Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ψάξε κάνα τίκερ τύπου "It's been 5 days since my last laundry, only 1 day to go, hooray!" :lol:

καλό....υπάρχει τέτοιο τίκερ;;με εκπροσωπεί:tongue:;):shock:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Σας βλέπω θαραλέες μες στο χειμώνα πισίνα...εγώ μετά το μπάνιο κουκουλώνομαι που να πήγαινα κ σε πισίνα! :oops::oops::oops:

Μαριάννα αν μπορείς help....μου είπαν να το κοιτάξα με κανα ομοιοπαθητικό σκεύασμα για το κριθαράκι της μικρής????Αλλά δεν έχω ιδέα....αν πάω σε ομοιοπαθητικό φαρμακείο θα μπορούν να με βοηθήσουν????:shock: ΑΣΧΕΤΗ ΛΕΜΕΕΕΕ

Τα ομοιοπαθητικα φαρμακα δεν ειναι ιδια για ολους.

Για να τα παρεις και να εχουν αποτελεσμα, πρεπει να πας σε ομοιπαθητικο γιατρο και οχι φαρμακοποιο και να σου γραψει ειδικο για εσενα και την περιπτωση σου φαρμακο.

Καλημέρα κορίτσια:D

Τελικά κανονίστηκε το τραπέζι για την γιορτή του πιτσιποπάκου. Το μενού εκτός από σαλάτες και ορεκτικά θα είναι για τα κυρίως πιάτα αρνάκι γάλακτος φρικασέ ή μοσχαράκι γάλακτος κοκκινιστό με παπαρδέλες...ακούω γνώμες:D

Θέλω να του παραγγείλω και κουστούμι για να φορέσει...προτιμάτε μπλε κουστούμι με μπλε γιλέκο και γαλάζια γραβάτα...ή μαύρο κουστούμι με ασημί γιλέκο και μαύρο παπιόν?

Εδώ σήμερα δεν βρέχει...ακόμα γιατί ο ουρανός είναι κατάμαυρος:cool:

Το μπλε. ταιριαζει πιο πολυ στον ξανθο γαλανοματη πιτσι...

Η Τσαπανίδου στον ΣΚΑΙ έχει τον πρώην άντρα της κολλητής μου!!!Χαχαχαχα!!! Δεν θέλω να σχολιάσω!!!

Τον εχει ως τι?

yey2p2.png BN4cp2.png

Γιατί εγώ σου είπα Πωλίνα μου...κι έλεγα κάτι ήθελα να γράψω πριν :confused:

Λοιπόν αν και καθυστερημένα, χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς και να σε χαίρεται ο αντρούλης σου και τα μωρά σου!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γιατί εγώ σου είπα Πωλίνα μου...κι έλεγα κάτι ήθελα να γράψω πριν :confused:

Λοιπόν αν και καθυστερημένα, χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς και να σε χαίρεται ο αντρούλης σου και τα μωρά σου!!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Μαράκι!!! Να είσαι καλά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Η μικρή είναι χάλια...η μύτη της τρέχει ασύστολα κ έχει κ γρομπαλάκι εκεί που είναι οι αδένες στο λαιμό πιο κάτω από το αυτί :confused: ευτυχώς έχει μάθει κ φυσάει τη μύτη της γιατί για αναρροφητήρα ούτε λόγος!:rolleyes:

Δεν κοιμάται για μεσημέρι μια ώρα τη πολεμούσα κ γυρνάει γύρω μου με ένα κατσοράλακι κ μου δίνει κ καμμία που κ που! :shock:

Η δικιά μου παίζει εδώ κ μήνες με το....ξέρετε ποιο....δεν της λέω τίποτα....να κ μια ιστορία να γελάσετε: Μια μέρα βλέπει η ξαδέλφη μου τη μικρή της 4 χρονών να έχει ανοίξει τα πόδια κ να τρίβεται στο πόδι του κρεβατιού της ...κ της λέει τι κάνεις εκει???Νοιώθεις ωραία με αυτό που κάνεις???Κ της απαντάει η μικρή...Ναι μαμά κάτσε κ εσύ στο άλλο ποδι να κάνεις το ίδιο!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μολισ ησυχασα την μικρη μαϊμουδιτσα...απο τισ 1 ηταν πανω...και εβαλα λιγο tv.εβλεπα τα τοπικα καναλια πουετρεξαν στισ πλημυρεσ...

δεν φανταζεστε τι εχει γινει!!Καταστραφηκε παρα πολυσ κοσμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα πρεπει να περασει πολυσ καιροσ να συνεφερει το νησι..πολυ στεναχωρεθηκα..

