Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις ειμαστε σ΄αυτον τον συλλογο κολυμβησης.

http://www.baby-swimming.gr/?%CF_%D3%FD%EB%EB%EF%E3%EF%F2:%D5%E4%F1%DF%E1

Τωρα καταλαβα, υπαρχουν δλδ οι γυμναστικοι συλλογοι που διοργανωνουν τα προγραμματα και απλα τα κολυμβητηρια τους φιλοξενουν, ετσι?Αυτο ΤΑΡΑ εχει και στο ΟΑΚΑ.θΑ ρωτησω κι εκει.Thanks!τη μικρη δεν την πας ομως ετσι?ποσο πληρωνεις?

Τίποτα!!!! Θα πάει ο βαγγς το μεσημέρι σ' ένα φίλο του και είπα να μη μαγειρέψω....βαριέμαι απίστευτα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ασε που κάτι γίνεται με τους φακούς μου και δεν βλέπω καλά, και μου την έχει δώσει απίστευτα!!!!:mad::-x:-x Πάντως αύριο θα φτιάξω την τάρτα διαίτης με το πράσο, το μπέικον και τα τυριά συν το λεμονοκέικ!!! Εσύ τι καλό θα φτιάξεις να μου στείλεις????:tongue::tongue:
Που να κάνεις και 4ο παιδί εσύ, δεν θα σε προλαβαίνουμε στην κουζίνα! Εμένα τα ντουλάπια άδειασαν, είπα του άντρα "σήμερα πληρώνεσαι, φέρε απ' έξω". Φτιάχνω λίγο ρύζι (μήπως φάει κι ο μικρός) με καλαμπόκι και γιαουρτάκι. Τα τελευταία του ντουλαπιού χαχα
καλημερα

περναμε Iso σημερα και εχει παρει φωτια ο κ....ος μου

Περνάτε... εμένα; :cool:

Άντε Κατερίνα, βρες κάτι να πάμε (βαριέμαι και να ψάξω ρε παιδί μου!).

WN6Op3.png

Τωρα καταλαβα, υπαρχουν δλδ οι γυμναστικοι συλλογοι που διοργανωνουν τα προγραμματα και απλα τα κολυμβητηρια τους φιλοξενουν, ετσι?Αυτο ΤΑΡΑ εχει και στο ΟΑΚΑ.θΑ ρωτησω κι εκει.Thanks!τη μικρη δεν την πας ομως ετσι?ποσο πληρωνεις?

40 ευρω το μηνα για μια φορα την εβδομαδα. Μιση ωρα ειναι το μαθημα. Μονο τον Αντωνη πηγαινω.

age.png age.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Σας βλέπω θαραλέες μες στο χειμώνα πισίνα...εγώ μετά το μπάνιο κουκουλώνομαι που να πήγαινα κ σε πισίνα! :oops::oops::oops:

Μαριάννα αν μπορείς help....μου είπαν να το κοιτάξα με κανα ομοιοπαθητικό σκεύασμα για το κριθαράκι της μικρής????Αλλά δεν έχω ιδέα....αν πάω σε ομοιοπαθητικό φαρμακείο θα μπορούν να με βοηθήσουν????:shock: ΑΣΧΕΤΗ ΛΕΜΕΕΕΕ

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Που να κάνεις και 4ο παιδί εσύ, δεν θα σε προλαβαίνουμε στην κουζίνα! Εμένα τα ντουλάπια άδειασαν, είπα του άντρα "σήμερα πληρώνεσαι, φέρε απ' έξω". Φτιάχνω λίγο ρύζι (μήπως φάει κι ο μικρός) με καλαμπόκι και γιαουρτάκι. Τα τελευταία του ντουλαπιού χαχα

Καλά, μη φανταστείς και εγώ άδεια ντουλάπια έχω...:tongue::tongue::tongue:Όσο για το 4ο, δεν υπάρχει περίπτωση, θα λάβω δραστικά μέτρα να μην...εξάλλου δε γίνεται 4η καισαρική...εδώ και το 3ο παίζεται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και εγώ πληρώθηκα σήμερα!!!:):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαριάννα αν μπορείς help....μου είπαν να το κοιτάξα με κανα ομοιοπαθητικό σκεύασμα για το κριθαράκι της μικρής????Αλλά δεν έχω ιδέα....αν πάω σε ομοιοπαθητικό φαρμακείο θα μπορούν να με βοηθήσουν????:shock: ΑΣΧΕΤΗ ΛΕΜΕΕΕΕ

