Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοίτα είναι πάντα πεντακάθαρα και τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες και όλα και έχει πάντα καθαρίστριες stand by. Από απόσταση κι εμάς δεν είναι δίπλα, αλλά είναι κοντά στο πατρικό του Βασίλη και στον αδερφό του οπότε είναι διαδρομή που την έχουμε συνηθίσει. Και το βασικότερο είναι μισή τιμή απ' το ΟΑΚΑ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγραφα,έγραφα αλλά δεν πρόλαβα να στείλω το μήνυμα μου.

Λοιπόν πάλι απο την αρχή.Ειρήνη μου σου έγραφα να μην στεναχωριέσαι.Ξέρω οτι όλο αυτ΄πο ακούς αλλά είναι η μόνη αλήθεια.Περαστικά στα κοριτσάκια σου και εύχομαι να αναρρώσεται γρήγορα.

Εμείς σήμερα δεν πήγαμε σχολείο γιαυί ο άντρας μου ήθελε να πάω τη μικρή στο γιατρό επειδή είναι τώρα 3 βράδια που βήχει συνέχεια.Ο γιατρός προχθές που τον είχα πάρει μου είχε δώσει 2 σιρόπιοα να της δίνω αλλά δεν είδα διαφορά.Τελικά την πήγα για να μου πει και απο κοντά οτι δεν έχει τίποτα,ούτε ακροαστικά είναι μια χαρά,μου έδωσε κα΄τι σταγόνες που τις είχα απο πέρσυ μου τις είχε φτιαξει ο φαρμακοποιος και κάτι σταγόνες ζιρτέκ και θα της πάρω και ευκαλυπτέλαιο να της βάζω στο μπάνιο για να αναπνέι απο αυτό που θα κάνει ατμούς για να καθαρίσει λίγι και να φύγουν τα φλεματα.Γι'αυτό βήχει και το βράδυ επειδή δεν καταπίνει και της κάθονται στο λαιμό και τηςέρχεται βήχας.Απλά για να πληρώσουμε τσάμπα 50 ευρώ επίσκεψη για 10 λεπτά.Αλλά δεν καταλαβαίνει οταν του λέω οτι δεν εχει τίποτα και οτι είναι καλά.Ο άντρας μου τρελένεται γενικά και θέλει με το παραμικρό να την πηγαίνουμε στο γιατρό.Το πόσες φορές έχουμε πάει έτσι άσκοπα δεν λέγεται.Αλλά δεν είναι κρίμα τόσα λέφτά κάθε φορά?

SI5Yp3.png

Τώρα που λέτε για κολυμβητήρια,εμείς γραφτήκαμε αλλά έχουμε πάει μόνο μια φορά γιατί ο άντρας μου λέει να πην την πηγαίνω οταν ήταν λίγο κρυωμένη.Και ο μήνας κοντεύει να τελειώσει.Ετσι σήμερα βρήκα την ευκαιρία που την πήγα στο γιατρό και τον ρώτησα και μου είπε οτι το παιδί δεν θα πηγαίνει στην πισίνα μόνο οταν έχει πυρετό.Οπότε του΄ειπα για να σταματήσει πια αυτό συνέχεια.Αλλιώς τι νόημα έχει?Να την ξεγράψουμε να μην πληρώνουμε τσάμπα λεφτά κάθε μήνα αν είναι να πηγαίνουμε μια φορά το μήνα.Τα ίδια έκανε και πέρσυ αλλά φέτος δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω αυτό.Δεν καταλαβαίνει οτι το παιδί του κάνει καλό και όχι κακό το κολυμβητήριο.

SI5Yp3.png

Demykou πλακα εχει ο αντρας σου, καλυτερα λοιπον που ο δικος μου δεν ασχολειται τοσο πολυ!Κι εγω ετσι ειμαι δυστυχως, προχθες επεσε η μικρη και χτυπησε στη μυτη,ετρεχαν αιματα και ηθελα να την παω νοσοκομειο αλλα δε με αφησε..Και να τρεχω στο σπιτι και να φωναζω, γμτ να μην εχω ενα διπλωμα, ενα αυτοκινητο, κρεμομαι απο σενα κλπ κλπ

Demykou πλακα εχει ο αντρας σου, καλυτερα λοιπον που ο δικος μου δεν ασχολειται τοσο πολυ!Κι εγω ετσι ειμαι δυστυχως, προχθες επεσε η μικρη και χτυπησε στη μυτη,ετρεχαν αιματα και ηθελα να την παω νοσοκομειο αλλα δε με αφησε..Και να τρεχω στο σπιτι και να φωναζω, γμτ να μην εχω ενα διπλωμα, ενα αυτοκινητο, κρεμομαι απο σενα κλπ κλπ

