Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Στάχυ μου,περαστικά και καλή ανάρρωση!!!!Μην απογοητεύεσαι..είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα έρθει ένα παιδάκι να σε κάνει τόσο ευτιχισμένη που όλα αυτά θα σου φαίνονται μακρυνό παρελθόν....Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα....

Αννούλα,περαστικά στον αδελφό σου...όσο πάει μου φαίνεται όλο και χειρότρος γίνεται ο κόσμος που ζούμε...θυμάμαι μια φορά πριν από 2 χρόνια,μπροστά στα μάτια μας μέρα μεσημέρι είχαν κλέψει από μια γυναίκα την τσάντα της και ήταν 2 άντρες νεαροί που το είδαν και τους κυνήγησαν...από τότε φοβάμαι να κυκλοφορώ μόνη μου και απλά επιστρατεύω όλη μου την ψυχική δύναμη...αλλά κάθε βράδυ τρέμω μην μπουν στο σπίτι...δεν μπορώ να κοιμηθώ....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινα καινουριο ειναι το διαμερισμα?

Ναι ρε γμτ, 4 ετων οικοδομη ειναι, πρωτοι μπηκαμε μεσα.Βασικα η ιστορια ξεκινησε απο την κουζινα, εφερα υδραυλικο και μου ειπε οτι ερχεται απ'εξω κρυος ενας σωληνας φυσικου αεριου, ζεσταινεται μεσα και ετσι δημιουργειται υγρασια στα ντουλαπια της κουζινας...τι να πεις, και να ειχαμε και λεβητα φυσ.αεριου να το χρησιμοποιουσα...αστα σου λεω, μεγαλο προβλημα, θα σαπισαν τα παντα, αλλα τα νερα κατω απο τον καναπε στο σαλονι ανεξηγητο μου φαινεται..μηπως επειδη απο κατω εχω πυλωτη?

Καλημέρα!!

θυμάμαι μια φορά πριν από 2 χρόνια,μπροστά στα μάτια μας μέρα μεσημέρι είχαν κλέψει από μια γυναίκα την τσάντα της και ήταν 2 άντρες νεαροί που το είδαν και τους κυνήγησαν...από τότε φοβάμαι να κυκλοφορώ μόνη μου και απλά επιστρατεύω όλη μου την ψυχική δύναμη...αλλά κάθε βράδυ τρέμω μην μπουν στο σπίτι...δεν μπορώ να κοιμηθώ....

Οι γονεις μου ειχαν ενα ημιυπογειο μαγαζι -βιοτεχνια ρουχων.Πριν 15 ισως και περισσοτερα χρονια-τοτε που ειχαν πρωτοερθει οι αλβανοι φυλακοβιοι στην ελλαδα, μας παρακολουθει ενας διμετρος οπως γυριζουμε απο το σουπερ με τη μανα μου,μπαινουμε στο μαγαζι και μετα απο λιγο πηδαει αυτος μεσα και με 3 βηματα ειχε κατεβει,ειχε παρει το πορτοφολι μεσα απο τη τσαντα της μανας μου και ειχε φυγει.Και αρχιζουμε να κυνηγαμε, 1η η μανα μου (δε μασαει η γυναικα..), ο πατερας μου (ψιλοχεστης αλλα τι να κανει με την τρελη που εμπλεξε), ενας ξαδερφος μου στην ηλικια μου κι εγω!Στο δορμο μπαινουν στο κυνηγητο κι ενας διμετρος σφιχτης(που λεει κι η Αννα) κλειδαρας, μπερευεται ο αλβανος μπαινει σε αδιεξοδο, δινει το πορτοφολι στη μανα μου.λεει κι ενα sorry και φευγει...Καλα οτι φετος το καλοκαιρι 2 βδομαδες που λειψαμε μπηκαν σε 4 σπιτια στις διπλανες πολυκατοικιες ας μην το σκεφτομαι (ειμαι και 1ο οροφο...)

