Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κουαξ κουαξ αυτό είναι σίγουρο αφού έχω συμμαθητές που ακόμα θυμούνται το ξύλο που τους έριχνα στο σχολείο οπότε ξέρω κ που έμοιασε η κόρη μου κ έχει μακρύ κ βαρύ χέρι! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουαξ κουαξ αυτό είναι σίγουρο αφού έχω συμμαθητές που ακόμα θυμούνται το ξύλο που τους έριχνα στο σχολείο οπότε ξέρω κ που έμοιασε η κόρη μου κ έχει μακρύ:shock::shock: κ βαρύ χέρι! :tongue::tongue::tongue:

τυχαιο..δε νομιζω!!!:shock::shock:

αλλα τον γιοκα μου θα τον ερωτευθει τοοοσο πολυ η κορη σου που δεν θα μπορει να του ριχνει καμια τηγανια!!:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

σας χαιρετουμε προς το παρον

η φακη μας ειναι ετοιμη

ντυνομαστε και βουρρρρ εξω για βολτιτσα!!

εχει ωραια μερα σημερα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κι από μένα.

Κι εμένα μου απάντησε η Ναντίνα για την μαμά της. Δεν ξέρω τι να πω ρε γμτ... στεναχωρήθηκα πολύ. Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρείται άλλο η γυναίκα. Σίγουρα όμως τα παιδιά νιώθουν έντονο κενό χωρίς τους γονείς. Ήρθαν στο τσακ κι οι δυο μου γονείς το 2008, ο ένας μπαίνοντας η χρονιά κι η άλλη κλείνοντας την αυλαία του.

Μακάρι να μπορούσε να έρθει το Σάββατο να της φτιάξουμε λίγο την διάθεση...

Μιλώντας για Σάββατο, μη με φιλήσει καμιά σας και με κολλήσετε, θα σας σκίσω!

WN6Op3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Μιλώντας για Σάββατο, μη με φιλήσει καμιά σας και με κολλήσετε, θα σας σκίσω!

Ρε χριστινα μηπως να τις παρατησουμε τις αρρωστες να πινουν καφε και να παμε για κεινα τα μεζεδακια παραδιπλα που λεγαμε????

Επισης, ψαχνω παρεα (και money αλλα δεν το κανω θεμα:rolleyes:)για Χριστοδουλοπουλο!Αλλος για τη βαρκα μας????

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον κοριτσια.....καθε μερα λεω <αυριο σιγουρα θα ειναι καλυτερη μερα>για να παρω τα πανω μου (τα πηρα ,δεν λεω...αλλα....)και καθε μερα κ πιο χαλια(εννοω την κατασταση..)...

χτεσ ηλθε το ντοκτορι και...

και οι δυο τουσ εχουν μπουκωμα οπωσ ηδη γνωριζα..συνεχιζω ορουσ κτλ...

η αγγελικη γαστρεντεριτιδα...ναι ναι καλα ακουσατε!!κ φοβαται μην εχει κολλησει κ το μωρο...(μου εκανε πιο αραια κακακια κ λιγο πρασινωπα,..)

επισησ την αγγελικη την φλερταρει η ωτιτιδα και επισησ εχει και πυρετο προφανωσ λογω του εμβολιου (mmr)που βαλαμε πριν 10 ημερεσ συν τα δοντια τησ που τα ουλα ειναι κατακοκκινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα........................................

απο χτεσ το πρωι η αγγελικη θελει μονο να την σηκωνουμε για να ακουμπαει το κεφαλακι τησ στον ομω μασ...ανακουφιζεται φαινεται...η καημενουλα ειναι ενα κουρελακι...δεν την εχω ξαναδει ετσι..:-(:sad::-(

αλλα συγχρονωσ θελει κ η μικρουλα σηκωμα λογω κολικων.....

πια να πρωτοσηκωσω εδω ολομοναχη???????????

η μικρουλα μου πηρε ευτυχωσ 1100 ,δηλαδη απο το βαροσ εξοδου 2600 πηγαμε 3700!!!και απο 51 ποντουσ 55!!!!!μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω!!

ευτυχωσ ακομα παραμενω ηρεμη,θα περασει που θα παει!!

κ ολο το βραδυ εννοειται οτι ειχαμε αγρυπνοια με την αγγελικη...

Βρε Ειρηνακι γιατι δεν πηρες το γιατρο νωριτερα για τη διαρροια της μεγαλης?Μηπως δεν ειναι διαρροια και απλα ειναι μαλακα τα κακα της?Το 3 φορες τη μερα δεν ειναι πολυ, η Παναγιωτα 3 φορες τα κανει...