Κατερίνα να πας το παιδί στο γιατρό όταν πραγματικά θα έχει πρόβλημα το καταλαβαίνω.Οπως στην περιπτωσή σου που μπορεί να χτύπησε και μπορεί να ήταν και σοβαρό αλλά εμενα το κάνει σε περιπτώσεις οπού πραγματικά δεν χρειάζεται.Δεν είναι δυνατόν να μου λέει να την πάμε στο γιατρό επειδή είναι απλά συναχωμένη ή γιατί έβηχε τώρα λίγο,και να μην την πηγαίνω σχολείο γιατί έχει μόνο αυτά τα συμπτώματα.Και ευτυχώς που μέχρι στιγμής η μικρή πάει 11/2 μήνα παιδικό και δεν μου έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά.Και υποτίθεται τώρα πρέπει να τα περιμένω όλα.Γιατί είναι πρωτή χρονιά γιατί είναι μικρή ακόμα και το ανοσοποιοητικό τους δεν έχει ωριμάσει ακόμα.Δηλαδή αν μου αρρωστήσει πραγματικά με πυρετούς και διάφορα αλλά τι θα πρέπει να κάνουμε?Και δεν είναι μόνο αυτό,έχουμε ΄δωσει πάρα πολλά λεφτά για το τίποτα.Κάθε φορά και 50αρικά για 10 λεπτά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα να πας το παιδί στο γιατρό όταν πραγματικά θα έχει πρόβλημα το καταλαβαίνω.Οπως στην περιπτωσή σου που μπορεί να χτύπησε και μπορεί να ήταν και σοβαρό αλλά εμενα το κάνει σε περιπτώσεις οπού πραγματικά δεν χρειάζεται.Δεν είναι δυνατόν να μου λέει να την πάμε στο γιατρό επειδή είναι απλά συναχωμένη ή γιατί έβηχε τώρα λίγο,και να μην την πηγαίνω σχολείο γιατί έχει μόνο αυτά τα συμπτώματα.Και ευτυχώς που μέχρι στιγμής η μικρή πάει 11/2 μήνα παιδικό και δεν μου έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά.Και υποτίθεται τώρα πρέπει να τα περιμένω όλα.Γιατί είναι πρωτή χρονιά γιατί είναι μικρή ακόμα και το ανοσοποιοητικό τους δεν έχει ωριμάσει ακόμα.Δηλαδή αν μου αρρωστήσει πραγματικά με πυρετούς και διάφορα αλλά τι θα πρέπει να κάνουμε?Και δεν είναι μόνο αυτό,έχουμε ΄δωσει πάρα πολλά λεφτά για το τίποτα.Κάθε φορά και 50αρικά για 10 λεπτά.

Ε καλα, και το μεγαλο σαββατο εψαχνα παιδιατρο στο χωριο του αντρα μου να τη δει επειδη εβηχε...αλλα ειμασταν ολοι αρρωστοι και φοβηθηκα

Και το βασικότερο είναι μισή τιμή απ' το ΟΑΚΑ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατι ομως μιση τιμη? Τι χρησιμοποιουν για τον καθαρισμο της πισινας?

Συμφωνω μαζι σου. Ο αντρας μου ειναι σαν τον δικο σου.

age.png age.png

Εμας παλι γινοταν το αντιθετο στη αρχη...Οταν εβγαλε αιμα στα κακα η μικρη ο Κωστας επεσε να πεθανει...κι εγω μια χαρα, το ειχα αποδωσει σε ψευδοπεριοδο.Μπηκαμε στο παιδων κι εγω σα να μη συμβαινει τιποτα!Τωρα ο Κωστας οτι και να γινει "ελα μωρε, δεν παθαινει τιποτα" λεει, λες και ειναι απο ατσαλι το μωρο!

Διαφημίσεις

κι εμένα το βράδι δεν πίνει το γάλα του και με στεναχωρεί.λέτε να το αλλάξω? θα δω....
Ο πιτσιποπάκος αποφάσισε να καταργήσει το μεσημεριανό γεύμα:shock: δεν καταπίνει ούτε μια μπουκιά...δοκίμασα αλλαγή γευμάτων...ψητά, βραστά, μαγειρευτά...τίποτα:-(
Join the club. Μέχρι πρότινος το έραβε μετά το μεσημεριανό. Τώρα κόψαμε και αυτό. Ζει με κάνα μπισκότο, λίγη φαρίν λακτέ, δημητριακά κλπ. Δεν τον πιέζω, ότι θέλει. Το πρωί πίνει 300ml και το βράδυ που κοιμάται του χώνω μια μπουκάλα 250ml και τον τακτοποιώ μια χαρά. Ας το παίζει ότι είναι σε δίαιτα την υπόλοιπη μέρα... Τουλάχιστον τρώει την φρουτόκρεμα (ξηγιέται η μάνα μου εκεί).
δεν ξερω βρε κοριτσια....νιωθω οτι δεν τα καταφερνω....
Λοιπόν. Αρχικά τελειώνεις σιγά σιγά με το γάλα, βάζε την μόνο στήθος κι όσο παίρνει, το υπόλοιπο φόρμουλα. Άστο το ρημαδοβυζορουφηχτήρι, δεν κάνει δουλειά, το είδαμε. Μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Επίσης, σε μια στιγμή που είναι ο άντρας σου σπίτι, πας να λουστείς (σε βλέπω, με το μαλλί κετσέ είσαι) και να κάνεις ένα μπανάκι με την ησυχία σου. Παίρνεις βαθιές ανάσες και γυρνάμε στα παιδιά. Ορούς στην μικρή, γαλατάκι με χαμομήλι κι όλα τα σχετικά. Μυξορουφήχτρα επιτρέπεται; Έμπειρεεεεες για απαντήστε.

Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις.

Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρεις!!!

ΤΕΛΟΣ! Σλαπ σλαπ. Θα τα καταφέρεις! (αχ μ'αρέσει να είμαι αφεντικόοοοο!)

Τιποτα μπαλες χαρτινες π.χ. δεν υπαρχουν?
Σκληρές πλαστικές καλύτερα, να μην μπορεί να τις φάει. Πόσο βαριέμαι να στολίσωωωωωωωω!

Καλημέρα, είμαι ολίγον κουλή σήμερα. Κατερίνα το baby swimming το σκέφτομαι κι εγώ, να το δούμε λες;

Γιώτα χρόνια πολλά για τον σύζυγο. Δώρο θα σου φέρει για τα γεννέθλιά του; :cool:

Πόσο ευχάριστα σοκάρομαι όταν επικοινωνούμε με τον μικρό... Χτες του λέω το βράδυ "θα πας άτα;" κι απαντάει "παπά, ίκυ, άτα" δηλ να βάλει τα παπούτσια του, να πάει με τον Ρίκυ (μπαμπά του) άτα :D

Μετά κουνιόταν μπρος πίσω. Του λέω "κάνεις κούνια;" κι απαντάει "μπαπούμ" δηλ. ο παππούς. Γιατί μ'αυτόν πάει κούνιες :cool: Κουκου κουκου κουκου κουκουβάγια κουκου κουκου κουκου!

Επίσης μετά από εκπαίδευση τρελλή, τις περισσότερες φορές δεν πετάει το φαί του και το ποτήρι του όταν θέλει να τα ξεφορτωθεί. Τα αφήνει απαλά κάτω στο πάτωμα χαχαχαχα. Εννοείται ότι τα ξαναπαίρνει απ'το πάτωμα όταν πεινάσει. Κι εγώ τα αφήνω εκεί, πειράζει; Ωραία μάνα :shock:

WN6Op3.png

Λοιπόν για το baby swimming κι εγώ θέλω. Είχα πάρει εδώ κοντά μας στους Αγ. Αναργύρους που έχει για μωρά, αλλά είχε μόνο πρώι που δουλέυω κι έτσι δεν έκανα τίποτα. Αν όμως θέλετε να συνεννοηθούμε να τα πηγαίνουμε παρέα είναι ωραία ιδέα! Αυτή από Αγ.Αναργύρους μου είχε πει να πάρω τηλ. στο ΟΑΚΑ που έχει απογευματινά τμήματα!

Αυτό με τα πιάτα - ποτήρια κι εμένα έκοψε να τα πετάει με μίσος στο πάτωμα. Τώρα τα ακουμπάει στο τραπέζι μόνη της ή μου τα δίνει εμένα! Πάλι καλά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν για το baby swimming κι εγώ θέλω. Είχα πάρει εδώ κοντά μας στους Αγ. Αναργύρους που έχει για μωρά, αλλά είχε μόνο πρώι που δουλέυω κι έτσι δεν έκανα τίποτα. Αν όμως θέλετε να συνεννοηθούμε να τα πηγαίνουμε παρέα είναι ωραία ιδέα! Αυτή από Αγ.Αναργύρους μου είχε πει να πάρω τηλ. στο ΟΑΚΑ που έχει απογευματινά τμήματα!

Αυτό με τα πιάτα - ποτήρια κι εμένα έκοψε να τα πετάει με μίσος στο πάτωμα. Τώρα τα ακουμπάει στο τραπέζι μόνη της ή μου τα δίνει εμένα! Πάλι καλά!

Ναι μωλέ, είναι καλούλια, θα στρώσουν και κάποια στιγμη θα κοιμηθουν και σαν ανθρωποι!Παντως η δικια μου 3 νυχτες σερι 10-10:30 με 7!!!Μην την ματιασω!

Να συνεννοηθουμε τοτε να πηγαινουμε οακα, μηπως μας κανουν και καμια εκπτωση που ειμαστε 3???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...