Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν το αλλαζεις το γαλα μηπως δεν του αρεσει???
Και το πρωί πως το πίνει σαν τρελλός; Άλλωστε κατά καιρούς το πίνει και βράδυ. Μετά ξαναπερνάει στην φάση "μασούλημα" και φτου κι απ'την αρχή. Τέλος πάντων, αφού τρώει την κρέμα (του ρίχνω μέσα γάλα) εντάξει.

Τώρα του έβρασα λίγο αστράκι και λάχανο και έριξα και λίγο κιμά. Ε ούτε να το φτύσει, από την πρώτη κουταλιά αναγούλιασε. Γιαουρτάκι και τέλος. Θα φάει για απογευματινό κοτόπουλο.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρεπιπτοντως, ειναι και μια γειτονισα συναδελφος του αντρα σου, δεν την ξερω απλα μου το ειπαν στο φαρμακειο που ειδα φυλλαδια για το ΔΟΛ και τους ρωτησα που τα βρηκαν.
Στα Ελληνικά Γράμματα δουλεύει;
Εγω απ'οτι καταλαβα η Χριστινα δε θελει να τον κοιμιζει νηστικο.Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα.Ρε Χριστινα δεν παιρνεις κατι δημητριακα νουνου "κοιμαμαι-μεγαλωνω" τα λενε, και με το νουλακ γινονται πολυ νοστιμα,θυμασαι που μου ειχες πει, μη σκας καντης το γαλα κρεμα?Ε τα πηρα της το εκανα κρεμα και κοιμοταν (ελιωνε) μια χαρα χορτασμενη!
Ε κάτι τέτοιο κάνω. Κι αν ούτε αυτό δεν τρώει, του δίνω γάλα κοιμισμένος. Απλώς είχα περιέργεια πόσο τρώνε τα δικά σας, γιατί μου φαίνονταν πολλά σε σχέση με του δικού μου.

WN6Op3.png

Στα Ελληνικά Γράμματα δουλεύει;

Ναι.

Ε κάτι τέτοιο κάνω. Κι αν ούτε αυτό δεν τρώει, του δίνω γάλα κοιμισμένος. Απλώς είχα περιέργεια πόσο τρώνε τα δικά σας, γιατί μου φαίνονταν πολλά σε σχέση με του δικού μου.

Παντως απο βαρος καλος ακουγεται!Κι η δικια μου κανονικα το προγραμμα της, γαλα,αβγο οχι καθε μερα, φρουτοκρεμα,φαγητο,κρεμα ή γιαουρτι,γαλα.Απλα τσιμπολογαει κι απο μας.

Εκεινη τη βολτα με τα παιδια ποτε θα την κανονισουμε...παλιοκαιρος.

Χριστίνα κι εμένα η δικιά μου δεν τρώει πολύ όλη την ημέρα.Το γάλα το πίνει όμως πάντα!!! Από φαγητά δεν τα τρώει όλα. Και μερικές φορές μαγειρεύω και το πετάω ή το τρώω εγώ και ησυχάζω. :rolleyes: Άλλες μέρες πάλι τρώει τα πάντα και σε ποσότητες. Όπως της έρθει!

Σκέφτομαι ότι κι εγώ κάθε μέρα δεν έχω την ίδια όρεξη κι έτσι δεν την πιέζω. Και η γιατρός μου έχει πει άλλωστε(όχι ότι περίμενα αυτή βέβαια) ότι όσο θέλει θα φάει. Αν πει όχι, είναι όχι και δεν πιέζουμε. ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπόν να δούμε πως θα τριτώσει....

Το πρωί στη δουλειά έβλεπα όλη μέρα τις κάμερες μπας κ έχουμε σε κανα πλάνο καμμιά πινακίδα από τα 3 μηχανάκια-6 άτομα που πλάλωσαν στο ξύλο 2 πακιστανούς για να τους πάρουν τα κινητά....ο ένας είναι στο νοσοκομείο....:shock:

Πάω 2 παρα να φύγω από τη δουλειά κ με παίρνει ο αδελφός μου τηλ...ενώ μπήκε ανέμελος κ κάθησε σε μια θέση στο μετρο στο μοναστηράκι περνάει ένας δίμετρος σφίχτης κ μαστουρωμένος κ του αρπάζει την επαγγελματική του τσάντα...κ ο αδελφός μου τρέχει να του την πάρει με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή κ να του σπάσει ο άλλος με κουτουλιά τη μύτη κ τον έχει χτυπήσει με μπουνιές κ στο κεφάλι....την τσάντα του τη πήρε,καλά φαίνεται αλλά είναι στο νοσοκομείο με τον άντρα μου κ περιμένουν να του φτιάξουν τη μύτη!:shock:

Τρίτο :shock::shock::shock:????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν να δούμε πως θα τριτώσει....

Το πρωί στη δουλειά έβλεπα όλη μέρα τις κάμερες μπας κ έχουμε σε κανα πλάνο καμμιά πινακίδα από τα 3 μηχανάκια-6 άτομα που πλάλωσαν στο ξύλο 2 πακιστανούς για να τους πάρουν τα κινητά....ο ένας είναι στο νοσοκομείο....:shock:

Πάω 2 παρα να φύγω από τη δουλειά κ με παίρνει ο αδελφός μου τηλ...ενώ μπήκε ανέμελος κ κάθησε σε μια θέση στο μετρο στο μοναστηράκι περνάει ένας δίμετρος σφίχτης κ μαστουρωμένος κ του αρπάζει την επαγγελματική του τσάντα...κ ο αδελφός μου τρέχει να του την πάρει με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή κ να του σπάσει ο άλλος με κουτουλιά τη μύτη κ τον έχει χτυπήσει με μπουνιές κ στο κεφάλι....την τσάντα του τη πήρε,καλά φαίνεται αλλά είναι στο νοσοκομείο με τον άντρα μου κ περιμένουν να του φτιάξουν τη μύτη!:shock:

Τρίτο :shock::shock::shock:????

