Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα...πέρασαμιαπολλή δύσκολη εβδομάδα...είχα πει για αιματάκι που είχα και πήγα στον γιατρό..έκανα εξετάσεις,η χοριακή στα ΄΄υψη 2400,πάω για υπέρηχο μου λέει αριστερό εξωμήτριο,πάω νοσοκομείο με κάνουν εισαγωγή την Παρασκευή,υπέρηχο δεν βλέπουν τπτ και πουθενά,η χοριακή στο 3100,λένε υποψία για εξωμήτριο αφού δεν βλέπουμε κάτι,μέσα στο σκδεν το σήκωνε η γιατρός που με ξεγέννησε τελικά Δευτέρα μεσημέρι αφού η χοριακή έπεσε στο 2400 λέω στην γιατρό μου να βγω και να κάνω από έξω τις τιμέςμέχρι να μηδενίσει,έλα που την Δευτέρα πήγε 2600,μπήκα για λαπαροσκόπηση,αφαιρέθηκε η αριστερή σάλπιγγα και η δεξιά καθαρίστηκε από συμφύσεις...πέρασα πολύ δύσκολα...τόσο περίεργα,να θέλεις να δώσεις ζωή σε κάτι και αυτό να σε αφαιρεί κάτι πολύτιμο...

ελπίζω να είστε όλες καλά...

Άννα περαστικά στον αδερφό σου και όσο για τις κλεψιές ο Θεός να σας φυλάει

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ρε...αφού είναι με καρτόνι...να πηγαίναμε μαζί...
Στον θεό οι κάρτες... Αφού έχω μάθει και τα τηλ αυτών των σκατοεταιρειών που παίρνουν για τα χρεωστούμενα και δεν το σηκώνω καν! Ρε παιδιά παίρνουν απανωτά κάθε μέρα όλη μέρα στο κινητό, μετά σπίτι, μετά στης δουλειάς, μετά στη μάνα μου...μέχρι να τελειώσει η μέρα με έχουν πάρει (από) παντού :cool:
Eχετε συνδεση με εταιρεια ε? Οπως η μαμα μου. Εμεις εχουμε συναγερμο, αλλα οχι συνδεση.
Ε το κάναμε όταν ήταν καινούργιο το σπίτι. Ξέρεις, όλος ο εξοπλισμός του κουτιού. Εγώ επέμεινα τώρα να το σταματήσουμε, άστο λέει, δεν ξέρεις τι γίνεται. Βέβαια, μια φορά που βάραγε (κλείσαμε κατά λάθος μέσα την μια γάτα) και κάλεσαν οι συναγερματζήδες την αστυνομία, δεν ήρθε ποτέ χαχαχα
Χριστίνα...δεν είναι δυνατόν να κάνουν γεναιοδωρίες άνθρωποι που χάνουν την δουλειά τους.
Αυτό ακριβώς. Τόοοοσο υπεράνω, λυπάμαι αλλά δεν είμαι. Άμα θέλουν να δώσουν οι διευθυντάδες που θα τα πάρουν χοντρά, be my guest!

WN6Op3.png

οργανικά λίγος πόνος αλλά πιο πολύ έπεσα ψυχολογικά τώρα που γύρισα σπίτι,σήμερα το μεσημέρι,με έδωσαν αναρρωτική 20 μέρες δεν μπορώ να κάνω και πολλά αλλά θα περάσει κι αυτό,είναι και η μικρή με πυρετό,οάντρας μου σπίτικι εγώ ήμουν μόνη μου...βλακείαμου ίσως αλλά δεν θέλω να το μοιραστώ με κανέναν από την οικογένεια μου

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλησπέρα...πέρασαμιαπολλή δύσκολη εβδομάδα...είχα πει για αιματάκι που είχα και πήγα στον γιατρό..έκανα εξετάσεις,η χοριακή στα ΄΄υψη 2400,πάω για υπέρηχο μου λέει αριστερό εξωμήτριο,πάω νοσοκομείο με κάνουν εισαγωγή την Παρασκευή,υπέρηχο δεν βλέπουν τπτ και πουθενά,η χοριακή στο 3100,λένε υποψία για εξωμήτριο αφού δεν βλέπουμε κάτι,μέσα στο σκδεν το σήκωνε η γιατρός που με ξεγέννησε τελικά Δευτέρα μεσημέρι αφού η χοριακή έπεσε στο 2400 λέω στην γιατρό μου να βγω και να κάνω από έξω τις τιμέςμέχρι να μηδενίσει,έλα που την Δευτέρα πήγε 2600,μπήκα για λαπαροσκόπηση,αφαιρέθηκε η αριστερή σάλπιγγα και η δεξιά καθαρίστηκε από συμφύσεις...πέρασα πολύ δύσκολα...τόσο περίεργα,να θέλεις να δώσεις ζωή σε κάτι και αυτό να σε αφαιρεί κάτι πολύτιμο...
Ελα ρε στάχι! :(

