Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπέρα....ελπίζω τα άρρωστα μωράκια να περάσουν ήσυχη νύχτα,Ειρήνη περαστικά και σε εσένα

Ειρήνη να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου....καλός πρώτος μήνας

με την μικρή κάθε μέρα όλη μέρα τα έχωπαίξει λίγο....συνέχεια πέρα δώθε αλλά το γουστάρω πολύ γιατί μετά που θα γυρίσω στην δουλειά θα με λείπει το ζουζούνι

αυτήν την στιγμή ροχαλίζειοάντραςμου στον καναπέ αλλάεγώ δεν ήθελα να ξαπλώσω...ήθελαλίγη ώρα για εμένα....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1375114sjkj1jb9bt.gif

Νομιζω οτι κολλησα απ΄τα παιδια μου. Ποναει ο λαιμος μου και εχω μπουκωμα.:|

Αρχισαμε μουσικοκινητικη αγωγη με τον Αντωνη χθες. Φυσικα ηταν ο μονος που μιλουσε και παλι ακαταπαυστα, του εδωσε τυμπανο η δασκαλα και ζητησε τρομπετα,:shock: δε γυρισε καν να κοιταξει αν ειμαι εκει ή οχι, και γενικα περασε παρα πολυ καλα!

Νομιζω πως η Μαριαλενα αποκλειεται να ειναι τοσο κοινωνικη και ανετη. Τον τελευταιο καιρο βλεπει κοσμο στο σπιτι και κλαιει γοερα. Χωνει το κεφαλι της στην αγκαλια μου σαν τη στρουθοκαμηλο και δεν κουνιεται αν δε φυγει ο επισκεπτης! Αν δε την πλησιασει στο ενα μετρο, κλαιει και οδυρεται!:shock:

Ο Αντωνης δεν τα εκανε ποτε αυτα...:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια.Ατέλειωτη μου φαίνεται αυτή η βδομάδα που έχω τη μικρή στο σπιτί.Θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα όλη μέρα με τη μικρή στα πόδια μου.Τουλάχιστον με το βήχα τα πάμεκαλύτερα.Δεν βήχει τόσο πολύ πια και εχθές το βράδυ πάλι έβηχε κατά τις 3:30 και σηκώθηκα και της έδωσα λίγο νεράκι.Μετά δεν ξαναέβηξε καθόλου.Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να έχουμε ξεμπερδέψει με το βήχα γιατί τη Δευτέρα θα τη στείλω σχολείο.Εχθές είχαμε και συνάντηση στον παιδικό να μας μιλήσει η υπεύθυνη του τμήματος για γενικά θέματα της μονάδας της.Για τα παιδάκια μεμονωμένα θα έχουμε συνάντηση γύρω στις 20 Νοέμβρη οπού θα μάθουμε πως τα πάει η μικρή.Ευτυχώς την άφησα στους γόνεις μου για 3 ώρες και κάθησε χωρίς κλάματα και έπαιζε εκεί.Μια χαρά.Μακάρι να μπορούσα να το κάνω και καμιά φορά να βγαίναμε για λίγο μόνοι μας.

SI5Yp3.png

Καλημέρες κούκλες!!!! Και το γοργονίδιο ψιλοσυναχώθηκε και ήμαστε με τους ορούς χθες το βράδυ, αλλά σήμερα ξύπνησε περδίκι.... Ντούρασελ αυτό το παιδί δεν καταλαβαίνει τίποτα:tongue::tongue::tongue::tongue: Η μάνα πάλι..... σαν τη Μαριάννα κι εμένα με ενοχλεί ο λαιμός μου αλλά ελπίζω να την περάσω στο πόδι.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χμμμ κ εμένα πονάει ο λαιμός μου! :confused: Η μικρή έχει πολλές μυξούλες αλλά ευτυχώς καθόλου γκρίνια κ κοιμάται ήσυχα σχετικά το βράδυ νομίζω το περνάει ελαφρά! :D

Κορίτσια νομίζω συνέβη το μοιραίο με τη μαμά της Ναντίνας(βαρελάκι) αν κρίνω από μια δημοσίευση που έκανε χθες στο προφίλ της! :(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

Δεν υπαρχει αυτο που ζω τις τελευταιες μερες... νιωθω λες και καποιος μου κανει βουντου

πηγαμε χθες παιδιατρο

η μικρη βροχητιδα

την νυχτα εν το μεταξυ ενιωσα ενα εντονο και ασταματητο πονο στο αυτι μου

και με κοιταξε ο παιδιατρος (ω ναι) ο αλλος που ειχα παει ουτε καν κοιταξε αυτια η ακροαστικε απλα ειδε λαιμο και ψιλαφησε...

συμπερασμα εξωτερικη ωτιτιδα μολυνση του αυτιου εσκασε καποιος ερεθισμος και το αυτι μου ειναι ενα μαυρο χαλι....

το ιδιο και τις μικρης...

και συνεχιζονται τα κορυφαια/...

γυρνωντας σπιτι.. τηλ απ την μια απ τις δυο νονες μας(9 μερες πριν το μπλουμ) ηταν στο νοσοκομειο για τι νομιζαν οτι ειχε σκουλικοειδητο (το εσκισα ορθογραφικα) τελικα μετα απο ωρεςςςςςςςς μαλλον της εσκασε καποια κυστη, σημερα θα παει γυναικολογο... δε ξερω πως μεταφραζεται αυτο σε νοσηλεια..... και ανχωνομαι για την βαπτιση.........

