Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!1055798dj9thnh2b4.gif

Κασσιανή, Roulaki71,749641uqp7spcze3.gif

καλορίζικα και καλοτάξιδα τα αυτοκίνητα, σας εύχομαι ωραία ταξιδάκια και εκδρομές!

Μπέτυ,

χθες το βράδυ υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή γιαυτό δεν μπορούσα να σου απαντήσω.

Ειρήνη77,

σου έστειλα email.

Τάρα,

κι εμένα η Σοφία παίζει παιχνίδια (έχει γαι όλες τις μικρές ηλικίες) στην διεύθυνση:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gameslanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us

Σήμερα έχω να κάνω μια επείγουσα μετάφραση ενός βιβλίου, ελπίζω να είναι ο μπέμπης ήσυχος και να με αφήσει...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελενάκι μου το κατάλαβα γιατί κι εμένα είχε πρόβλημα εχθές!!

Ρουλάκι τρώτε φρούτα;

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή θα με κάνεις να χάσω πάσα ιδέα για το άτομό σου!!!!!!:mad:

Ετσι κανω απο μικρη. Αν εχω πολυ αγχος και σκασιλα, βλεπω βλακιες και χαλαρωνω...:tongue:

Εγώ μπορώ να σου πω αν θες ως καμμένη με τη συγκεκριμένη σειρά αλλά φοβάμει την κοινωνική κατακραυγή:P:p:p:p:p:p:p:p (αυτή τα έχει με το Χρήστο κανονικά και όλους τους άλλους τους δουλεύει, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη πώς συνδέεται ο Χρήστος με το στόρυ της παρέας και γιατί έχει κάνει κόμμα με τον Καρτάλη...ουφ! θα έσκαγα αν δε στα έλεγα, μη μένεις κι εσύ με την αγωνία και δεν κάνει......;))

Ευχαριστω βρε Μαριλου, θα σκαγα! :P

Αχ κ εγώ τη λίτσα βλέπω μανιωδώς μάλλον βασικά έχω κρυφοκαψούρα με τον Μάριο Αθανασίου αφού κ το θα βρεις το δάσκαλό σου έβλεπα μανιωδώς!!! Τους μαμάκες την χάσαμε χθες για να βάλουν μπάλα!:mad::mad::mad::mad:

Και κοροιδευεις εμενα κατα τ αλλα...:rolleyes:

Κι εγω βλεπω Λιτσα.

Με το καλό ρουλάκι!!!

Βρε κορίτσια χαλιά πήρατε για τα παιδικά δωμάτια???? Δεν μπορώ να αποφασίσω κ πιάσαν για τα καλά τα κρύα....έχω ακούσει ότι καλό είναι να είναι βαμβακερό το χαλί αλλά όλα τα παιδικά που βλέπω είναι ακρυλικά! Μηπως δημιουργούν τίποτα αλλεργίες?:confused:

Υποτιθεται οτι καλο ειναι τον 1ο χρονο που θα μποσουλησει κιολας να μην ειναι μαλλινο γιατι ξεφταει και μπορει να το ενοχλησει στο αναπνευστικο.

εχω κατι παιχνιδια που λεγονται hidden objects και προσπαθει να βρει τα οποια αντικειμενα που ειναι ανακατεμενα μεσα σε μια εικονα και να λυνει καποιους γριφους.....φυσικα εγω τα κανω και ο μαριος κοιταει ειπαμε δεν εχω παιδι φαινομενο, αυτο το net kids δεν το ηξερα θα το κοιταξω

Αυτο ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι στο zone.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλέεε το θέμα δεν ήταν πόσες τα κοιμίζουμε μόνα τους αλλά τι χαλιά έχετε πάρει???!!!Κ εγώ βαμβακερό λέω να πάρω πάντως θα κοιτάξω κ στα λητώ αν κ ξέρω ότι θα μου πιάσουν τον ποπό γιατί όλα πανάκριβα τα έχουν σε σχέση ακόμα κ με μαγαζιά της γειτονιάς που έχουν τα ίδια είδη!:mad:

Κ εμένα πάντως η κόρη μου πλέον δεν κλαίει ούτε όταν ξυπνάει....τραγουδάει αι αε εεεε ξυπνήστε !!!

Κασσιανή η λίτσα είναι επιπέδου κομμώτρια! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπέτυ,

δεν χρησιμοποιήσα στράτα στη Σοφία, στηριζόταν στα έπιπλα και περπάτησε. Βέβαια αν έχεις πολύ χώρο στο σπίτι ή μεγάλο μπαλκόνι είναι διασκεδαστικό να το βάζεις για λίγο στη στρατούλα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

NADINE ωραιο το φορεμα, δεν ειναι και τοοοσο επισημο που να μη φοριεται.

Αυτο που κυριως μετραει ειναι το να σου αρεσει και να νιωθεις ωραια οταν το φορας. Καλοφορετο λοιπον!

Μπετυ οι στρατες εχουν κριθει ως επικινδυνες και λογω του κινδυνου προκλησης ατυχηματων και λογω του οτι ο βηματισμος που κανουν δεν ευνοει την ενδυναμωση των ισχιων.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τη ζωη της αλλης το βλεπετε? :tongue:

Παραγγειλαμε κι εμεις το πεζο 3008 και θα το παραλαβουμε με το νεο ετος :D

Καλορίζικο και καλοτάξιδο Ρουλάκι!!!!!!!!!!