Τι λέει ο γιατρός τώρα;

WN6Op3.png

τπτ...περαστικά..μπορώ να κάνω παιδάκι αφού η δεξιά σάλπιγγα είναι οκ..το κορυφαίο δεν σας είπα..ο γιατρός όταν ψάχναμε αυτήν που με ξεγέννησε για να την ενημερώσει και δεν το σήκωνε πήρε έναν συνεργάτη της και παιδιά είπε ότι λαπαροσκόπηση κάνει αυτή και ο καθηγητής..αυτή δεν χρηματίζεται αλλά ο καθηγητής θέλει 200 ευρώ..ε,σας πληροφορώ ότι δεν μας ζήτησε τπτ..ουτε καν...απλάενημέρωσε τον άντρα μου μόλις τέλειωσε και μετάκαπνός!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Μουλιάσαμε πια φτάνει τόση βροχή!!!!!:mad:

Σταχι μου περαστικά κ τον επόμενο άντε μεθεπόμενο μήνα εύχομαι να μας πεις ευχάριστα νέα! Δύσκολη κατάσταση...εμείς ήμαστε εδώ κ θα σε φορτίσουμε θετικά!!!!:D

Τελικά του αδελφού μου ήταν ράγισμα στη μύτη αλλά πέρασε δύσκολα για να τον ράψουν αφού είχε κ σκίσιμο πάνω στη μύτη....κάτι παίζει με μια απεργία κ δεν έχουν υλικά τα νοσοκομεία:confused::confused:....του λέει λοιπόν ο γιατρός τώρα θα σε ράψω όπως ράβαν στο πόλεμο :shock::shock::shock: κ μόλις ξεκίνησε τσουπ παρτον κάτω τον αδελφό μου.....οκ τον συνεφέρανε πήγε σπίτι κ τι ήθελε να κάνει???Να λουστεί!!! Ε μόλις έσκυψε άρχισαν να τρέχουν αίματα από τα ράμματα....δεν ξέρω αν άνοιξε τελικά κανένα πάντως σταμάτησε να τρέχει μετά από λίγο....:| Βέβαια αυτό που με τσάντισε είναι ότι του βγάλαν ακτινογραφία μόνο στη μύτη ενώ τους είπε ότι έφαγε πολλές μπουνιές στο κεφάλι κ μάλιστα πάνω στο φρύδι έχει ένα τεράστιο καρούμπαλο το οποίο μου είπε η μάνα μου το βράδυ είχε γίνει μάυρο όπως κ το μάτι του γύρω γύρω.... Τέλοσπάντων ευτυχώς μικρό το κακό....ας αναρρώσει καλά κ τα υπόλοιπα....λεπτομέρειες....;)

Χριστίνα οι καιροί είναι δύσκολοι κ για σας θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολοι....δίνεις όταν σου περισεύουν κ όχι όταν αυτό που δίνεις σίγουρα θα λείψει από την οικογένειά σου στο άμμεσο μέλλον....ας δώσουν λοιπόν μόνο αυτοί που έχουν καβάτζα στην άκρη κ μπορούν(αν υπάρχουν) κ όχι υποχρεωτικά όλοι .....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Στάχυ περαστικά και μη στεναχωριέσαι. Αφού δεν δημιουργήτε πρόβλημα γονιμότητας δεν είναι μεγάλο το κακό. Με το καλό να έρθει και το επόμενο μωράκι. Προς το παρών ξεκουράσου και χαλάρωσε...

Χριστίνα πες του άντρα σου να μιλήσει και να μην κάνει ότι του λένε οι άλλοι. Οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν καβάτζα ή πολύ λιγότερες υποχρεώσεις από σας...

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφει η Άννα...

1255283c52bnaxwq3.gif

Μαρινα μου περαστικα κοριτσι μου. Εχεις ταλαιπωρηθει μ΄αυτο το θεμα, αλλα εισαι δυνατη. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησεις και το μωρακι που επιθυμεις!

Εβγαλε μια υποψια ηλιου νωριτερα και βιαστηκα να απλωσω εξω τα ρουχα που ειχα μεσα! Χθες βραδυ το σκηνικο στη γειτονια μου ηταν οπως στην ταινια του Stephen King, Η ομιχλη! Βγηκα τα μεσανυχτα που κοιμηθηκαν τα παιδια για τσιγαρο εξω, και δεν εβλεπες τιποτα στα 200 μετρα! Επικρατουσε και απολυτη ησυχια, κουφοβραση, ηταν λιγο τρομακτικο!