αυτα που δειχνουν τα μεγαλα καναλια δεν ειναι τιποτα!!!!!!!!η καταστροφη ειναι πολλη πιο μεγαλη!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τώρα το λες μανδάμ; 60 βαθμούς έβαλα χαχαχα

Αν θυμάμαι καλά η μέγιστη θερμοκρασία πλύσης για το vanish είναι οι 50 βαθμοί Κελσίου, γιατί περιέχει ενεργό οξυγόνο:shock:

Τα απορρυπαντικά τα έβαλα σε γυάλινα μεγάλα βάζα που κλείνουν αεροστεγώς και τα μαλακτικά σε επίσης γυάλινες μπουκάλες που κλείνουν αεροστεγώς...και όλα μαζί σε ένα από τα μεγάλα καλάθια που είχα αγοράσει και είχα βάλει μέσα τα βαζάκια με τα γλυκά στην βάπτιση:tongue:

Έτσι και όμορφα φαίνονται στο μπάνιο και ο πιτσιποπάκος δεν μπορεί να τα ανοίξει:tongue::D

Σε ένα άλλο ίδιο καλάθι έχω βάλει όλα τα μπουκαλάκια που κυκλοφορούσαν χύμα (σαμπουάν,μαλακτικά, αφρόλουτρα κλπ) και το έχω επάνω στο πλυντήριο...πάλι δεν τα φτάνει:tongue::D

Πάνω από το πλυντήριο επίσης στον τοίχο και μέχρι το ταβάνιο έχω βάλει (από παλιά) ένα μεγάλο ντουλάπι με τζάμι στις πόρτες (ασορτί με το έπιπλο του μπάνιου) και εκεί μέσα βάζω πετσέτες και μπουρνούζια...τώρα έχω βάλει και το φαρμακείο και τα απορρυπαντικά (πχ χλωρίνες, παπί κλπ):tongue:

Στο έπιπλο του μπάνιου έχουν μπει παντού ασφάλειες...:cool::rolleyes:

Όπως καταλαβαίνεται το μόνο ενδιαφέρον του πιτσιποπάκου πια στο μπάνιο είναι η λεκάνη, το πιγκάλ και το καλαθάκι με τα χαρτιά:shock: αλλά αυτά δεν μπορώ να τα μετακομίσω ούτε να τα βάλω ψηλά:shock::cool:

Μόλις τελείωσα και το μαγείρεμα...το μενού έχει φακές:tongue:

Ο πιτσιποπάκος τώρα πια τρώει από τα δικά μας φαγητά και τέρμα και το άλεσμα:D

Τα μαλλάκια του μάκρυναν ξανά αλλά σκεύτομαι να του τα αφήσω μακρυά...γμτ δεν είναι κατσαρομάλλης σαν κι εμένα...ελπίζω να μην κρέμονται σαν πράσσα....θα γελάω πολύ που όλοι θα νομίζουν ότι είναι κοριτσάκι....:rolleyes:...θα τον εκδικηθώ για το ξύλο που μου ρίχνει:-P:shock:...και αν συνεχίσει το ξυλίκι θα του τα πιάνω και κοτσίδα:mad:

Ο μικρός έχει πάει επίσκεψη με τον μπαμπά του στην πεθερά...εγώ έχω όρεξη για κουβεντούλα...(δεν φαίνεται?)...και εσείς έχετε όλες εξαφανιστεί?....

:cool:

Αλήθεια πότε θα σταματήσει η παλιοβροχή? 10 μέρες βρέχει εδώ...σαπίσαμε...:shock:

Διαφημίσεις

Άντε ήρθα κ εγώ....η μικρή μόλις κοιμήθηκε από το πρωί κ προβλέπεται να ξυπνήσει το βράδυ αφού δεν αναπνέει καθόλου από τη μύτη....μήπως πρέπει να πάρω τη γιατρό???? Λαχανιάζει πολύ κ φοβάμαι μη μας το γυρίσει σε τίποτα άλλο που αναπνέει μόνο από το στόμα...μόλις κοιμήθηκε ακουγόταν σα να ροχάλιζε ενήλικος....χωρίς πιπίλα φυσικά κ κλαίγοντας αποκοιμήθηκε από την εξάντληση....έχει φουντώσει κ το κριθαράκι μας κ είμαι να σκάσω!:-(:sad::-(:sad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Φατσάκι κυκλοφορεί ίωση που κολάει κ πολύ εύκολα....το σπόγευμα παρουσίασε κ η μάνα μου συνάχι κ εξάντληση κ ο άντρας μου λέει κ αυτός σα να τον πονάει ο λαιμός του....εγώ είμαι καλά....κ πως να μην είμαι αφού μόλις τη Παρασκευή έκανα το εμβόλιο της γρίπης!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...