Αννα τα ομοιοπαθητικα σκευασματα διαφερουν απο φαρμακειο σε φαρμακειο. Ακριβως επειδη παρασκευαζονται απο τον φαρμακοποιο, πρεπει να ειναι γνωστης... Τι να σου πω, δεν ξερω αν θα μπορουν να σε βοηθησουν. Μπορει να ειναι κατι πολυ απλο και να μπορουν. Κανε μια ερευνα στο parents να σου προτεινουν καποιο καλο ομοιοπαθητικο φαρμακειο στην περιοχη σου.

age.png age.png

Λοιπον το βρηκα http://www.niriides.gr/Νηρηίδες/water-babies.html αλλα επειδη ειμαι στη δουλεια δεν μπορω να παρω τηλ τωρα , θα παρω αργοτερα και αν μου πουν καμια τρελη τιμη θα πρεπει να κοψω το τσιγαρο για να παω την παναγιωτα για μπανιο...

Κατερίνα στις Νηριίδες γραφτήκαμε κι'εμείς .Κι'επειδή είδα οτι ενδιαφέρεσαι και για τιμές να σου πω είναι 20 ευρώ η εγγραφή και 58 ευρώ το μήνα.Αλλά δεν ξέρω αν θα βρείς θέση γιατί κι'εγώ που ήθελα να αλλάξω την ώρα μου ήπαν πως δεν υπήρχε τίποτα.

SI5Yp3.png

212301f7u1v73qls.jpg

Πάντως αύριο θα φτιάξω την τάρτα διαίτης με το πράσο, το μπέικον και τα τυριά συν το λεμονοκέικ!!! Εσύ τι καλό θα φτιάξεις να μου στείλεις????:tongue::tongue:

Ταρτα διαιτης ειναι αυτη?:tongue: Φαντασου να μην ηταν!:mrgreen:

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο σ.κ να εχουμε...αν και παλι βροχερο!!!!!!!!!!!!

χτεσ που μπηκα το απογευμα ,σασ διαβασα...κ να σασ πω οι απαντησεισ σασ με εκαναν να νιωσω πολυ καλυτερα!!!!σασ ευχαριστω ειλικρινα για αλλη μια φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτεσ δωξα τω θεω ειχαμε καλυτερη νυχτα...κοιμηθηκα κι εγω ,εστω κ λιγο!!!!!παντωσ απο ολεσ τισ απαντησεισ ,γελασα πολυ με το ρημαδοβυζορουφηχτήρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε χριστινακι απαιχτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν. Αρχικά τελειώνεις σιγά σιγά με το γάλα, βάζε την μόνο στήθος κι όσο παίρνει, το υπόλοιπο φόρμουλα. Άστο το ρημαδοβυζορουφηχτήρι, δεν κάνει δουλειά, το είδαμε. Μην ταλαιπωρείσαι άλλο.

τελευταια αντλουσα μονο τα πρωινα..οπωσ και τωρα!!αλλα ματαια!!!!

χτεσ πηρα απο ενα ομοιοπαθητικο φαρμακοποιο κατι σταγονιτσεσ <τριγονελλα>...κατεβαζει πολυ γαλα λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 φορεσ απο 50 σταγονεσ...τζιφοσ κ αυτο!!μολισ αντλησα 15 ολοκληρα ml!!!!!!!!!!!

αληθεια το ξερετε αυτο ?εννοω την τριγονελλα....

Επίσης, σε μια στιγμή που είναι ο άντρας σου σπίτι, πας να λουστείς (σε βλέπω, με το μαλλί κετσέ είσαι) και να κάνεις ένα μπανάκι με την ησυχία σου.

α οχι!!!το μαλλι ειναι μια χαρα!!!!!ευτυχωσ το βραδακυ ,οταν ειναι εδω ο αντρασ μου ,ξεκλεβω και κανω το μπανακι μου!!οπωσ και καθε πρωι θελω ή πριν αρχισουν οι μικρεσ ή μολισ τισ ταχτοποιησω να εχω ηδη ντυθει ,πλυθει ,χτενιστει!!!αν δεν προσεχα κ αυτα θα ημουν ακομα πιο χαλια!!