Αννα, οι αντρες γενικα ειναι λιγο φοβητσιαρηδες. Υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις, ο αντρας μου ειναι παρα πολυ ανθεκτικος στον πονο. Εχει κανει ραμματα χωρις αναισθησια οταν ειχε κοψει πολυ βαθεια το δαχτυλο του στη δουλεια, και βεβαια αφου το ειχε δεσει για να σταματησει η αιμορραγια, πηγε στο νοσοκομειο αφου τελειωσε τη δουλεια του...

Παλι καλα που δεν επαθε τιποτα περισσοτερο ο αδερφος σου. Και σκεφτομαι ρε παιδια, αντι να κυνηγανε τους καπνιστες και να μετρανε τα τραπεζακια στα πεζοδρομια οι δημοτικοι αστυνομοι, δε θα΄πρεπε να βρισκονται αλλου? Να κανουν περιπολιες?:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο το σπιτι σημερα

Αναγκαστικα παιρνουμε αδειες εν'αλλαξ με τον Βασιλη αφου τα παιδια δεν πρεπει να ερθουν σε επαφη με τη γιαγια, το μονο καλο ειναι οτι απο εχτες εχω τηλεφωνο και νετ αφου τελικα η μαμακια ηταν του ΟΤΕ και με τα καλωδια του

Μαρινα μου φροντισε τον εαυτο σου και εγω σχεδον με μια σαλπιγγα εκανα τον Μαριο εκει που ειχα πανω που ειχα ξεγραψει οτι θα εκανα παιδια, εσυ να εισαι καλα ολα τα αλλα θα γινουν

Αννουλα περαστικα στον αδελφο σου να κατι τετοια ακουει και ο Βασιλης και μου λεει ''βλεπεις τι γινεται στην Αθηνα" μια χαρα ειμαστε στην επαρχια ...πειραζει που εγω θελω να γυρισω πισω????????:cry:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα κοριτσια! Τι θα γινει μ'αυτο τον παλιοκαιρο γμτ, ξεκινησα να ερθω με μηχανακι στη δουλεια, εγινα μουσκεμα γιατι επιασε βροχη, γυρισα να παρω αυτοκινητο και σταματησε...εχω απλωμενα 3 μερες τα ρουχα εξω και δε στεγνωνουν, μεσα δεν μπορω να τα βαλω γιατι περυσι ειχαμε μεγαλο προβλημα υγρασιας, μεχρι αφυγραντηρες βαλαμε στο σπιτι...ξαφνικα μια μερα πεφτει ενα παιχνιδι της μικρης κατω απο τον καναπε, παω να το σηκωσω και τι ναδω, το μαρμαρο ειχε βγαλει τοσο νερο, ολα μουσκεμα.Παω να βαλω τις πετσετες στη ντουλαπα και τι να δω, πρασινη ολη η πλατη της ντουλαπας απο μουχλα...ολα τα επιπλα της κρεματοκαμαρας, ο αποθηκευτικος χωρος κατω απο το κρεβατι ολα μουχλα και υγρασια...Αφηστε τι περασα και φοβαμαι οτι και φετος τα ιδια θα περασω...Γυρισαμε το σπιτι αναποδα, ριχναμε σπρευ για τη μουχλα, επλενα κουβερτες που ειχα κατω απο το κρεβατι αχρησιμοποιητες,βρωμουσαν ολα...Ρωταω τον κατασκευαστη και μου λεει ολο αυτο εγινε λογω διαφορας θερμοκρασιας μεσα με εξω και απλα ανοιγε συνεχεια να αεριζεται το σπιτι...Και το χειροτερο ειναι οτι μου μυριζαν τα υπνοδωματια μουχλα καιρο και δεν ηξερα γιατι...και εβηχε και η Παναγιωτα μωρακι περυσι που κοιμοταν μαζι μας μαλλον απο αυτο.

Σταχυ περαστικα, δεν ξερω αλλα νιωθω τυψεις που δεν ξεραμε τι περνας τοσες μερες, ελπιζω να εισαι καλα και γρηγορα να ακουσουμε ευχαριστα!Αυτες οι καταστασεις επιβαρυνουν πολυ την ψυχολογια του ανθρωπου και τη σχεση του με την οικογενεια του, προσπαθησε να εισαι καλα και ολα θα γινουν οπως τα θες!