Ναι ναι ναι το βλέπουμε! :oops:

Εγώ το βλέπω πού και πού αν και είμαι της κωμωδίας μόνο και τα αποφεύγω αυτά αλλά το συγκεκριμένο είναι ωραίο!!Αυτή η Ξένια πολύ σκρόφα ε;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι! Και μετά κατηγορούμε την καημένη την Δανδουλάκη... Αγγελούδι είναι αυτή μπροστά της! Χεχεχεχεεχε

Εγώ είχα πάρει ένα που έχει περισσότερο μαλλί και λίγο συνθετικό και του σαλονιού μου αλλά το χνούδι που βγάζει δεν αντέχεται!!

Ναι ρε κορίτσια έχω πάρει κι εγώ 2 χαλιά του σαλονιού και τραπεζαρίας τα οποία με έχουν τρέλάνει στο χνούδι!!! Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό? Όλα τα χαλιά τα πήρα από το ίδιο μαγαζί αλλά μόνο αυτά τα 2 βγάζουν χνούδι! :mad:

Όσο για το χαλί στο παιδικό δεν θυμάμαι από τι υλικό είναι, θα κοιτάξω μήπως λέει επάνω :oops: Το είχαμε πάρει από την αρχή που παντρευτήκαμε και είναι ψιλοπαιδικό το σχέδιο και κολλάει και με την κουρτίνα. Έτυχε και πέτυχε! :tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος έχει φάει από χτες το βράδυ 5 φορές....:tongue: τον αρούπωτο έχει πάλι....

Χτες δεν του έβαλα και τον υπνόσακο-σακί (τον είχα πλύνει) και όλο το βράδυ την έβγαλε ξεσκέπαστος....τι να τον σκεπάζω εγώ σε 2 λεπτά τα τίναζε όλα...έχω και άλλον ένα υπνόσακο με πόδια αλλά μου φαίνεται πολύ βαρύς για τώρα, καλύτερα για αργότερα να πιάσουν και τα πολλά κρύα.

Διαφημίσεις

Κ

Ρουλάκι τρώτε φρούτα;

Οχι απο τον 6ο.

Ευχαριστωωωωωωωω! Ασε κι γω ενω γενικα δεν βλεπω σηριαλ μ αυτο κολησα :confused:

Ρούλα και Κασσιανή καλοτάξιδα τα καινούργια αυτοκίνητα:) εγώ τους τελευταίους 2 μήνες που πήρα το δικό μου έχω κατευχαριστηθεί βόλτες με τον πιτσιποπάκο.

Ευχαριστωωωωω!!!!!!!

Ρουλακι καλοριζικο το τουτου. Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτο που πηρατε, αλλα ο αντρας μου ηθελε οπωσδηποτε γερμανικο.

Ευχαριστωωωωω!!! Ειχα γερμανικο το γκολφ. Θελαμε κι εμεις το οπελ ινσιγκνια αλλα δεν μας κρατουσαν το γκολφ. Εγω προτιμουσα το πεζο απο την αρχη.

ziZip2.png BhAqp2.png

Ωχ έχω μια υποψία ότι μπορεί να είμαι κ η μόνη που την κοιμίζω στο δωμάτιό της.....άσπλαχνη μάνα!:confused:

Κορίτσια καλημέρα,

Όχι Άννα και ο δικός μου κοιμάται στο δωμάτιο του από την πρώτη ώρα που ήρθαμε σπίτι από το μαιευτήριο. Και έχει συνηθίσει να κοιμάται μόνος του τόσο που αν πρέπει να κοιμηθούμε μαζί κάποιες φορές που πάμε στην πεθερά μου ή στη μάνα μου δεν κοιμάται με συνέπεια να μην κοιμόμαστε και εμείς.

Ρούλα καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο τουτου!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κοριτσια φευγω, ειμαι πτωμα.

Ο μικρος ξυπνησε τη νυχτα και ειχε ορεξη για παιχνιδια.

Πρεπει να παω να ξεκουραστω λιγο γιατι το απογευμα εχουμε να παμε σε παιδικο παρτυ.

Και πρεπει να παρω και δωρο τωρα. Ξερη θα πεσω.

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες!!!:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι! Και μετά κατηγορούμε την καημένη την Δανδουλάκη... Αγγελούδι είναι αυτή μπροστά της! Χεχεχεχεεχε

Ναι ρε κορίτσια έχω πάρει κι εγώ 2 χαλιά του σαλονιού και τραπεζαρίας τα οποία με έχουν τρέλάνει στο χνούδι!!! Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό? Όλα τα χαλιά τα πήρα από το ίδιο μαγαζί αλλά μόνο αυτά τα 2 βγάζουν χνούδι! :mad:

Όσο για το χαλί στο παιδικό δεν θυμάμαι από τι υλικό είναι, θα κοιτάξω μήπως λέει επάνω :oops: Το είχαμε πάρει από την αρχή που παντρευτήκαμε και είναι ψιλοπαιδικό το σχέδιο και κολλάει και με την κουρτίνα. Έτυχε και πέτυχε! :tongue:

Τίποτα από εκεί που τα πήρα μου είπαν πως θα βγάζουν συνέχει απλά όσο περνάει ο καιρός λιγότερο εγώ τους κάνω στεγνό καθάρισμα τα περνάω με ξύδι και νερό.

Τατιανάκιιιιιιιι.Πού είσαι εσύ;

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...