Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2165405txb5kypnps.gif

Ορό της έβαλα αλλά δεν ξέρω τι νόημα έχει αφού οι μυξούλες της τρέχουν ακατάπαυστα...μόνο να φυσάμε πρέπει συνέχεια αλλά το κάνει όποτε θέλει εκείνη κ δοκίμασα τώρα το βράδυ κ της έβαλα αναροοφητήρα κ έγινε της κολάσεως κόντεψε να σκάσει από το κλάμα!:confused:

Aννα κι εγω αυτη τη φορα δεν της εβαζα ορο, γιατι απλα ηταν αδυνατο!:shock:

Ειχα ρωτησει κι εγω τον γιατρο αν μπορω να της δινω κατι αλλο εκτος απο τον ορο, για τον υπνο δηλαδη, αλλα ειπε οχι. Το καλο ομως ειναι οτι οι μυξες ετρεχαν νερακι και δε μπουκωσε ιδιαιτερα, κοιμαται ησυχα τα βραδια. Φυσικα της εχω βαλει μαξιλαρι κι εχω μισανοιχτο παραθυρο.

τι να κάνω για να μάθει να μασάει;δαγκώνει αλλά δεν καταπίνει τα φτύνει έξω γμτ,μέχρι και τα μπισκοτάκια...

Μαρινα μου στην αρχη ολα ετσι κανουν, και σιγα σιγα αρχιζουν να μασανε. Απο 11 μηνων σταματησα το αλεσμα και τρωει τα παντα πλεον κανονικα.

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το γάλα πίνουμε neslac 1 και ξεκινάω της nestle θα ήθελα όμως να του δώσω φρέσκο και σκέφτομαι όλυμπος τι γαλα πίνουν εσας?ο παιδιατρος δεν μου είπε ακόμα για φρεσκο αλλα φοβαμαι αργότερα δύσκολα να συνηθίσει στο φρέσκο τι λέτε να το αλλάξω απο μόνη μου?

Εγω τους δινω βιολογικο αγελαδινο, και αν ξεμεινω, Ολυμπος.

Ηθελα να ξερα γιατί λέμε πάντα οτι κυκλοφορεί μια ίωση.Αφού πάντα όλο το χειμώνα έχει ιώσεις.Δεν νομίζω και να σταματάνε δηλαδή.

Η ιωση οφειλεται σε ιο και χρειαζεται αντιβιωση. Το κρυολογημα δεν οφειλεται σε ιο, αλλα μπορει να μεταδοθει γιατι διασπειρονται μικροβια με το φταρνισμα και τον βηχα. Δεν ειναι το ιδιο πραγμα.

επισης κοριτσια ,,, αυτο το παιδι δε εχει βαλει κωλο κατω... ο υπολογιστης εχει βγει οφ παει και κλεινει το ups εχει βγαλει οφ την βιβλιοθηκη του πατερα της ο οποιοσ κλαιει τα βιβλια του.. και το χειροτερο σκαρφαλωνει ΠΑΝΤΟΥ και τα καταφερνει... το χαιρεται , χορευει και ζηταει και επιβραβευση... δε ν παλευουμε... ο μεγαλος ηταν αγιος δε εκανε τετοια.....

Ακριβως ετσι Ειρηνη. Αυτο συζητουσαμε με τον Φωτη χθες, οτι ο Αντωνης δεν τα εκανε αυτα. Ναι μεν ηταν ζωηρος και σκαρφαλωνε παντου, αλλα καταλαβαινε οταν του μιλουσαμε, και δεν ηταν τοσο ζημιαρης οσο αυτη η μικρη! Αχ καλα τα φοβομουν τα κοριτσια εγω!:shock:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είχαμε ένα σχετικά ήσυχο βράδυ...ξύπνησε 3 φορές με κλάμματα μέχρι τις 12 η μικρή την ξανακοίμησα κ κατα τις 4 την ακούσαμε μίλαγε μόνη της δεν πήγα καν να τη δω κ ξανακοιμήθηκε...πήγα βέβαια αφού ησύχασε να δω μην έχει πυρετό κ παραμίλαγε αλλά όλα καλά....κοιμήθηκε μπρούμυτα όλο το βράδυ μάλλον ανακουφίζεται κάπως έτσι.....

