Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα περαστικά στον αδερφό σου.

Πράγματι κορίτσια τα πράγματα δεν πάνε καλά.Κι'εγώ ακούω όλο κλεψιές τελευταία στα σπίτια και δεν ξέρω αν θυμάστε που σας είχα πει οτι πλέον μπαίνουν και μέσα μέρα-μεσημέρι.Δεν υπολογίζουν τίποτα.Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ και τα πρωινά που είμαι μόνη μου αερίζω τα δωμάτια ενα ενα και κλειδώνω την πόρτα κάθε δωματίου,αφού αεριστεί το ένα δωμάτιο πάω στο άλλο κτλ.Τουλάχιστον σκέφτομαι αν μπουν απο την μπαλκονόπορτα που εχω ανοιχτή θα ακούσω την πόρτα που πάνε να ανοίξουν απο μέσα και θα φύγω.Οχι να τους δω και μπροστά μου.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια...έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί που ράβει ρόμαν σε καλές τιμές και κάνει και καλή δουλειά??? Είμαστε 5 χρόνια χωρις κουρτίνες σ' αυτό το σπίτι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Όταν παντρεύτηκα ήρθε και μου μέτρησε, διάλεξα σχέδια και μου τα τοποθέτησε. Καλή δουλειά αλλά είναι Μάνδρα αττικής, να ψάξω το τηλ;
βρε κοριτσια γιατι δεν εχει γκρεις ανατομη?

μη μου πειτε οτι τελειωσε?!?!?!?!?

Την Παρασκευή θα έχει νέο επεισόδιο.

WN6Op3.png

Όταν παντρεύτηκα ήρθε και μου μέτρησε, διάλεξα σχέδια και μου τα τοποθέτησε. Καλή δουλειά αλλά είναι Μάνδρα αττικής, να ψάξω το τηλ;

Λίγο μακριά μου πέφτει!!! χαχαχαχαχα!!!! Φαντάζομαι ότι πας από εκεί για να διαλεξεις ύφασμα ε????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Λίγο μακριά μου πέφτει!!! χαχαχαχαχα!!!! Φαντάζομαι ότι πας από εκεί για να διαλεξεις ύφασμα ε????
E ναι, έτυχε κι ήταν πελάτης τότε και βρέθηκα εκεί και μου τα έκανε (και εξαιρετική δουλειά παρεπιπτόντως, ήταν ο καλύτερος επαγγελματίας απ'όσους μπήκαν στο σπίτι ως τότε). Πάντως πολλές κουρτίνες (τις ράβουν κι όλας) έχει Ν.Ιωνία, πίσω από το Καρφούρ, η πηγή της κουρτίνας λέμε! Άμα θες έλα να σε πάω καμιά μέρα.

Άννα τι να πω για τα δικά σας, κουφάθηκα.

Πάντως ρε παιδιά, ένα έξοδο που ο άντρας μου αρνείται να κόψουμε είναι ο συναγερμός. Κάθε 6μηνο ένα 80αρι είναι λέει, χαλάλι.

WN6Op3.png

E ναι, έτυχε κι ήταν πελάτης τότε και βρέθηκα εκεί και μου τα έκανε (και εξαιρετική δουλειά παρεπιπτόντως, ήταν ο καλύτερος επαγγελματίας απ'όσους μπήκαν στο σπίτι ως τότε). Πάντως πολλές κουρτίνες (τις ράβουν κι όλας) έχει Ν.Ιωνία, πίσω από το Καρφούρ, η πηγή της κουρτίνας λέμε! Άμα θες έλα να σε πάω καμιά μέρα.

Ναι, χαμός γίνεται εκεί...τώρα για τον δικό σου, εάν είναι καλός, ξέρω και 'γω..δεν είναι και τραγικά μακριά από αττική οδο...:rolleyes::rolleyes:

Άννα τι να πω για τα δικά σας, κουφάθηκα.

Πάντως ρε παιδιά, ένα έξοδο που ο άντρας μου αρνείται να κόψουμε είναι ο συναγερμός. Κάθε 6μηνο ένα 80αρι είναι λέει, χαλάλι.

Συμφωνώ!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καποτε λεγατε και για τα γιαουρτακια ε?