Οσο για το περιστατικο με τον αδερφο σου Αννα, ολο αυτο εγινε στο μετρο?Μ'αρεσει που εχει και security μη χεσω...τσαμπα λεφτα πληρωνουμε!Ο Θεος να μας φυλαει ετσι πως γιναμε...εγω μεγαλωσα αγ.παντελεημονα-εκει που πλεον δεν μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου μετα τις 7, εκει που αρχισαν να κλεινουν τους δρομους μπροστα απο τα αστυνομικα τμηματα το βραδυ-τι να πω?Μια παιδικη μου φιλη απο το φοβο της γι'αυτους που εβλεπε γυρω της εκανε ενα τεταρτο δρομο να φτασει σπιτι της να πιει νερο γιατι φοβοταν να βγαλει το πορτοφολι της απο τη τσαντα...αλοιμονο μας...

Μαριάννα έχεις δίκιο οτι οι άντρες είναι οι περισσότεροι λιγόψυχοι άλλωστε γι'αυτό γεννάνε οι γυναίκες κ όχι οι άντρες ! ;)

Το κεφάλαιο ασφάλεια του πολίτη είναι πολύ μεγάλο θέμα....στο μετρό ήταν δύο κοπέλες σεκιούριτι που απλά φώναζαν να χωριστούν ο αδελφός μου με τον άλλο κ δεν μπορούσαν να επέμβουν....αν κατέβει κάποιος με βόμβα ποιος θα τον σταματήσει???? :oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννουλα περαστικα στον αδελφο σου να κατι τετοια ακουει και ο Βασιλης και μου λεει ''βλεπεις τι γινεται στην Αθηνα" μια χαρα ειμαστε στην επαρχια ...πειραζει που εγω θελω να γυρισω πισω????????:cry:

Εγω πιστευω οτι αν ειναι να συμβει το κακο, θα συμβει παντου. Ποιος φανταζοταν ποτε οτι σε ενα χωριουδακι της Αρκαδιας που ολοι γνωριζονται θα γινοταν ενα τοσο αποτροπαιο εγκλημα? (Εννοω το κοριτσακι που βιαστηκε και δολοφονηθηκε). Στην Αθηνα τουλαχιστον ειμαστε και σε μεγαλυτερη επιφυλακη.

Ο αδερφος μου στην Αλεξανδρουπολη, αφηνε τον μικρο μου τον ανιψιο απο 7 ετων να πηγαινει με το ποδηλατο στο ψιλικατζιδικο. Υπαρχει περιπτωση εδω να δωσουμε τοση ελευθερια στα παιδια μας? Ευτυχως δε συνεβη ποτε τιποτα, αν συνεβαινε ομως? Η επαρχια δεν πρεπει να δινει τη δικαιολογια στους γονεις να ειναι πιο χαλαροι στο θεμα ασφαλεια.

Καλημερα κοριτσια! Τι θα γινει μ'αυτο τον παλιοκαιρο γμτ, ξεκινησα να ερθω με μηχανακι στη δουλεια, εγινα μουσκεμα γιατι επιασε βροχη, γυρισα να παρω αυτοκινητο και σταματησε...εχω απλωμενα 3 μερες τα ρουχα εηω και δε στεγνωνουν, μεσα δεν μπορω να τα βαλω γιατι περυσι ειχαμε μεγαλο προβλημα υγρασιας, μεχρι αφυγραντηρες βαλαμε στο σπιτι...ξαφνικα μια μερα πεφτει ενα παιχνιδι της μικρης κατω απο τον καναπε, παω να το σηκωσω και τι ναδω, το μαρμαρο ειχε βγαλει τοσο νερο, ολα μουσκεμα.Παω να βαλω τις πετσετες στη ντουλαπα και τι να δω, πρασινη ολη η πλατη της ντουλαπας απο μουχλα...ολα τα επιπλα της κρεματοκαμαρας, ο αποθηκευτικος χωρος κατω απο το κρεβατι ολα μουχλα και υγρασια...Αφηστε τι περασα και φοβαμαι οτι και φετος τα ιδια θα περασω...Γυρισαμε το σπιτι αναποδα, ριχναμε σπρευ για τη μουχλα, επλενα κουβερτες που ειχα κατω απο το κρεβατι αχρησιμοποιητες,βρωμουσαν ολα...Ρωταω τον κατασκευαστη και μου λεει ολο αυτο εγινε λογω διαφορας θερμοκρασιας μεσα με εξω και απλα ανοιγε συνεχεια να αεριζεται το σπιτι...Και το χειροτερο ειναι οτι μου μυριζαν τα υπνοδωματια μουχλα καιρο και δεν ηξερα γιατι...

Κατερινα καινουριο ειναι το διαμερισμα?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...