Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταπληκτικο κοριτσια! Αφρατο, ελαφρυ, μυρωδατο και γλυκοξινο! Εριξα απο πανω ζαχαρη αχνη.

ΑΧ σε παρακαλω σταματα!!!!!μ'ενα αχλαδι και μια μπανανα ειναι απο το πρωι!

Το σκέφτομαι κι εγώ Κατερίνα για τον ίδιο λόγο. Με κρατάει μόνο αυτό που είπε η Δήμητρα, έχω κλείσει κάνα δυο προσφορές και δεν έχω πάει ακόμα...

ειναι για συγκεκριμενες ημερομηνιες?και βασικα δεν καταλαβα, μαθηματα μουσικης ειναι?εγω συζητουσα σημερα με τον αντρα μου για baby swimming που παει και η μαριαλενα.Αλλα φοβαμαι τα μικροβια ρε γμτ..

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου...ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας...θα περιμένω λίγοκαιρό...φοβάμαι πολύ και ξέρω πως θα είναι μια διαδικασία με φόβο μέχρι να δω πως όλα θα είναι καλά την επόμενη φορά

εδώ βρέχει και υγρασία και ρούχα δεν στεγνώνουν και είναι πολλά αυτά που περιμένουν όπως και ένα καθάρισμα του σπιτιού,σκούπισμα σφουγγάρισμα αλλά με τον άντρα μου μαζί....

Κατερινάκι μου δύσκολα με την υγρασία ρε γμτ...ίσως μια μόνωση να βοηθούσε;;κάνεις δίαιτα και δεν έφαγες;;;

Πόλα μου δυστυχώς αυτό το σημείο του χαρακτήρα μας είναι κακό για μας γιατί επιβαρύνουμε εμάς αλλά και από την άλλη δεν θέλω να υποχρεώνω και ούτε να υποχρεώνομαι...

Μαριάννα ωραίο φαίνεται το κέικ και η λεπτή μυρωδιά του λεμονιού καταπληκτική...

σπάω πλάκα με την μικρή που περπατάει ανάμεσα μας,κατεβαίνει από το κρεββάτι και έρχεται στην κουζίνα...μεγάλωσε το κοριτσάκι μου..

πεντικιούρ όταν πήγα θεσσαλονίκη έκανα σπίτι μου και το ευχαριστήθηκα..1 ώρα 10 ευρώ..πολύ καλό χέρι η κοπέλα

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλημέρα κορίτσια!τί κάνετε? σταχυ μου περαστικά κοριτσάκι μου. μη μασας όμως.κι εγώ έχω αρκετές φίλες που έγιναν μανούλες με τη μια μόνο σάλπιγγα. μάλιστα η μια φίλη είχε μόνο μισή(έκοψαν τη μία, πλήγωσαν την άλλη, κάτι τετοιο) από λάθος τον γιατρών κι έκανε δυο παιδιά, εκεί που σχεδόν το είχε διαγράψει. κοίτα να αναρρώσεις λίγο, να νταντέψεις τον εαυτό σου και όλα θα έρθουν. πότε ήσουν θεσσαλονίκη και δεν πήρα χαμπάρι? θα ήθελα να σε δω.....

αννούλα, περαστικά στον αδερφό σου. τί να πω? σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να αντιδρας καθόλου. άστον να τα πάρει, γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις. μπορεί να σου βγάλει κανένα μαχαίρι.τα πράγματα έχουν αγριέψει.

μέσα στην εβδομάδα είχαμε περιπέτειες. έπαθε μικρό εγκεφαλικό ο άντρας της ξαδέρφης μου(40 χρονών) και βρέθηκε στην εντατική. είναι επιχειρηματίας και τον έχουν πνίξει τα χρέη και οι υποχρεώσεις. ζητάει τα χρήματα που του χρωστούν και δεν του τα δίνουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει την επιχείρηση του.ευτυχώς έχουν έναν φίλο γιατρό που ήταν εκεί όταν το έπαθε και του έδωσε κατευθείαν ένα υπογλώσσιο που από οτι φαίνεται του έσωσε την ζωή. η κρίση θέλει ψυχραιμία.στην εντατική όταν πήγε ο ξάδερφος είχε γεμάτα δυο κρεβάτια και την άλλη μέρα είχαν γεμίσει όλα. τα περισσότερα περιστατικά εγκεφαλικά.

