Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αστα συμπεθερα και το μεγαλο θεμα ειναι οτι βαραει τον Μαριο και ο Μαριος δεν καταλαβαινει απο αυτα και τον χτυπαει και αυτος εχει τυχει να τους βρω στο πατωμα και χτυπιουνται το μικρο να του τραβαει τα μαλλια και ο Μαριος να του βαραει μπουνιες ...τι θα κανω ??????????

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα συμπεθερα και το μεγαλο θεμα ειναι οτι βαραει τον Μαριο και ο Μαριος δεν καταλαβαινει απο αυτα και τον χτυπαει και αυτος εχει τυχει να τους βρω στο πατωμα και χτυπιουνται το μικρο να του τραβαει τα μαλλια και ο Μαριος να του βαραει μπουνιες ...τι θα κανω ??????????

Καλα εχω ριξει το γελιο μ'αυτα που γραφεις....τι να κανεις?Αμα μπορεις χωρισε τα μη σκοτωθουν,αρκει να μην κυνδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα!!!

Εγω τις τρωω για τα καλα απο την Παναγιωτα,κινητα,κουταλες στο κεφαλι, σφαλιαρες κλπ, και καμια φορα μου δαγκωνει το λαιμο, vampire γεννησα...παντως πραγματικα ωρες ωρες τη φοβαμαι!

Εγω δεν εστρωσα τελικα Μαρια, εχει ζεστη ακομα το αφηνω προς το παρον,μονο το δωματιο της μικρης εστρωσα.Το κοριτσακι μου με βοηθαει να κανω δουλειες μωλε!!Μου δινει τα μανταλακια να απλωσω τα ρουχα, μου δινει τα ρουχα να σιδερωσω...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ νερό ρε κορίτσια κ θα ναι έτσι μέχρι αύριο με καταιγίδες....έκανα κ το λάθος να αφήσω τη μάνα μου να έρθει σήμερα αντί να τη πάω σπίτι της τη μικρή κ αν βρέχει έτσι να δω πως θα φύγει το μεσημέρι....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολύ νερό ρε κορίτσια κ θα ναι έτσι μέχρι αύριο με καταιγίδες....έκανα κ το λάθος να αφήσω τη μάνα μου να έρθει σήμερα αντί να τη πάω σπίτι της τη μικρή κ αν βρέχει έτσι να δω πως θα φύγει το μεσημέρι....

Ασε κι η δικια μου πηρε ταξι και ηρθε..να δω πως θα φυγει το απογευμα που δεν εχει και λεωφορεια...

Καλημέρα κορίτσια:D

Τελικά κανονίστηκε το τραπέζι για την γιορτή του πιτσιποπάκου. Το μενού εκτός από σαλάτες και ορεκτικά θα είναι για τα κυρίως πιάτα αρνάκι γάλακτος φρικασέ ή μοσχαράκι γάλακτος κοκκινιστό με παπαρδέλες...ακούω γνώμες:D

Θέλω να του παραγγείλω και κουστούμι για να φορέσει...προτιμάτε μπλε κουστούμι με μπλε γιλέκο και γαλάζια γραβάτα...ή μαύρο κουστούμι με ασημί γιλέκο και μαύρο παπιόν?

Εδώ σήμερα δεν βρέχει...ακόμα γιατί ο ουρανός είναι κατάμαυρος:cool:

Διαφημίσεις

Τελικά κανονίστηκε το τραπέζι για την γιορτή του πιτσιποπάκου. Το μενού εκτός από σαλάτες και ορεκτικά θα είναι για τα κυρίως πιάτα αρνάκι γάλακτος φρικασέ ή μοσχαράκι γάλακτος κοκκινιστό με παπαρδέλες...ακούω γνώμες:D

Θέλω να του παραγγείλω και κουστούμι για να φορέσει...προτιμάτε μπλε κουστούμι με μπλε γιλέκο και γαλάζια γραβάτα...ή μαύρο κουστούμι με ασημί γιλέκο και μαύρο παπιόν?

Τι ειναι ο πιτσι???Αν ειναι ξανθουλης προτιμω εκρου κοστουμακι αν ειναι μελαχρινουλης καλυτερα μπλε.Οχι μωρε μαυρο στο μωρακι και βασικα κοστουμι θα του φορεσεις?Δεν το ντυνεις λιγο πιο ανετο το παιδι?Καλα εγω το φρικασε το σιχαινομαι και θα ελεγα να ριξεις το αρνι στο φουρνο με πατατες, χωστου και λιγο σκορδο σε διαφορα σημεια να γινει λουκουμι!!!

Και το φρικασέ και οι παπαρδέλες μου αρέσουν πολύ. Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω :tongue: Από ρούχο ... δεν προτιμώ τα κοστούμια γενικώς, αλλά αν εσένα σου αρέσουν, τότε ψηφίζω το μπλε!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ο πιτσιποπάκος είναι κατάξανθος με μπλε μάτια και κατάλευκη επιδερμίδα με ροζ μαγουλάκια:shock::shock::rolleyes:...(ίδιος η μαμά του)...και φυσικά κούκλος και σέξυ:tongue:

Το εκρού δεν μου αρέσει...ιδιαίτερα το χειμώνα...

Το μπλε θα πηγαίνει με τα μάτια του...

Το μαύρο του πάει επίσης πολύ...

