Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Άσε Κατερίνα τι τραβήξαμε. Της ανέβαινε το γάλα και έβγαινε μέχρι και από τα ρουθούνια! Και πίναμε και το S26GF που είναι για τέτοιες περιπτώσεις!

Πριν ένα μήνα έκατσα μπροστά και μας άκουσε όλο το Γαλάτσι!!! Από εκεί περάσαμε...μας άκουσες?:tongue::D

Αστα ξερω, μεχρι και σιροπι της εδωσα εγω,βλακεια μου βεβαια...Εδω η δικια μου θηλαζε κι εβγαζε..γιάυτο εκοψα και το θηλασμο.δεν αντεχα να θηλαζω και να την κραταω κι αγκαλια ολη νυχτα να ρευεται...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντάξει το νεσκουικ έχει ζαχαρίτσα σίγουρα αλλά, προκειμένου να πίνει το γάλα του ... καλός είναι και ο κουϊκάρας:tongue: Κι εμένα έτσι με ξεγελούσε η μάνα μου!:tongue:
Εμένα πάλι μου έβαζαν Hemo. Το θυμάσαι;
Νομιζεις οτι θα συνεχισει να το πινει σκετο το πρωι? Θα συνηθισει στη ζαχαρη και στη σοκολατα και δε θα το θελει σκετο.

Πάντως το πρωί το ήπιε μια χαρά σκέτο :shock:
Χριστινα λιγο μελι δοκιμασες να βαλεις???Τουλαχιστον μηπως να επαιρνες το κλασσικο κακαο ξερεις το χαρτικο κουτακι που ειχαμε παλια?Νομιζω δεν εχει τοση ζαχαρη.:shock:
Θα δοκιμάσω και το μέλι. Πάντως πάντα το δοκιμάζω σκέτο και μετά ψάχνω άλλους τρόπους. Κι άλλωστε, ως τώρα το έτρωγε σε κρέμα, κι η κρέμα ζάχαρη δεν έχει; Το ζητούμενο είναι η απορρόφηση ασβεστίου που είπατε.
Εγω θα ρίξω ενα μαζεματακι στο σπιτι και λεω να παω στο ληξιαρχειο μπας και αξιωθω να δηλωσω τη βαπτιση. Πρεπει να παω στο ληξειαρχειο που δηλωσα και τη γεννηση έτσι? Δεν αλλάζει
Στο ίδιο. Στο οποίο ο άντρας μου ακόμα ΔΕΝ έχει αξιωθεί να πάει :rolleyes:
Χριστίνα το κακάο δεν περιέχει καφεϊνη? δεν του προκαλεί νευρικότητα και αϋπνία?
Μπα κοιμήθηκε καλά. Μη φανταστείς ποσότητα, μισό κουταλάκι έβαλα και μάλιστα από τα παιδικά κουτάλια τα μικρά
Και πολύ καλά κάνατε κι οι δύο σε αυτό! Το κακό σε αυτό είναι ότι δεν την άφησα μόνη της ποτέ πίσω λόγω της παλλινδρόμησης (ως 7 μηνών) που είχε και φοβόμουν πολύ μην πνιγεί! Το έχει πάθει άλλωστε, αλλα ευτυχώς ήμουν δίπλα της και την σήκωσα αμέσως! Για αυτό έχει κακομάθει
Κοίτα κι εγώ αρχικά καθόμουν πίσω. Τώρα κάθομαι μπροστά κι αν βαρεθεί κι αρχίσει γκρίνια (σε μεγάλες διαδρομές), το πολύ πολύ να σταματήσουμε και να αλλάξω θέση. Του έχω διάφορα παιχνίδια ν'απασχολείται όσο κάθεται πίσω μόνος. Δοκίμασε, λίγο λίγο κάθε φορά.

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινα δοκιμασεσ να του βαζεισ αντι για κακαο ,2-3 μεζουρεσ κρεμα??(μπισκοτοκρεμα,φαριν λακτε κτλ)

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα κοριτσάκια..πήζω στην δουλειά σήμερα..ευτυχώς όμως Παρασκευή και σβκ όσο και να θέλουν δεν έρχομαι..