Αννα αφου κοιμηθηκε μπρουμυτα με μπουκωμα, ολα καλα! Αυτο ειναι αδυνατον οταν δε μπορεις να αναπνευσεις!

age.png age.png

καλημέρα..ευτυχώς σήμερα δείχνει οτι θα έχει καλή μέρα..όλο το βράδυ έριξε πολύ νερό.

εμείς ρε κορίτσια γερό να είναι το κοριτσάκι μου δεν έχουμε αρρωστήσει ποτέ:D:D:Dκαι ενώ έχει έρθει σε επαφή με την ανηψιά μου η οποία είναι μονίμως αρρωστούλα.

Παναγιά μου μακάρι να μοιάσει στον πατέρα της που δεν έχει πιει ούτε ασπιρίνη..εγώ δε οταν ήμουν μικρή όλοοοοοο άρρωστη..τα τελευταια 5 χρονια έχουν αλλάξει μάλλον τα αντισωματά μου και δεν έχω κρυώσει καθόλου.:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Μαριάννα εκτός από αυτά που ανέφερες που βοηθούν της έβαλα δίπλα στο κρεβάτι κ ένα βαμβάκι ποτισμένο με έλαιο ευκαλύπτου που πιστεύω τη βοήθησε...σήμερα τα χάλια της είχε που σηκώθηκε αλλά ευτυχώς με καλή διάθεση...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα, ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά εχθές το βράδυ. Βέβαια από τις 10 που προσπαθούσα να την κοιμήσω, κοιμήθηκε τελικά στις 11:30 με βόλτες αγκαλιά μου . Κατα διαστήματα ήθελε να κατεβαίνει να κόβει βόλτες μόνη της! :rolleyes:

Το βράδυ ξύπνούσε για μερικά λεπτά από το μπούκωμα, αλλά μετά τον ορό ξανακοιμόταν πάλι! Πιστεύω ότι αν της έδινα τον ορό στα χέρια της θα έβαζε και μόνη της :tongue: Σοβαρά της αρέσει πολύ ή το έχει συνηθίσει αφού καθημερινά της καθαρίζω τη μυτούλα! Βάζουμε στο ένα ρουθούνι και μου δείχνει και το άλλο μετά...ε μη το ξεχάσουμε κι αυτό!:P

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Τι εγινε, ολα μαζι αρρωστησαν?Περαστικα!!

Η Παναγιωτα χαιρει ακρας υγειας αλλα 5 παρα ηταν παλι ξυπνια.Πηγα της εδωσα νερο, την πηρα αγκαλια εφαγα κανα δυο ξαναστροφες και την αφησα εκει μεχρι τις 6 οποτε της εδωσα ενα μπουκαλι γαλα μπας και ξανακοιμηθει.Με τα χιλια ζορια κοιμηθηκε 6:30 και ξυπνησε 9...

Smouts κι εμας ο γιατρος οταν ειχε πολυ μπουκωμα πριν κατι μηνες μας ειχε δωσει το ιδιο διαλυμα.Εχω ακομα το μπουκαλακι και θα το κοιξαω ακριβως να σας πω τι γραφει η ετικετα της φαρμακοποιου. Για συχνη χρηση της βαζω ορο ή το αλλο που δεν μου ερχεται τωρα με το θαλασσινο νερο.Για ρουφηγμα ουτε λογος αλλα αυτα τα βαζουμε ανετα (τι αναποδο παιδι που εχω?), ξαπλωνει, το βαζουμε και μετα γελαει ρουφωντας και φυσωντας τη μυτη της:lol:χαζο παιδι χαρα γεματο!Δοξα το θεο, το παιδι μου δεν ειναι καθολου γκρινιαρικο, ολο γελαει, κανει γκριματσες κλπ...σπαμε πολυ πλακα!Θέατρο τη φωνάζουμε!:P

Σημερα το βραδυ εχουμε MMR!Καλα αυτο τετραπλο ειναι?Δεν ηξερα οτι εχει και μαγουλαδες μεσα:confused:

Σοβαρά της αρέσει πολύ ή το έχει συνηθίσει αφού καθημερινά της καθαρίζω τη μυτούλα! Βάζουμε στο ένα ρουθούνι και μου δείχνει και το άλλο μετά...ε μη το ξεχάσουμε κι αυτό!:P

Α, υπαρχει κι αλλο σαν το δικο μου, να μην ανησυχω:P

Από εχθές το φατσόνι αλωνίζει σε όλο το σπίτι! Την κοιτάω με συγκίνηση που πηγαινοέρχεται μόνη της πια. Έχουμε ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι - ο μπαμπάς της την παρομοιάζει με μυρμήγκι :D - που περπατάει μόνο του. Εχθές συγκεκριμένα έκανε διαδρομές από την κουζίνα ώς το δωμάτιό της και ξανά πίσω επί μισή ώρα και βάλε...Κοιτούσε τα ποδαράκια της και έκανε χαρούλες! Τι μπουμπούκια που είναι!!! Τόσο δα πλασματάκια που σου δίνουν τεραστια χαρά!

Αχ συγκινήθηκα πάλι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα

Εμενα παλι τι να σου πω λες και εχω το Μογλη και τον Ταρζαν στο σπιτι , βασικα ο μικρος αντιγραφει κανονικα τον Μαριο οποτε καταλαβαινετε τι επικρατει στο σπιτι .Εχτες επαιζε ο Μαριος κατω στην κηπο και παει το μικρο και πεταει απο τη βεραντα ενα πλαστικο μπουκαλι το οποιο πεφτει πανω στο κεφαλι του Μαριου, επαθε καρδια το παιδι και μεχρι να κοιταξω απο κατω τι εγινε με τον Μαριο βλεπω να προσγειωνεται διπλα στο μπουκαλι και το κινητο μου:evil: τον μαλωνω και πανω που του λεω κακο Γιαννη μου πεταει μια πλαστικη κορινα στο κεφαλι :confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα!!

περαστικουλια σε ολα τα αρρωστα μωρακια μασ!!!

ειρηνακι περαστικα κ σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεισ μια απο τα ιδια ,οπωσ ακριβωσ τα περιγραφετε ,μονο που οα αυτα γινονται επι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συν για να μην ξεχνιομαστε την δοιαροια τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!απο το σαββατο ειναι ρε παιδι μου...καθε μερα 2-3 φορεσ...

να ναι δοντια?τι να πω ...πολλεσ μερεσ δεν ειναι για δοντια?

και να σημειωσω οτι ολο το βραδυ ειμαστε και οι 3 μαμα κ κορεσ ξυπνεσ....

πηρα κ το ντοκτορι αλλα θα ελθει αυριο!!!τι να πω..αυριο θα ερθει ετσι κ αλλιωσ....η μπουμπουκιτσα γινεται 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Ειρηνακι γιατι δεν πηρες το γιατρο νωριτερα για τη διαρροια της μεγαλης?Μηπως δεν ειναι διαρροια και απλα ειναι μαλακα τα κακα της?Το 3 φορες τη μερα δεν ειναι πολυ, η Παναγιωτα 3 φορες τα κανει...

Καλα κοριτσια, εχω την αυπνια μου, την κουραση μου, εχω και το αφεντικο να μου λεει τα παραπονα για τη γυναικα του και ποσο χαλια τα πανε κλπ κλπ...και δεν τα μπορω αυτα καθολου:(:oops:Τι να απαντησω κι εγω η δολεια????Το καλο ειναι οτι δεν κλεινουμε το μαγαζι γιατι τον εβλεπα ετσι και ελεγα να αρχισω να ψαχνω για δουλεια...

Τα μαλλάκια του μάκρυναν ξανά αλλά σκεύτομαι να του τα αφήσω μακρυά...γμτ δεν είναι κατσαρομάλλης σαν κι εμένα...
Εγώ παρακαλούσα να είναι ίσια κι είναι σγουρά, εσύ πάλι το αντίθετο. Με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες!

Ολη μέρα δουλειά σήμερα και αποτέλεσμα μηδέν #@Ρ#$%@!΅% τα windows μου μέσα! Τόσες ώρες τσάμπα :-(

Τι γίνεται εδώ; Ησυχία βλέπω σήμερα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...