Και ναιιιι μου αρέσει πολύ το επίσημο ντύσιμο στα μικρούλια...άλλωστε μια στο τόσο του τα βάζω,κάθε μέρα φορμούλες φοράει:D

Όσον αφορά το μενού το κανόνισα με τον σεφ....το τραπέζι θα γίνει σε κέντρο και όχι στο σπίτι:D

Εγω παντως θα την περνουσα με σαλατες και ορεκτικα!:lol:

Οσο για το κοστουμι, δεν αντεχω να το βλεπω σε μωρα, αλλα αφου σου αρεσει εσενα, διαλεξε οποιο θελεις!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν είμαστε πια μωρά....έχουμε γίνει κανονικό αντράκι :tongue:;)

Σωστα!!!Πρεπει να βρειτε και νυφη σιγα σιγα!Το εκρου στο προτινα γιατι εχω παρει στο βαφτιστηρι μου που ειναι καταξανθος γαλανοματης και γενικα του παει τελεια!Αλλιως θα προτιμουσα το μπλε!

Χριστινα η Παναγιωτα δεν κλαιει στο καροτσι τουλαχιστον το πρωτο μισαωρο μπορει και μια ωρα.Και ταξιδι κανει ανετα...Οταν ψωνιζω ρουχα εχει προβλημα και ψιλογκρινιαζει.Μηπως ο μικρουλης σου ζεστενεται στο καθισμα και κλαιει?Μουσκεμα γινονται..

Αποψε ολη νυχτα ξυπνουσε και εκλαιγε...ή ζεσταινοταν ή πονάει κανα δοντακι.

Δεν κατάλαβες, δεν τον έχω στο καρότσι, έχει 2 μήνες να κάτσει. Κάθισμα στο αυτοκίνητο και μετά ποδαράτο. Στα τζάμπο-σούπερ μάρκετ κλπ τον βάζω να κάθεται στο καροτσάκι του μαγαζιού. Αλλά θέλει να περπατάει μόνος του και να κάνει τα καταστήματα λαμπόγυαλο! Τελικά βγήκαμε να πάμε λίγο για μια δουλειά του φιλοζωικού και μετά τον αμολήσαμε λίγο στη λίμνη στο άλσος όπου αλάλιασε. Ούτε τέταρτο δεν καθίσαμε!
Το απόγευμα έχω ραντεβού σε δερματολόγο να βγάλω μια μυρμηγκιά που έχω βγάλει στο χέρι μου, πολύ καιρό τώρα και όλο το αναβάλω. Να δω πως θα φτάσω Αμπελοκήπους! Πολύ τα βαριέμαι αυτά ρε γμτ.
Συγγνώμη, είναι τόσο μεγάλη; Εγώ έβαζα το ειδικό μανόν και ξεραινόταν και λίγο λίγο έφευγε. Ο άντρας μου πάλι, που είχε μια μεγάλη, πήγαμε στον δερματολόγο. Κι επειδή δεν μιλάει όταν πονάει, πόνεσε σε μια φάση τόσο πολύ που αντί να φωνάξει το κράτησε και λιποθύμησε το όργιο!!!

Σιχαίνομαι το αρνί, και πιστεύω οι περισσότεροι προτιμάνε το μοσχάρι (κράτα μου μια μερίδα). Οσο για το αμπιγέ ρούχο στον μικρό, ούτε εμένα μου αρέσει. Παρότι όμως προτιμώ το μαύρο ως χρώμα, δεν μου αρέσει σε παιδάκι, οπότε να προτιμήσεις το μπλε θα έλεγα

Καλά, όχι πως νυστάζω! Αφού έστειλα τον μικρό στους δικούς μου και παίζει στο μυαλό μου ο ύπνος vs γραφείο. Χμμμ τι να επιλέξω; :cool:

WN6Op3.png

α και εγώ προτιμώ το casual ντύσιμο.τα αγοράκια μου αρέσουν πολύ να είναι ντυμένα σαν αντράκια-μαγκάκια...παντελόνι με τσέπες(στυλ στρατιωτικού)πουκαμισάκι απο έξω απο παντελόνι και απο πάνω μπλουζάκι.

βέβαια απο χρώμα σίγουρα προτιμώ τα σκούρα.(άρα ψηφίζω μαύρο):rolleyes:

τώρα απο φαί θα έλεγα το αρνάκι....

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλά, όχι πως νυστάζω! Αφού έστειλα τον μικρό στους δικούς μου και παίζει στο μυαλό μου ο ύπνος vs γραφείο. Χμμμ τι να επιλέξω; :cool:

ΥΠΝΟ!!!Εγω κοντευω να κοιμηθω στο γραφειο με τοση ησυχια...Πως σχετιζεται η δουλεια με τον καιρο ρε παιδια?Καθε φορα που εχει τετοιο παλιοκαιρο δεν εχω καθολου δουλεια!

Στα μερη μου αρνι βγαζουμε στα τραπεζια!!!Χριστινα δεν ξερεις να τρως, σαν τον αντρα μου κι εσυ!Α ρε παππου ποτε θα σφαξεις κανενα να στειλεις!!!

Μαρια κι εγω ειχα καταπολεμησει μυρμηγκιες με το μανο αλλα ο αντρας μου (ο οποιος και με ειχε κολλησει) ειχε μεγαλο προβλημα.Τα χερια του ηταν γεματα τεραστιες γκρι μυρμηγκιες και τελικα εκανε κρυοθεραπεια ή καυτηριασμο.Μπορει να ειναι και το ιδιο.

Στο μενού θα υπάρχουν και τα 2 πιάτα οπότε μπορεί ο καθένας να επιλέξει αν θέλει αρνί ή μοσχάρι:D εγώ πάντως τρελαίνομαι για αρνάκι, σε όλες τις βερσιόν εκτός από κοκκινιστό:)

Ο Φίλιππος με κουστούμι και γραβάτα είναι άπαικτος....θα γελάσω βέβαια πολύ όταν με αυτή την αμφίεση θα του βάλω την σαλιέρα για να φάει:lol::lol::lol:

ΥΓ γιατί μου αρέσει πολύ να του κάνω καζούρες? λέτε γι' αυτό να με κοπανάει?:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...