Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα πέρα ώς πέρα.

απορία: το τικεράκι μου γιατί έχει μείνει στάσιμο στον χρόνο;;(του παιδιου εννοώ):rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα πρωινη πρωινη σημερα συμπεθερα

και εμεις λιακαδα εχουμε σημερα μακαρι να συνεχισει ετσι να στεγνωσει και κανενα ρουχο

Εχτες ηρθε ενα δεμα σπιτι και το ειχε στειλε ο ξαδελφος απο Λονδινο ειχε στειλει στα παιδια απο μια εμφανιση της Manchester Uinited ευτυχως που επεσε μεσα στην ομαδα φυσικα ο Μαριος ηθελε να τα δοκιμασει και ο μικρος του τα τραβαγε, εντυσα και το μικρο και βγηκαν εγω στη βεραντα και κλωτσαγαν μπαλα ο Βασιλης το χαμογελο μεχρι τα αυτια αν και ειναι αλλη ομαδα αλλα το χαρηκε και αυτα ομως ειχαν πλακα να εχουν την ιδια εμφανιση οι σποροι και να παιζουν μαζι:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημέρα πέρα ώς πέρα.

απορία: το τικεράκι μου γιατί έχει μείνει στάσιμο στον χρόνο;;(του παιδιου εννοώ):rolleyes:

Πρεπει να το αλλαξεις, και να διαλεξεις καποιο απο αυτα που ειναι για 2 ετων.

age.png age.png

καλημέρα πέρα ώς πέρα.

απορία: το τικεράκι μου γιατί έχει μείνει στάσιμο στον χρόνο;;(του παιδιου εννοώ)

:rolleyes:

καλημερα γιατι οποτε κλεινει χρονο θα πρεπει να φτιαχνεις νεο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Συμπεθερα πραγματικα ειναι απολαυση να τα βλεπεις να παιζουν μαζι! Εκτος απο τις ωρες που παλευουν και τα μικρα τρωνε ξυλο...:rolleyes:

Η κορη μου λυσσαξε χθες οση ωρα βλεπαμε Το νησι. Οτι δεν εκανε ολη μερα, τα εκανε εκεινη τη μια ωρα μαζεμενα.:evil:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι δεν το είδα το νησί....η κόρη μου τώρα τελευταία κοιμάται κατά τις 10:30 παρόλο που μπαίνουμε σε διαδικασία ύπνου από τις 9 παρά....από σήμερα θα την ταίζω 1:30 μεσημεριανό να κοιμάται μέχρι τις 4 το μεσημέρι μπας κ μετά κοιμάται νωρίτερα το βράδυ.....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Αργησα παλι σημερα στη δουλεια αλλα δεν τρεχει τιποτα, εγω ανοιγω!!!:mrgreen:Μολις τελειωσα και με μια λαχταριστη κασεροπιττα!!!Θ'αργησω σημερα να γυρισω σπιτι και επρεπε να φαω!:mrgreen:

Λοιπον κι η Παναγιωτα χθες το βραδυ λυσσαξε οταν εβλεπα το νησι, την ειχα ξυπνησει 5:20 για να κοιμηθει 10 αλλα...επαιζε στο κρεβατι μου, ειπα στον αντρα μου κατσε να παιξει μαζι σου να δω το εργο αλλα εκεινος εφυγε και πηγε στον καναπε:mad:Τελος παντων, με εβλεπε που δεν της εδινα σημασια, μου αλλαζε καναλι, παταγε ακινητη οθονη κλπ...10:30 την εβαλα για υπνο με το ζορι..

Αννα κι εγω πρεπει να της αλλαξω το προγραμμα αφου την ξυπναω το πολυ 6 παρα το απογευμα και φτανει να ξανακοιμαται 11...Το κακο ειναι οτι το πρωι ξυπναει ή την ξυπναω για να της δωσω το γαλα της 7:00 αλλα μετα δε θελει να ξανακοιμηθει, με το ζορι 9-9:30, οποτε παει πισω και ο μεσημεριανος υπνος, 3:30 ξαναπεφτει γμτ

