Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1312333ot7cyf5s5b.gif

α!χτεσ βραδυ γεννησε η γυναικα του ξαδελφου του αντρα μου!!!ειχαν σπασει τα νερα απο το προηγουμενο βραδυ...ωσ το τελοσ πηγαν χτεσ βραδυ για καισαρικη...μια μερα προσπαθουσε αλλα δεν ειχε πονουσ!!!λοιπον για πειτε ποσο βγηκε το μωρο......4970!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 κιλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ π.ητ ειχε 26/10...αν περιμενανε εωσ τοτε (αν δεν ειχαν τα νερα) ποσο θα εβγενε?6????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!και η κοπελα δεν ειναι απο εδω (φιλιπιννεσ ή καπου εκει..δεν θυμαμαι..)

Κι εγω ετσι γεννησα τον Αντωνη, αλλα οχι με καισαρικη. Δεν ειχα πονους, αλλα εκαναν προκληση για να γλυτωσω το μαχαιρι, και γεννησα 24 ωρες απο τη στιγμη που εσπασαν τα νερα.

Βεβαια, οπως μας περιγραφεις την κοπελιτσα, πρεπει να΄ναι μικροκαμωμενη, και δεν ξερω πως θα εβγαζε τοσο μεγαλο μωρο, αλλα και παλι ολα ειναι σχετικα. Και ο αντρας μου 5 κιλα γεννηθηκε, αλλα φυσιολογικα...

Οσο για το baby swimming, επαιρνα χθες τηλ σ'αυτο που μου εδωσες Ταρα, αλλα δεν απαντουσε.

Κατερινα, θα τους βρεις απογευματα. Οπου και αν πας ομως, το βασικο ειναι ο καθαρισμος της πισινας με οζον.

Σήμερα είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο. Το πρωί πήγα για δουλειά ατ δε ντέβιλς μάδερ (Καλύβια!) και γύρισα στις 4. Καπάκια τάισα τον μικρό και φύγαμε κι οι τρεις για τζάμπο γιατί χτες βράδυ (:evil:) μας ενημέρωσαν για γεννέθλια ανιψιάς άντρα μου την Κυριακή. Τελικά πήρα από ένα ζευγάρι φόρμες bennetton στην κάθε μια ανιψιά (κάθε φορά παίρνει και στις δύο δώρο, μου τη σπάει αυτό) από 20 ευρώ η κάθε μια. Εννοείται ότι ο μικρός τσίριζε. Μετά πήγαμε τζάμπο για ασφάλειες πριζών κι επίσης τσίριζε ο μικρός. Μετά πήγαμε lidl, τσίριζε ξανά (άρχισα να φτάνω στα όρια μου). Μια στάση στο καρφούρ για κάτι γρήγορο, τσίριζε μέχρι να γυρίσω στο αυτοκίνητο. Ρε παιδιά πολύ τσιρίζει αυτό το παιδί. Και τόσο δυνατά που πονάει το αυτί μου! Φανταστείτε τον κοσμάκη πόσο τους ενοχλεί! Και τσαντίζεται και μας βαράει. Εσάς είναι ήσυχα έξω; ΟΚ ήμασταν 3 ώρες στο πόδι, αλλά από την αρχή έτσι έκανε!

Στη γειτονια μας ησουν δηλαδη!:tongue:

Οχι Χριστινα, δεν τσιριζει η Μαριαλενα. Οσες ωρες και να ειμαστε εξω για ψωνια ειναι μια χαρα. Το πολυ πολυ να ζητησει αγκαλια ή να γκρινιαξει λιγο αν βαρεθει. Και στο αυτοκινητο ευτυχως δεν ειχα ποτε προβλημα με κανενα απο τα δυο παιδια μου.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!Η Παναγιωτα εχεικοιμηθει 11-6:30 και τωρα ξερενεται παλι στον υπνο.

Χριστινα εμεις θα φαμε φρουτοκρεμα και θα παμε γυρω στις 11:30.Ελατε,ωραια θα ειναι!

Ταρα απογευμα πηρα στο κιν που μου εδωσες..

