Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ορό της έβαλα αλλά δεν ξέρω τι νόημα έχει αφού οι μυξούλες της τρέχουν ακατάπαυστα...μόνο να φυσάμε πρέπει συνέχεια αλλά το κάνει όποτε θέλει εκείνη κ δοκίμασα τώρα το βράδυ κ της έβαλα αναροοφητήρα κ έγινε της κολάσεως κόντεψε να σκάσει από το κλάμα!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αννούλα περαστικά και στην δική σου μικρή...

Ο πιτσιποπάκος γύρισε, τσάκισε ένα πιάτο φακές και τώρα θα πιεί και το γαλατάκι του (μόνος του πια:D), το απόγευμα έφαγε τοστάκι...ολόκληρο και μάλιστα δεν του το κατακερμάτισα μόνο το έκοψα στην μέση:cool:

Κορίτσια καληνύχτα και περαστικά στα άρρωστα μωράκια:D

κοριτσια να σας πω τι μου δινει εμενα ο παιδιατρος για να ξαναλαφρωνει λιγακι το παιδακι απο τις μυξες? μου το ειχε δωσει και ο ωρυλα οταν ειχα παει περσυ.

3 αμπουλες φυσιολογικο ορο, 1 οτριβιν για παιδακια και 1 κολλύριο garamat, ανακατεμενα ολα μαζι. 1 σταγονιτσα σε καθε ρουθούνι πρωι μεσημερι βραδυ. Κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ. Η μυτη ανοιγει αμεσως και κοιμαται σαν πουλακι. Εμενα, επειδή ειναι συνεχώς με μύξες, λογω παιδικού, της βαζω πια μονο το βραδυ απο μια σταγονίτσα, για να μην πάθει και τίποτα, και ολη τη μερα την εχω με ορους. Και μεχρι στιγμής τα παμε μια χαρα.

το μονο κακό ειναι οτι το garamat ειναι σε ελλειψη σε ολα τα φαρμακεια, και ψάχνω να τα βρω και δυσκολευομαι πολυ. βαζω ολο τον κοσμο και ψαχνει στα φαρμακεια και οπου βρουν μου αγοραζουν

4Rnfp3.png

καλησπέρα κορίτσια

εδώ είμαστε πολύ ήσυχα,για τον ύπνοπου λέγατε εμείς χτυπάμε 11ωρο τη νύχτα και μέσαστη μέρα 2-3 ώρες ανάλογα με συνέπειανα την ξυπνάω μέσαστη νύχτα για να πιει γαλατάκι...εδώ και 2 μέρες δεν τρώει μεσημεριανό και ενώ τα φαγητά είναι πολύ νόστιμα

manti εμείς αλεσμένα ακόμη....

τι να κάνω για να μάθει να μασάει;δαγκώνει αλλά δεν καταπίνει τα φτύνει έξω γμτ,μέχρι και τα μπισκοτάκια...

Ειρήνη μου δεν είδα καθόλου ειδήσεις,κρίμα για τις καταστροφές,ελλείψεις σε τρόφιμα και γάλατα δεν έχετε;;;;για τα μωρά το λέω....περαστικά στην Αγγελικούλα σου

Μαριάννα ωραίο το γλυκό και μάλιστα δεν ήξερα ότι η Αργυρώ έχει ιστοσελίδα...

περαστικά σε όλα τα μωράκια που είναι άρρωστα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

την περασμένη εβδομάδα κάναμε και μεις το εμβόλιο που αναφεραται δεν κάναμε όμως το mmr αλλα το priorix το ρώτησα τον παιδιατρο και μου είπε είναι το ίδιο

σε 8με10 μέρες μας είπε για παρενέργεις .

Περάσαμε και μια ίωση πριν το εμβόλιο και σήμερα άρχισε να πονάει ο δικός μου λαιμός.

Για ύπνο που λέγατε κοιμάτε 9 με 9μιση το βράδυ και ξυπνάει 7 -8 το πρωι,το μεσημέρι θα κοιμηθεί 2 με 3 ώρες.

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το γάλα πίνουμε neslac 1 και ξεκινάω της nestle θα ήθελα όμως να του δώσω φρέσκο και σκέφτομαι όλυμπος τι γαλα πίνουν εσας?ο παιδιατρος δεν μου είπε ακόμα για φρεσκο αλλα φοβαμαι αργότερα δύσκολα να συνηθίσει στο φρέσκο τι λέτε να το αλλάξω απο μόνη μου?

Και μένα δινει κατι χαστουκάκια το έχει ελλατώσει τελευταια αλλα συνήθως το κάνει μόνο σε μένα στην αρχη στεναχωριόμουν πολύ αλλα νομίζω είναι μια συνήθεια που θα τους περάσει γρήγορα, αρχισε να περπατάει μόνος του και δεν θέλει ουτε οταν είμαστε εξω να τον κρατάμε νευριάζει κιολας πολυ ανεξάρτητος μου έγινε ,ακόμα δεν σηκώνετε μόνος του όταν θέλει να σηκωθεί σέρνετε με τον ποπό του στο μέρος μας (γιατι δεν μπουσουλαμε) και μας δινει τα χεράκια του να τον σηκώσουμε.

