Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή είναι πολύ χάλια με το μπούκωμα αναπνέει μόνο από το στόμα κ λαχανιάζει με το παραμικρό....μας είπε η γιατρός κ πήραμε αέριους σιρόπι....:rolleyes:

Όχι ρε γμτ, περαστικά σας. Τι άσχημο αυτό για τα παιδιά

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!Η Παναγιωτα ολη νυχτα ξυπνουσε κι εκλαιγε, ειμαι κομματια....Το πρωι της εχωσα ενα μπουκαλι γαλα στο στομα ξαπλα, το κατεβασε και κοιμαται ακομα μαλλον...

Χριστινα τι να πω???Συγγνωμη, κι εγω πηγα χθες στη γειτονια μου στο σκλαβενιτη και δεν βρηκα το 4αρι καν...

Φατσακι ψυχρουλα στην Αθηνα, στο Γαλατσι ψοφο και ενω καθε μερα εβγαινα με δερματινο κι εσκαγα, σημερα βγηκα με ζακετουλα...

ΤΑΡΑ ειναι οντως χαμηλοκαβαλα και το τραβαω συνεχεια γιατι μου παταει την καισαρικη...

Περαστικα βρε Αννα, πως την αρπαξε ετσι γμτ??

Λοιπον, Πολα εχω τελειωσει το ΠΑΠΕΙ-Βιομηχανικης Διοικησης και τεχνολογιας (πρωην Τεχνολογιας και συστηματων παραγωγης)..κοινως logistics αλλα χωρις μεταπτυχιακο μουφα οπως ολες οι οικονομικες σχολες...Γιατι ρωτας?Επισης, σε συγκαμενο πωπουδακι αφου το στεγνωνω καλα βαζω κρεμα dermalibour και σπρευ ή λοσιον citelium της aderma.Το σπρευ κανει θαυματα.Στεγνωσε τη και με το πιστολακι μετα!!!

Κι εγώ το ίδιο έκανα σήμερα Κατερίνα, με ζακετούλα ήρθα!:shock:

Το φατσάκι από εχθές αύξησε τα ml στο γάλα της . Έπινε ως τώρα 240ml και ΄τώρα ήπιε 320!!!:o Πρέπει να πάω να πάρω μεγαλύτερα μπουκάλια τώρα γιατί βαριέμαι να γεμίζω 2 και να αλλάζουμε μόλις τελειώσει το 1ο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή είναι πολύ χάλια με το μπούκωμα αναπνέει μόνο από το στόμα κ λαχανιάζει με το παραμικρό....μας είπε η γιατρός κ πήραμε αέριους σιρόπι....:rolleyes:

Το είχα πάρει κι εγώ όταν σας είχα πει ότι έκανε χρου χρου ο μικρός. Γρήγορα φέρνει αποτελέσματα, θα νιώσει καλύτερα η μικρή. Και μην πετάξεις την μεζούρα που έχει, είναι πολύ βολική και για τα υπόλοιπα σιρόπια (όπως με συμβούλεψε μια φίλη)

Μαντινόπη τώρα είδα για μάτι πιτσι, μπράβο το ξανθομπαμπούρι μας, πάει καλύτερα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα :D

Παρασκευη yesssss! Η καλύτερη μέρα της εβδομάδας.

Λοιπόν κοριτσάκια έκλεισα τελικά για μετά τον καφέ μας, στο ''τζουγκρί'' το κρητικό εστιατόριο που έχει ανοίξει ο Παρτσαλάκης. Ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν ως τότε και να πάμε, γιατί από αναποδιές άλλο τίποτα!

Σήμερα έχει λίγο ψυχρούλα ε?

Εχει ανοιξει τετοιο ο Παρτσαλακης???Που ειναι?Ενα ντακο και μια μυζηθροπιτα πακετο παρακαλω!!!

Εχει ανοιξει τετοιο ο Παρτσαλακης???Που ειναι?Ενα ντακο και μια μυζηθροπιτα πακετο παρακαλω!!!