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Χθες πήγα τη μικρή πρώτη φορά στον παιδότοπο 06 στο Ρέντη....της κακομοίρας γινόταν κ η Ζωή αντί να πηγαίνει στα παιχνίδια γύρναγε γύρω γύρω κ μαζεύε τα παπούτσια του κόσμου! :tongue::tongue::tongue: Οκ έπαιξε κ λίγο κ ξεράθηκε από τις 10 μέχρι τις 9 σήμερα! :tongue::tongue:

Σήμερα ήμαστε μόνες μας γιατί ο μπαμπάς μας έπρεπε να πάει για δουλειά λόγω του ότι ήρθαν κάτι πελάτες τους από επαρχία κ πρέπει να πάνε να πάρουνε παραγγελίες.....θα φάμε φρούτο κ θα βγούμε κ εμείς εδώ γύρω στα πάρκα να παίξουμε σε όοοολες τις κούνιες να χαρούμε την ηλιόλουστη μέρα γιατί από αύριο πάλι θα μουλιάσουμε με τις βροχές ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Μόλις τελείωσα το μαγείρεμα...παστίτσιο...το οποίο όμως θα ψήσω το απόγευμα. Το μεσημέρι θα φάμε στην πεθερά.

Ο πιτσιποπάκος από χτες (επιτέλους) ξανάρχισε το φαγητό:D έφαγε όλα τα γεύματα αδιαμαρτύρητα.

Αγοράσαμε και πλαστικά μπιμπερό και τώρα πια πίνει το γαλατάκι του μόνος του:D

Σας διαβάζω που γράφετε για καλό καιρό:shock: εδώ έχει 6 μέρες που ρίχνει καρέκλες:rolleyes: και προβλέπονται πάλι καταιγίδες από σήμερα το απόγευμα, έβγαλαν δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων:shock::shock::shock:

Τα ρούχα τα άπλωσα σε απλώστρα για να στεγνώσουν...και τώρα πρέπει να τα σιδερώσω:mad:

Ο πιτσιποπάκος έξω κάνει σαν τρελός από την χαρά του...γελάει σε όλον τον κόσμο και ευτυχώς δεν γκρινιάζει:D στο αυτοκίνητο κάθεται ήσυχος και χαζεύει έξω ή κοιμάται...έχουμε κάνει και αρκετά ταξίδια χωρίς προβλήματα...στην Αθήνα πήγαμε και γυρίσαμε οι δυό μας:D

Γέμισα τελικά τα ντουλάπια της κουζίνας με ασφάλειες....αφού θέλω κάτι και κάνω 5 λεπτά να το πάρω...αφού πρέπει να τις ανοίξω όλες:shock::tongue:

Όταν με το καλό μεγαλώσει και σταματήσει τις σκανταλιές θα βγάλω τα πορτάκια και θα τα στείλω για λουστράρισμα:D

Με πονάει ΟΛΟ μου το κορμί από το ξύλο...εγώ δεν έκανα μωρό ...τον Σουγκλάκο έκανα:tongue::rolleyes::shock:

Ακόμα δεν έχω στρώσει....και το σκεύτομαι....δεν προλαβαίνω:-(

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Καλή βδομάδα.Πολύ βροχερή τη βλέπω!

Το ΣΚ περάσαμε ενα δράμα με τη μικρή.Το Σάββατο είχε πάλι λίγο βήχα αλλά οχι τόσο που να σε ανυσηχεί.Ετσι πήγαμε μια βόλτα το απόγευμα απο την πεθερά μου.Την Κυριακή απο την ώρα που ξύπνησε την έπιασε ενας ασταμάτητος βήχας που δεν σταμάταγε με τίποτα.Τι κι'αν έκανα όλα τα γιατροσόφια του γιατρού τίππτα.Το μεσημέρι προσπαθούσε να κοιμηθεί και να μην μπορεί απο τον βήχα.Να κλαίει και να φψνάζει η μαμά.Το πόσο τη λυπήθηκα δε λέγεται.Κάποια στιγμή ηρέμησε και κοιμήθηκε για 2 ώρες χωρίς βήχα.Το απόγευμα πάλι τα ίδια όμως.Το βράδυ τελικά πήραμε το γιατρό αφού είδαμε οτι δεν πρόκειται να κοιμόταν ούτε το βράδυ έτσι όπως ήταν με αυτό τον βήχα και μας είπε να πάρουμε ενα σιρόπι xozal.Ετρεχε ο άντρας μου στο φαρμακείο να το βρεί και τελικά μόλις το πήρε με ενα μαγικό τρόπο σταμάτησε ο βήχας.Εγώ πιστεύω οτι είναι κάτι αλλεργικό.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως απο που.Εχω αερίσει όλο το δωματιό της,κάθε μέρα το κάνω αλλά προχθές τα είχα βγάλει όλα και τις πάντες και το στρώμα όλα.Αφού ακροαστικά δεν έχει τι είναι αυτό?Σχολείο φυσικά δεν την στέλνω αυτή τη βδομάδα να δώ πως θα πάει και βλέπουμε.Τώρα πάλι ξεκίνησε να βήχει.

