Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα...Καλά οι άντρες σε κάτι τέτοια είναι απερίγραπτοι! Δεν είναι και πολύ μεγάλη, ξέρω κι εγώ. Περίπου μισό εκατοστό. Άσε να πάω να ξεμπερδεύω. Να το βγάλει γιατρός από τη ρίζα. Γιατί άμα το κάνω εγώ, εκτός του ότι δεν έχω ιδέα πως, μπορεί να αφήσω τη ρίζα μέσα και μετά να ξαναβγει!

Μαρια μηπως ο γιατρος σου ειναι στην πλατεια του Αγιου Δημητριου?

Yesss νησι......! και το Σάββατο έχουμε coffee time!!!;) και υπάρχει και το ενδεχόμενο να αφήσω το φατσόνι στη μάνα μου να κοιμηθεί, για να συνεχίσω την τσάρκα μετά από τον καφέ με τον άντρα!:D χε χε καλά δεν το σκέφτηκα???

Τελεια!

age.png age.png

καλησπερούδια κορίτσια μου..

πωλινάκι χρόνια πολλά κι από δω..χιλιόχρονη με υγεία!!!!!

εδώ μουλιάσαμε!!!!!έλεος...πήγαμε στον γιατρό σήμερα,συνεχίζουμε αντιβίωση και αερολίν...δεν θα πάμε βρεφικό καλύτερα και αφού θα είμαι κι εγώ σπίτι βολεύει αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάναμε!!!!βλέπω όλες ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το νησί,χαμός θα γίνει πάλι,αν και το πρώτο επεισόδιο δεν το είδα, θα μπω να το δω κάποια στιγμή..

το sex and the city to 2 βαρετό!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Στο sex and the city 2?:lol:
Οχι, σ'αυτό είχα πάει άνευ συζύγου. Πάντως στίβω το μυαλό μου αλλά δεν θυμάμαι τι είδα με τον άντρα!

Ποια θα είναι η τυχερή; (από σάιτ αγγελιών): ΖΕΥΓΑΡΙ ζητείται για μόνιμη εργασία σε ορεινό αγρόκτημα για καθαριότητα, συντήρηση, κουζίνα, φροντίδα ζώων. Παρέχονται διαμονή, διατροφή, αρχικός μισθός 600€ έκαστος

WN6Op3.png

Ποια θα είναι η τυχερή; (από σάιτ αγγελιών): ΖΕΥΓΑΡΙ ζητείται για μόνιμη εργασία σε ορεινό αγρόκτημα για καθαριότητα, συντήρηση, κουζίνα, φροντίδα ζώων. Παρέχονται διαμονή, διατροφή, αρχικός μισθός 600€ έκαστος

A πα πα πα!!!! Don' t even think about it!!!!!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολ εορτάζουσα, αν δείξω την αγγελία στον άντρα μου, πάω στοίχημα ότι θα ζητήσει λεπτομέρειες. Χαχαχα μόνη προϋπόθεση θα είναι να έχει ιντερνετ :lol:

Γιατί τώρα, άμα έχω στέγη και τροφή, 1200 ευρώ συν 550 του ΟΑΕΔ (όοοοσο καιρό τα δώσουν, άλλο από κει τώρα, κινδυνεύουν κι οι άνεργοι), τι άλλο θέλω;

ΒΟΗΘΕΙΑ στην άσχετη ακαμάτρα μάνα: το Vanish oxi action το βάζουμε αντί απορρυπαντικού ή ΣΥΝ το απορρυπαντικό; Να το βάλω απευθείας στον κάδο (όπως κάνω με το υγρό απορρυπαντικό) ή στην θήκη;

WN6Op3.png

ΒΟΗΘΕΙΑ στην άσχετη ακαμάτρα μάνα: το Vanish oxi action το βάζουμε αντί απορρυπαντικού ή ΣΥΝ το απορρυπαντικό; Να το βάλω απευθείας στον κάδο (όπως κάνω με το υγρό απορρυπαντικό) ή στην θήκη;

Συν το απορρυπαντικο, μεσα στον καδο. Μουλιαζω τον λεκε γυρω στα 10 λεπτα, και μετα βαζω το πλυντηριο.