ευχαριστώ κορίτσια σας διαβάζω σχεδον καθημερινά αλλα πολλες φορές δεν προλαβαινω να γραψω αν και θα ήθελα να είμαι στο καθημερινό παρεάκι σας,

φιλιά καληνύχτα

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ηθελα να ξερα γιατί λέμε πάντα οτι κυκλοφορεί μια ίωση.Αφού πάντα όλο το χειμώνα έχει ιώσεις.Δεν νομίζω και να σταματάνε δηλαδή.Η μικ΄ρη πάει καλύτερα για 2η μέρα με το xozal,έβηχε λιγότερο σήμερα και το κυριότερο δεν βήχει στον ύπνο της.Κοιμήθηκε καλά και χθες το βράδυ και το μεσημέρι και τώρα το βραδάκι.Βέβαια εγώ είμαι σε αναμονή,σχολείο δεν πάμε και αν δεν κλείσει τουλάχιστον ενα 24ωρο χωρίς βήχα δεν θα πω οτι είναι καλά.

Περαστικά και στα υπόλοιπα παιδάκια.Οσο για τους ορούς ο γιατρός μου είπε να της πάρω κάτι ορούς cinomarin λέγονται γι'αυτή τη φάση που έχει και το βήχα και απ'ότι διάβασα είναι με θαλασσινό νερό.Αλλοι βέβαια λένε οτι είναι όλοι το ίδιο.Θα δείξει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

απο οτι βλεπω δε ειμαστε οι μονοι με ιωσεις..

λιγες μερες λοιπον πριν τα βαφτισια

ειμαι εγω με το ματι ... χαλια μετα το ξυλο που εφαγα απ την κορη... και πανω που παιρναει αυτο ειμαι χαλια με λαιμο και αυτια

πηγα σημερα παθολογο, ιωγενης λοιμωξη αναπνευστικου, επισης τα μικρα βηχουν και αυτα.. ειμαστε με ορους , αυριο θα τα παω παιδιατρο...

Σημερα ειχα και την επιθεωρηση εργασιας , φυσικα πηγα μονο εγω... αυτος δεν ηρθε..... αρρωστος λεει... αλλη ημερομηνια... τωρα μαλλον πρεπει να παω δικαστικα... Κασιαννη το Σαββατο πρεπει να μιλησουμε...

Οσο αναφορα το θεμα του υπνου που θιγεται ποιο πανω.. εμενα η μικρη μας εχει βγαλει οφ..

κοιμαται στις 9-10 κανονικα.. και μετα κατα τις 12 -1 αρχιζει να σκυζει και να εχουμε ενα πηγενε ελα απ το δωματιο της συνεχεια.... ελπιζω να ειναι τα δοντια που εμφανιζονται συνεχως...

επισης κοριτσια ,,, αυτο το παιδι δε εχει βαλει κωλο κατω... ο υπολογιστης εχει βγει οφ παει και κλεινει το ups εχει βγαλει οφ την βιβλιοθηκη του πατερα της ο οποιοσ κλαιει τα βιβλια του.. και το χειροτερο σκαρφαλωνει ΠΑΝΤΟΥ και τα καταφερνει... το χαιρεται , χορευει και ζηταει και επιβραβευση... δε ν παλευουμε... ο μεγαλος ηταν αγιος δε εκανε τετοια.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είχαμε ένα σχετικά ήσυχο βράδυ...ξύπνησε 3 φορές με κλάμματα μέχρι τις 12 η μικρή την ξανακοίμησα κ κατα τις 4 την ακούσαμε μίλαγε μόνη της δεν πήγα καν να τη δω κ ξανακοιμήθηκε...πήγα βέβαια αφού ησύχασε να δω μην έχει πυρετό κ παραμίλαγε αλλά όλα καλά....κοιμήθηκε μπρούμυτα όλο το βράδυ μάλλον ανακουφίζεται κάπως έτσι.....

Demykoo ναι κυκλοφορούν συνέχεια ιώσεις αλλά κάποιες είναι άκρως μεταδοτικές λόγω του ότι το μικρόβιο είναι ποιο ανθεκτικό κ μπορεί να κολήσεις ακόμα κ από κάποιο αντικείμενο που έπιασε κάποιος πριν από ώρες....;)

Irene δυστυχώς αυτό σου είχα πει ότι θα συμβεί με την επιθεώρηση....πότε είναι το επόμενο ραντεβού???? Ρώτησες τι γίνεται αν παίρνει συνέχεια αναβολές???Νομίζω μπορεί να πάρει μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό αναβολών....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Σαπίσαμε από την βροχή...ακόμα και εμένα που μου αρέσει αυτός ο καιρός αρχίζει να μου κακοφαίνεται:|...βρέχει ασταμάτητα...και έχει και φοβερή υγρασία:rolleyes:

Χτες αφού ήπιε το γαλατάκι ο πιτσιποπάκος αρχίσαμε ξανά τα παιχνίδια...σε κάποια φάση άρχισε να τρέχει προς το μέρος μου με τα χεράκια του ανοιχτά και γελώντας....λέω και εγώ το μωράκι μου θέλει να αγκαλιαστούμε....ανοίγω και εγώ τα χέρια μου να τον αγκαλιάσω...αγκαλιαζόμαστε....και ξαφνικά μου κόβει μία δαγκωσιά....:shock:...τρελάθηκα στον πόνο. Αυτός τρελάθηκε στα γέλια:shock:

Μετά με κυνήγαγε να με δαγκώσει στον ποπό....πάμε καλά γιατρέ μου?:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...