HZBPp3.png

ο μικρούλης μου και αυτή την εβδομάδα έμεινε στην γιαγιά και στον παππού. εκτός από λίγες μύξες και πονόλαιμο είναι μια χαρά. έμαθε να πίνει νερό με το καλαμάκι κι έχει πολύ γέλιο. κι εμένα το βράδι δεν πίνει το γάλα του και με στεναχωρεί.λέτε να το αλλάξω? θα δω....

την Τρίτη πήγαμε και κάναμε το μαντού για το εμβόλιο της φυματίωσης. τους είπα οτι ήταν λίγο κρυωμένος , να τον εξετάσουν αλλά μου είπαν οτι μόνο όταν έχουν πυρετό τα παιδάκια δεν εμβολιάζονται. ξαναπήγα την Πέμπτη για το εμβόλιο και με έδιωξαν γιατί ήταν ο λαιμός του μικρού μου ερεθισμένος. τζάμπα η ταλαιπωρία, πολύ εκνευρίστηκα. πρώτα για το παιδάκι μου που πηγαινοερχόταν και μετά για εμένα που αν είχα πρωινή δουλειά θα έπρεπε συνέχεια να παίρνω άδειες γιατί αυτές δεν εξέτασαν το μικρό μου στην πρώτη επίσκεψη. λες και ήταν κόπος να δουν τον λαιμό του.

η φίλη μου με την εξωσωματική είναι σε καλό δρόμο. της έβαλαν τρία ωάρια και θα περιμένουμε 15 ημέρες για το αν θα εξελιχθούν σε εγκυμοσύνη. αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά που εύχομαι ο θεός να τους δώσει ακόμη και τρίδυμα. θα βρουν πολύ αγάπη σ'αυτό το σπίτι σίγουρα. τώρα θέλει ηρεμία και ξεκούραση. μεγάλο άγχος. δεν κάνει να σηκώνει βάρη και επειδή δεν παίρνει τον μικρό της αγκαλιά(έχουμε γεννήσει μαζί) της κρατάει μούτρα και δεν την θέλει. μια σταλιά βρε παιδί μου και όλα τα καταλαβαίνουν.

HZBPp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος αποφάσισε να καταργήσει το μεσημεριανό γεύμα:shock: δεν καταπίνει ούτε μια μπουκιά...δοκίμασα αλλαγή γευμάτων...ψητά, βραστά, μαγειρευτά...τίποτα:-(

Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν καλές...τουλάχιστον δεν κινδυνεύει από αναιμία:D

Λεξούλες δεν λέμε...μόνο κραυγές και στο άσχετο πετάει κανένα μαμά ή μπαμπά. Πολύ τεμπέλης μου βγήκε:tongue:

Οι σκανδαλιές καλά κρατούν...χτες κοπάναγε με ένα καπάκι κατσαρόλας τα πάντα:shock: όταν του το έπαιρνα έκλαιγε λες και τον μαστίγωναν:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Mantinop δεν του κανεις καμια φασολαδα?Η δικια μου την καταβροχθισε χθες! κι εμεις εχουμε θεμα με τις κατσαρολες και τα ταπερ.Ο μονος τροπος να κανω καμια δουλεια στην κουζινα ειναι να την αφησω να παιζει με αυτα...Χθες μπηκε μεσα σε μια κατσαρολα και στεκοταν ορθια μην ξεροντας πως να βγει η χαζουλα...

Επισης, αστειο:χθες δοκιμασα ξανα τα παλια μου παντελονια μηπως μου κανουν και για να ανεβασω τα τζην αρχισα ξερετε, το κουνημα και τραβηγμα προς τα πανω κι αρχισε κι η Παναγιωτα να κουνιεται περα δωθε, πανω κατω και να τραβαει τα ρουχα της...Πολυ αστειο θεαμα!!