SI5Yp3.png

καλημερα και απο εμενα

Πωλινακι εχεις γεννεθλια σημερα? χρονια πολλα και καλα !!!!!!!!!

Ας μη μιλαμε για ξυλο αυτος ο μικρος εχει ξεπερασει τον Μαριο μας βαραει ολους και οταν κατι δεν του καθεται καλα νευριαζει τοσο πολυ που πεφτει κατω και χτυπιεται , δαγκωνει τα χερια του και τραβαει τα μαλλια του:confused: τον βλεπω και τον φοβαμαι ασε που του κανω απο μακρυα "ελα ελα" και ανοιγω τα χερια μου να τον αγκαλιασω και αυτος τρεχει και οταν με πλησιαζει μου ριχνει χαστουκια και φωναζει ντα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημέρα.καλή βδομάδα.πώς θα περάσουν πάλι 5 ημέρες μέχρι το σβκ.;δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ καθόλου.τι πράγμα είναι αυτό;:confused:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημερα και απο εμενα

Πωλινακι εχεις γεννεθλια σημερα? χρονια πολλα και καλα !!!!!!!!!

Ας μη μιλαμε για ξυλο αυτος ο μικρος εχει ξεπερασει τον Μαριο μας βαραει ολους και οταν κατι δεν του καθεται καλα νευριαζει τοσο πολυ που πεφτει κατω και χτυπιεται , δαγκωνει τα χερια του και τραβαει τα μαλλια του:confused: τον βλεπω και τον φοβαμαι ασε που του κανω απο μακρυα "ελα ελα" και ανοιγω τα χερια μου να τον αγκαλιασω και αυτος τρεχει και οταν με πλησιαζει μου ριχνει χαστουκια και φωναζει ντα:tongue:

για το παιδί μου λές;;;:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

ναι εχω και τον αντρα μου να λεει δεν μπορει καπου τα εχει δει.... τι να σου πω τι λεω λες να με βλεπει να χτυπιεμαι και να τραβαω τα μαλλια μου???? ασε που εχτες νευριασε και ανοιξε το ντουλαπι και πηρε τα ποτηρια και τα πεταγε κατω...και μετα με κυνηγουσε να με δαγκωσει και εγω φωναζα (πραγματικα φοβηθηκα) και ερχεται ο Βασιλης και μου λεεκ καλα φοβασαι το μικρο και εκεινη τη στιγμη ο σπορος κανει στροφη και παει κοντα του και τον δαγκωνει στο ποδι ...ουρλιαζε αυτος και το μικρο γελαγε:confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

2062040lugwv6511v.gif

Ρε συμπεθερα, ταινια τρομου μου θυμιζουν αυτα τα σκηνικα!:lol:

Δημητρα περαστικα στο κοριτσακι σου. Κι εγω φοβαμαι τον βηχα, γιατι συναχωθηκε και η Μαριαλενα και ουτε λογος να της βαλουμε ορο, κανει λες και τη σφαζουν. Την κραταμε 2 ατομα (ουτε λογος να το κανω μονη μου), και παλι γινεται χαμος. Την προηγουμενη φορα κουναγε το κεφαλι της τοσο δυνατα που τη χτυπησα κατα λαθος και ματωσε το ρουθουνι της...

Ευτυχως μεχρι στιγμης τρεχουν οι μυξες νερακι και απλα τις βγαζουμε. Με το ζορι φυσικα, αλλα πιο ευκολα απο τον ορο. Δεν εχει ιδιαιτερο μπουκωμα και κοιμηθηκε ησυχα το βραδυ. Ειδωμεν...

