Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ήταν να μην πάρω φόρα τελικά..ρε κρατήστε με τι άλλο θα βάλω στην υπογραφή;;:shock:

Ρε κοριτσάκι εσύ την έκανες την πατάτα? Και ψάχνω να βρω γιατί πρέπει να μετακινώ την οθόνη δεξιά - αριστερά με τα βελάκια,για να διαβάζω αυτά που γράφετε! Πολύ πλατια υπογραφή!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Smouts κι εμένα το κάνει αυτό με το πιπί της. Απλά γελάω κάθε φορά, δεν θέλω να την κομπλάρω! Ε δεν είναι και κάτι κακό, όπως είπες κι εσύ εξερεύνηση κανουν!

Για να την απασχολώ της έχω πάρει κάτι τουβλάκια τύπου Lego που της αρεσουν πολύ. Πάντως θέλει συνέχεια να παίζουμε μαζί, αν εγώ σηκωθώ από το χαλί και φύγω έρχεται πίσω μου κλαψουρίζοντας :( Δεν ξεφεύγω με τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε κοριτσάκι εσύ την έκανες την πατάτα? Και ψάχνω να βρω γιατί πρέπει να μετακινώ την οθόνη δεξιά - αριστερά με τα βελάκια,για να διαβάζω αυτά που γράφετε! Πολύ πλατια υπογραφή!!!!!

ΩΧ..αλήθεια;;εμένα το δείχνει κανονικά..θα το κάνω πιο μικρό.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Smouts κι εμένα το κάνει αυτό με το πιπί της. Απλά γελάω κάθε φορά, δεν θέλω να την κομπλάρω! Ε δεν είναι και κάτι κακό, όπως είπες κι εσύ εξερεύνηση κανουν!

Για να την απασχολώ της έχω πάρει κάτι τουβλάκια τύπου Lego που της αρεσουν πολύ. Πάντως θέλει συνέχεια να παίζουμε μαζί, αν εγώ σηκωθώ από το χαλί και φύγω έρχεται πίσω μου κλαψουρίζοντας :( Δεν ξεφεύγω με τίποτα!

Αχ αληθεια?Κι εμενα τα lego της αρεσουν.Αρπαξε τη φαρμα στο καραβι που πηγαιναμε κρητη και αναγκαστικα το πληρωσα!Εγω τα φτιαχνω αυτη τα χαλαει!

ε ναι δεν έχω wide, thanks

Ειστε και εταιρεια πληροφορικης τρομαρα σας!Εμεις μια χαρα εδω, τελευταια τεχνολογια!Που μαλλον θα τα πουλησουμε στο τελος να βγαλουμε κανα φραγκο γιατι δεν εχουμε πελατες!

Αχ,κορίτσια...είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ συγκινημένη!!!Η Ιωάννα σήμερα είπε "μαμά"!!!!!Επιτέλους!!!!!Μόνο που δεν κατουρήθηκα από την χαρά μου!!!!

Συγχαρητηρια!Τωρα πια οταν ξυπναει τη νυχτα θα φωναζει μαμαααααα!!!Κι αντε να μην πας!Δεν τη γλυτωνεις!

Διαφημίσεις

Ειστε και εταιρεια πληροφορικης τρομαρα σας!Εμεις μια χαρα εδω, τελευταια τεχνολογια!Που μαλλον θα τα πουλησουμε στο τελος να βγαλουμε κανα φραγκο γιατι δεν εχουμε πελατες!

Όλοι οι άλλοι έχουν εκτός από μένα. Δεν την γουστάρω καθόλου, αλλά μάλλον δεν θα τη γλιτώσω, με βάλανε και παρήγγειλα άλλη μια που μαλλον ... για μένα θα είναι :mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αχ,κορίτσια...είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ συγκινημένη!!!Η Ιωάννα σήμερα είπε "μαμά"!!!!!Επιτέλους!!!!!Μόνο που δεν κατουρήθηκα από την χαρά μου!!!!

Φαντάζομαι χαρά που έκανες. Εμένα ήταν η πρώτη λέξη που είπε σχεδόν 12-13 μηνών! Φυσικά ο άντρας μου δεν το παραδέχεται :tongue: και προχθές που προσπάθησε και είπε μπα μπα μου λέει...είδες που σου το έλεγα πρώτα μπαμπά είπε!:shock::lol::lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

αχ ναι και εμενα φωναζει μαμα και ειδικα το πρωι που ξυπνα επισης βγαινει στα μπαλονια και φωναζει γιαγια , ξερει το ναι και οτι και να τον ρωτησεις ναι λεει:tongue::tongue: α! κανει και ζηλια-ψωρα στον πατερα του:tongue::tongue::tongue::tongue:

και επειδη ακουσα οτι κατι κοριτσακια ασχολουνται με.....ο δικος μου εδω και καιρο προσπαθει να κατεβασει το παντελονι μετα κατεβαζει απο μπροστα τη πανα και βαζει το χερι μεσα και οταν τον κανω μπανιο φευγει σφαιρα γυμνο και το ενα χερι το εχει εκει και το τραβαει και ολα αυτα τρεχοντας να μην τον πιασω.τα βλεπει και αυτα ο Βασιλης και το μυαλο του ταξιδευει μου λεει φανταζεσαι το σκηνικο που θα θες να πας στη τουαλετα και θα ειναι κλειδωμενα μεσα? ή στο δωματιο τους? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Χτες πήγα το μεσημέρι σπίτι, έφαγα και την έπεσα για ύπνο....κοιμηθήκαμε με τον πιτσιποπάκο από τις 3 μέχρι τις 9 :shock::shock::shock:
Μην τα λες αυτά λέμε, θα σε λιντσάρω!
Χριστίνα εγώ το vanish το βάζω στην θήκη μαζί με το απορρυπαντικό...δεν τα μουλιάζω εκτός και αν προκείται για καλά τραπεζομάντιλα και φοβερούς λεκέδες. Πρόσεξε όμως μην βάλεις υψηλή θερμοκρασία...θα κάνει μπουμ (το γράφει και στις οδηγίες).
Τώρα το λες μανδάμ; 60 βαθμούς έβαλα χαχαχα
Αννα κι εγω πρεπει να της αλλαξω το προγραμμα αφου την ξυπναω το πολυ 6 παρα το απογευμα και φτανει να ξανακοιμαται 11...Το κακο ειναι οτι το πρωι ξυπναει ή την ξυπναω για να της δωσω το γαλα της 7:00 αλλα μετα δε θελει να ξανακοιμηθει, με το ζορι 9-9:30, οποτε παει πισω και ο μεσημεριανος υπνος, 3:30 ξαναπεφτει γμτ
Να μην ξανακοιμηθεί ρε συ τότε το πρωί, βάλτης παιδικά, χώστην στο καρεκλάκι της κι άστην εκεί. Κατά τις 12-1 θα κουτουλάει. Κοιμάται τότε κάνα 2-3ωρο και σου ξυπνάει 3-4 τζετ, να φαει, να παίξει, ε θα πάει 10 η ώρα και θα νυστάζει πια
Α!Κι η Παναγιωτα με το παραμικρο ξυπναει, ουτε καζανακι δεν τραβαμε οταν κοιμαται......
Ο δικός μου μόλις ξυπνήσει, αυτομάτως σηκώνεται και περιμένει μισοκοιμισμένος και μαχμουρλής (τι, δεν ξέρω). Του ξαναβάζω πιπίλα, τον χαϊδεύω και ξεραίνεται πάλι. Αλλά όλη μέρα ρε γμτ να παρακαλάς να πάει για ύπνο να κάνεις καμιά δουλειά και άμα σου πέσει κάνα μανταλάκι κάτω να σηκώνεται αυτόματα; Ελεος παιδί μου, κοιμήσου!
Θέλω να βάλω αγγελία για τα παιδικά έπιπλα που σας έλεγα (τελικά δεν βρήκατε κανέναν γνωστό ενδιαφερόμενο??),να την βάλω εδώ στο parents cafe ή στο Parents το άλλο???
Στο άλλο, εκεί βλέπουν αγγελίες περισσότερο νομίζω. Γιατί δεν βάζεις και Χρυσή Ευκαιρία; Τσάμπα είναι.
Ειναι τωρα μια δυο εβδομαδες, που η μικρη, με το που της βγαλω την πανα, κατευθειαν βαζει το χερι της στο πιπι της, και το πιεζει, το ζουλαει, κανει κατι τελος παντων. Δεν τη μαλωνω φυσικά, γιατι φανταζομαι οτι ειναι μια φαση εξερευνησης κι αυτή, αλλα εσας το κανουν τα δικα σας παιδακια αυτο?

Επίσης και κάτι αλλο! Τωρα που μαζευτήκαμε μεσα πια λογω καιρού, πως τα απασχολείτε? Τι παιχνίδια παίζετε μαζί τους? Γιατι η δικια μου μονο να σκαρφαλωνει στο κρεβατι θελει, να τρεχει γυρω γυρω, και δεν βαζει τον κωλο της κατω για ενα λεπτο. Για πειτε καμια ιδεα?

Για το πρώτο, εμείς έχουμε τσουτσού αλλά μόλις βγει η πάνα χαμογελάει πονηρά και την χουφτώνει :rolleyes:

Για το δεύτερο... Δεν κάνεις τίποτα στο σπίτι παρά να απασχολείς το παιδί με ότι μπορείς να σκεφτείς (παραμύθια, μπάλα, παιχνίδια, dvd, συρτάρι με πλαστικά μπωλ, ανασκαφές στην ανακύκλωση κλπ). Και περνά η μέρα κι είσαι κομμάτια. Κι ευχαριστημένο δεν είναι. Ολο άτα μου έλεγε χτες ο κακομοίρης αλλά που να τον πάω με τέτοια βρόχα;

ήταν να μην πάρω φόρα τελικά..ρε κρατήστε με τι άλλο θα βάλω στην υπογραφή;;:shock:
Ψάξε κάνα τίκερ τύπου "It's been 5 days since my last laundry, only 1 day to go, hooray!" :lol:

WN6Op3.png

Να μην ξανακοιμηθεί ρε συ τότε το πρωί, βάλτης παιδικά, χώστην στο καρεκλάκι της κι άστην εκεί. Κατά τις 12-1 θα κουτουλάει. Κοιμάται τότε κάνα 2-3ωρο και σου ξυπνάει 3-4 τζετ, να φαει, να παίξει, ε θα πάει 10 η ώρα και θα νυστάζει πια

Θα βαλω την Παναγιωτα την τρελη να κατσει κατω????Τρελαθηκες?χαχαχα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...