συμπεθερα εννοειται οτι ποτε δεν ειμαστε χαλαροι απλα το καλο αν θες εδω ειναι οτι ολοι μας ξερουν ολοι ξερουν τα παιδια μου και αν δουν τιποτα υποπτο θα επεμβουν ολοι , εχει γινει κατι σχετικο με παιδι γειτονων οπου προσπαθησαν να το βαλουν σε αυτοκινητο αγνωστοι , το ειδαν περαστικοι οι οποιοι ξερουν το παιδι και εβαλαν τις φωνες νομιζω οτι στην Αθηνα αυτο μπορει να περναγε και απαρατηρητο... φυσικα εγω παλι θελω να γυρισω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι χαλια καιροσ...το σπιτι ειναι σαν να εχω μολισ σφουγγαρισει απο την υγρασια..κ ολο βρεχει,μια πιανει μια σταματαει..

σταχακι μου ειλικρινα στεναχωρεθηκα πολυ με τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι σημερα να εισαι πολυ καλυτερα και σωματικα κ ψυχολογικα...

χτεσ μπηκα κ δεν εγραψα αλλα μου ειχε κανει εντυπωση που ειχεσ μερεσ να μπεισ...αλλα υπεθεσα οτι λογω δουλειασ σου και μικρουλασ δεν προλαβαινεσ...

παντωσ θα ελεγα να τα ελεγεσ εστω στην μαμα σου...πιστευω θα σε βοηθησει η κουβεντουλα μαζι τησ...

μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου και θα δεισ που τον επομενο ή μεθεπομενο μηνα θα εχουμε και παλι ευχαριστα ε???

αχ βρε αννακι!ειχα κοκκαλωσει οταν τα διαβαζα!!!χιλια περαστικα στον αδελφο σου!!!βρε παιδι μου τι πηγε να παθει το παληκαρι στα καλα καθουμενα....τι να πω!!

μαρεσει που στισ εγκυμοσυνεσ που ερχομουν αθηνα και φοβομουν πολλεσ φορεσ με την τσαντα μου καμια φορα ελεγα μεσα μου ωστε να μην φοβαμαι <ελα μωρε ποιοσ θα επιτεθει σε εγκυο γυναικα?!!>:tongue::tongue::tongue::tongue:εδω κολλανε τα εμοτικονσ που γελανε!!!:tongue::tongue:

θυμαμαι μια φορα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ετυχε να παω ολομοναχη στο ικα στην ομονοια στην πλατεια θεατρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

τι ηταν αυτο!!!!!και η πλακα ηταν οταν μπηκα μεσα στο κτηριο ακουσα να λενε οτι <ολοι >αυτοι που βρισκοταν εκει στουσ δρομουσ κατελαβαν την εισοδο του κτηριου!!!!αντε μετα να βγω εξω!!!!!!!!!:?στο τελοσ αδειασα ολη την τσαντα μου και λεφτα ,ταυτοτητεσ κτλ τα τρυπωσα στο παντελονι,σουτιεν κτλ!!:D:D:oops::oops:θα μου μεινει αξεχαστο που τουσ εβλεπα να τρυπιουνται ολοι μαζι..εκει μεσα στον δρομο!!!!

βρε κοριτσια δεν ξερω αλλα τισ τελευταιεσ μερεσ με ποναει τρομερα η στο αριστερο μεροσ τησ κοιλιασ εκει που ειναι οι εσωτερικεσ τομεσ...νιωθω ακομα τισ τομεσ σαν να εγχειρηστικα χτεσ!!!ουτε να σηκωθω με ευκολια απο την καρεκλα δεν μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκευτομαι να ειναι λογω 3ησ καισαρικησ?(στισ αλλεσ ειχα αναρρωσει 24 ημερων αρκετα...)να ειναι που ειχα αλλο ντοκτορι κ εκανε αλλα κολπα εκει μεσα???να ειναι η υγρασια κ επηρεαζει?τι να πω!!παντωσ ποναω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαρινάκι, τι να πω??? Πολλά περαστικά, καλή δύναμη και να είσαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα κατ' ευχήν γιατί είσαι πολύ καλό παιδί!!! Πάντως και εγώ σαν και εσένα είμαι...δε θέλω να τα μοιράζομαι με την οικογένεια μου (όταν είχα). Αφού και το ότι με χτύπησε μηχανάκι, ο μπαμπάς μου από τρίτο πρόσωπο το έμαθε...και μόλις χθες είπα στην αδερφή μου για την εγκυμοσύνη μόνο και μόνο γιατί φαίνεται πια...οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είναι πολύ σωστό, αλλά είναι ο χαρακτήρας μας έτσι, τί να κάνουμε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χριστίνα πες του άντρα σου να μιλήσει και να μην κάνει ότι του λένε οι άλλοι. Οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν καβάτζα ή πολύ λιγότερες υποχρεώσεις από σας...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει η Άννα...