Σημερα βρεχει κι εδω. Χθες ως το απογευμα ειχε υπεροχη μερα, βγηκαμε βολτα και δε μπορουσαμε να βρουμε τραπεζι εξω να καθησουμε για φαγητο, γινοταν χαμος παντου! Ειχε και εκθεση σπιτιου στο MEC και ολες οι ταβερνες της περιοχης ηταν γεματες. Το βραδυ εριχνε καρεκλοποδαρα...

age.png age.png

ναι εχω και τον αντρα μου να λεει δεν μπορει καπου τα εχει δει.... τι να σου πω τι λεω λες να με βλεπει να χτυπιεμαι και να τραβαω τα μαλλια μου???? ασε που εχτες νευριασε και ανοιξε το ντουλαπι και πηρε τα ποτηρια και τα πεταγε κατω...και μετα με κυνηγουσε να με δαγκωσει και εγω φωναζα (πραγματικα φοβηθηκα) και ερχεται ο Βασιλης και μου λεεκ καλα φοβασαι το μικρο και εκεινη τη στιγμη ο σπορος κανει στροφη και παει κοντα του και τον δαγκωνει στο ποδι ...ουρλιαζε αυτος και το μικρο γελαγε:confused::confused:

:-P:razz::D:rolleyes::cool::lol:

πλάκα έχετε..

Καλημερα!!!Καλη βδομαδα!Μετα απο ενα τελέιο ηλιολουστο σκ,αρχισαμε παλι με τον παλιοκαιρο...Χθες πηγαμε Φιλαδελφεια, η παιδικη χαρα ολο κοτρωνες κατω, χαλια αλλα η Παναγιωτα μες στην τρελη χαρα γυρω απο τη λιμνη,ωραια ηταν!

Χριστινα η Παναγιωτα δεν κλαιει στο καροτσι τουλαχιστον το πρωτο μισαωρο μπορει και μια ωρα.Και ταξιδι κανει ανετα...Οταν ψωνιζω ρουχα εχει προβλημα και ψιλογκρινιαζει.Μηπως ο μικρουλης σου ζεστενεται στο καθισμα και κλαιει?Μουσκεμα γινονται..

Αποψε ολη νυχτα ξυπνουσε και εκλαιγε...ή ζεσταινοταν ή πονάει κανα δοντακι.

Καλημέρα!

Δήμητρα περαστικά στη μικρή!

Εμείς το ΣΚ δεν πήγαμε κάπου, εκτός από ένα παιδικό πάρτυ το Σάββατο το βράδυ. Κάναμε 1 ώρα ακριβώς να φτάσουμε λόγω κίνησης :mad: Η Αλεξάνδρα φοβήθηκε στην αρχή με τόσα παιδάκια, τα οποία ήταν αγρίμια βέβαια, 8 ετών. Κάνανε σαν τρελά και φωνάζανε. Ευτυχώς είχε καλό καιρό και κάτσαμε στη βεράντα. Μετά κάναμε και κούνια που είχε εκεί η φίλη μου και όλα καλά! Ο μπαμπάς μας είναι συναχωμένος φουλ και επί 2 βράδια αυτοεξορίστηκε στον καναπέ!

Εχθές στρώσαμε τα χαλιά. Ωραία πέρασα πάλι :rolleyes: δουλειές όλη μέρα!

Το τι χαρά έκανε η μικρή δεν λέγεται!!!

Σήμερα ξυπμήσαμε από τις 6. Τι την πιάνει κάθε τόσο δεν καταλαβαίνω? :confused:

Το απόγευμα έχω ραντεβού σε δερματολόγο να βγάλω μια μυρμηγκιά που έχω βγάλει στο χέρι μου, πολύ καιρό τώρα και όλο το αναβάλω. Να δω πως θα φτάσω Αμπελοκήπους! Πολύ τα βαριέμαι αυτά ρε γμτ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Η Αλεξάνδρα κλαίει και στο καρότσι, που πλέον το έχουμε καταργήσει, και στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου, δεν της αρέσει καθόλου! Τι κορίτσι είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω :confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...