Παίρνεις βαθιές ανάσες και γυρνάμε στα παιδιά. Ορούς στην μικρή, γαλατάκι με χαμομήλι κι όλα τα σχετικά. Μυξορουφήχτρα επιτρέπεται; Έμπειρεεεεες για απαντήστε.

λοιπον σημερα το πρωι τησ εβαλα Μυξορουφήχτρα...ελπιζω να εκανα καλα!!!

Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις.

Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις!!!

ΤΕΛΟΣ! Σλαπ σλαπ. Θα τα καταφέρεις! (αχ μ'αρέσει να είμαι αφεντικόοοοο!)

εισαι εισαι!!!!ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

παντωσ ωρεσ ωρεσ βρε παιδι μου λεω...τοση προσπαθεια...να θελω να δωσω κατι τοσο μα τοσο καλο στο παιδι μου και να μην μπορω!!τεσπα...εγω θα επιμενω !!...και οσο μασ παει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!χτεσ βραδυ γεννησε η γυναικα του ξαδελφου του αντρα μου!!!ειχαν σπασει τα νερα απο το προηγουμενο βραδυ...ωσ το τελοσ πηγαν χτεσ βραδυ για καισαρικη...μια μερα προσπαθουσε αλλα δεν ειχε πονουσ!!!λοιπον για πειτε ποσο βγηκε το μωρο......4970!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 κιλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ π.ητ ειχε 26/10...αν περιμενανε εωσ τοτε (αν δεν ειχαν τα νερα) ποσο θα εβγενε?6????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!και η κοπελα δεν ειναι απο εδω (φιλιπιννεσ ή καπου εκει..δεν θυμαμαι..)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλε που ειστε χαμενες ολες???Εγω ξεκουραστηκα,ηπια καφε (η Παναγιωτα κοιμαται απο τις 3!), ο αντρας μου πηγε να δει τον παοκ (τι πραγμα κι αυτο με τα κ...ποδοσφαιρα που μας χαλανε το σκ..)και τωρα περιμενω τη μανα μου να μου βαψει το μαλλι που το εχω αω=βαφτο 3 μηνες...νομιζω!Το χρωμα το διαλεξε η Παναγιωτα στο σουπερ-πηρε 2 κουτια βαφη σοκολατι κι αρχισε να τρεχει..

Ωραιο καιρο ειδα σημερα!Εβαλα και 2 πλυντηρια,το ενα στεγνωσε κιολας!Ελεγα να στρωσω χαλια αυριο αλλα εχει ζεστη ακομα και το αναβαλλω για αλλο σκ..Αυριο θελω να παμε και τη μικρη μια βολτα στον κενταυρο στη φιλαδελφεια,μας ειπαν οτι εχει ωραια παιδικη χαρα και μαλλον με ταπητα!Χριστινιω εχεις παει?

Οσο για το baby swimming, επαιρνα χθες τηλ σ'αυτο που μου εδωσες Ταρα, αλλα δεν απαντουσε.Παντως 50 ευρω δεν τα δινω,ισως του χρονου..Αν ηταν 30 τα λεγαμε.

Ειρηνακι μηπως αυτες οι αντλησεις ειναι χειροτερες??Σε απογοητευουν και δεν ειναι και αντιπροσωπευτικες της ποσοτητας που μπορει να τραβηξει το μωρο.Απο κρυωμα ειναι καλυτερα η μικρουλα?

Ασχετο, σημερα εφτιαξα εναν κεφαλο ΝΑ (μετα συγχωρησεως) πλακι με πατατες κρεμμυδακια και ντοματουλα!!!!Ετσι για να δειτε οτι αμα θελω ειμαι κι εγω μαγειρισσα!!!

Ειρηνακι μηπως αυτες οι αντλησεις ειναι χειροτερες??Σε απογοητευουν και δεν ειναι και αντιπροσωπευτικες της ποσοτητας που μπορει να τραβηξει το μωρο.Απο κρυωμα ειναι καλυτερα η μικρουλα?

ayto skeytomoyn κι εγω κατερινακι μου...μακαρι να ειναι ετσι...

