γίνεται. Μέχρι να βγούμε είχε λιώσει η σοκολάτα στη χούφτα του, του έπεσε και κάτω το υπόλοιπο και να κλαίει και να σκούζει λες και τον έδερνα :mad:

Εντάξει, τι να πω στην υπάλληλο μωρέ, από καλοσύνη το έκανε. Αλλά ευτυχώς που του έπεσε κάτω τελικά το υπόλοιπο γιατί ολόκληρο εκλεράκι είναι πολύ για ένα τοσοδούλι.

Πάντως, όσο περπατάγαμε, όλο κουβεντούλες του πέταγαν και καμάρωνε το γύφτικο σκερπάνι η μάνα του :D

Επίσης, έχω να δηλώσω ότι κουράστηκα πολύ κάθε πρωί να συμμαζεύω το σπίτι και από το απόγευμα να γίνεται πάλι βομβαρδισμός. Βαρέθηκα τα ψίχουλα και τα ψωμιά, τα ρούχα και τα παπούτσια, την ανακύκλωση και τα παιχνίδια όλα ένα κουβάρι στο πάτωμα. Γλιστράμε στα σιντί, σκουντουφλάμε στο ποδήλατο, ο καναπές κάνει χρατς χρουτς, στο ψυγείο βρίσκω παπούτσια, στην ανακύκλωση τις πάνες, στο τραπέζι της κουζίνας ΟΛΑ επάνω (ρούχα, παπούτσια, φορτιστές, φαγητά, μολύβια, ΟΛΑ). Απελπισία με έπιασε με το που μπήκα πάλι σήμερα. Πείτε μου τουλάχιστον ότι δεν είμαι η μόνη με μπουρδελέ σπίτι, να μην απογοητεύομαι!

WN6Op3.png

Και ομως Χριστινα δεν εισαι η μονη ελα και απο δω να δεις τι γινεται , μολις σημαζεψα σαλονι κουζινα και ξερω μεχρι να παω για υπνο θα παταω διαφορα και θα ειναι βομβαρδισμενο παλι !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

εγω απο αυτή την ωρα και στο εξής μεχρι αυριο το πρωι, εχω μαζεμενο σπιτι. αυριο το πρωι θα βομβαρδιστει παλι. Αλλα μπαααααα, τωρα που το σκεφτομαι βλακειες λεω. Σε λιγο θα ερθει ο Νικος, θα ξαναβομβαρδιστεί παλι.

Ρε κοριτσια, τι ωραια που περναγα τωρα που ελειπε στο Παρίσι. Ειχα χρόνο για τον εαυτό μου, το σπιτι οπως το αφηνα απο την ωρα που επεφτε η μικρή, ετσι το εβρισκα το πρωι, το τελευταιο πρωι δε που η μικρη ειχε μεινει τη νυχτα στην πεθερα μου, που σηκωθηκα με την ησυχια μου, πηγα τουαλετα, ξαναξαπλωσα, και δεν χρειαζοτανε να μιλησω σε ανθρωπο, ουτε να κανω το καραγκιόζη πρωι πρωι για την Ιλιανα, τι τελεια που ητανε. Αλλο ενα συστημα που θα καθιερωσω οταν θα φευγει ο Νικος ταξιδι. Η Ιλιανα σε γιαγια, να μενω κι εγω λιγο μονη μου. Τελικα νομιζω οτι αυτο μου φταιει. Που δεν εχω λιγη ωρα για τον εαυτο μου.

4Rnfp3.png

Επίσης, έχω να δηλώσω ότι κουράστηκα πολύ κάθε πρωί να συμμαζεύω το σπίτι και από το απόγευμα να γίνεται πάλι βομβαρδισμός. Βαρέθηκα τα ψίχουλα και τα ψωμιά, τα ρούχα και τα παπούτσια, την ανακύκλωση και τα παιχνίδια όλα ένα κουβάρι στο πάτωμα. Γλιστράμε στα σιντί, σκουντουφλάμε στο ποδήλατο, ο καναπές κάνει χρατς χρουτς, στο ψυγείο βρίσκω παπούτσια, στην ανακύκλωση τις πάνες, στο τραπέζι της κουζίνας ΟΛΑ επάνω (ρούχα, παπούτσια, φορτιστές, φαγητά, μολύβια, ΟΛΑ). Απελπισία με έπιασε με το που μπήκα πάλι σήμερα. Πείτε μου τουλάχιστον ότι δεν είμαι η μόνη με μπουρδελέ σπίτι, να μην απογοητεύομαι!

To σπίτι μου περιγράφεις??????:rolleyes::rolleyes::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...