Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κασσιανή χαλάρωσες λίγο? Φορτσάτη σε βλέπω σήμερα!

Τι να χαλαρωσω... εχω ψοφησει στη δουλεια παλι και μετα τρεξιμο στο σπιτι.

Κι αυτη η κορη μου, την παρακαλαει ο πατερας της να την παει εκεινος μια φορα στο μπαλετο, μηπως και ξαπλωσω μια ωρα και δε θελει με τιποτα.

"μονο οι μαμαδες πανε στο μπαλετο" του λεει:rolleyes:

Φορτσατη ειμαι καθε μερα, αλλιως δε θα γινει τιποτα.

Απλα τα εγραψα μαζεμενα, αφου διαβασα ολες τις σελιδες απο την παρασκευη.

Αλλο κουφο...

Ο ντρουλης ειναι ερωτευμενος...:rolleyes:

Με ενα επισης μωρο 15 μηνων που ειναι στον παιδικο, τη λενε Ελεαννα και ολο την αγκαλιαζει και τη φιλαει στο στομα και αμα κλαιει το κοριτσι, παει κοντα της και της λεει κατι ακαταλαβιστικα και την παρηγορει.

Ολος ο παιδικος σταθμος γελαει με αυτους τους δυο:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια

δεν εχω νεα.....

για πες με ενδιαφερει:-P

Κατσε να ρωτησω τον αντρα μου (ο οποιος εχει στηθει απο τις 6:30 στην πολεοδομια για να δηλωσει τον ημιυπαιθριο και δεν τον βρισκω..αλλα λεφτα εκει) να σου πω το site.Εχουμε κανει πολλα ψηφιακα παντως για μηνα του μελιτος, βαφτιση, ταξιδια κλπ..

Τι να χαλαρωσω... εχω ψοφησει στη δουλεια παλι και μετα τρεξιμο στο σπιτι.

Κι αυτη η κορη μου, την παρακαλαει ο πατερας της να την παει εκεινος μια φορα στο μπαλετο, μηπως και ξαπλωσω μια ωρα και δε θελει με τιποτα.

"μονο οι μαμαδες πανε στο μπαλετο" του λεει:rolleyes:

Φορτσατη ειμαι καθε μερα, αλλιως δε θα γινει τιποτα.

Απλα τα εγραψα μαζεμενα, αφου διαβασα ολες τις σελιδες απο την παρασκευη.

Αλλο κουφο...

Με ενα επισης μωρο 15 μηνων που ειναι στον παιδικο, τη λενε Ελεαννα και ολο την αγκαλιαζει και τη φιλαει στο στομα και αμα κλαιει το κοριτσι, παει κοντα της και της λεει κατι ακαταλαβιστικα και την παρηγορει.

Το είχα καταλάβει...σε πειράζω!!!

Μπράβο ο ντρούλης ευαισθησίες !!! :lol::lol::lol:Ε καρκινάκι βλέπεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτο για τα ψηφιακα αλμπουμ που ρωτησε η Ξανθη

http://fotoinsight.net/

Κατεβαζεις το προγραμμα τους στελνεις το αλμπουμ ετοιμο, διαλεγεις εξωφυλλα κλπ και στο στελνουν!

Τα χω παρμένα πάλι σήμερα....προχθές πήγα κ πήρα από το φαρμακείο αλουμινόνερο για να κάνω κομπρέσες στη μικρή που είχε πρηστεί το μπουτάκι της από το εμβόλιο...κ εχθές το βράδυ λέω για να δω τι πράμα είναι αυτό κ όπως διάβαζα τις οδηγίες πέφτει το μάτι μου στην ημερομηνία λήξης 8/10!:shock::shock::shock:
Δεν παθαίνει τίποτα, το πολύ πολύ να μην έχει ίδια επίδραση με την περίοδο ισχύος.
Την αναπαυση της λεχωνας για 40 ημερες δεν την επεβαλε ποτε ο Χριστος, αλλα η εκκλησια για να βοηθησει τις γυναικες σε εκεινες τις εποχες που οι υποχρεωσεις τους ηταν τρελες.

Για καλο το εκανε βασικα η εκκλησια.