Η ναντινα λετε να συνεβει αυτο? ε Αννα?

αχ παναγια μου το φανταζομαι το κοριτσι...

δε ξερω πως θα αντιμετωπισω τετοια πραγματα......

παω να φερω τις παιδικες μπομπο... με βλεπω να μου μενουν ολα και βαφτιση να μην γινεται...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρήνη αρχικά περαστικά σας! Μην αγχώνεσαι κ όλα θα πάνε καλά είναι σύνηθες πριν τα μυστήρια να συμβαίνουν 'διάφορα':rolleyes:.....

Για τη Ναντίνα δεν ξέρω εκεί πάει το μυαλό μου αφού η μαμά της δεν ήταν καλά....εύχομαι ο Θεός να της δίνει δύναμη κ κουράγιο....:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια!Ειμαι η Κατερινα και ειμαι καλα!(προς το παρον τουλαχιστον)Περαστικα σε ολες!Ελπιζω να ειστε απλα συναχωμενες και να περασει γρηγορα. Ειρηνη μην αγχωνεσαι, δε νομιζω να επηρεασει τη βαφτιση η περιπετεια της νονας.Απο μια απλη κυστη απ'οσο ξερω, αναρρωνεις σχετικα γρηγορα. Τι λετε για τη μητερα της ναντινας?Ελπιζω ολα να ειναι καλα, δε μπορω να το διανοηθω οτι καποια μερα θα συμβει κατι στους δικους μου, μακαρι να ειναι ολα καλα!

Εμεις χθες καναμε το MMR, το παμφαγο μου εφτασε 11450 γρ. και 81 εκ.Ελπιζω να μην μας κανει πυρετο, αν και ολα στο προγραμμα ειναι..

Τωρα που το σκεφτομαι ετσι αρρωστες που ειστε, λεω να μην ερθω στη συναντηση του σαββατου:roll:

Α!Απο χθες (στο ιατρειο του γιατρου επεσε πανω σ'ενα παιχνιδι) αποκτησαμε κι ενα σκισμενο χειλος!!!

Τελικά έφυγε η μανούλα της Ναντίνας μου το επιβεβαίωσε η ίδια....δύσκολες καταστάσεις....εγώ κ μόνο στην ιδέα ότι θα χάσω κάποια στιγμή τους γονείς μου κλαίω με λυγμούς....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τελικά έφυγε η μανούλα της Ναντίνας μου το επιβεβαίωσε η ίδια....δύσκολες καταστάσεις....εγώ κ μόνο στην ιδέα ότι θα χάσω κάποια στιγμή τους γονείς μου κλαίω με λυγμούς....

Εχω χασει τον πατερα μου και ξερω...

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

κουραγιο στην Ναντινα να ζησει να θυμαται την μανουλα της

δυσκολες στιγμες...

εμενα μου κοβονται τα γονατα και κλαιω...και μονο στην σκεψη οτι καποια στιγμη θα φυγει ο μπαμπακας μου...αδυναμια.

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα κοριτσια!Ειμαι η Κατερινα και ειμαι καλα!(προς το παρον τουλαχιστον)Περαστικα σε ολες!Ελπιζω να ειστε απλα συναχωμενες και να περασει γρηγορα. Ειρηνη μην αγχωνεσαι, δε νομιζω να επηρεασει τη βαφτιση η περιπετεια της νονας.Απο μια απλη κυστη απ'οσο ξερω, αναρρωνεις σχετικα γρηγορα. Τι λετε για τη μητερα της ναντινας?Ελπιζω ολα να ειναι καλα, δε μπορω να το διανοηθω οτι καποια μερα θα συμβει κατι στους δικους μου, μακαρι να ειναι ολα καλα!

Εμεις χθες καναμε το MMR, το παμφαγο μου εφτασε 11450 γρ. και 81 εκ.Ελπιζω να μην μας κανει πυρετο, αν και ολα στο προγραμμα ειναι..

Τωρα που το σκεφτομαι ετσι αρρωστες που ειστε, λεω να μην ερθω στη συναντηση του σαββατου:roll:

Α!Απο χθες (στο ιατρειο του γιατρου επεσε πανω σ'ενα παιχνιδι) αποκτησαμε κι ενα σκισμενο χειλος!!!

Κατερινα τα καμαρια μας μαζι προχωρανε στην αναπτυξη αλλα και την ...σκανταλια!!!!:cool::cool:

Κατερίνα η δικιά μου ξυπνάει 8-8:30 το πρωί κ κοιμάται μόνο το μεσημέρι 2:30-5 κ κοιμάται 10:30 το βράδυ....μεγάλες αντοχές αυτό το παιδί...εμείς πέφτουμε ανάσκελα κ αυτή duracel :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χθες έδειρε τη μάνα μου γιατί την άλλαξε κ πήγε να της βάλει το παντελόνι κ άρχισε να την κοπανάει στο κεφάλι...κ όταν γύρισα μου λέει η μάνα μου....σήμερα μαλώσαμε με τη κόρη σου κ δεν της μιλάω! :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ αυμπεθερα θα της τρωει ο γιος μου απο την κορη σου?!?!?!:shock::shock::shock:

καηκαμε!!!:-(:tongue::P:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...