Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σωπα ρε,εχω χροοοονια να τον δω αλλα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο χαλια...ο μακης???

Μα τόσα σχήματα εκεί θες να πας??? Σου λέω κ εγώ χρόνια έχει που τον είδα αλλά φαντάσου δεν καταλάβαινα τότε τι έλεγε πόσο μάλλον τώρα που από την ηλικία θα χει σπάσει κ άλλο η φωνή του! ;) Πες μου για Μητροπάνο-Ζήνα κ είμαι μέσα! :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα τόσα σχήματα εκεί θες να πας??? Σου λέω κ εγώ χρόνια έχει που τον είδα αλλά φαντάσου δεν καταλάβαινα τότε τι έλεγε πόσο μάλλον τώρα που από την ηλικία θα χει σπάσει κ άλλο η φωνή του! ;) Πες μου για Μητροπάνο-Ζήνα κ είμαι μέσα! :tongue::tongue:

ΠΟτε??????/ φυγαμε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Και Μητροπανο παω αλλα στο Χριστοδουλοπουλο θα εχει περισσοτερο κεφι!

Το Μητροπανο καθε χρονο στο φεστιβαλ της ΚΝΕ στην Πανεπιστημιουπολη τον εβλεπα..

Παντως παω οπου να'ναι και στο σταυρο του νοτου που λεει ο λογος!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια:D

Ειρήνη μικρή, περαστικά στις μικρές και υπομονή:D

Ειρήνη μεγάλη:tongue: πάντα πριν από βαπτίσεις και γάμους συμβαίνουν όλες οι αναποδιές:-( περαστικά σε όλους σας:D

Πήγα για ψώνια...μια ξαδέλφη μου σε περίπου 2 βδομάδες θα γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της και αποφάσισα να της φτιάξω ένα τεράστιο diaper cake:D προς το παρών αγόρασα 2 συσκευασίες μεγάλες pampers Νο 1, 2 αρκουδάκια μεγάλα γαλάζια, 2 μεσαίου μεγέθους λευκά, 2 μπιμπερό, 2 σαλιέρες, 2 πιπίλες, 2 κουβέρτες φλις, 4 ζευγάρια καλτσάκια, 1 αφρόλουτρο και μια ενυδατική προδέρμ, 2 μασητικά, άπειρες κουδουνίστρες και θα πάρω και κάτι σε ρουχαλάκια...μάλλον μια 7αδα εσώρουχα από το mothercare:D πως σας φαίνεται? ακούω γνώμες...μόλις το φτιάξω θα ανεβάσω φωτό στο φατσοβιβλίο:D

Συλληπητήρια στην Ναντίνα για την μαμά της:-( άσχημες καταστάσεις...

Επισης, ψαχνω παρεα (και money αλλα δεν το κανω θεμα:rolleyes:)για Χριστοδουλοπουλο!Αλλος για τη βαρκα μας????
ΠΟτε??????/ φυγαμε
Παντως παω οπου να'ναι και στο σταυρο του νοτου που λεει ο λογος!
Φάε φάτσες που κάνω παρέα :tongue:
Πήγα για ψώνια...μια ξαδέλφη μου σε περίπου 2 βδομάδες θα γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της και αποφάσισα να της φτιάξω ένα τεράστιο diaper cake:D προς το παρών αγόρασα 2 συσκευασίες μεγάλες pampers Νο 1, 2 αρκουδάκια μεγάλα γαλάζια, 2 μεσαίου μεγέθους λευκά, 2 μπιμπερό, 2 σαλιέρες, 2 πιπίλες, 2 κουβέρτες φλις, 4 ζευγάρια καλτσάκια, 1 αφρόλουτρο και μια ενυδατική προδέρμ, 2 μασητικά, άπειρες κουδουνίστρες και θα πάρω και κάτι σε ρουχαλάκια...μάλλον μια 7αδα εσώρουχα από το mothercare:D πως σας φαίνεται? ακούω γνώμες...μόλις το φτιάξω θα ανεβάσω φωτό στο φατσοβιβλίο:D
Ωραίο δώρο, περιμένω να το δω!

Ειρήνη μικρή υπομονή, θα μεγαλώσουν, που θα πάει!!

Ειρήνη μεγάλη, χώστα στην μπομπονιερού σου λέω!

WN6Op3.png

Για μουσική μιλάτε? Εγώ ακούω διάφορα...από αυτό που λένε ''έντεχνο''(Tσαλιγοπούλου + Λιδάκης, τρελαίνομαι!) μέχρι λαϊκά (Μαργαρίτης μοναδικός! + Τερζής φωνάρα!), μέχρι pop, ή ότιδήποτε άλλο κ.τ.λ. Και στους U2 μέσα ήμουν και Παπακωνσταντίνου φουλ...ας μη συνεχίσω. Και όταν ακούω κλαρίνο Ηπειρώτικο ανατριχιάζω

Γιατί ρε παιδιά? Αν κάποιος ακούει κλαρίνα απαγορεύεται να ακούει κάτι άλλο?:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Με εχεις μπερδεψει! Πως συνδυαζεται ο Χριστουδουλοπουλος με τον Σταυρο του Νοτου ωεο?:confused:

Ελα ντε!:rolleyes:Η Κατερινα παει παντου και ακουει σχεδον τα παντα, καλη παρεα να υπαρχει;)

Μαντυ τι ειναι το diaper cake:?:

Για μουσική μιλάτε? Εγώ ακούω διάφορα...από αυτό που λένε ''έντεχνο''(Tσαλιγοπούλου + Λιδάκης, τρελαίνομαι!) μέχρι λαϊκά (Μαργαρίτης μοναδικός! + Τερζής φωνάρα!), μέχρι pop, ή ότιδήποτε άλλο κ.τ.λ. Και στους U2 μέσα ήμουν και Παπακωνσταντίνου φουλ...ας μη συνεχίσω. Και όταν ακούω κλαρίνο Ηπειρώτικο ανατριχιάζω

Γιατί ρε παιδιά? Αν κάποιος ακούει κλαρίνα απαγορεύεται να ακούει κάτι άλλο?:confused:

Δικια μου εισαι εσυ!!Απλα προσθεσε και κρητικη λυρα...

Α σωστα, το εχω ξαναδει!Μας τα ειχε δειξει (οργανωναν παρτυ) αυτος που παραγγειλαμε τα μπαλονια της βαφτισης. Παντως αν ηξερε η μελλουσα μαμα τι την περιμενει μετα τη γεννα, μονο παρτυ δε θα εκανε πριν!!!!

απαιχτο.μου δίνεις ιδέες.πως θα το φτιάξεις όμως.λίγο ζόρι πρέπει να είναι(pampers,αρκουδάκια;;):rolleyes:

καλημερα σε όλες...:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...