Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

α και εγώ προτιμώ το casual ντύσιμο.τα αγοράκια μου αρέσουν πολύ να είναι ντυμένα σαν αντράκια-μαγκάκια...παντελόνι με τσέπες(στυλ στρατιωτικού)πουκαμισάκι απο έξω απο παντελόνι και απο πάνω μπλουζάκι.

βέβαια απο χρώμα σίγουρα προτιμώ τα σκούρα.(άρα ψηφίζω μαύρο):rolleyes:

Κι εγω το ιδιο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια κ καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

χριστινιω μου ,δυσκολο να υποκρινομαι οτι ολα αυτα συμβαινουν σε αλλο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα το βραδυ που ξυπναν και κλαινε μαζι και εγω νυσταζωωωωωωω...τι να πω...<κυρια ταδε(η αλλη που ειπαμε..)σηκω και ηρεμησε και τα δυο μωρα...??>χε χε!!

τεσπα...θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχουμε κ κερασακι στην τουρτα...ετσι για να δεσει το σκηνικο...

η αγγελικη εχει δοιαροια..στοπ.

δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο δοντια ή επιδημια...(για πειτε μου αν ξερετε κατι οι εμπειρεσ..)

το σαββατο εκανε 2 φορεσ,αλλεσ δυο χτεσ και σημερα προσ το παρον μια συν σημερα ενα ψιλοεμμετο(ισωσ επειδη στο γαλα εβαλα ρυζαλευρο...)

το ντοκτορι ειπε προσ το παρον διατροφη μονο...και μακρυα απο το μωρο!!απο το mmr ειπε δεν ειναι(την προηγουμενη δευτερα το βαλαμε..)

σκευτομαι ομωσ μην ειναι τα δοντια..εβγαλε 8-10 μηνων 8-9 δοντια και απο τοτε τιποτα!!!!βαζει και τα χερια στο στομα,γι αυτο κ το υπεθεσα...

αν ηταν ιωση δεν θα εκανε ποιο πολλεσ δοιαροιεσ?τι λετε?

ουφ...παλι σασ επρηξα....το ξερω ..ξυλο θελω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χριστίνα...Καλά οι άντρες σε κάτι τέτοια είναι απερίγραπτοι! Δεν είναι και πολύ μεγάλη, ξέρω κι εγώ. Περίπου μισό εκατοστό. Άσε να πάω να ξεμπερδεύω. Να το βγάλει γιατρός από τη ρίζα. Γιατί άμα το κάνω εγώ, εκτός του ότι δεν έχω ιδέα πως, μπορεί να αφήσω τη ρίζα μέσα και μετά να ξαναβγει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια κ καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

χριστινιω μου ,δυσκολο να υποκρινομαι οτι ολα αυτα συμβαινουν σε αλλο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα το βραδυ που ξυπναν και κλαινε μαζι και εγω νυσταζωωωωωωω...τι να πω...<κυρια ταδε(η αλλη που ειπαμε..)σηκω και ηρεμησε και τα δυο μωρα...??>χε χε!!

τεσπα...θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχουμε κ κερασακι στην τουρτα...ετσι για να δεσει το σκηνικο...

η αγγελικη εχει δοιαροια..στοπ.

δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο δοντια ή επιδημια...(για πειτε μου αν ξερετε κατι οι εμπειρεσ..)

το σαββατο εκανε 2 φορεσ,αλλεσ δυο χτεσ και σημερα προσ το παρον μια συν σημερα ενα ψιλοεμμετο(ισωσ επειδη στο γαλα εβαλα ρυζαλευρο...)

το ντοκτορι ειπε προσ το παρον διατροφη μονο...και μακρυα απο το μωρο!!απο το mmr ειπε δεν ειναι(την προηγουμενη δευτερα το βαλαμε..)

σκευτομαι ομωσ μην ειναι τα δοντια..εβγαλε 8-10 μηνων 8-9 δοντια και απο τοτε τιποτα!!!!βαζει και τα χερια στο στομα,γι αυτο κ το υπεθεσα...

αν ηταν ιωση δεν θα εκανε ποιο πολλεσ δοιαροιεσ?τι λετε?

ουφ...παλι σασ επρηξα....το ξερω ..ξυλο θελω..

κοριτσάρα μου είναι λογικό να αγχώνεσε..όλα είναι στο πρόγραμμα.προστατεύεις τα παιδάκια σου όσο μπορείς.κάνεις τα αδύνατα για αυτά.

ένας λόγος που δεν θέλω να κάνω αμέσως παιδί είναι αυτός..(το αγχος)είσαι ηρωϊδα.δεν θα τα κατάφερνα.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Σιγά που πήγα για ύπνο! Κατέβηκα στο γραφείο να κάνω καμιά δουλειά, να φτιάξω το βιογραφικό του άντρα κλπ...

Από κάπου έμπασε νερά στην κουζίνα του γραφείου και μάλιστα ήταν μια τεράστια καφετιά λίμνη... πρωινιάτικα λάντζα και καθαριότητα :(

WN6Op3.png

Σιγά που πήγα για ύπνο! Κατέβηκα στο γραφείο να κάνω καμιά δουλειά, να φτιάξω το βιογραφικό του άντρα κλπ...

Από κάπου έμπασε νερά στην κουζίνα του γραφείου και μάλιστα ήταν μια τεράστια καφετιά λίμνη... πρωινιάτικα λάντζα και καθαριότητα :(

Είπα κι εγώ ότι θα ήσουν τυχερή να την πέσεις καμιά ωρίτσα, αλλά μάλλον το αντίθετο συνέβει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασχετο, επειδη η μια πλυμμηριζει, η αλλη ποναει απο τις μπουνιες, αλλα παει να βγαλει τη μυρμηγκια, αλλη ταλαιπωρειται απο ιωση κλπ....σημερα εχει "ΤΟ ΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by katerina26
ε τι χωρις emoticons????

Ασχετο, επειδη η μια πλυμμηριζει, η αλλη ποναει απο τις μπουνιες, αλλα παει να βγαλει τη μυρμηγκια, αλλη ταλαιπωρειται απο ιωση κλπ....σημερα εχει "ΤΟ ΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:lol::lol::lol:

Yesss νησι......! και το Σάββατο έχουμε coffee time!!!;) και υπάρχει και το ενδεχόμενο να αφήσω το φατσόνι στη μάνα μου να κοιμηθεί, για να συνεχίσω την τσάρκα μετά από τον καφέ με τον άντρα!:D χε χε καλά δεν το σκέφτηκα???

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Yesss νησι......! και το Σάββατο έχουμε coffee time!!!;) και υπάρχει και το ενδεχόμενο να αφήσω το φατσόνι στη μάνα μου να κοιμηθεί, για να συνεχίσω την τσάρκα μετά από τον καφέ με τον άντρα!:D χε χε καλά δεν το σκέφτηκα???

:rolleyes:;) Μου δινεις ιδεες!!!!

Έχω πει ότι μια φορά το μήνα πρέπει να βγαίνουμε οι δυό μας. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 10/9, νομίζω ότι έχω ήδη αργήσει!!!
Η τελευταία φορά ήταν σινεμά τον Ιούλιο :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...