Νατασσουλα απο το κακο στο χειροτερο παμε, κανα καλο νεο δεν ακουμε απο πουθενα πια, μονο δυσαρεστα.Περαστικα στον ανθρωπο, και η ασπιρινη σωζει ζωες στην πιεση!

κοριτσάκια καλησπέρα...πέρασαμιαπολλή δύσκολη εβδομάδα...είχα πει για αιματάκι που είχα και πήγα στον γιατρό..έκανα εξετάσεις,η χοριακή στα ΄΄υψη 2400,πάω για υπέρηχο μου λέει αριστερό εξωμήτριο,πάω νοσοκομείο με κάνουν εισαγωγή την Παρασκευή,υπέρηχο δεν βλέπουν τπτ και πουθενά,η χοριακή στο 3100,λένε υποψία για εξωμήτριο αφού δεν βλέπουμε κάτι,μέσα στο σκδεν το σήκωνε η γιατρός που με ξεγέννησε τελικά Δευτέρα μεσημέρι αφού η χοριακή έπεσε στο 2400 λέω στην γιατρό μου να βγω και να κάνω από έξω τις τιμέςμέχρι να μηδενίσει,έλα που την Δευτέρα πήγε 2600,μπήκα για λαπαροσκόπηση,αφαιρέθηκε η αριστερή σάλπιγγα και η δεξιά καθαρίστηκε από συμφύσεις...πέρασα πολύ δύσκολα...τόσο περίεργα,να θέλεις να δώσεις ζωή σε κάτι και αυτό να σε αφαιρεί κάτι πολύτιμο...

ελπίζω να είστε όλες καλά...

Άννα περαστικά στον αδερφό σου και όσο για τις κλεψιές ο Θεός να σας φυλάει

Μαρίνα περαστικά και καλή δύναμη. Όλα αντιμετωπίζονται μόνο μη στενοχωρίεσαι! Δεν είχα μπεί καθόλου εχθές λόγω δουλειάς και σήμερα που το είδε έπαθα σοκ. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και τώρα το ξεχνάς, μη σου γίνει άγχος!

Μολις εφτιαξα αυτο, αλλα χωρις το γλασσο. Λατρευω τα γλυκοξινα!

Μπράβο νοικοκυροσύνη! Έμεινε τίποτα για σήμερα?:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημέρα κοριτσια κι απο μενα.

μόνη στο σπίτι σημερα.

Η Ιλιάνα παιδικό (μπας και κατεβασω κανα χειμωνιάτικο), ο Νίκος στο Παρίσι, κι εγω ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ την ηρεμια μου.

Τι ωραιο πρωινο ηταν αυτο.

Χουζουρι το πρωι με τη μικρη στο κρεβατι, μετα την πηγα σταθμο, γυρισα, εφαγα πρωινο μπροστα στην τηλεοραση, ανοιξα τον υπολογιστή, μπηκα facebook, εδω. Εποχές που ήμουν σπίτι με το μωρο θυμήθηκα. ΑΑΑΑΑ, μαλλον μεχρι να μου τελειωσει το μειωμενο, τις Παρασκευές θα την πηγαινω σταθμο παρόλο που καθομαι, να κραταω λιγο χρονο και ξεκουραση για μενα ρε παιδι μου.

Περαστικά σε όλους τους ασθενεις και τραυματίες (εχω διαβασει πολλα στις τελευταιες σελίδες).

Εμενα η μικρη καλα ειναι, με τις μυξούλες της, αλλα ολα καλα.

Πως βαριεμαι να κατεβαχω χειμωνιατικα.

Ο Νικος εχει γενεθλια σημερα, 40αριζει το μωρο μου, αλλα θα τα περασει μονος (?) του στο Παρίσι (not bad). Αύριο το απόγευμα επιστρέφει. Κι εγω το βραδυ θα αφησω τη μικρη, εχουμε συναντηση συμμαθητριών απο το σχολειο (η παρεα μονο)

Καλημεραααα σας, παω να κατεβασω κανα ρουχο, και βαριεμαιιιιιι

4Rnfp3.png

Αυτές τις μέρες όλα τα απογεύματα τα περνάμε μόνες μας με την Αλεξάνδρα. Έπεσε πολύ δουλειά στον άντρα μου. Θέλω να βγω και για ψώνια, και κάτι δωράκια,αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο. Ειλικρινά έχω κλειστεί πολύ μέσα και έχω σαλτάρει :mad: Σήμερα που έχει καλό καιρό πρέπει να βγω.