Δε θα τριτωσει, μην αγχωνεσαι!Περαστικα ρε παιδι μου, τι μπορεις να παθεις στα καλα καθουμενα..

1118419j3vaym2xqt.gif

Τι λες βρε Αννα! Ευτυχως που δεν επαθε μεγαλυτερη ζημια...

Ρε παιδια, εχουν γινει πολυ επικινδυνα τα πραγματα, και φοβαμαι χειροτερα με την οικονομικη κριση.

Χριστινα, συμφωνω μαζι σου. Ολοι περναμε δυσκολα, καποιοι δυσκολοτερα, αλλα αν θελει να δωσει καποιος, ας δωσει. Οχι υποχρεωτικα.

age.png age.png

Καταρχάς είναι βλαμμένο ο αδελφός μου γιατί οκ είναι γυμνασμένος,ξέρει καράτε κ μπορεί να χτυπήσει κάποιον αλλά δεν πας να τα βάλεις με έναν που τον βλέπεις ότι είναι 2 μέτρα κ μαστουρωμένος...αν έβγαζε κανα μαχαίρι θα ήταν αργα για να τρέξει μετά....κ προσπάθησε κ να τον ρίξει στις γραμμές του μετρό....επίσης ήταν μεγάλο το σοκ με τους Πακιστανούς στη δουλειά που ήταν Ἐλληνες αυτοί που τους την πέσανε κ για να κλεψουν τι ρε κορίτσια????Πόσο καλό να ναι το κινητό του πακιστανού???? Πρέπει να ήταν κ λίγο ρατσιστική η επίθεση....Εγώ πάντως από αύριο δεν ξαναπαίρνω τσάντα στη δουλειά...κάθε μέρα ακούμε τέτοια περισταστικά πλέον στο φούρνο κ δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα!:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πως έχουμε καταντήσει έτσι ή μάλλον πως μας έχουν καταντήσει έτσι!!!!!!

Σε λίγο θα πάψουμε να κυκλοφορούμε έξω! Άλλα και μέσα μήπως πάλι είμαστε ασφαλείς?:mad:

Άσε γιατί δεν βλέπω να κοιμάμαι απόψε...έχει τρία βράδια που ο άντρας μου βλέπει πολύ άσχημα όνειρα που αφορούν το παιδί κ δεν μου τα λέει....κ μόλις γίνανε αυτά τα 2 περιστατικά σήμερα λέω τι μένει??Να μπουν σπίτι μας?? Κ κόλησα μου χει καρφωθεί αυτή η ιδέα....:?:-?:?:-?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

πολυ βροχη ρε παιδακι μου!!!

παλι κλειστηκαμε μεσα

και παλι βρεχει

και παλι εχει υγρασια

και παλι τα ρουχα απλωμενα μεσα γιατι εξω????δεν στεγνωνουν με τιποτα!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

1118419j3vaym2xqt.gif

Τι λες βρε Αννα! Ευτυχως που δεν επαθε μεγαλυτερη ζημια...

Ρε παιδια, εχουν γινει πολυ επικινδυνα τα πραγματα, και φοβαμαι χειροτερα με την οικονομικη κριση.

Χριστινα, συμφωνω μαζι σου. Ολοι περναμε δυσκολα, καποιοι δυσκολοτερα, αλλα αν θελει να δωσει καποιος, ας δωσει. Οχι υποχρεωτικα.

Με κάλυψες απόλυτα!!!!

Αννούλα πολλά περαστικά στον αδερφό σου...είχα σπάσει και εγώ τη μύτη μου όταν με χτύπησε μηχανάκι πεζή πριν 4 χρόνια. Πονάει λίγο, αλλά θα μπορούσε να είχε πάθει και χειρότερα ο άνθρωπος. Πάντως πάμε από το κακό στο χειρότερο, και φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη!!!!:evil::evil::evil:

Εφτιαξα κριθαράκι με μανιτάρια...εύκολο, γρήγορο και νόστιμο...

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια...έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί που ράβει ρόμαν σε καλές τιμές και κάνει και καλή δουλειά??? Είμαστε 5 χρόνια χωρις κουρτίνες σ' αυτό το σπίτι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

λοιπον για το αβγο που λεγατε

κι εμεις το τρωμε σφιχτο με λιγο λαδακι και ριγανιτσα και ψωμακι

αλλα οχι καθε μερα

το νησι δεν το ειδα....εβλεπα "εφιαλτη στην κουζινα"

γιατι απλα το νησι το ξεχασα...:oops::oops:

βρε κοριτσια γιατι δεν εχει γκρεις ανατομη?

μη μου πειτε οτι τελειωσε?!?!?!?!?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

λοιπον για το αβγο που λεγατε

κι εμεις το τρωμε σφιχτο με λιγο λαδακι και ριγανιτσα και ψωμακι

αλλα οχι καθε μερα

το νησι δεν το ειδα....εβλεπα "εφιαλτη στην κουζινα"

γιατι απλα το νησι το ξεχασα...:oops::oops:

βρε κοριτσια γιατι δεν εχει γκρεις ανατομη?

μη μου πειτε οτι τελειωσε?!?!?!?!?

Εχει ξεκινήσει κ 7ος κύκλος έξω....έχω τα 3 πρώτα επεισόδια κ δεν μπορώ να βρω χρόνο να δω ούτε 1! :rolleyes:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας....δεν πειράζει κ να πονέσει λίγο όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα! Δόξα το Θεό λέω.....:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...