Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

οχι ταρα μου, στο γερακα ηρθαμε και αγορασαμε σπιτι αφου παντρευτηκαμε. οι γονεις μας μενουν Ζωγραφου οι δικοί μου και Ανω κυψελη του νικου

ο νικος εχει γεννηθει στη γερμανια και εχει παει εκει σχολιο. ηρθε 18 χρονων στην ελλαδα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα είναι ωραία ασχολία αυτή για τα παιδιά Μαριάννα. Κι εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στα ζυμάρια, στις πίτες και τα κουλουράκια που έφταχνε η μαμά μου. Και πάντα μου έδινε και μια ζύμη δική μου και μετά την έψηνε! Και καλά δικό μου δημιούργημα!:D

Γιώτα να χαίρεσαι τον άντρα σου! Να τα εκατοστήσει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

αχ ναι κι εμενα το εκανε η γιαγια μου αυτο, στο χωριο που πηγαιναμε διακοπες, τη μερα που ζυμωνε ψωμι. τη μερα που θα ζυμωνε, ξυπναγαμε μεσα στη χαρα με την αδελφη μου, και τρέχαμε σε ενα συγκεκριμενο σημειο στην κουζινα να βρουμε μεσα σε ενα πλαστικο πορτοκαλι πιατο (παντα εκει το εβαζε) σκεπασμένο, τη ζυμη που μας αφηνε για να παιξουμε. Και τι δεν καναμε με αυτή τη ζυμη. Τι κουλουρακια, τα φτιαχναμε και τα ξαναχαλαγαμε, τι ψωμακια, τι απλα παιζαμε, αλλες φορες τα ψηναμε. Αχχχ, ωραιες αναμνήσεις.

4Rnfp3.png

Τωρα περιμενει πως και πως να φτιαξουμε Χριστουγεννιατικα μπισκοτα για να κανει αστερακια, αγγελακια κλπ.

Σε ενα μηνα ακριβως αρχιζει η σαρακοστη ε? Οποτε θα στολισουμε και δεντρο, παντα νωρις λογω των παιδιων.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γιωτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Γαλλια μονος του,ε?Κακοπερναει!!!χιχιχι

Εμενα η γιαγια μου στο Μεσολογγι οποτε εφτιαχνε πιτα (κολοκυθοπιτα γλυκια ειδικα αλλα και μακαρονοπιτες και κουμπουκούκια!!!μιαμμμμ) μου ξεχωριζε ενα κομματι ζυμης και μουτο εψηνε και καλα το δικο μου ψωμακι!Ακομα οποτε στελνει πραγματα μου στελνει το "ζυμαρακι" μου!Εμενα παντως μου αρεσε να ξυνω την κολοκυθα!!!

Επισης, επειδη σαν παιδι δεν κοιμομουν ποτε μεσημερι και οι γονεις μου ξερενονταν εγω τοτε επιανα δουλεια στην κουζινα....ολα χαλια τα εκανα!

ειδες μωρε κατερινα, δεν ξεχνιουνται αυτα τα πραγματα. μενουν στο μυαλο μας.

Ταρα μιας και το ανεφερες, πως το βλεπεις το θεμα δεντρο με τα πιτσιρικια. Ρωταω εσενα που το εχεις ξαναπερασει με τον αντωνη. Εμας περσυ ηταν μικρα οποτε δεν ειχαμε τετοιο θεμα, αλλα φετος? Θα αντεξει λες το δεντρο, ή θα ερθει τουμπα. Αν και η δικια μου δεν ειναι και πολυ ζωηρη. νομιζω οτι με μια δυο φορες που θα της το πω θα το καταλαβει και δεν θα το πειραζει, αλλα αλλες κοπελες που εχουν ζωηρά αγορια για παραδειγμα? εκεί τι γίνεται?

4Rnfp3.png

ειδες μωρε κατερινα, δεν ξεχνιουνται αυτα τα πραγματα. μενουν στο μυαλο μας.