οντωσ εχω ακουσει δυδιμομανουλεσ που θηλαζουν κανονικα και που προσπαθησαν να αντλησουν κ δεν εβγαλαν σταγονα...

η μικρουλα φαινεται καλυτερα!!δοξα τω θεω...συνεχιζουμε ορουσ και μιξορουφιχτηρι οπωσ λεει και η χριστινα...

η αγγελικουλα παραμενει το ιδιο...:(

ασε που απο το μεσημερι μου εκανε 2 φορεσ σαν δοιαροια και τρεμει το κεφαλι μου μηπωσ και αρπαξαμε και αλλη ιωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι απο τα δοντια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ο αντρας μου πηγε να δει τον παοκ (τι πραγμα κι αυτο με τα κ...ποδοσφαιρα που μας χαλανε το σκ..)

Αυριο θελω να παμε και τη μικρη μια βολτα στον κενταυρο στη φιλαδελφεια,μας ειπαν οτι εχει ωραια παιδικη χαρα και μαλλον με ταπητα!Χριστινιω εχεις παει?

Ένας από τους δυο μας κοροϊδεύει, εμένα πριν λίγο έφυγε να πάει να δει ΠΑΟΚ :rolleyes:

Εκτός κι αν δεν είχε ενημερωθεί σωστά για την ώρα (του έδωσα και δικαιολογία έτοιμη).

Οι κούνιες δεν είναι πάνω στον κένταυρο, είναι χαμηλά στο άλσος, επί της Δεκελείας μπαίνεις, απέναντι από Δεκελείας 133 (πριν από την άλλη είσοδο του άλσους που πάει στον Κένταυρο). Τάπητα βάζουν μπροστά στις κούνιες, όχι σε όλη την παιδική χαρά. Πιστεύω να τελείωσαν, γιατί πριν 2 σουκου που πήγαμε τις έφτιαχναν και είχε λίγες διαθέσιμες για τα παιδιά. Γενικά έχει χώμα κάτω. Αλλά είναι ωραία βόλτα. Τι ώρα θα πάτε; Μπαααας και τα καταφέρω και τον φέρω κι εγώ. Εκεί του κάναμε και τα γεννέθλια του μικρού.

Σήμερα είμαι όλη μέρα στο τρέξιμο. Το πρωί πήγα για δουλειά ατ δε ντέβιλς μάδερ (Καλύβια!) και γύρισα στις 4. Καπάκια τάισα τον μικρό και φύγαμε κι οι τρεις για τζάμπο γιατί χτες βράδυ (:evil:) μας ενημέρωσαν για γεννέθλια ανιψιάς άντρα μου την Κυριακή. Τελικά πήρα από ένα ζευγάρι φόρμες bennetton στην κάθε μια ανιψιά (κάθε φορά παίρνει και στις δύο δώρο, μου τη σπάει αυτό) από 20 ευρώ η κάθε μια. Εννοείται ότι ο μικρός τσίριζε. Μετά πήγαμε τζάμπο για ασφάλειες πριζών κι επίσης τσίριζε ο μικρός. Μετά πήγαμε lidl, τσίριζε ξανά (άρχισα να φτάνω στα όρια μου). Μια στάση στο καρφούρ για κάτι γρήγορο, τσίριζε μέχρι να γυρίσω στο αυτοκίνητο. Ρε παιδιά πολύ τσιρίζει αυτό το παιδί. Και τόσο δυνατά που πονάει το αυτί μου! Φανταστείτε τον κοσμάκη πόσο τους ενοχλεί! Και τσαντίζεται και μας βαράει. Εσάς είναι ήσυχα έξω; ΟΚ ήμασταν 3 ώρες στο πόδι, αλλά από την αρχή έτσι έκανε!

Τεσπά, γυρνώντας τον παράτησα στην αδερφή μου για να ξεφορτώσουμε και μέχρι να τον πάρω καταβρόχθησε ένα ρυζόγαλο. Αύριο πάλι τρέξιμο, να συναντήσω μια ξαδέρφη μου, να πάμε στα γεννέθλια...

Ειρήνη περαστικά στις ψιψίνες, υπομονή! Προσπάθησε να υποκρίνεσαι ότι συμβαίνει σε άλλη όλο αυτό κι ότι το βλέπεις σε ταινία εσύ ;)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...