Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Με το καλό ρουλάκι!!!

Βρε κορίτσια χαλιά πήρατε για τα παιδικά δωμάτια???? Δεν μπορώ να αποφασίσω κ πιάσαν για τα καλά τα κρύα....έχω ακούσει ότι καλό είναι να είναι βαμβακερό το χαλί αλλά όλα τα παιδικά που βλέπω είναι ακρυλικά! Μηπως δημιουργούν τίποτα αλλεργίες?:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλορίζικο με το καλό και καλοτάξιδο!! Θέλω κι εγώ ένα τουτού να βάζω το κοπάδι μου!!Εγώ το βλέπω πού και πού αν και είμαι της κωμωδίας μόνο και τα αποφεύγω αυτά αλλά το συγκεκριμένο είναι ωραίο!!Αυτή η Ξένια πολύ σκρόφα ε;

Εσυ πας για 7θεσιο μαλλον :D Η Ξενια θα φαει πολυ ξυλο όταν την παρουν χαμπαρι :twisted:

Με το καλό ρουλάκι!!!

Βρε κορίτσια χαλιά πήρατε για τα παιδικά δωμάτια???? Δεν μπορώ να αποφασίσω κ πιάσαν για τα καλά τα κρύα....έχω ακούσει ότι καλό είναι να είναι βαμβακερό το χαλί αλλά όλα τα παιδικά που βλέπω είναι ακρυλικά! Μηπως δημιουργούν τίποτα αλλεργίες?:confused:

Ευχαριστω κοριτσια. :P Για την ωρα τον εχω στο δωματιο μας. Απο του χρονου θα προβληματιστω για χαλια. :D

ziZip2.png BhAqp2.png

Με το καλό ρουλάκι!!!

Εγώ είχα πάρει ένα που έχει περισσότερο μαλλί και λίγο συνθετικό και του σαλονιού μου αλλά το χνούδι που βγάζει δεν αντέχεται!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Εσυ πας για 7θεσιο μαλλον :D Η Ξενια θα φαει πολυ ξυλο όταν την παρουν χαμπαρι :twisted:

Ευχαριστω κοριτσια. :P Για την ωρα τον εχω στο δωματιο μας. Απο του χρονου θα προβληματιστω για χαλια. :D

Αχ ναι ζω γι αυτή τη μέρα!!!Προς το παρόν την βλέπω να τρώει τον γκόμενο της Ελπίδας.

Κι εγώ στο δωμάτιό μου τον κοιμίζω μιας και στο άλλο κοιμούνται τα μεγάλα και δεν υπάρχει άλλο υπνοδωμάτιο άρα μέχρι να πάει φαντάρος θα κοιμάται μαζί μας!!Πολλές φορές τον θηλάζω ξαπλωμένη και κοιμόμαστε τι ωραία αφού ξημερώνει και έχω πιαστεί ολόκληρη αλλά τρελλαίνομαι που βλέπω το καρδουλάκι μου στην αγκαλιά μου τόσο ήρεμο!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα μετα απο πολλες ημερες απουσιας

Ο Μαριος εχει κανει καταληψη στο Pc και ο ρεβυθουλης θελει ολο αγκαλιες και κουβεντουλα.

Εχω τα νευρα μου τον ΟΑΕΔ και τους αχρηστους εκει μεσα που δεν ξερουν τι τους γινεται , τελικα με καλεσε εχτες η επιθεωρηση εργασιας να τους κανω καταγγελια τους πηρε και τηλεφωνο η επιθεωρητρια και τους ξεχεσε κανονικα

Κας μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα το κανονισω και αυτο να παρω και να μαθω πως γινεται

Αννουλα λογω οτι κοιμομουν με τον Μαριο 3 χρονια μαζι το μωρο το εβαλα απο την αρχη στο δωματιο του και κοιμομουν διπλα δεν ηθελα να μαθει σε αλλο περιβαλλον και στους 3 μηνες εφυγα απο εκει βεβαια πηγαινοερχομουν ολη νυχτα αλλα ετσι εμαθε και ο Μαριος να κοιμαται στο κρεβατι του γιατι αν ειχα και το μωρο στο υπνοδωματιο ο Μαριος δεν θα πηγαινε ποτε μεσα και ετσι θα ειμασταν σε ενα δωματιο η οικογενεια χωραφα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ωχ έχω μια υποψία ότι μπορεί να είμαι κ η μόνη που την κοιμίζω στο δωμάτιό της.....άσπλαχνη μάνα!:confused:

Καλημέρα.Δεν είσαι η μόνη Anna.Κι'εγώ την κοιμίζω απο 3 μηνών στο δωμάτιο της και προσαρμόστηκε πολύ εύκολα.Τώρα κοιμάται πολύ άνετα στο κρεβάτι της και τις περισσότερες φορές χωρίς γκρίνια.Μόλις τη δω και νυαστάζει τη βάζω και μετά απο λίγο έχει κοιμηθεί.Οσο για το χαλάκι εγώ της είχα πάρει ενα απο τα Λητώ και δεν έχω πρόβλημα.Νομίζω βαμβακερό είναι.Αλλα έτσι κι'αλλιώς αερίσω το σωμάτιο καθημερινά οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

SI5Yp3.png

133521ila5imt0he.gif

Καλημέρα!

Συμπεθέρα, καλα ξεμπερδεματα... Με τι ασχολειται ο Μαριος στο πι σι? Πολυ θα του αρεσει το www.netkids.gr

Και ο Φωτης θελει να παει τη Μαριαλενα στο παιδικο δωματιο, αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ξυπναει το ενα το αλλο. Αν και ειναι πλεον 6 μηνων, και οσο το αφηνουμε, τοσο χειροτερα θα΄ναι. Ο Αντωνης ειχε παει στο δωματιο του οταν ηταν 5 μηνων.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Επιτελους κοιμηθηκαμε ολη νυχτα. Πρωτη φορα δεν ξυπνησε καθολου. Να ειναι που αρχισε κουταλι και γεμισε η κοιλιτσα? :D

Μηπως ξερετε ποτε μπαινει το δωρο του εξαμηνου οαεδ? Ως τωρα παραδοξως οκτωβρη - νοεμβρη τα λεφτα 1 του μηνος ηταν στο λογαρισμο μου. Συνεπεστατοι. :shock::shock::shock:

Ξανθη ειναι ου μπλεξεις. Εμενα παλι παραδοξως ηταν εξυπηρετηκοτατοι και ευγενεστατοι. :shock::shock::shock:

ziZip2.png BhAqp2.png

133521ila5imt0he.gif

Καλημέρα!

Συμπεθέρα, καλα ξεμπερδεματα... Με τι ασχολειται ο Μαριος στο πι σι? Πολυ θα του αρεσει το www.netkids.gr

Και ο Φωτης θελει να παει τη Μαριαλενα στο παιδικο δωματιο, αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ξυπναει το ενα το αλλο. Αν και ειναι πλεον 6 μηνων, και οσο το αφηνουμε, τοσο χειροτερα θα΄ναι. Ο Αντωνης ειχε παει στο δωματιο του οταν ηταν 5 μηνων.

εχω κατι παιχνιδια που λεγονται hidden objects και προσπαθει να βρει τα οποια αντικειμενα που ειναι ανακατεμενα μεσα σε μια εικονα και να λυνει καποιους γριφους.....φυσικα εγω τα κανω και ο μαριος κοιταει ειπαμε δεν εχω παιδι φαινομενο, αυτο το net kids δεν το ηξερα θα το κοιταξω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα!1055798dj9thnh2b4.gif

Κασσιανή, Roulaki71,749641uqp7spcze3.gif

καλορίζικα και καλοτάξιδα τα αυτοκίνητα, σας εύχομαι ωραία ταξιδάκια και εκδρομές!

Μπέτυ,

χθες το βράδυ υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή γιαυτό δεν μπορούσα να σου απαντήσω.

Ειρήνη77,

σου έστειλα email.

Τάρα,

κι εμένα η Σοφία παίζει παιχνίδια (έχει για όλες τις μικρές ηλικίες) στην διεύθυνση:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gameslanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us

Σήμερα έχω να κάνω μια επείγουσα μετάφραση ενός βιβλίου, ελπίζω να είναι ο μπέμπης ήσυχος και να με αφήσει...

Επεξεργάστηκαν by elle

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ωχ έχω μια υποψία ότι μπορεί να είμαι κ η μόνη που την κοιμίζω στο δωμάτιό της.....άσπλαχνη μάνα!:confused:

Καλημέρα! Όχι Αννούλα μου μη σκας, εγώ την πήγα στο δωμάτιό της 40 ημερών που άρχισε να κοιμάται όλο το βράδυ και τώρα έχει συνηθίσει μια χαρά. Αφού φαντάσου το πρωί ξυπνάει στις 06:30 και μέχρι τις 7:30 που τη σηκώνω κάθεται και μιλάει στα παιχνίδια της μόνη της!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...