Είμαι πολύ χαρούμενη που το κοριτσάκι μου εχθές περπάτησε! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Μόνο στο χαλί όμως σηκώνετε μόνη της και περπατάει! Στο πλακάκι φοβάται! :-( Για αυτό κιόλας δεν έχει περπατήσει τόσο καιρό ΦΟΒΑΤΑΙ!:rolleyes: Εχθές ξεπέρασε το φόβο της στο χαλί τουλάχιστον. Τώρα πρέπει να στρώσω και το υπόλοιπο σπίτι. :rolleyes: :rolleyes: Αύριο θα μου φέρουν τα χαλιά το πρωί! Το κακό είναι ότι τώρα θα ανέβει η θερμοκρασία! Τι να πω τόση γκαντεμιά? Δε βαριέσαι θα τα στρώσω για το μωρό!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

780530ww35h0fi6p.gif

Μπράβο νοικοκυροσύνη! Έμεινε τίποτα για σήμερα?:tongue:

Νομιζω εμεινε ενα κομματι! Το τσακισε και ο αντρας μου, αν και δεν ειναι του λεμονιου και του γιαουρτιου στα γλυκα οπως εγω! Την επομενη φορα θα δοκιμασω κεικ λεμονιου με υγρη κρεμα μεσα.

Τι να κανω ρε Μαρια? Του Αντωνη του αρεσει να φτιαχνουμε γλυκα μαζι, ηταν πολυ χαρουμενος χθες, οποτε θα του παρω κι ενα σκουφο ζαχαροπλαστη! Ανεβαινει στην καρεκλα και ανακατευει τη ζυμη με το μιξερ, εχει πλακα!

καλημέρα κοριτσια κι απο μενα.

μόνη στο σπίτι σημερα.

Η Ιλιάνα παιδικό (μπας και κατεβασω κανα χειμωνιάτικο), ο Νίκος στο Παρίσι, κι εγω ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ την ηρεμια μου.

Τι ωραιο πρωινο ηταν αυτο.

Χουζουρι το πρωι με τη μικρη στο κρεβατι, μετα την πηγα σταθμο, γυρισα, εφαγα πρωινο μπροστα στην τηλεοραση, ανοιξα τον υπολογιστή, μπηκα facebook, εδω. Εποχές που ήμουν σπίτι με το μωρο θυμήθηκα. ΑΑΑΑΑ, μαλλον μεχρι να μου τελειωσει το μειωμενο, τις Παρασκευές θα την πηγαινω σταθμο παρόλο που καθομαι, να κραταω λιγο χρονο και ξεκουραση για μενα ρε παιδι μου.

Περαστικά σε όλους τους ασθενεις και τραυματίες (εχω διαβασει πολλα στις τελευταιες σελίδες).

Εμενα η μικρη καλα ειναι, με τις μυξούλες της, αλλα ολα καλα.

Πως βαριεμαι να κατεβαχω χειμωνιατικα.

Ο Νικος εχει γενεθλια σημερα, 40αριζει το μωρο μου, αλλα θα τα περασει μονος (?) του στο Παρίσι (not bad). Αύριο το απόγευμα επιστρέφει. Κι εγω το βραδυ θα αφησω τη μικρη, εχουμε συναντηση συμμαθητριών απο το σχολειο (η παρεα μονο)

Καλημεραααα σας, παω να κατεβασω κανα ρουχο, και βαριεμαιιιιιι

Απολαυσε την ηρεμια σου, βαλε μουσικουλα και κανε τις δουλειες σου! Να τον χαιρεσαι τον Νικολα σου Γιωτα μου! Απο Γερακα ειναι? Εκει πηγε σχολειο?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...