Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σε παιδι μικροτερο των 2 ετων?:confused:

Ε άμα δεν πίνει καθόλου όπως εγώ λόγου χάρη? Τι να έκανε? Να πεις ότι τρώω γιαούρτια ή τυροκομικά? Τίποτα απολύτως! Ειμαι περίπτωση σου λέω.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινα λιγο μελι δοκιμασες να βαλεις???Τουλαχιστον μηπως να επαιρνες το κλασσικο κακαο ξερεις το χαρτικο κουτακι που ειχαμε παλια?Νομιζω δεν εχει τοση ζαχαρη.

Παντως κι η δικια μου ρουφαει ρουφαει μεχρι που τελειωνουν τα 280 περιπου ml..Αλλα δεν της δινω παραπανω, θα το σκασω το παιδι.Εν τω μεταξυ, τις μερες που τρωει γιαουρτι αντι για κρεμα της δινω 2 αφου ειναι μικρα τα γιαουρτακια κι εχθες 3 ωρες μετα, παιζαμε και γενικα οταν γελαει την πιανει λοξιγγας, οποτε εκανε εμετο το γιαουρτι και συνεχισε να γελαει:shock:

Καλημέρα κοριτσια, σπίτι σημερα και η μικρή παιδικο (το τήρησα). Ξυπνησε στις 7 έφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 (φυσικα κι εγω μαζι) οπότε την πηγα ξεκουραστη κι ωραια. Εγω θα ρίξω ενα μαζεματακι στο σπιτι και λεω να παω στο ληξιαρχειο μπας και αξιωθω να δηλωσω τη βαπτιση. Πρεπει να παω στο ληξειαρχειο που δηλωσα και τη γεννηση έτσι? Δεν αλλάζει

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσια, σπίτι σημερα και η μικρή παιδικο (το τήρησα). Ξυπνησε στις 7 έφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 (φυσικα κι εγω μαζι) οπότε την πηγα ξεκουραστη κι ωραια. Εγω θα ρίξω ενα μαζεματακι στο σπιτι και λεω να παω στο ληξιαρχειο μπας και αξιωθω να δηλωσω τη βαπτιση. Πρεπει να παω στο ληξειαρχειο που δηλωσα και τη γεννηση έτσι? Δεν αλλάζει

Απ'οτι ξερω οχι, γιατι ν'αλλαξει???αχ τυχερη!!!Μονη στο σπιτι!!!Εσυ δε θα ερθεις αυριο?

Χριστινα απ'οτι ξερω, στο γαλα το κακαο απορροφα το ασβεστιο, οποτε καλυτερα χωρις, τωρα αν δεν το πινει, τι να σου πω, κι εγω θα εβαζα.

εννοω αν εχει σχεση με το που εγινε η βαφτιση.

μωρε μαλλον δεν θα ερθω, γιατι τις τελευταιες βδομαδες εχω βγει πολυ και δεν θελω παλι να τον αφησω σαββατο βραδυ μονο. γι αυτο λεω να μην ερθω. μπορει και να αλλαξω γνωμη βεβαια, αν με νευριασει πχ σε καμια κουλη φαση, χαχαχα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα δεν τη χρησιμοποίησα τη μεζούρα-σύριγγα που έχει γιατί έχει πρώτη μέτρηση στα 2,5μλ κ εμάς μας είπε η γιατρός να πάρουμε 1,5μλ....Ευχαριστούμε για τις ευχές σας ελπίζω να ηρεμήσει σύντομα γιατί τη λυπάμαι κ μόνο που τη βλέπω να αναπνέει έτσι....:(

Θέλω να βγω κ εγώ βόλτα με τον άντρα μου αλλά είναι κ η μάνα μου άρρωστη οπότε δεν παίζει να κρατήσει τη μικρή αύριο....κλασικά σπίτι να δούμε καμιά ταινία όταν κοιμηθεί η μικρή κ να φάμε κάνα σουβλάκι! :-P:razz::-P

Εγώ το γάλα της το δίνω σκέτο(frisogrow) κ αναλόγως τα κέφια της πίνει 180-260...της δοκίμασα κ 2 φορές φρέσκο κ μόλις το έβαζε στο στόμα της αναγούλιαζε! :rolleyes: Αν μέσα στο φρέσκο γάλα της έβαζα λίγη κρέμα βανίλια μήπως ήταν πιο εύγευστο??? Εγώ πάντως γάλα χωρίς νεσκουικ δεν πίνω κ μικρή το έκοψα πολύ νωρίς ούτε τίγκα στη ζάχαρη που προσπαθούσε η μάνα μου να μου το δώσει δεν το έπινα!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Περαστικά Άννα στην μικρούλα.

Χαίρομαι που σας άρεσε η πανα-τούρτα...θα συμπληρώσω και τα εσωρουχάκια:D

Ο πιτσιποπάκος χτες έφαγε μια τούμπα και έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι...το τραπεζάκι σώθηκε αλλά αυτός απέκτησε μια μελανιά δίπλα στο δεξί ματάκι:-(

Η μικρή δεν κάθεται μόνη της πίσω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Εγώ ποτέ δεν κάθισα στο πίσω κάθισμα για να του κάνω παρέα πάντα μόνος ήτανε και έτσι έχει μάθει...πρέπει να την ξεμάθεις γιατί σε περιορίζει πολύ αυτή η συνήθεια, εμείς και ταξίδια έχουμε κάνει οι 2 μας και μια χαρά τα πήγαμε:D

Εγώ ποτέ δεν κάθισα στο πίσω κάθισμα για να του κάνω παρέα πάντα μόνος ήτανε και έτσι έχει μάθει...πρέπει να την ξεμάθεις γιατί σε περιορίζει πολύ αυτή η συνήθεια, εμείς και ταξίδια έχουμε κάνει οι 2 μας και μια χαρά τα πήγαμε:D

Κι εμεις το ιδιο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις το ιδιο.