Εφτιαξα αυτο, και βγηκε πολυ ωραιο και μυρωδατο!

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B5-%CE%AE%CE%BB%CE%B1

age.png age.png

Συν το απορρυπαντικο, μεσα στον καδο. Μουλιαζω τον λεκε γυρω στα 10 λεπτα, και μετα βαζω το πλυντηριο.

Εφτιαξα αυτο, και βγηκε πολυ ωραιο και μυρωδατο!

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B5-%CE%AE%CE%BB%CE%B1

Ωραία. Επειδή βαριέμαι να μουλιάσω, πειράζει να το βάλω μπρος απευθείας; Καφές είναι σε κάλυμμα πορτ μπεμπέ (από τις κουλαμάρες που έκανα την περασμένη εβδομάδα)... Όσο για τα γλυκά, απλά δεν το έχω ρε παιδί μου, άσχετη!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ωραία. Επειδή βαριέμαι να μουλιάσω, πειράζει να το βάλω μπρος απευθείας; Καφές είναι σε κάλυμμα πορτ μπεμπέ (από τις κουλαμάρες που έκανα την περασμένη εβδομάδα)... Όσο για τα γλυκά, απλά δεν το έχω ρε παιδί μου, άσχετη!

Δεν ξερω αν θα βγει ο λεκες χωρις μουλιασμα. Δεν ειναι τιποτα ρε, οπως το εχεις μεσα στον καδο, ριξε το vanish και αστο 10 λεπτα.

Κι εγω ασχετη ειμαι με γλυκα μη νομιζεις. Μονο ευκολα φτιαχνω!:tongue:

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μαριάννα γιατί μας το κάνεις αυτό με τα γλυκά???:tongue::tongue::tongue: Εφτιαξα κ εγώ κεικ με κομμάτια σοκολάτας χθες να πάρω τη δόση μου για την προηγούμενη εβδομάδα που δεν είχα φάε γλυκό! :oops::oops::oops:

Κοριτσάκια καλά κάνετε κ αφήνετε τα μικρά να βγαίνεται έστω μια στο τόσο μόνες με τον άντρα....κ εγώ έτσι το χω σκεφτεί γι'αυτό το Σάββατο,μένει μόνο να πει το ναι η μαμά μου...γιατί είπαμε από τη πεθερά δεν περιμένω....έχουν γίνει κ διάφορα....τη πειράζει πολυ που έχω τοσο καλή σχέση με τη αδελφή της κ τη παίρνει κάθε 3 κ λίγο κ προσπαθεί να ψαρέψει κ για μένα κ για την συννηφάδα....ενώ εμένα ούτε για τον αδελφό μου που τον χτύπησαν δεν πήρε να μάθει!:shock:

Ειρηνάκι μου τι να πω???Υπομονή???Ξέρω ότι ήδη κάνεις πολύ....περαστικά στην Αγγελικούλα,μπορεί να ναι κ δόντια αλλά ευτυχώς δεν είναι πολλές οι φορές που έκανε μέσα στη μέρα....η δικιά μου πάντως τη τελευταία φορά που την έπιασε στη Χίο έκανε 8-10 φορές τη μέρα.....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες πήγα το μεσημέρι σπίτι, έφαγα και την έπεσα για ύπνο....κοιμηθήκαμε με τον πιτσιποπάκο από τις 3 μέχρι τις 9 :shock::shock::shock:

Πόλα χρόνια πολλά:D δεν πρόλαβα χτες....:oops:

Το "νησί" ήταν υπέροχο όπως και το πρώτο επεισόδιο.

Ειρήνη τι κάνουν οι μικρές? περαστικά στην Αγγελικούλα:D

Χριστίνα εγώ το vanish το βάζω στην θήκη μαζί με το απορρυπαντικό...δεν τα μουλιάζω εκτός και αν προκείται για καλά τραπεζομάντιλα και φοβερούς λεκέδες. Πρόσεξε όμως μην βάλεις υψηλή θερμοκρασία...θα κάνει μπουμ (το γράφει και στις οδηγίες).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...