Καλέ μιλάει, αυτό είναι το θέμα! Είπε οκ, στηρίζω την πλειοψηφία, κατεβαίνω σε απεργίες, στάσεις εργασίας, πορείες αλλά όταν ανοίγει το στόμα του τον αντιμετωπίζουν ως μειοψηφία, ενώ κατά βάθος όλοι τα ίδια σκέφτονται. Αυτό θέλω να τονίσω, την υποκρισία της "ομάδας"..
Γυρισαμε το σπιτι αναποδα, ριχναμε σπρευ για τη μουχλα, επλενα κουβερτες που ειχα κατω απο το κρεβατι αχρησιμοποιητες,βρωμουσαν ολα
Υπάρχει σπρέυ για τη μούχλα; :|

Καλημέρα κοριτσόπουλα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια δεν ξερω αλλα τισ τελευταιεσ μερεσ με ποναει τρομερα η στο αριστερο μεροσ τησ κοιλιασ εκει που ειναι οι εσωτερικεσ τομεσ...νιωθω ακομα τισ τομεσ σαν να εγχειρηστικα χτεσ!!!ουτε να σηκωθω με ευκολια απο την καρεκλα δεν μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σκευτομαι να ειναι λογω 3ησ καισαρικησ?(στισ αλλεσ ειχα αναρρωσει 24 ημερων αρκετα...)να ειναι που ειχα αλλο ντοκτορι κ εκανε αλλα κολπα εκει μεσα???να ειναι η υγρασια κ επηρεαζει?τι να πω!!παντωσ ποναω..
Η υγρασία τσακίζει!

Μμμμ τέλειο φαίνεται το κέικ λεμονιού!

WN6Op3.png

Στάχυ, ξέχασα να σου πω χτες να μη στεναχωριέσαι τόσο. Εκτός του ότι έχεις ακόμα την άλλη σάλπιγγα, έχεις αποδείξει ότι είσαι κι άκρως καρπερή, οπότε θα κάτσει το μπεμπέ σίγουρα. Να είσαι θετική για να σου έρχεται θετική ενέργεια!

Και η προσφορά της ημέρας: http://www.tsoonami.gr/deal/8e-gia-2-episkepseis-diarkeias-2-wrwn-gia-mathisi-mesw-twn-5-aisthisewn-me-arithmitikes-kai-glwssike/60

WN6Op3.png

Στάχυ, ξέχασα να σου πω χτες να μη στεναχωριέσαι τόσο. Εκτός του ότι έχεις ακόμα την άλλη σάλπιγγα, έχεις αποδείξει ότι είσαι κι άκρως καρπερή, οπότε θα κάτσει το μπεμπέ σίγουρα. Να είσαι θετική για να σου έρχεται θετική ενέργεια!

Και η προσφορά της ημέρας: http://www.tsoonami.gr/deal/8e-gia-2-episkepseis-diarkeias-2-wrwn-gia-mathisi-mesw-twn-5-aisthisewn-me-arithmitikes-kai-glwssike/60

Πολύ καλή Χριστίνα αλλά αν ήταν πιο κοντά θα την έπαιρνα κιέγώ να πάω τη μικρή.Δυστηχώς μας πέφτει μακριά.Εγώ να δώ πότε θα πάω στις άλλες προσφορές που εχω κλείσει για ενα μασάζ,να φτιάξω τα μαλλιά μου να κάνω μανικιούρ.Πάντα κάτι τυχαίνει με τη μικρή και όλο τα ακυρώνω.Να δώ αυτή τη βδομάδα θα τα καταφέρω?Πάντως πολύ καλά αυτά τα site με τις προσφορές.Καιρός ήταν να κινηθεί και λίγο η αγορά.

SI5Yp3.png

Καλο φαινεται αυτο, αλλα θα κατσουν αυτα τα θηρια η θα μας σπασουν τα νευρα????Θα μου πεις 8 ευρω ειναι και χαμενα να πανε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...