Και πολύ καλά κάνατε κι οι δύο σε αυτό! Το κακό σε αυτό είναι ότι δεν την άφησα μόνη της ποτέ πίσω λόγω της παλλινδρόμησης (ως 7 μηνών) που είχε και φοβόμουν πολύ μην πνιγεί! Το έχει πάθει άλλωστε, αλλα ευτυχώς ήμουν δίπλα της και την σήκωσα αμέσως! Για αυτό έχει κακομάθει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ύπνο. Έχει μάθει να είμαστε δίπλα της. Δεν την άφηνα να κοιμηθεί μόνη της από φόβο μην πνιγεί! Για να καταλάβετε δεν είχε πιει ποτέ γάλα μισοκοιμησμένη όπως άλλα παιδάκια και μετά καπάκι ύπνος! Έπρεπε να την κρατάω τουλάχιστον μισή ώρα αφού φάει όρθια και πάλι μετά πνιγόταν.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Για να καταλάβετε δεν είχε πιει ποτέ γάλα μισοκοιμησμένη όπως άλλα παιδάκια και μετά καπάκι ύπνος! Έπρεπε να την κρατάω τουλάχιστον μισή ώρα αφού φάει όρθια και πάλι μετά πνιγόταν.

Ωχ τι μου θυμισες....μονο που εμεις την παλλινδρομηση τη διαγνωσαμε 4 μηνων...Μεχρι τοτε...γιατι μολις ξαπλωνουμε το παιδι ξυπναει και ουρλιαζει:?:

Εγω παντως καθομαι ακομα μαζι της πισω αφου δεν οδηγω, αλλα μην τυχον και παθει τιποτα ή για να την απασχολω..Μια φορα και σε κοντινη αποσταση εκατσα μπροστα!

Φατσάκι σε καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί τα έκανες αυτά αλλά τώρα πρέπει να της αλλάξεις συνήθειες για να είστε πιο άνετα όλοι:D θα της κακοφανούν οι αλλαγές στην αρχή αλλά σιγά σιγά θα συνηθήσει:D

Εγώ τον πιτσιποπάκο που τον έχω πολύ μα πάρα πολύ κακομαθημένο:tongue: κάποια πράγματα δεν του τα έκανα συνειδητά...πχ όχι νυχτερινό φωτάκι, όχι νανουρίσματα, όχι παρέα στο πίσω κάθισμα και κάποια άλλα.

Βέβαια δεν μπορώ να τον μάθω να μην με δαγκώνει ή να μην μου δίνει κουτουλιές με τίποτα...:oops::shock::tongue:

Χτες το βράδυ μετά την τούμπα του τον πήρα λίγο στο κρεβάτι μου...με τάραξε στο κοπάνημα...όμως τον τιμώρησα πολύ σκληρά...μισή ώρα τον γαργάλαγα:tongue:...έσκασε από τα γέλια σε σημείο που κουράστηκε:rolleyes:

Ωχ τι μου θυμισες....μονο που εμεις την παλλινδρομηση τη διαγνωσαμε 4 μηνων...Μεχρι τοτε...γιατι μολις ξαπλωνουμε το παιδι ξυπναει και ουρλιαζει:?:

Εγω παντως καθομαι ακομα μαζι της πισω αφου δεν οδηγω, αλλα μην τυχον και παθει τιποτα ή για να την απασχολω..Μια φορα και σε κοντινη αποσταση εκατσα μπροστα!

Άσε Κατερίνα τι τραβήξαμε. Της ανέβαινε το γάλα και έβγαινε μέχρι και από τα ρουθούνια! Και πίναμε και το S26GF που είναι για τέτοιες περιπτώσεις!

Πριν ένα μήνα έκατσα μπροστά και μας άκουσε όλο το Γαλάτσι!!! Από εκεί περάσαμε...μας άκουσες?:tongue::D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χαχαχαχαχαχα!!! Καλεσμένο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χρόνια πολλά δε μου είπες όμως!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν σου ειπα, καθως ειμαι γνωστη γαιδουρα με τις γιορτες και τα γενεθλια:rolleyes:

Πρεπει να με αγαπησετε ετσι:tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (εστω και τωρα:tongue:)!!!!!

Και ο ντρουλης δυο μερες ηταν με ιωση και πυρετο και μετα μας εμεινε ενας φοβερος βηχας απο τις μυξες.

Δεν τον στελνω παιδικο και δεν κοιμομαστε κιολας επειδη δεν αναπνεει καλα.

Αερολιν του κανω 3 φορες την ημερα και πολυ φυσ. ορο.

Παλι φευγω για δικαστηρια αγαπητες...

Αν δεν επανελθω, τα λεμε αυριο για καφε!

Ασχετο και απιστευτο ταυτοχρονα...

Πηγα για υπερηχο θυρεοειδους σημερα και ο θυρεοειδης μου εγινε ξαφνικα φυσιολογικος και εξαφανιστηκαν τα οζιδια:shock:

Εξηγηση δεν ειχε να μου δωσει ο ακτινολογος.

Ειμαι περιεργη να δω τι θα μου πει η καινουργια ενδοκρινολογος που πηγαινω...

Και εκει που ειμαι μες στη χαρα, τον ακουω και γραφει φλεγμονη δεξιου τραχηλικου λεμφαδενα και σχεδον λιποθυμω:tongue:

Η καμια ιωση περναω μου ειπε ή δοντι χαλασμενο.

Δυστυχως εχω δοντι χαλασμενο.

Να δω ποτε θα παω και στον οδοντιατρο γμτ...

Τιποτα δεν προλαβαινω να κανω...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...