Κατερίνα η δικιά μου ξυπνάει 8-8:30 το πρωί κ κοιμάται μόνο το μεσημέρι 2:30-5 κ κοιμάται 10:30 το βράδυ....μεγάλες αντοχές αυτό το παιδί...εμείς πέφτουμε ανάσκελα κ αυτή duracel :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χθες έδειρε τη μάνα μου γιατί την άλλαξε κ πήγε να της βάλει το παντελόνι κ άρχισε να την κοπανάει στο κεφάλι...κ όταν γύρισα μου λέει η μάνα μου....σήμερα μαλώσαμε με τη κόρη σου κ δεν της μιλάω! :lol::lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατερίνα η δικιά μου ξυπνάει 8-8:30 το πρωί κ κοιμάται μόνο το μεσημέρι 2:30-5 κ κοιμάται 10:30 το βράδυ....μεγάλες αντοχές αυτό το παιδί...εμείς πέφτουμε ανάσκελα κ αυτή duracel :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χθες έδειρε τη μάνα μου γιατί την άλλαξε κ πήγε να της βάλει το παντελόνι κ άρχισε να την κοπανάει στο κεφάλι...κ όταν γύρισα μου λέει η μάνα μου....σήμερα μαλώσαμε με τη κόρη σου κ δεν της μιλάω! :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα....ε καλα τα'χουμε πει αυτα, ολες ξυλο τρωμε!!

Δεν την ταιζεις στον υπνο της ομως πριν τις 8?

Όχι δεν την ταίζω στον ύπνο,αφού σηκωθεί φτιάχνουμε γάλα που συνήθως έχει έρθει η γιαγιά της κ της το δίνει 9 παρά που φεύγουμε γιατί αν ήμαστε εκεί θέλει παιχνίδια κ δεν τρώει....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...ρε τι βροχή ήταν αυτή εχθές. Ευτυχώς τελείωσε ο άντρας μου νωρίς και με πήγε στο γιατρό! ;)

Αχ τι κλάμα έκανα πάλι με το νησί? :oops: Ωραίο σήριαλ πάντως!

Εμένα κοιμήθηκε εχθές από τις 9:30 :D Τυχερή ήμουν!!! Γενικά πάντως η δικιά μου δεν είναι και πολύ του ύπνου. Αφήστε που ξυπνάει με το παραμικρό :|Κοιμάται κατά τις 10-10:30 συνήθως το βράδυ και το πρωί ξυπνάει 8 πλην εξαιρέσεων - όπως εχθές - που ξύπνησε από τις 5 το πρωί. Το μεσημέρι κοιμάται περίπου μια με μιάμισυ ώρα και αυτό είναι όλο. Μα δεν κουράζετε? Αυτό είναι ωράριο ύπνου για μεγάλους όχι για μωρό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω παλι Μαρια μ'αυτα που διαβαζω απο την Αννα και σενα βγαζω το συμπερασμα οτι κοιμουνται ολα το ιδιο.12 ωρες περιπου το 24ωρο.Η δικια σου κοιμαται περισσοτερο τη νυχτα ομως.Η δικια μου οπως και της Αννας ξεραινονται ενα διωρο το μεσημερι τουλαχιστον αλλα κοιμουνται λιγοτερο τη νυχτα.

Α!Κι η Παναγιωτα με το παραμικρο ξυπναει, ουτε καζανακι δεν τραβαμε οταν κοιμαται......

Καλημέρα!!!

Έχω πόσες μέρες να γράψω και μου λείψατε....Ελπίζω να είστε όλες καλά και να ευχηθώ περαστικά στα μωράκια μας που αρρώστησαν...

Εμείς είχαμε την Ιωάννα με μυξούλες και λίγο βηχαλάκι όλη την εβδομάδα και τώρα άρχισε να συνέρχεται κάπως..Κατά τ'άλλα,συνεχίζουμε τον αγώνα....

Θέλω να βάλω αγγελία για τα παιδικά έπιπλα που σας έλεγα (τελικά δεν βρήκατε κανέναν γνωστό ενδιαφερόμενο??),να την βάλω εδώ στο parents cafe ή στο Parents το άλλο???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλώς το Μπιζελάκι! Περαστικά στην μικρούλα! Εγώ κάποιες αγγελίες που ήθελα τις έβαλα στο parents.... ;)

Με πήρε τώρα η μάνα μου....η μικρή είναι με ίωση κ η μύτη της τρέχει νερό ευτυχώς ακόμα δεν έχει πυρετό...κ ξέρω ότι είναι ίωση γιατί με πήρε χθες η κουμπάρα μου κ με ρώταγε πως είναι η μικρή γιατί κ τα 2 τα δικά της από χθες είναι χάλια....μάλλον από τον παιδότοπο την τσιμπήσαμε που τα πήγαμε παρέα το Σάββατο! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστώ,Αννούλα μου....Περαστικά στην Ζωούλα....νομίζω τώρα είναι η περίοδος τέτοια που αρρωσταίνουν όλα....κι εδώ πέρα από την Ιωάννα είχαμε και την ανηψιά μου μου,και τα 2 παιδιά της κουμπάρας μου και η βαφτηστήρα μας...μάλλον κάτι τρυγυρνάει στον αέρα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...