εμένα η μικρή ευτυχώς παναγιά μου (που δεν μοιάζει σε μένα)πίνει την κάθε φορά τουλάχιστον 400 ml γάλα σκέτο(εκτός απο κάποια πρωινα που βάζουμε και λίγα δημητριακά):D:D

κάτι ήθελα να σας ρωτήσω αλλά δεν θυμάμαι:rolleyes::rolleyes:που θα πάει θα μου έρθει

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Μα καλά όλα τα μωράκια αρρωστούλικα είναι???? :(:( Η Κάρολ βήχει το βράδυ, και λέω να ξεκινήσω aerolin εισπνοές. Πάντως, η παιδίατρος δεν έδωσε ποτέ σιρόπι στον βαγγέλη. Μόνο εισπνοές (aerolin, flixotide και ένα άλλο που δεν θυμάμαι...)

Μαντινόπη και Κατερίνα σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ευτυχώς της περνάει αμέσως το σύγκαμα χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Μαντινόπη τέλειο το δώρο - συνήθως δεν μου αρέσουν αυτά, αλλά το δικό σου είναι σούπερ!!! Κατερινάκι ρώτησα για το πανεπιστήμιό σου, μήπως και είχες καθηγητή τον πρώην άντρα της φίλης μου, που ανέφερα προχθές.

Ο Δημήτρης δήλωσε χθες :rolleyes::rolleyes: τη βάπτιση της Κάρολ, στο ληξιαρχείο Αμαρουσίου - εκεί που δηλώθηκε και η γέννηση. Πλήρωσε και "πρόστιμο" 4,5 ευρώ :tongue::tongue::tongue:

Η Κάρολ, όπως και ο Βαγγς, από νεογέννητα μόνα τους στο καθισματάκι. Μόνο όταν φεύγαμε από το μαιευτήριο κάθισα πίσω...

Κασσιανή βέβαια και σ' αγαπάμε!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και πάλι, επεστρεψα απο το ληξιαρχειο, δεν ειχε καθολου κοσμο, εκανα και μια βολτα στην ερμού. πολυ μου εχει λειψει το κεντρο ρε κοριτσια. αλλα το αισθανομαι οταν κατεβαινω, γιατι διαφορετικά ουτε που το σκεφτομαι. εχω βολευτει τοσο καλα εδω πανω, δουλευω και κοντα... μια χαρα.

μαζεματακι βεβαια στο σπιτι δεν εκανα, γιατι χαζολογουσα στο φατσοβιβλιο, αλλα θα το κανω τωρα και μετα θα ξαπλαρω λιγο και μετα θα παω να παρω την ταλιμπανιτσα μου.

της αγορασα lego σημερα, ελπιζω να της αρεσουν.

4Rnfp3.png

Μόλις έφτιαξα ένα σοκολατένιο κέικ για να πάει ο βαγγέλης στο φίλο του που θα τον φιλοξενήσει για το π/σ/κ, αλλά δε βλέπω να πετυχαίνει...:mad::mad::mad:πολύ νερουλή μου έγινε η ζύμη...αν δε βγει καλό, παίρνουμε και έτοιμο, δε θα σκάσω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις έφτιαξα ένα σοκολατένιο κέικ για να πάει ο βαγγέλης στο φίλο του που θα τον φιλοξενήσει για το π/σ/κ, αλλά δε βλέπω να πετυχαίνει...:mad::mad::mad:πολύ νερουλή μου έγινε η ζύμη...αν δε βγει καλό, παίρνουμε και έτοιμο, δε θα σκάσω...

Απορω γιατι εκατσες και κουραστηκες...εγγυος γυναικα!Παντως αν δεν ειναι καλο στειλτο μας αυριο, τρωμε και νερουλα....!!!!!!

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Απορω γιατι εκατσες και κουραστηκες...εγγυος γυναικα!Παντως αν δεν ειναι καλο στειλτο μας αυριο, τρωμε και νερουλα....!!!!!!

Καλά κι εσύ μη χάσεις...:tongue: αμέσως! Μιας και το φερε η κουβέντα κάτι πρέπει να τσιμπήσουμε κι αυριο...κάτι θα σκεφτώ...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...