Μy point exactly. Οτι δηλαδή ο Χριστός δεν έδωσε εντολές, της εκκλησίας είναι αυτά. Όποιος θέλει το υιοθετεί. Και όντως τις πρώτες μέρες χρειάζεται ξεκούραση κι η μάνα και το παιδί και να βρουν ρυθμούς, όχι να γίνεται το σπίτι κέντρο διερχομένων.

Η αλαξιερα ειναι πραγματι απο τα πιο επικινδυνα μερη για ενα μωρο.Παντως και εμενα μεχρι 2 ετων εκει με βολευε να αλλαζω τη δεσποινα, εκει αλλαζω και τον αγγελακο. Απλα θελει προσοχη. Παντως αυτα συμβαινουν.

Εγώ την κατήργησα από αρχή καλοκαιριού. Αφενός γιατί πέρναγε τον περισσότερο καιρό στους γονείς μου και δεν την είχαν εκεί, αφετέρου γιατί έβλεπα εφιάλτες ότι έπεφτε από τόσο ύψος. Πάντως μέχρι τότε με βόλεψε πάρα πάρα πολύ, να είναι καλά η συνυφάδα που την δάνεισε.

Ρε συ Χριστινα, τι θελεις να φαει το παιδακι? ενα αρνι?

Μια χαρα τρωει το παιδι. Εμενα η κορη μου βραδινο 3 χρονων αρχισε να τρωει. Ενα γαλα επινε μονο για βραδυ και βαρος πηρε και υψος.

Καταρχην θα περιμενεις σου εχω πει να παει 3 χρονων το παιδι για να δεις βαρος - υψος. Η προωρωτητα τα κανει να αργουν λιγο σε υψος-βαρος τα πρωτα 3 χρονια.

Αν και ο δικος σου μια χαρα μου φαινεται:)

Ρε φίλη, με στεναχωρεί πιο πολύ που δεν πίνει το γάλα του. Το βραδινό, το πρωί πίνει. Εντάξει, προσπαθώ να αναπληρώνω με γαλακτοκομικά και μπρόκολο. Με τσαντίζει όμως που είναι σνακάκιας, ενώ πεινάει (απόδειξη ότι την κρέμα 8 στις 10 φορές θα την φάει), στο γάλα τσινάει και βαράει το μπιμπερό

Δύο και σήμερα μετράμε για την απόλυση. Λογικά την Παρασκευή θα τους επιδοθούν οι απολύσεις στη δουλειά του άντρα μου. Μέσα μου παρακαλάω να ξεμπερδεύουμε γρήγορα για να ξεπληρώσουμε υποχρεώσεις και να γυρίσουμε νέα σελίδα (ελπίζω σύντομα).

Στο μεταξύ κάνουν όλο συναντήσεις και συζητήσεις... τελευταίο αίτημα ήταν να απορροφήσουν σε άλλες θέσεις στον ΔΟΛ αυτούς με τις μεγαλύτερες ανάγκες, πχ έγκυες, έναν που έπαθε έμφραγμα με όλα αυτά που γίνονται, κάποιους που είναι κοντά στη σύνταξη και ζευγάρι που απασχολούνται κι οι δύο εκεί. Το σύνολο 9-10 άτομο. Και επειδή κι αυτό απορρίφθηκε, σκέφτονται οι συνάδελφοι, αν αποκομίσουν κάτι παραπάνω (ένα μισθό περισσότερο πχ στην αποζημίωση) να τον δώσουν σ'αυτούς. Ρε παιδιά, δεν λέω, έχω περάσει από τη θέση όλων. Κι έγκυος υπήρξα και πατέρα με έμφραγμα και άφραγκο (η σύνταξη δεν είχε βγει ακόμα) και μάνα με έμφραγμα κλπ. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες τους. Αλλά κι εμείς περνάμε δύσκολα. Από τη μια συμφωνώ να γίνει αυτό, από την άλλη... δεν ξέρω, με ενοχλεί λίγο η σκέψη. Όλοι έχουν τρελλές ανάγκες. Και το ότι δεν είμαι έγκυος αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις ως οικογένεια και ως προς το παιδί. Εσείς τι θα κάνατε;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Από τη μια συμφωνώ να γίνει αυτό, από την άλλη... δεν ξέρω, με ενοχλεί λίγο η σκέψη. Όλοι έχουν τρελλές ανάγκες. Και το ότι δεν είμαι έγκυος αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις ως οικογένεια και ως προς το παιδί. Εσείς τι θα κάνατε;