Στον Άλιμο είναι. Το έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Ρε Κατερινιώ τι είναι το σταμναγκάθι που λέει το μενού? Εγώ για απάκι πάω πιο πολύ, τρελαίνομαι!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χριστινα τι να πω???Συγγνωμη, κι εγω πηγα χθες στη γειτονια μου στο σκλαβενιτη και δεν βρηκα το 4αρι καν...
Τι συγγνώμη παιδί μου! Απλώς δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό τελικά το σάιτ.

Αααααα λοιπόν! Χτες βράδυ λέω ας δοκιμάσω να του δώσω γάλα ΠΡΙΝ πάει για ύπνο μπας και το πιει. Φτιάχνω 150ml δοκιμαστικά για να βάλω και μισή κουταλιά νεσκουικ, μπας και το πιει έτσι (το πρωί μου είχε ρουφήξει με το καλαμάκι 1/4 σοκολατούχο ΕΒΟΛ χωρίς να το πάρω χαμπάρι). Το ρουφάει λοιπόν και το στραγγίζει. Φτιάχνω άλλα 150 και έγλυφε και τα μουστάκια του! Πειράζει το βράδυ να του το δίνω έτσι; Το πρωί σκέτο το πίνει.

WN6Op3.png

Στον Άλιμο είναι. Το έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Ρε Κατερινιώ τι είναι το σταμναγκάθι που λέει το μενού? Εγώ για απάκι πάω πιο πολύ, τρελαίνομαι!!!
Άγριο χόρτο είναι

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Αααααα λοιπόν! Χτες βράδυ λέω ας δοκιμάσω να του δώσω γάλα ΠΡΙΝ πάει για ύπνο μπας και το πιει. Φτιάχνω 150ml δοκιμαστικά για να βάλω και μισή κουταλιά νεσκουικ, μπας και το πιει έτσι (το πρωί μου είχε ρουφήξει με το καλαμάκι 1/4 σοκολατούχο ΕΒΟΛ χωρίς να το πάρω χαμπάρι). Το ρουφάει λοιπόν και το στραγγίζει. Φτιάχνω άλλα 150 και έγλυφε και τα μουστάκια του! Πειράζει το βράδυ να του το δίνω έτσι; Το πρωί σκέτο το πίνει.

Νομιζεις οτι θα συνεχισει να το πινει σκετο το πρωι? Θα συνηθισει στη ζαχαρη και στη σοκολατα και δε θα το θελει σκετο.

age.png age.png

Εντάξει το νεσκουικ έχει ζαχαρίτσα σίγυρα αλλά, προκειμένου να πίνει το γάλα του ... καλός είναι και ο κουϊκάρας:tongue: Κι εμένα έτσι με ξεγελούσε η μάνα μου!:tongue:

Σε παιδι μικροτερο των 2 ετων?:confused:

age.png age.png

Το απόγευμα θέλω να πάω να ψωνίσω τίποτα φόρμες για τη μικρή και με την ευκαιρία να δω και τίποτα για μένα, αλλά θα έρθει νωρίς ο άντρας μου να πάμε? Η μικρή δεν κάθεται μόνη της πίσω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Από την άλλη βέβαια, σκέφτομαι ότι έχω να σιδερώσω και 3 πλυντήρια:cry::cry:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

Παρασκευή σήμερα,ημέρα καθαριότητας....και βαριέμαι!!!!Περιμένω να ξυπνήσει η Ιωάννα,να την ταίσω και να πάρω τηλ την μαμά μου να έρθει να παίξει μαζί της για να καθαρίσω το σπίτι-γουρουνώνα!!Αν προλάβω να σιδερώσω και τα 5 πλυντήρια που με περιμένουν καλά θα'ναι...Έχει πάλι κwλόκαιρο έξω,βρέχει και κάνει κρύο,και δεν μου κάνει καμία αίσθηση να ξεκινήσω δουλειές....

Περαστικά στα αρρωστούλια μας!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...