εγω του δινω αγλαδινο παραδοσιακο της ΚΡΙ ΚΡΙ

και ποτε ποτε κανενα advance

επισης μεσα στο γιαουρτακι βαζω και λιγη μαρμελαδα για να γλυκαινει

τωρα τρωει βιταμ και μαρμελαδα βερικοκο (δικιας μου παραγωγης;))

και κανει "μμμμ....":tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Eχετε συνδεση με εταιρεια ε? Οπως η μαμα μου. Εμεις εχουμε συναγερμο, αλλα οχι συνδεση.

Γυρισαμε πριν λιγο απο τα Αγγλικα. Απιστευτη ομιχλη, εκπληκτικο θεαμα. Υμηττος και Πεντελη χωμενα μεσα σε συννεφα...

age.png age.png

παλι βρεχει.....

και μεσα στο σπιτι ολη την ημερα....το μυαλο ειναι συνεχως στο

φαγητο:evil::evil::evil:

εκει που χανω καναδυο κιλα αντε τα ξαναβαζω...

βρε κοριτσοπουλα....

να ρωτησω???

ο Νικολας συνεχεια στηνεται μπροστα στην τν

λετε να παθουν τιποτε τα ματακια του που βλεπει απο τοσο κοντα?

....Εγώ πάντως από αύριο δεν ξαναπαίρνω τσάντα στη δουλειά...κάθε μέρα ακούμε τέτοια περισταστικά πλέον στο φούρνο κ δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα!:(

Τα χρόνια που έμενα Αθήνα κυκλοφορούσα πολύ με το μετρό...φοβόμουν όμως πάρα πολύ (επαρχιώτισα:tongue:) ξέρεις τι έκανα? είχα την τσάντα με όλα αυτά που χρειαζόμουν αλλά...πορτοφόλι και κλειδιά του σπιτιού πότε μέσα στην τσάντα;) τον χειμώνα στην μπροστά εσωτερική τσέπη του μπουφάν και καλοκαίρι στην τσέπη και το χέρι μέσα. Έτσι και να μου έκλεβε κάποιος την τσάντα δεν θα έχανα πορτοφόλι με κάρτες και σίγουρα θα μπορούσα να μπω στο σπίτι μου:D

Είχα συνεχώς άγχος μην κλειστώ απ' έξω γιατί τα 2α κλειδιά ήταν στην Πάτρα:tongue:

Πολλά περαστικά στον αδελφό σου...:?

Eχετε συνδεση με εταιρεια ε? Οπως η μαμα μου. Εμεις εχουμε συναγερμο, αλλα οχι συνδεση.

Γυρισαμε πριν λιγο απο τα Αγγλικα. Απιστευτη ομιχλη, εκπληκτικο θεαμα. Υμηττος και Πεντελη χωμενα μεσα σε συννεφα...

Καλέ μου θύμισες κάποια βραδάκια χειμωνιάτικα που γύρναγα σπίτι από Αττική Οδό και είχε συχνά ομίχλη...και κάποιες φορές ψιλοχιόνιζε κιόλας:D τελικά μου λείπει η Αθήνα:shock::shock::shock:

βρε κοριτσοπουλα....

να ρωτησω???

ο Νικολας συνεχεια στηνεται μπροστα στην τν

λετε να παθουν τιποτε τα ματακια του που βλεπει απο τοσο κοντα?

Ο παιδοοφθαλμίατρος μου είχε πει ότι μπορεί ένα παιδάκι να βλέπει από απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων άφοβα....όμως βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο:shock::cool:

Χριστίνα...δεν είναι δυνατόν να κάνουν γεναιοδωρίες άνθρωποι που χάνουν την δουλειά τους. Ο σκοπός της αποζημίωσης είναι να περάσουν για κάποιο διάστημα μέχρι να βρουν νέα εργασία...Στην εποχή μας που όλοι αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και όλοι έχουν ανάγκες δεν μπορεί κάποιος να χαρίσει τα τελευταία του λεφτά.

Δεν καταλαβαίνω την λογική να τα δώσουν σε κάποιους ότι έχουν περισσότερη ανάγκη...εσύ δηλαδή δεν έχεις? το δικό σου παιδί ποιός θα το σκευτεί? εσύ δεν έχεις λογαριασμούς? δεν τρώτε? μου φαίνεται πάρα πολύ κουτό το όλο σκηνικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...