Κι εγω το ιδιο με σενα σκεφτομαι Χριστινα.Ολοι εχουν αναγκες, και πιστευω οτι πολλοι απο αυτους που συμφωνησαν σ'αυτο στην πραγματικοτητα διαφωνουν...Μαλλον καποιος θα πρεπει να εχει το θαρρος να το πει πρωτος, μηπως να ξεκινησει ο αντρας σου?Οτι δλδ ξερετε μακαρι να μπορουσα αλλα δεν εχω τη δυνανοτητα να δωσω αυτα τα χρηματα γιατι εχω κι εγω υποχρεωσεις κλπ κλπ...σιγουρα θα συμφωνησουν κι αλλοι.Ας μαζεψουν ενα ποσο οτι μπορει ο καθενας τελος παντων να δωσει.

Χριστινα εχεις δοκιμασει να αλλαξεις γαλα?Εμενα απ'οτι φανηκε δεν ηθελε το φρεσκο και φυσικα ουτε τα προηγουμενα υποαλλεργικα που βρωμουσαν.Με το εβαπορε σωθηκα.

Καλησπέρα....Επιτέλους κατάφερω να γράψω....

Η μικρή πάλι χτες την έβγαλε μαζί μας...έχει ακόμα μυξούλες και αφού την ξάπλωσα στο κρεβάτι της μέσα σε μισή ώρα ξύπνησε και την πήρα πάλι μαζί μας...τί να την κάνω??την λυπάμαι...Από σήμερα ευτυχώς έχουμε καλοριφέρ οπότε θα κάνει και ζέστη στο δωμάτιό της,ελπίζω να κοιμάται καλύτερα....

Δοκίμασα,που λέτε,να της δώσω αυγό μόνο του με λαδάκι και ψωμάκι και αναγούλιαζε...αύριο θα δοκιμάσω να της βάλω και λίγη ντοματούλα να δω πώς θα πάει αλλιώς θα της το βάζω πάλι μέσα στο φαγητό της,όπως κάναμε τόσο καιρό...

Σήμερα θέλω να πάω να της πάρω ένα καλό φορεματάκι ζεστό γιατί το Σάββατο παντρεύεται μια πρώτη μου ξαδέρφη και κανά δυό πουλοβεράκια....καλά που μου θυμίσατε το zara,έχω να πατήσω εκεί κάτι χρόνια..ευκαιρία να πάω να δω τί έχει...τόσο καιρό από το carefour και τα h&m της ψωνίζουμε..και από τα Mothercare φυσικά!

Εν τω μεταξύ,διάβαζα για τα λεφτά που θα πάρει η Μαριάννα (σε καλή μεριά!!) και θυμήθηκα ότι εγώ όταν γέννησα δεν έκανα καν ένσταση στο ΙΚΑ...ούτε καν για το επίδομα καισαρικής...τόσα ήξερα-τόσα έκανα..τί χαζή..έπρεπε να ρωτήσω καλύτερα τότε,τώρα θα ξέρω για το επόμενο...

Α,και κάτι άλλο..θυμάστε που σας έλεγα ότι είχα κερδίσει ένα κρεβατάκι με στρώμα και σιφονιέρα???Αποφασίσαμε τελικά να τα πουλήσουμε και πριν βάλω αγγελία σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς πρώτα μήπως ενδιαφέρετε καμία ή έχει κανέναν φίλο/γνωστό που να τα θέλει...είναι αυτά:

http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=759&cat=116&mCat=2&page=1

(μόνο που η σιφονιέρα έχει πράσινο-γαλάζιο-ροζ συρτάρια)...Περιμένω κανά δυό μερούλες κι αν δεν απαντήσει καμία θα βάλω αγγελία...οκ??

Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Αχχχχχ δε σας εχω πει που να φτιαχνετε ψηφιακα αλμπουμ μεσω ιντερνετ?50 λιρες της το εφτιαξα εγω απο αγγλια!

Επίσης πάρα πολύ καλό και εδώ στην Ελλάδα είναι το www.limepress.gr είναι εκεί που έκανα εγώ τη βάφτιση και έχω φτιάξει όλα μου τα ψηφιακά σε τιμές που ξεκινάνε από 30? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλο κουφο...

Καλά φαντάζομαι σκηνικό στον παιδικό...... Τι γλυκός ο ντρούλης μας;););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εγω το ιδιο με σενα σκεφτομαι Χριστινα.Ολοι εχουν αναγκες, και πιστευω οτι πολλοι απο αυτους που συμφωνησαν σ'αυτο στην πραγματικοτητα διαφωνουν...Μαλλον καποιος θα πρεπει να εχει το θαρρος να το πει πρωτος, μηπως να ξεκινησει ο αντρας σου?Οτι δλδ ξερετε μακαρι να μπορουσα αλλα δεν εχω τη δυνανοτητα να δωσω αυτα τα χρηματα γιατι εχω κι εγω υποχρεωσεις κλπ κλπ...σιγουρα θα συμφωνησουν κι αλλοι.Ας μαζεψουν ενα ποσο οτι μπορει ο καθενας τελος παντων να δωσει.
Ο άντρας μου παρότι σε πολλά δεν συμφωνεί με τους πολλούς, εντούτοις τους ακολουθεί γιατί είναι η πλειοψηφία. Επειδή όμως δεν μασάει τα λόγια του, τους το λέει όταν διαφωνεί. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και τώρα. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι είναι ακριβώς όπως το λες και κάνουν τις κότες, αφήνουν το μαύρο πρόβατο να βγει ο κακός. Αλλά όπως είπε και χτες, σκασίλα τους, σάμπως θα τους ξαναδεί;

Τις προάλλες, ενώ συμφώνησαν να καθυστερούν την παραγωγή (γιατί τι θα τους κάνουν, θα τους απολύσουν;;; ) άκουσε ένας συναδελφός του άλλους δύο να το σαμποτάρουν αυτό στα κρυφά, ενώ είχαν συμφωνήσει στα φανερά. Τι να λέμε τώρα, κανείς δεν έχει το θάρρος της γνώμης του!

Χριστινα εχεις δοκιμασει να αλλαξεις γαλα?Εμενα απ'οτι φανηκε δεν ηθελε το φρεσκο και φυσικα ουτε τα προηγουμενα υποαλλεργικα που βρωμουσαν.Με το εβαπορε σωθηκα.
Καλέ νουλάκ πίνει, τα φρέσκα τα σιχαίνεται!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Να μη σε στενοχωρει, αφου πινει το πρωινο γαλα.

Δεν πινουν ολα τα παιδια πολυ γαλα και η αξια του μαλλον ειναι και υπετιμημενη.

Έτσι μου είπε κι εμένα η παιδίατρος που ως γνωστόν το γοργονίδιο και το γάλα είναι τσακωμένα τρελά!!!!! Άμα τρώει όλα τα άλλα μη σκας ρε Χριστίνα, μια χαρά είναι το παιδί:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι καλα, τωρα που τα εφαγα ολα????

Δεν το αλλαζεις το γαλα μηπως δεν του αρεσει???

Παρεπιπτοντως, ειναι και μια γειτονισα συναδελφος του αντρα σου, δεν την ξερω απλα μου το ειπαν στο φαρμακειο που ειδα φυλλαδια για το ΔΟΛ και τους ρωτησα που τα βρηκαν.

Εγω απ'οτι καταλαβα η Χριστινα δε θελει να τον κοιμιζει νηστικο.Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα.Ρε Χριστινα δεν παιρνεις κατι δημητριακα νουνου "κοιμαμαι-μεγαλωνω" τα λενε, και με το νουλακ γινονται πολυ νοστιμα,θυμασαι που μου ειχες πει, μη σκας καντης το γαλα κρεμα?Ε τα πηρα της το εκανα κρεμα και κοιμοταν (ελιωνε) μια χαρα χορτασμενη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...