Ταρα μιας και το ανεφερες, πως το βλεπεις το θεμα δεντρο με τα πιτσιρικια. Ρωταω εσενα που το εχεις ξαναπερασει με τον αντωνη. Εμας περσυ ηταν μικρα οποτε δεν ειχαμε τετοιο θεμα, αλλα φετος? Θα αντεξει λες το δεντρο, ή θα ερθει τουμπα. Αν και η δικια μου δεν ειναι και πολυ ζωηρη. νομιζω οτι με μια δυο φορες που θα της το πω θα το καταλαβει και δεν θα το πειραζει, αλλα αλλες κοπελες που εχουν ζωηρά αγορια για παραδειγμα? εκεί τι γίνεται?

Δεν ειναι θεμα φυλου. Και ο Αντωνης ηταν ζωηρος, αλλα οχι τοσο ζημιαρης οσο η Μαριαλενα. Δεν ειχαμε ποτε προβλημα με το δεντρο. Του αρεσε τοσο πολυ να χαζευει τα στολιδια και τα φωτα, ποτε δεν εκανε ζημια. Αντιθετως, πιστευω φετος με τη Μαριαλενα οτι δε θα το γλυτωσουμε...:rolleyes:

age.png age.png

ναι εχεις δικιο για το φυλλο, μαλλον ειναι θεμα παιδιου, απλα βλεπω τις φιλες μου που εχουν αγορια που ειναι πολυ πιο ζωηρα απο την Ιλιανα και φανταστηκα οτι ειναι ισως λιγο πιο πιθανο να συμβει καμια χαζομαρα.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τώρα ήρθα για δουλειά κ να δω τι ώρα θα φύγω....

Είχα πάει στο πνευμονολόγο....καλά είμαι σχετικά συνεχίζω όμως αγωγή γιατί με αυτή την υγρασία μπορεί να υποτροπιάσω....έκανα κ το εμβόλιο της γρίπης 5ετες μου είπε κ δεν διατρέχει κίνδυνο η μικρή αλλά θα πάρω κ τη παιδίατρο...:rolleyes:

Τη Δευτέρα κορίτσια άκουσα ότι περιμένουν απίστευτες βροχές που ενδέχεται να δημιουργήσουν μεγάλες ζημιές...να έχετε το νου σας...;)

Τελικά το κριθαράκι της μικρής επισήμως μας κατσικώθηκε κ δεν έφυγε....ελπίζω κάποια στιγμή να σκάσει μόνο του κ να μη χρειαστούμε τελικά χειρουργείο...αγωγή σταματήσαμε πάντως 20 μέρες κ δεν έγινε τίποτα....

Ο αδελφούλης μου είναι καλύτερα σήμερα...χθες πόναγε παντού ο κακομοίρης από τις μπουνιές που έφαγε...:-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Γιώτα χρόνια πολλά στον σύζυγο:D

Νατασσούλα περαστικά στον γαμπρό σας....καταλαβαίνω τι περνάτε...και ο ξαδελφός μου ακόμα χάλια είναι...φοβάμαι ότι δεν θα γίνει ποτέ ξανά όπως ήταν:-(

Α ξέχασα να σας πω ότι λόγω του εμβολίου δεν κάνει να φάω ψάρι,σοκολάτα κ οτιδήποτε περιέχει αυγό μέχρι τη Κυριακή....κ όλη τη βδομάδα δεν τρώω γλυκά για να κάνω την ατασθαλία μου το σουκού κ τώρα με πιάνει σύνδρομο στέρησης! :mad::mad::mad::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι ωραία που είναι να στολίζεις το δέντρο!!! Για να δούμε η Αλεξάνδρα φέτος πως θα αντιδράσει! Είμαι περίεργη και έχω πάρει και τεράστιο δέντρο, δεν πιστεύω να μου το φέρει καπέλο :confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...