ναι τον ειχα παρει αλλα το παλευαμε με διατροφη...ειναι οντωσ δοιαροια...αφου ειναι σκετο νερο!!!

στεναχωρεθηκα παρα πολυ με την ναντινα...πολυ κριμα,φανταζομαι τι θα περναει η καημενη..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ρε χριστινα μηπως να τις παρατησουμε τις αρρωστες να πινουν καφε και να παμε για κεινα τα μεζεδακια παραδιπλα που λεγαμε????

Ευκαιρια ψαχνετε μαλλον...:tongue:

Επισης, ψαχνω παρεα (και money αλλα δεν το κανω θεμα:rolleyes:)για Χριστοδουλοπουλο!Αλλος για τη βαρκα μας????

:shock::shock::shock:

Ο αδερφος μου ο οποιος θα ειναι εδω το σκ!

Ειρηνακι, καλη δυναμη!

age.png age.png

Ειρηνακι τον περασμενο μηνα που ειχα παει τη μικρη στο γιατρο, πηρε μια μαμα εντρομη τηλεφωνο.Μπαμπας με γαστρεντεριτιδα και μωρο 10 ημερων..."Εξω απο το σπιτι και να τον χωρισεις" φωναζε ο γιατρος στο τηλεφωνο.Περαστικα θα ειναι, κουραγιο!Αλλα καποιος την εφερε τη γαστρεντεριτιδα σπιτι, ιωση δεν ειναι?Η πεθερα???Τελος παντων, υπομονη, δεν ερχεται κανεις να σε βοηθησει?Η μητερα σου δουλευει?Το απογευμα τουλαχιστον??

Διαφημίσεις

Ειρηνακι τον περασμενο μηνα που ειχα παει τη μικρη στο γιατρο, πηρε μια μαμα εντρομη τηλεφωνο.Μπαμπας με γαστρεντεριτιδα και μωρο 10 ημερων..."Εξω απο το σπιτι και να τον χωρισεις" φωναζε ο γιατρος στο τηλεφωνο.Περαστικα θα ειναι, κουραγιο!Αλλα καποιος την εφερε τη γαστρεντεριτιδα σπιτι, ιωση δεν ειναι?Η πεθερα???Τελος παντων, υπομονη, δεν ερχεται κανεις να σε βοηθησει?Η μητερα σου δουλευει?Το απογευμα τουλαχιστον??

η μαμα μου κατερινακι δουλευει απο το πρωι ,σχολαει 2-3 ωρεσ το μεσημερι και παλι παει εωσ το βραδυ....

η πεθερα εχει ελθει 2 φορεσ μονο...

αχ και σημερα θα σχολασει μετατισ 10 ο αντωνησ...τι εχει να γινει παλι..

χτεσ ευτυχωσ ειχε ρεπο η αδελφη μου κ το μεσημερισηκωνε εκεινη την αγγελικη ,εγω το μωρο..

σημερα?θα τισ σηκωνω κ τισ 2..

κ τωρα που σασ γραφω στα κλεφτα μεχρι να παρει μια βραση η σουπα που φτιαχνω...

παω....

Χα χα! Τωρα γελασαμε!:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τελικά έφυγε η μανούλα της Ναντίνας μου το επιβεβαίωσε η ίδια....δύσκολες καταστάσεις....εγώ κ μόνο στην ιδέα ότι θα χάσω κάποια στιγμή τους γονείς μου κλαίω με λυγμούς....

Kαι εμενα μου το επιβεβαιωσε και εχω ακριβως τις ιδιες αντιδρασης με σενα αννα

μονο στην σκεψη καθομαι και κλαιω......

Ναντιν κουραγιο χαμογελα για την λυδα

επισης κοριτσια εχω νευρα ααααααααα πολααααααα

πληρωσα καποια κοπελα να μου μεταφερει την εικονογραφηση του παραμυθιου σε καδρακια για παιδικες μπομπο γιατι δε με επερνε να τα κανω μονη μου... χρονικα

εκανε δειγμα

και πριν λιγο πειρα τις μπομπο

θελω να κλαιωωωωωωωω

δεν εχουν καμια σχεση.......

αμα δειτε δε πως τα εδεσε για μπομπο θα γελατε πρεπει να τα ξαναφτιαξωωωωωωωω

δε αντεχω καποιος μου κανει vooodoooo

se liγο παω γυναικολογο μαζι με την νονα να την δει....

αν μας πει τιποτα για επεμβαση θα αυτοκτονησωωωωωωωωωωωω

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...